Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ay doğru aynı benim de senin gibiydi benimde 37haftada 3defa kordon dolanması ve kaka yemesi, canım insallah sağlıkla alın kucağınıza, demek sen de 6ay bekledin, yehuuuu gelsin ocak ayı hemen lütfen lütfen,eskiyi unut lütfen sen mutlu olki yavrun da mutlu olsun

ay doğru aynı benim de senin gibiydi benimde 37haftada 3defa kordon dolanması ve kaka yemesi, canım insallah sağlıkla alın kucağınıza, demek sen de 6ay bekledin, yehuuuu gelsin ocak ayı hemen lütfen lütfen,eskiyi unut lütfen sen mutlu olki yavrun da mutlu olsun

bende öyle düşünüyorum ama duygular çok karışık ya mutluyum ama korkuyorum hemde şimdiden
iptall iptall
çok güzel olacak inşallah herşey hepimiz mutlu olacağızz:16::16::16:

vetcim çoook teşekkürlerr inşallah sağlıklılı sıhhatli kucağımıza alırız yavrularımızı:nazar:

aynı anda yazmışız canım iyiyim çok şükür var haber bhcg 45 :21::21:olmuş çok şükürrr Allahıma inşallah herşey güzel olur :32::32:

bu ay çok güzel oldu ya aynur doğa veeee ben beraber güzelce geçer hamişliğimiz inşallah diğer hamişlerimizinde tabiiiiii
darısı sana tubeguk e olsun ve aralık ve ocağı bekleyen tümmm melek annelerine inşallahhhhhhhh

Allahım yar ve yardımcımız olsun aynı acıları eksiğini fazlasını yaşatmasın inşallahhh

maaşallah maaşallah allah korusun hepinizi

kızlar gözünüzaydın,gözümüzaydın.. Allahım saglıkla tamanına erdırsın..:nazar: nasıl mutlu oldum anlatamam..kendınıze iyi bakın:34:

ayagınızı sürüyün,güzel haberlerın devamını beklıyoruz..bekleyen kızlarında,tez zamanda bu sebepten yüzünü güldürsün Allahım..

aynı anda yazmışız canım iyiyim çok şükür var haber bhcg 45 :21::21:olmuş çok şükürrr Allahıma inşallah herşey güzel olur :32::32:

bu ay çok güzel oldu ya aynur doğa veeee ben beraber güzelce geçer hamişliğimiz inşallah diğer hamişlerimizinde tabiiiiii
darısı sana tubeguk e olsun ve aralık ve ocağı bekleyen tümmm melek annelerine inşallahhhhhhhh

Allahım yar ve yardımcımız olsun aynı acıları eksiğini fazlasını yaşatmasın inşallahhh

aa 3.bombayı simdi farkettim:46::46: (ceptn giriorm,zorlu oluyr)

gözünaydın özay,Allahım saglıkla tamamına erdırsın canım:nazar: darısı tüm dileyenlere ins..
bu sefer hersey güzel olacak Allah'ın ıznıyle..
Maşaallah,bu ay bereketli olmus..devamını beklıyoruz..
Üçünüzün kırkları karısacak özay:)ne güzel haberlerle geldınız.. Allahım esirgesın sizleri:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
AMİNNNNN AMİNNNN AMİNNNNN
HEPİMİZ MUTLU OLALIM ARTIKIN İNŞALLAHHH İNŞALLAH İNŞALLAHH
DARISIDA İSTEYEN DİLEYEN BEKLEYEN HERKESE OLSUN İNŞALLAHHH

aman allahım bu ne güzel bi haber böylee allahım sana şükürler olsun rabbim ......sen hakkımızda hayırlısını ver allahım.......................çok sevindim senin adına özayımmmmmm darısı diğer arkadaşlarımızın başına olsun hayırlısıyla gelsin ocaklar bebişler inş. sırada içimden nedense melekyavrum gibi geçti tabi hayırlısı olsun.....

kızlar rabbim herbirimizi korusun hayırlısıyla en güzel günler bizlerin olacak inş......göreceğimiz arzuladığımız yarım kalan hayallerimizin tamamını yaşamak umuduyla allah izin veririse inş. .......arkamızdan da sizleri bekliyoruz.....aynur & doa & özay: nazar::nazar::nazar:

kızlaaaaar çooook teşekkürler iyi dilekleriniz için moral oldunuz içimi rahatlattınız.en kötü zamanlarımızı paylaştık inşallah güzel zamanlarımızı da paylaşıcaz .darısı bekleyenlerin başına inşallah en yakın zamanda :16::16:

kızlaaaaar çooook teşekkürler iyi dilekleriniz için moral oldunuz içimi rahatlattınız.en kötü zamanlarımızı paylaştık inşallah güzel zamanlarımızı da paylaşıcaz .darısı bekleyenlerin başına inşallah en yakın zamanda :16::16:

tabiki paylaşıcaz aksini düşünme :)) herşey güzel olacak inan buna

bak işte gördünmü vakti gelince oluyormuş inşallah tüm sıkıntıların geçmişte kalır tedirginlikleri bırak her hamilelik birbirinin aynısı olmaz ay heyecanlandım habire yanlış yazıp düzeltiyorum :))) İnşallah sağlıcakla gelsin yavrun mutlu huzurlu sağlıkla büyüt canım benim :)))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Tüm hamilelerimizi Rabbim nazarlardan korusun[/QUOTE]
canım çok sağol çok sağol ben de acayip duygular içindeyim hala inanamıyorum offff niye midem bulanmıyo benim ya uykum da yok yorgun da değilim göğüslerim de şişmedi kandırıyo mu acaba beni neyse yarın doktora gidicem

canım çok sağol çok sağol ben de acayip duygular içindeyim hala inanamıyorum offff niye midem bulanmıyo benim ya uykum da yok yorgun da değilim göğüslerim de şişmedi kandırıyo mu acaba beni neyse yarın doktora gidicem

benim ikinci hamileliğim ilkine göre daha rahattı midem daha az bulandı takma kafana bunları sen farklı olabilir aynı olacak diye bişe yok çok yeni daha başlar yakında merak etme belki uslu bebek olacak üzmeyecek annesini :)))

Son düzenleme:
canlarımmmm ..
hepinize çok teşekkür ediyorum allah hakkımızda hyaırlısını versin inş. arkadaşlarım sonumuzu hayretsin allah izin verirse , rabbim bu güzellikleri hepinize yaşatsın en tez zmanda .....çok garip bir duygu içeririndeyim ,,,,hüzünlü, ağlamaklı, sevinemiyorum allahım beterlerinden korusun inş. yavrularımızı bizlere bağışlar,,, sen büyüksün allahım sen yar ve yardımcımız ol inş.....
aynen ben de öyleyim işte Allahım ne büyük risk alıyoruz aslında farkında mısın tekrar aynı şeyleri yaşama ihtimali bile beni mahvediyor .Allahım sen büyüksün bu sefer yavrularımızı bize bağışlar inşallah

doğacım ya cok sevindim,ay kız daha az yukarda duamda senin adın geçmemiş mi ya bak işte:))))) cok sevindim canım,korkuların elbette olucak ama hersey beynimizde unutma,korkularını silmeye calıs, her hamilelik aynı olacak değil, benim de mide bulantılarım hep 8.hafta gibi baslardı,korkma daha cok erken,miden bulanıp hamile olma işi sadece tv deki uyduruk dizilerde:P Allahım seni ve yavrunu korusun, aynur da sende bayram sekeri oldunuz valla
sağol canım valla geçmişim canım duanda .siz de benim hep dualarımdasınız hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin hepimizin bebişleri

kızlar calakan nerelerde haberiniz var mı
canım calakan taşındı evinde henüz neti yok giremiyormuş selam söylüyor hep

ay süpersinizzz ya çok sevindim ozaycım,insallah sağlıkla sıhhatle al yavrunu, cok rahat bir hamilelik geçir canım,resmen içim huzur buldu aynur sen ve doğa sayesinde,hepiniz bundan 7-8 ay sonra cok mutlu bir doğum geçirin insallah

bu arada ozay sen bebeğini neden kaybetmiştin canım bir de kaç ay oldu kaybedeli
bana sormamışsın ama ben de cevaplamak istedim . benim bebişin hiç bir sebebi yoktu yalnız pıhtılaşma çıktıydı doktor bundan da olabilir olmayadabilir dedi bu sefer iğne kullanıcam kan sulandırıcı .9 ay olduydu. ben de sana sorayım seninki de pıhtılaşma mıydı

canım biliyorsun ben 2defa da karnımda bebeğim öldü ama onlar küçüktü,onlar pıhtılasmadan olabilri dedi doktor ben son hamileliğimde 5 ay boyunca hergün iğne oldum,kollarım mosmordu,zaten kayınvaldem eşim hep der ah en cok o iğnelerine verdiğin emeğine yazık derler,eşim bilir bazen acısından aglardım, cünkü artık kollarım mosmor olmustu, ama bir sefer de gık demedim, bebeğim için deger derdim,sende korkma iğneden yavrunu düşün zaten o zaman cok kolay olur

aa 3.bombayı simdi farkettim:46::46: (ceptn giriorm,zorlu oluyr)

gözünaydın özay,Allahım saglıkla tamamına erdırsın canım:nazar: darısı tüm dileyenlere ins..
bu sefer hersey güzel olacak Allah'ın ıznıyle..
Maşaallah,bu ay bereketli olmus..devamını beklıyoruz..
Üçünüzün kırkları karısacak özay:)ne güzel haberlerle geldınız.. Allahım esirgesın sizleri:nazar:

teşekkür ederim canım inşallah herşey çok güzel olurr hepimiz içinn sürüyoruz valla ayağımızı haydi kızlarrrrrrrrrrrr

aman allahım bu ne güzel bi haber böylee allahım sana şükürler olsun rabbim ......sen hakkımızda hayırlısını ver allahım.......................çok sevindim senin adına özayımmmmmm darısı diğer arkadaşlarımızın başına olsun hayırlısıyla gelsin ocaklar bebişler inş. sırada içimden nedense melekyavrum gibi geçti tabi hayırlısı olsun.....

amin canım aminnnnnn çok şükür rabbimee

bak işte gördünmü vakti gelince oluyormuş inşallah tüm sıkıntıların geçmişte kalır tedirginlikleri bırak her hamilelik birbirinin aynısı olmaz ay heyecanlandım habire yanlış yazıp düzeltiyorum :))) İnşallah sağlıcakla gelsin yavrun mutlu huzurlu sağlıkla büyüt canım benim :)))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Tüm hamilelerimizi Rabbim nazarlardan korusun
canım çok sağol çok sağol ben de acayip duygular içindeyim hala inanamıyorum offff niye midem bulanmıyo benim ya uykum da yok yorgun da değilim göğüslerim de şişmedi kandırıyo mu acaba beni neyse yarın doktora gidicem[/QUOTE]

doğacım bendede 1tanecik bilem belirti yok dediklerinin hiç birisi yok yani sadece kan tahlili yaptık o yüzden banada şaka gibi geliyorr... olsun yeterki herşey sorunsuz olsun dert etmelim tamammı arkadaşım öpüyorum

İşten geldim daha yemek yemedim yarım saattir sizin yazdıklarını okuyorum canlarımm :)))))))))

bırak cnm o ilac adet kesilince bırakılır,boşuna devam etme sakın
Tamam canım bırakıyorum :) Doktor bitene kadar kullan dedi ama banada gereksiz geliyor kesildi sonuçta .
:))) burda işin uzmanı varken bende yorum yapmışım ayıpladım kendimi :)))
İnayımmm nerelerdesin sen :)
yerim seni şeker sey
Ben her ikinizi birden yerimm şekerler :))
Amin.Ozayyyyy çok sevindim yaaa.Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.Aynur,ozay,ve doğa sağlıkla gelsin bebişleriniz bizim cici annelerimiz :)
Umutlarımız.Darısı bizlere olsun inşallah.

Doğacım biz hep yanındayız tatlım.Güzel dileğin için çok sağol.
canım biliyorsun ben 2defa da karnımda bebeğim öldü ama onlar küçüktü,onlar pıhtılasmadan olabilri dedi doktor ben son hamileliğimde 5 ay boyunca hergün iğne oldum,kollarım mosmordu,zaten kayınvaldem eşim hep der ah en cok o iğnelerine verdiğin emeğine yazık derler,eşim bilir bazen acısından aglardım, cünkü artık kollarım mosmor olmustu, ama bir sefer de gık demedim, bebeğim için deger derdim,sende korkma iğneden yavrunu düşün zaten o zaman cok kolay olur

Allahım sabrının mükafatını vericek inşallah canım benim. İnşallah bizlerde yavrularımıza kavuşucaz.

İşten geldim daha yemek yemedim yarım saattir sizin yazdıklarını okuyorum canlarımm :)))))))))

Tamam canım bırakıyorum :) Doktor bitene kadar kullan dedi ama banada gereksiz geliyor kesildi sonuçta .

İnayımmm nerelerdesin sen :)

Ben her ikinizi birden yerimm şekerler :))

Amin.Ozayyyyy çok sevindim yaaa.Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.Aynur,ozay,ve doğa sağlıkla gelsin bebişleriniz bizim cici annelerimiz :)
Umutlarımız.Darısı bizlere olsun inşallah.

Doğacım biz hep yanındayız tatlım.Güzel dileğin için çok sağol.

Allahım sabrının mükafatını vericek inşallah canım benim. İnşallah bizlerde yavrularımıza kavuşucaz.

senide yerim şirine

Back
X