Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

aysem senin kaç cocuğun var ki benim kafam karıstı, bütün hamileliklerim yazmıssın, cok merak ettim acele cevap

kızlar meraba neler yapıyorsunuz???
Ben bu gün alışverişteydim.Bütün gün dışardaydım.Ve yarın iş başıı

öyleler dimi okuması bile huzur veriyor[/QUOTE]

Tabiki oyleler, bundan o kadar eminim ki. zaten bunu bilmek bizim gibi melek annelerini rahatlatiyor. Onlar bizim cennetin guzel koselerinde gulup oynayan guzel meleklerimiz, insallah birgun, vakti zamanimiz geldiginde onlara kavusacagiz.

öyleler dimi okuması bile huzur veriyor

Tabiki oyleler, bundan o kadar eminim ki. zaten bunu bilmek bizim gibi melek annelerini rahatlatiyor. Onlar bizim cennetin guzel koselerinde gulup oynayan guzel meleklerimiz, insallah birgun, vakti zamanimiz geldiginde onlara kavusacagiz.[/QUOTE]

agzına sağlık canım gene okudum gene rahatladım, sizlerin yazdığı herseyi en kalbi duygularımla okuyorum çünkü biliyorum ki sizin dedikleriniz gerçek, ne siz ne ben birbirimizi yalan seylerle kandıramayız, o yüzden tüm yazdıklarınızı pür dikkatle okuyup dedikleriniz elimden geldiğince yapmaya calısıyorum, e tabi ki üzülücez, bazen depresyonlara giricez,çünkü bizler gerçekten anneyiz,ama nasipse bebeklerimiz olunca acılarımız bir nebze azalıcak, mutlu günler bizim olsun, bunu unutacak dertlerimiz olmasın, artık hersey gönlümüzce olsun, nur topu gibi sağlıklı evlatlarımız olsun(amin)

kızlar meraba neler yapıyorsunuz???
Ben bu gün alışverişteydim.Bütün gün dışardaydım.Ve yarın iş başıı

canım ben bugün diyetimde 2. gündeyim spor yaptım,camasır, bulasık falan, bir ara alısverişe gittim mutfak alısverişi yaptım diyet için, iki tane teflon tencere aldım, sıradan ama en azından sorunsuz bir gündü benim için

canım çok sevindim iyi olmanıza...Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

benimde doğumdan 3 ay sonra falan bi düzensizlik olmuştu hem çok sık hemde çok fazla geliyordu doktora gittim bi hap verdi adını unuttum sonra düzene girdi tekrar..regl kanamasının olduğu yerde bi problem var demişti hapla düzeldi

aysem senin kaç cocuğun var ki benim kafam karıstı, bütün hamileliklerim yazmıssın, cok merak ettim acele cevap

canım aysemin 2 oğlu vardı sonra 3. yü yani kızını kaybetti...umut bebek 4. hamileliği ve 3. sezeryanı....

yok tatlım biz< garibanız harıl harıl çalışıyokkkk

sen nasılsın ne var ne yok bayadır görüşemiyok? Nasıl gidiyor yaşam varmı hayırlı haberler arkadaşımm

yok canım şu ara haber beklemeyin benden
onun dışında nolsun işte bayram geldikçe gerildim iyice bebeğim kurban bayramında gitmişti çünkü. biryere gidesim yok ama giyinip süslenip gezmek zorundayız..sanki bayramı atlatırsam biraz rahatlayacakmışım gibi geliyor bilmiyorum..belkide bana öyle geliyor...
bide dün cam sildim yağmur yağdı sinirliyim

sende bişe yokmu bat gelmiş

Son düzenleme:

oHH ne güzel hep böyle huzurlu olalım ..

melisse ben 31 yaşındayım tatlım..

Sanırım en küçük benim burda şuana kadar sölenenler öyle gösteriyor 25 yaşındayım bende :)

canım ya bende öyle oldu bu gün 12.ci gün işaretlediğim bir takvimim var evde 9 u diye biliyodum ama 10unda hasta olmuşum ve hala devam ediyor 13. gün bu gün doktorumu aradım.Gel kontrol edelim dedi yarın için izin alıcam bakalım.Normal mi diye sordum ama normal değil dedi gel dedi offffffff
bayram tatiline erken başladınız galiba
kimseler yok

Ben hala o moda giremedim çalışıyorum çünkü :) Ama çarşamba günü evdeyim.Zaten o günümde hep temizlik yapmakla geçecek :)

slmlar kıslarrr ansılsınızz herkes nerelerde yahuuuuu
aynurr bat geçti arkadaşım güzel haberlerini verrr
inaycım gelmiş gitmişşş yine gell yine gell
doğaaa nerelerdesin yaaa özlettiniz kızımmm
hele tubeguk uğra artık merak ediyorum seniiiii arkadaşım
melekyavrum sen nasılsınn??
meliss cerenn siz buralardasınız geçmişe baktımda aman boş bırakmayın kapanacak bu gidişleee
bizden hayır yok baksanıza

Canım biz buralardayız merak etme :)) Ama tabi sizlerle bi gzel oluyo bu topik :) Bizi yanlız bırakmayın ..
yakalayamadim yine kimseyi gelip gitmişsiniz....
Burdyım canım :)))

Canım biz buralardayız merak etme :)) Ama tabi sizlerle bi gzel oluyo bu topik :) Bizi yanlız bırakmayın ..

Burdyım canım :)))

naber tatlım iyimisin ben bugün fazla duygusalım...bebeğimlede alakası yoık sanki herşeye ağlar oldum..bozuk psikoloji...

naber tatlım iyimisin ben bugün fazla duygusalım...bebeğimlede alakası yoık sanki herşeye ağlar oldum..bozuk psikoloji...

Canım benim.Arada banada oluyor öyle ama sıkma canını.Biraz farklı şeyler yap istersen ..Çalışıyomusun,çalışmıyosan söyle güzel film aç izle yap çayını,patlat mısırını azıcık kafanı dağıt :)

çalışıyorum canım ama iş yapasım yok Allahtan bugün yoğunda değilim takılıyorum nette öylesine....az önce haber okudum damat asker yol güvenliği nedeniyle düğününe gelememiş gelin kendi başına düğün yapmış oturdum ağladım yaaa inanamıyorum kendime....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…