tobeguk gelmiş hoşgelmiş,nasıl oldun canımcım...
puhahaha koptum ya her boy tobeguk için kıyafet varmı, aynen bende de her boy melek yavrusu için kıyafet var,xsmall dan xlarge a kadar,, ya eski kıyafetlerime hayretle bakıyorum nasıl giriyormusum ben o kıyafetlere ya,mankenmisim de haberim yokmus, şimdi de mankenim be ne olcak ama tombik manken
kızım senden birsey kaçmıyor ya cok bilmiş pıtırcık seni, b-fit dedin pat diye masallah, şok oldum, evt b-fite gittim, ama 6 aydan önce gitmemek gerekiyor yoksa gerçekten basarılı bir iş cıkarıyorlar, bugün deneme günü yaptırdılar zaten onlarda doğum yaptığımı duyunca istersen bekle biraz dediler, hem bayanlar için sadece hemde sürekli hareketler değişiyor süper bir yerdi ama riske girmek istemiyorum,çünkü hafif hafif agrım oldu karnımda eve geldiğimde. en iyisi biraz daha beklemek
İyiyim diyelim iyi olalım canım... Tatlım bence b- fite gitme. Kk da sayfası var orayı bir okusana anlarsın ne demek istediğimi. Ablamın Dr. Gitme demiş. Ben de Eylül başında gitmeyi düşünüyordum da. Ayrıca 3 arkadaşım gidiyor ama ben gitmeyeceğim
Bilmiyorum bacım

herhalde 5 kez falan yımırtladım bu ay.

senin iyi olmana sevindim canım. Aramızdan birileri bari iyi olsun ama değil mi??
tobeguk stresten de olabilri mi agrı acaba, benim de adet agrım hiç yoktu, bu ay agrımda oldu eskisi gibi kanamam da coğaldı sanırım rahmiim biraz toparlandı bu ay....düzenimiz stres nedeniyle de bozuluyor biraz da
Yavrum bu ay neredeyse stres sıfırda bende. Ama gene ne oldu?? Patladı bana!!!
ayıp ya böyle güzel sarkı yapılırmı,sadece büyük yazdığım yerdeki sözü değiştirdim, hepiniz bir dinleyin hak verceksiniz
Benim bu ara favori şarkılarım: model ft. Ozan doğulu- DAĞILMAK İSTİYORUM( bağıra bağıra evde söyleyip hem zıplayıp hem ağlıyorum. Güzel oluyor!)
candan reçeten- söz vermiştin bana(paylaşılmıyor hüzün,paylaşmam adı yok bunun!)
Gökhan Türkmen- gitme bitmesin diye bütün gece ağladığım, hayır olmaz böyle biteceğine inaaaanmadım, gidersen kalan hayalinde ben naparım diye bir şarkı!!!!
merhabalar ben yeni katıldım.3 buçuk ay önce 38 haftalık bebeğimi doğum anımda kaybettim buradaki arkadaşların mesajlarını okudukca ağladım hiç aklımdan çıkmıyor güzel oğlum şimdi tekrar hamilelik istiyorum biraz olsun rahatlamak için erken ama doktor 4 ay sonra tekrar yapın demişti çok istiyorum.sezeryan sonrası erken gebelik yaşayan varmı arkadaşlar
Arkadaşım Allah sabır versin acın büyük ama şükret en azından avunabileceğin bir yavrun var.
kızlar çok üzgünüm ya , yakın bir arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştık biz bilmeden , bütün doktor ziyaretlerimizi beraber yapmıştık ,alışverişe beraber gitmiştik, sürekli birlikteydik ,tabiki de o sağlıkla doğurdu şu an 6 aylık ,ben hiçbir bebeğe bakamazken ,dokunamazken onun kızı bana sanki kendi kızımmış gibi gelir bi tek o benim için dokunulabilir bebektir. şimdi aradı arkadaşım kan kusuyormuş bebek ve endeskopi yapılmış, ultrasonla bakılmış vs. hiçbirşey bulunamamış hastaneye yatmaya gidiyorlarmış , böyle birşey duyan var mı aranızda özaaaay nedir bu sence iyi olur de mi ? Allahım ne olur ona bi şey olmasın
Kızzzzz, bak yaaaa!!!! O kadar muhabbetini yaptık!!! inşallah nazar değirmemişizdir. Kötülüklerine de konuşmadık ama... Dualarım onlarla canım. Allahım şifa versin inşallah...
tubeguuuuuuuuuukkkkkkkkk hoşgeldin arkadaşım hala kötümüsünnn???????
cerencim sen çalışıyormusun sinop a yolun düşerse bekleriiiimmm
Valla hiiiiç iyi değilim özayım. Hatta çok kötüyüm. Dr izin verdi diye bu ay çalışmalara başladık. Bugün Dr gittik guatr iyice almış başını gitmiş.

prolaktinim ona keza. Sakın hamile kalma belki öbürü de bu yüzden ölmüştür dedi.

nükleer bi ilaç verecekmiş ama reglini bekleyelim hamileysen iyi olmaz dedi. Regl bittikten sonra da emin olmak için betahcg yaptıracakmışım. Sonra tabi tekrar korunma verecekmiş

inşallah hamile değilsindir, bebeği de düşürür bu dedi

çok sinirlerim bozuldu.. Onca ay bekle, sonra gene bekle. Hayır 1 yıl dolacak anca başlayabileceğim çalışmalara. O da belki!!!!!!!!

sonra b12 ye falan baktı, prolaktine baktı, bi tavan bi taban yapıyor adam çok şaşırıyor! Bu nasıl iş yaaa diyor! Hakikaten bu nasıl iş yaaaaa??????????????
Kötüyüm özayım, çok kötüyüm