Kizlar kusura bakmayin ben dun isden yaziyordumda sonra cikdim o yuzden cvb yazamadim. Ben hic beklemedigim bir anda dogumdan tam iki ay sonra hamile kaldim. Dr. a gitmisdim bana cok fazla stress geciriyorsun iyi degilsin, bence en az 6 ay hamile kalmamlisin dedi, zaten istesende bu durumda kalamazsin demisdi. Bende belkide hakli zaten vermem gereken kilolarim var diye dusundum. Sonra tatile gitdik ve ordan geldikden sonra korunmayi pilanlyordum. geldikden sonra bilmisimki megerse ben o doktora gitidgim zamanlardan beri hamileymisim... Anliycaginiz guzel melek annelerim, herseyin en iyisini en dogrusunu o guzel Allahdan kimse bilemez, en buyuk doktorda, tabibde O dur. Inanin bana sizin icinde dogru zamani bekliyordur, yeterki siz sabr edin, ve nolursa olsun umudunuzu kaybetmeyin.
Bebegin cinsiyyetine gelince cinsiyyet bellide tam doktor soyleyecekken sakin soylemeyin diye tembihledim. Herkes nasil bekliyceksin diyor ama bekliycez, esimde istemiyor. Zaten digerindede istememisdi, ama ben dinlemedim. Erkek olacagi icin cooook mutluydu. Onu kaybetdikden sonra bir gun bana, sana cinsiyyetini oyrenme demisdim, ama beni dinlemedin, ve ben her magazaya girdiyimde, bir bisiklet, araba, gordugumde hayal kurdum ogluma bundan alicagim dedim. Inanin o an cok uzuldum. O yuzden bu kez gercekden oyrenmemeye karar verdim. Zaten ne fark ederki, erkek yada kiz, sonucda saglikla olsunda yanimda olsun, digerinde yarim kalmis tum annelik hisslerini bunda yasayayayim. Allah hepinize nasib etsin Insallahhhhhhhhhhh....