allah sağlık sıhhat versin arkadaşım. evet başa gelmeyince sanki herkesin hayatı çok güzelmiş gibi gelir demi insan oğluna , meğer başa gelince herşey çok daha iyi anlaşılıyormu, sanki bizle beraber herkes hastanelerde demi, allahım başka acı ağrı göstermesin cümlemize inş. sonn acılarımız oldun kızlar...rabbim çokkk sabırlar versin bizlere
anlaşıldı bu hafta gene bizimkiler görüşmede çokkkkk kıskandık bilesiniz....öpüldünüz şekerler
ayşemmmmmmmmm canımm umudum nasılll allah sen ona sağlık ver rabbim, allahım bu güzelliklerden bizlerede nasip et yarabbim, sen büyüksün allahım sen hakkımızda hayırlısını ver rabbim, çok sevindim iyi olmanıza inş. hep daha iyi olursunuz allah yar ve yardımcınız olsun hayırlısıyla,,,,umudumuzu öppp yerimize her teyzesi için bi öpücük .....[/QUOTE
amin canim... kucagimiz dolunca yasanan günler azda olsa unutuluyor.. ogluma baktikca kizimi aramiyor degilim ama oda sonucta bi bebek cok tatli ya sarilip kokluyorum rabbim herkese nasip etsin...
öyleler dimi okuması bile huzur veriyor
kızlar meraba neler yapıyorsunuz???
Ben bu gün alışverişteydim.Bütün gün dışardaydım.Ve yarın iş başıı
Sağol canımmmm Allah senden de razı olsun.Bu arada yaşlarınız kaç kızlar merak ettim.
Merhaba Arkadaslar...
nasilsiniz neler yapiyorsunuz..hepinizi cok özledim.. baska hamile olan varmi...
ben iyim oglumda iyi allaha cok sükür.. birbirimize alisiyoruz derken zaman geciyor...
cok farkli cok güzel yürek yarama merhem oldu oglum...hic gecmez saniyordum kizimin acisi ama inanin azaliyor erkek kiz hic fark etmiyor bunuda ögreniyor insan...
bize bebek lazim sakin benim gibi üzülmeyin beklediginiz cinsiyet olmadigi zaman.. inanin cok farkliymis bunu daha iyi anladim...
biran önce hepiniz bebek yapin bakin o zaman acilarimiz azicikta olsun azaliyor..unutulmuyor ama azaliyor...
hepinizi cok öpüyorum..
sezaryenin bu kadar sızlaması üşütmeye de bağlı olabilir mi acaba. bende de sızlama oluo ama yorulunca vs.benimde regl düzenim bozuldu. geçen ay 10 gün sürdü. bu ay 3. günüm yoğun ve pıhtılar var. normalde 3 gün ancak sürerdi.senin normalde kaçtı şimdi kaç gün sürüo?
aysem senin kaç cocuğun var ki benim kafam karıstı, bütün hamileliklerim yazmıssın, cok merak ettim acele cevap
bayram tatiline erken başladınız galiba
kimseler yok
yok tatlım biz< garibanız harıl harıl çalışıyokkkk
sen nasılsın ne var ne yok bayadır görüşemiyok? Nasıl gidiyor yaşam varmı hayırlı haberler arkadaşımm
canım ben bugün diyetimde 2. gündeyim spor yaptım,camasır, bulasık falan, bir ara alısverişe gittim mutfak alısverişi yaptım diyet için, iki tane teflon tencere aldım, sıradan ama en azından sorunsuz bir gündü benim için
melisse ben 31 yaşındayım tatlım..
canım ya bende öyle oldu bu gün 12.ci gün işaretlediğim bir takvimim var evde 9 u diye biliyodum ama 10unda hasta olmuşum ve hala devam ediyor 13. gün bu gün doktorumu aradım.Gel kontrol edelim dedi yarın için izin alıcam bakalım.Normal mi diye sordum ama normal değil dedi gel dedi offffffffbenimde doğumdan 3 ay sonra falan bi düzensizlik olmuştu hem çok sık hemde çok fazla geliyordu doktora gittim bi hap verdi adını unuttum sonra düzene girdi tekrar..regl kanamasının olduğu yerde bi problem var demişti hapla düzeldi
bayram tatiline erken başladınız galiba
kimseler yok
Canım biz buralardayız merak etme :)) Ama tabi sizlerle bi gzel oluyo bu topik :) Bizi yanlız bırakmayın ..slmlar kıslarrr ansılsınızz herkes nerelerde yahuuuuu
aynurr bat geçti arkadaşım güzel haberlerini verrr
inaycım gelmiş gitmişşş yine gell yine gell
doğaaa nerelerdesin yaaa özlettiniz kızımmm
hele tubeguk uğra artık merak ediyorum seniiiii arkadaşım
melekyavrum sen nasılsınn??
meliss cerenn siz buralardasınız geçmişe baktımda aman boş bırakmayın kapanacak bu gidişleee
bizden hayır yok baksanıza
Burdyım canım :)))yakalayamadim yine kimseyi gelip gitmişsiniz....
Canım biz buralardayız merak etme :)) Ama tabi sizlerle bi gzel oluyo bu topik :) Bizi yanlız bırakmayın ..
Burdyım canım :)))
melisse doktora gittinmi
naber tatlım iyimisin ben bugün fazla duygusalım...bebeğimlede alakası yoık sanki herşeye ağlar oldum..bozuk psikoloji...
Canım benim.Arada banada oluyor öyle ama sıkma canını.Biraz farklı şeyler yap istersen ..Çalışıyomusun,çalışmıyosan söyle güzel film aç izle yap çayını,patlat mısırını azıcık kafanı dağıt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?