Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım valla kötüydüm. Hatta bi ara eşime beni acile götür diyecektim. Ama şimdi iyi gibiyim. Var bende birşeyler de ben de anlayamadım özayım:44: sen nasılsın? Neler yapıyorsun tatlım???

kasık ağrısı diyordun o yüzden mi kötüsün canım ya.. yumurtlama ağrısı demiştin ya belki psikolojin havan falan değişti erken yumurtladın belkide üşütttün ağrın oldu belki enfeksiyonun var o ağrı yaptı olabilir demi hemen kötü bişey düşünme lütfen tamam mııı :20::20:
iyiyim çok şükür çalışıyorum işte yenidoğannın bana iyi geldiğini düşünüyorum psikolojik olarak sanırım artık sizden daha güçlüyüm yada kendimi kandırıyorum amannn öle böle gidiyor işte:15::15:

kasık ağrısı diyordun o yüzden mi kötüsün canım ya.. yumurtlama ağrısı demiştin ya belki psikolojin havan falan değişti erken yumurtladın belkide üşütttün ağrın oldu belki enfeksiyonun var o ağrı yaptı olabilir demi hemen kötü bişey düşünme lütfen tamam mııı :20::20:
iyiyim çok şükür çalışıyorum işte yenidoğannın bana iyi geldiğini düşünüyorum psikolojik olarak sanırım artık sizden daha güçlüyüm yada kendimi kandırıyorum amannn öle böle gidiyor işte:15::15:

ay ozayım dün aklıma geldin gece 4 gibi uyudum üzüntü bastı uyutmadı, cuma günü eczaneye bebeğimden 10 gün büyük bir bebek geldi,kadın basıma geleni de biliyordu,bana bebeğini anlatıyor sevmemi bekliyor, basta sevdim iyi hoş sonra kadın yaklasık 40-45 dakka oturunca sıkıntılar bastı,içeri geçtim yarım saat minumum agladım, sonra elemanıma kiibarca yolla kadını mahvoldum ben dedim, sen nasıl dayanıyorsun sırrını ver bana, bende sürekli maruz kalıyorum küçük bebeklere cünkü, elbette onların sucu yok,Allah hepsine saglık versin ama içim kaldırmıyor bir süre sonra

tobeguk stresten de olabilri mi agrı acaba, benim de adet agrım hiç yoktu, bu ay agrımda oldu eskisi gibi kanamam da coğaldı sanırım rahmiim biraz toparlandı bu ay....düzenimiz stres nedeniyle de bozuluyor biraz da

ayıp ya böyle güzel sarkı yapılırmı,sadece büyük yazdığım yerdeki sözü değiştirdim, hepiniz bir dinleyin hak verceksiniz

Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın
Ayları geçti ayrılık sen delisin
Ayları geçti ayrılık sen MELEKSİN
Yapma yapma
Sendemi aklıma sığmıyor sendemi
Senmisin herşeyi silmekten bahseden
Böyle gitmek varmıydı

Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Yine bana esmer günler düştü eyvah
Yine bana hüsran bana yine hasret var
Yine bana sensiz günler düştü

ay ozayım dün aklıma geldin gece 4 gibi uyudum üzüntü bastı uyutmadı, cuma günü eczaneye bebeğimden 10 gün büyük bir bebek geldi,kadın basıma geleni de biliyordu,bana bebeğini anlatıyor sevmemi bekliyor, basta sevdim iyi hoş sonra kadın yaklasık 40-45 dakka oturunca sıkıntılar bastı,içeri geçtim yarım saat minumum agladım, sonra elemanıma kiibarca yolla kadını mahvoldum ben dedim, sen nasıl dayanıyorsun sırrını ver bana, bende sürekli maruz kalıyorum küçük bebeklere cünkü, elbette onların sucu yok,Allah hepsine saglık versin ama içim kaldırmıyor bir süre sonra

bilmem bize gelenin sıkıntısı oluyor annesini düşünüyorum önce doğumdan sonra beklediğini nasıl merak ettiğini falan ziyaret yasak ama her fırsatta görmelerine izin veriyorum
onları öle görünce kıskanıyorumda ama ne biliyim işte uzaklaşıyorum kötü olunca..
küçücük bişeyde çok ağlayan anneler var ağlamayın diyorum destek oluyorum konuşuyorum rahatlıyorum rahatlattığımı düşünüyorum falann
bebeklere bakmaya doyamıyorum beslerken dokunurken bakarken oğlumu düşünüyorum acaba diyorum ağzı bölemiydi çenesi yüzü vucudu gözü şölemi oda bölemi bakardı acaba:50::50: çok masumlarr yardıma muhtaç sadece ağlıyorlarr dokunmak uğraşmak çok hoşuma gidiyor kucaklıyorum seviyorumm galiba hasret gideriyorumm..

Bugün sen çok gençsin yavrum
Hayat ümit neşe dolu
Mutlu günler vaad ediyor
Sana yıllar ömür boyu
Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son

Uğur böceğ sen ne kadar süre sonra hamile kaldın ?
Cinsiyeti ne ? İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canımm..

ugurböcüküm cevap bekliyoruz senden heycanla

Kizlar kusura bakmayin ben dun isden yaziyordumda sonra cikdim o yuzden cvb yazamadim. Ben hic beklemedigim bir anda dogumdan tam iki ay sonra hamile kaldim. Dr. a gitmisdim bana cok fazla stress geciriyorsun iyi degilsin, bence en az 6 ay hamile kalmamlisin dedi, zaten istesende bu durumda kalamazsin demisdi. Bende belkide hakli zaten vermem gereken kilolarim var diye dusundum. Sonra tatile gitdik ve ordan geldikden sonra korunmayi pilanlyordum. geldikden sonra bilmisimki megerse ben o doktora gitidgim zamanlardan beri hamileymisim... Anliycaginiz guzel melek annelerim, herseyin en iyisini en dogrusunu o guzel Allahdan kimse bilemez, en buyuk doktorda, tabibde O dur. Inanin bana sizin icinde dogru zamani bekliyordur, yeterki siz sabr edin, ve nolursa olsun umudunuzu kaybetmeyin.
Bebegin cinsiyyetine gelince cinsiyyet bellide tam doktor soyleyecekken sakin soylemeyin diye tembihledim. Herkes nasil bekliyceksin diyor ama bekliycez, esimde istemiyor. Zaten digerindede istememisdi, ama ben dinlemedim. Erkek olacagi icin cooook mutluydu. Onu kaybetdikden sonra bir gun bana, sana cinsiyyetini oyrenme demisdim, ama beni dinlemedin, ve ben her magazaya girdiyimde, bir bisiklet, araba, gordugumde hayal kurdum ogluma bundan alicagim dedim. Inanin o an cok uzuldum. O yuzden bu kez gercekden oyrenmemeye karar verdim. Zaten ne fark ederki, erkek yada kiz, sonucda saglikla olsunda yanimda olsun, digerinde yarim kalmis tum annelik hisslerini bunda yasayayayim. Allah hepinize nasib etsin Insallahhhhhhhhhhh....

tobeguk stresten de olabilri mi agrı acaba, benim de adet agrım hiç yoktu, bu ay agrımda oldu eskisi gibi kanamam da coğaldı sanırım rahmiim biraz toparlandı bu ay....düzenimiz stres nedeniyle de bozuluyor biraz da[/QUOTE

Evet kizlar herseyin basinda stress duruyor. Ama nasil gecirmeye bilirizki? yasadiklarimiz hicc ama hic kolay degil. Inanin ben hala stressdeyim. Digerinde hic olmayan seyler var bu defa. Hala dogru durust yuruyemiyorum, ayakda fazla durunca agrilarim gucleniyor. Oldukca sakinlesmeye calisyorum ama elimde degilki. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.

\

o negatiflerden biri de benim galiba böcüküm

Dogru bildin Dogacim. Afferin sana. Herhalde ne kadar yanlis oldgunuda boyle biliyorsundur. Allaha guvenmekden, inanmakdan baska caremiz yook arkadaslar... Umudunu kaybetme. Dualarinida esirgeme.

Son düzenleme:

Kizlar bilmem sizlerede oluyormuydu oyle. Ben bebegimi kaybetdikden sonra bazi arkadaslarim vardi benle birlikde hamileydiler, bazilari benden once bazilari sonra dogurmuslarda. Neyse.... Demem o ki, ne zaman bir bebek gorsem sanki onlar bana baska turlu bakiyorlardi, anneleri bile sasiriyordu genelde kimseyle oynamazlar boyle gulmezler diyorlardi. yaa bende sanki benim bir melek annesi oldugumu anliyorlarmis gibime gelirdi, Yada bana melegimin gozuyle bakiyorlardi gibime gelirdi, hani derlerya kucuk bebekler masum odluklari icin melekleri gorurlermis. Bende sanki onlar bana oyle bakdiklarinda melegimde ordaymisda onlara isde bu benim annem diyormus gibi dusunurdum. bilemiyorum belkide bu dusundugum cok sacma ama bunun defalarca sahidi oldum ben o minikler bana kimseye bakmadiklari gibi bakarlardi, sevgiyle sanki oglumdan bana bir seyler soylemek ister gibi. Neyse yaaaaaaaaaaa yine acdim musluklariiiiii.........:((:(( Ne kadar aglamiycagim desemde ondan konusupda onu dusunupde aglamamak elimde degil. Yasasaydi simdi 6 aylik olucakdi.... En guzel en tatli halleriyle....

Günaydın Canlar ....

offff melissss"Napıcağımı bilemedim ki ..Çok fena oldum hemde çok........Eniştem geldi sarıldı beraber ağladık.Ben kızımla yanyana 7 gün geçirdim bir gününü yoğun bakımda geçirdi ama yanına gidip geliyordum.Onunla çok konuştum kızım annen -babam seni bekliyor.Odana götürücem seni derdim.Ellerinden öperdim.O güzel yüzüne bakardım.Oy kuzuuummmmmmmm........."
Bu sözlerinle ağlattın beni kuzum yaaaa:14::14: :9::9:

Canım benim üzülme ağlama lütfen..Çok zor bazen o kadar duygu yüklü oluyorum ki aklıma geldikçe..

ayıp ya böyle güzel sarkı yapılırmı,sadece büyük yazdığım yerdeki sözü değiştirdim, hepiniz bir dinleyin hak verceksiniz

Ayları geçti ayrılık sen delisin
Ayları geçti ayrılık sen MELEKSİN
Yapma yapma
Sendemi aklıma sığmıyor sendemi
Senmisin herşeyi silmekten bahseden
Böyle gitmek varmıydı

Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Yine bana esmer günler düştü eyvah
Yine bana hüsran bana yine hasret var
Yine bana sensiz günler düştü

Canım benim nasıl bir şarkı bu MELEK YAVRUMM ya işyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Nasıl tüm şarkılarda onları arıyoruz.
Melek yavrum ocak ayında inşallah bizimde yüzümüz yeniden güler canımmm ...Hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler.

Kizlar kusura bakmayin ben dun isden yaziyordumda sonra cikdim o yuzden cvb yazamadim. Ben hic beklemedigim bir anda dogumdan tam iki ay sonra hamile kaldim. Dr. a gitmisdim bana cok fazla stress geciriyorsun iyi degilsin, bence en az 6 ay hamile kalmamlisin dedi, zaten istesende bu durumda kalamazsin demisdi. Bende belkide hakli zaten vermem gereken kilolarim var diye dusundum. Sonra tatile gitdik ve ordan geldikden sonra korunmayi pilanlyordum. geldikden sonra bilmisimki megerse ben o doktora gitidgim zamanlardan beri hamileymisim... Anliycaginiz guzel melek annelerim, herseyin en iyisini en dogrusunu o guzel Allahdan kimse bilemez, en buyuk doktorda, tabibde O dur. Inanin bana sizin icinde dogru zamani bekliyordur, yeterki siz sabr edin, ve nolursa olsun umudunuzu kaybetmeyin.
Bebegin cinsiyyetine gelince cinsiyyet bellide tam doktor soyleyecekken sakin soylemeyin diye tembihledim. Herkes nasil bekliyceksin diyor ama bekliycez, esimde istemiyor. Zaten digerindede istememisdi, ama ben dinlemedim. Erkek olacagi icin cooook mutluydu. Onu kaybetdikden sonra bir gun bana, sana cinsiyyetini oyrenme demisdim, ama beni dinlemedin, ve ben her magazaya girdiyimde, bir bisiklet, araba, gordugumde hayal kurdum ogluma bundan alicagim dedim. Inanin o an cok uzuldum. O yuzden bu kez gercekden oyrenmemeye karar verdim. Zaten ne fark ederki, erkek yada kiz, sonucda saglikla olsunda yanimda olsun, digerinde yarim kalmis tum annelik hisslerini bunda yasayayayim. Allah hepinize nasib etsin Insallahhhhhhhhhhh....

Senin adına çok sevindim Uğur böceğiiim :) İnşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın .. Amin canımm inşallah.Hamilelerin duası kabul olurmuş bizim için dua et olur mu.

Kizlar bilmem sizlerede oluyormuydu oyle. Ben bebegimi kaybetdikden sonra bazi arkadaslarim vardi benle birlikde hamileydiler, bazilari benden once bazilari sonra dogurmuslarda. Neyse.... Demem o ki, ne zaman bir bebek gorsem sanki onlar bana baska turlu bakiyorlardi, anneleri bile sasiriyordu genelde kimseyle oynamazlar boyle gulmezler diyorlardi. yaa bende sanki benim bir melek annesi oldugumu anliyorlarmis gibime gelirdi, Yada bana melegimin gozuyle bakiyorlardi gibime gelirdi, hani derlerya kucuk bebekler masum odluklari icin melekleri gorurlermis. Bende sanki onlar bana oyle bakdiklarinda melegimde ordaymisda onlara isde bu benim annem diyormus gibi dusunurdum. bilemiyorum belkide bu dusundugum cok sacma ama bunun defalarca sahidi oldum ben o minikler bana kimseye bakmadiklari gibi bakarlardi, sevgiyle sanki oglumdan bana bir seyler soylemek ister gibi. Neyse yaaaaaaaaaaa yine acdim musluklariiiiii.........:((:(( Ne kadar aglamiycagim desemde ondan konusupda onu dusunupde aglamamak elimde degil. Yasasaydi simdi 6 aylik olucakdi.... En guzel en tatli halleriyle....

Ah canım sorma hep aklımda şimdi olsaydı meleğim 3 aylık olacaktı.Hala inanamıyorum.Allahım sabırlar versin hepimize..Benimde bir tanıdığım vardı o benden 1 hafta sonra doğum yapt.Geçen ablamlara geldiler onunda kızı oldu.Bana o kadar çok bakıyordu ki bide gülüyordu annesi çok şaşırdı.Sanki anlıyormuş gibiydi.

kızlar merhaba 2 gündür sizlerle görüşemiyom istediğim kadar, nasılsınız neler yapıyorsunuz? varmı bi değişiklik, bilinmedik hayırlı haberler varmı ?
rabbim herkesten hayırlı haberler vermesini nasip eder inş...sen biz melek annelerinin sesini duy rabbimmm sevindir bu garip anneleri,,

merhabalar ben yeni katıldım.3 buçuk ay önce 38 haftalık bebeğimi doğum anımda kaybettim buradaki arkadaşların mesajlarını okudukca ağladım hiç aklımdan çıkmıyor güzel oğlum şimdi tekrar hamilelik istiyorum biraz olsun rahatlamak için erken ama doktor 4 ay sonra tekrar yapın demişti çok istiyorum.sezeryan sonrası erken gebelik yaşayan varmı arkadaşlar

Senin adına çok sevindim Uğur böceğiiim :) İnşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın .. Amin canımm inşallah.Hamilelerin duası kabul olurmuş bizim için dua et olur mu.

Ah canım sorma hep aklımda şimdi olsaydı meleğim 3 aylık olacaktı.Hala inanamıyorum.Allahım sabırlar versin hepimize..Benimde bir tanıdığım vardı o benden 1 hafta sonra doğum yapt.Geçen ablamlara geldiler onunda kızı oldu.Bana o kadar çok bakıyordu ki bide gülüyordu annesi çok şaşırdı.Sanki anlıyormuş gibiydi.[/QUOTE]

Yaaa diyorum isde onlar bize meleklerimizin gozleriyle bakiyorlar, ondan o kadar cana yakin oluyorlar. Insallah gun gelicek kardesleri bize onlarin gozleriyle bakib gulumseyecekdir.

ya sana aglamak yazık lütfen mutlu olmaya bak lütfen, dünya yansa umursama at bacağını üstüste keyfine bak, seni sinir edene lafını tutma içinde, ne diyeceksen de, kimsenin seni üzmesine izin verme, artık mutluluğa cok yakınsın insallah, içinde ki bebeğine odaklan,emin ol agladığın bebeğin doğuracağından cok daha sanslı

dediğine ben de cok sahit oldum herkes diyorki aa sana cok sıcak davrandı diye sasırıyorlar, of dediklerin içime oturdu,canlarımız yavrularımız nurlar yagsın üstlerine

merhabalar ben yeni katıldım.3 buçuk ay önce 38 haftalık bebeğimi doğum anımda kaybettim buradaki arkadaşların mesajlarını okudukca ağladım hiç aklımdan çıkmıyor güzel oğlum şimdi tekrar hamilelik istiyorum biraz olsun rahatlamak için erken ama doktor 4 ay sonra tekrar yapın demişti çok istiyorum.sezeryan sonrası erken gebelik yaşayan varmı arkadaşlar

canım aynı zaman da kaybetmişiz ben 2temmuz da kaybettim yavrumu 37haftalıkken doğum sırasında, doktorlar 3-4 ay sonra dene dedi, ben ocakda baslıcam calısmalara, cok acele etme sabır etmeye calıs, cok zor bir 3,5 ay geçirdik 2,5 ay da hemencecik gecer emin ol, Allah hepimize sabır versin,dinmez bu acı ama ne yapalım.

melisse insallah ben ocakda baslıcam denemelere sen aralıkda mı baslıcaksın yoksa ocakta mı, ceren sen ben aynı anda kaybettik aynı anda yeniden doğururuz insallah sağlıkla, bütün arkadaslarımda tabi

inanın dualarımda hep siz varsınız, ah diyorum bana zehir olan o temmuz ayı cerene de melise de zehir olmus, en kötüsü de benim 3. gebeliğim olmasıydı, ümitlerim cok azaldı artık ve eşimin doğum gününde gömdük kızımızı, ikimizde doğumgünlerinden nefret eder olduk

başın sağolsun canım Allah sabırlar versin... tarih konusuna takılma iyice iyileş iyi hisset ondan sonra....Rabbim belirlemiştir zamanını...

canım aynı zaman da kaybetmişiz ben 2temmuz da kaybettim yavrumu 37haftalıkken doğum sırasında, doktorlar 3-4 ay sonra dene dedi, ben ocakda baslıcam calısmalara, cok acele etme sabır etmeye calıs, cok zor bir 3,5 ay geçirdik 2,5 ay da hemencecik gecer emin ol, Allah hepimize sabır versin,dinmez bu acı ama ne yapalım.

melisse insallah ben ocakda baslıcam denemelere sen aralıkda mı baslıcaksın yoksa ocakta mı, ceren sen ben aynı anda kaybettik aynı anda yeniden doğururuz insallah sağlıkla, bütün arkadaslarımda tabi

inanın dualarımda hep siz varsınız, ah diyorum bana zehir olan o temmuz ayı cerene de melise de zehir olmus, en kötüsü de benim 3. gebeliğim olmasıydı, ümitlerim cok azaldı artık ve eşimin doğum gününde gömdük kızımızı, ikimizde doğumgünlerinden nefret eder olduk

bende 3 temmuzda kaybettim kuzumu ve ne tesadüf benimde eşimin doğum günü o aydı benimde ikinci sezeryanım dahada çok üzgünüm.ama ben bu ay başladım bebek için çünkü sabredemiyorum.3 gün önce doktora gitmişdim sol kasıkta kist gözüktü adetle geçer dedi ve adetim bir kaç gün var yumurtam daha catlamamıştı üzüntüden birde böyle sıkıntılar oluyor daha önce hiç böyle şeyler yaşamamıştım.allah hepimize sabır versin

sagol in_ay elbet rabbim bir zaman vermiştir allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağımızı doldurur inşallah

Son düzenleme:
Back
X