- 28 Haziran 2012
- 1.021
- 567
- 108
kızlar emin olmadan haber vermek istemedim Aynurdan sonra ben de müjdeyi vereyim hamileyim valla .inanamadık 4 kere hcg yaptırdık bi kere de şehir dışında bi doktora gittik keseyi gördük ama asıl doktoruma perşembe gidicez daha bebişi göremiycez ama. kızlar ben sevinçten uçacağımı sanıyordum ama korkularım bütün sevincimi gölgeliyor şimdi bile hiç bir belirtim yok acaba bi terslik mi var diye düşünüyorum ,sürekli kabus görüyorum .niye midem bulanmıyor diye gittik doktora o kadar yani. kızlar nasıl geçecek mutlu olmak istiyorum, heyecanlanmak istiyorum ama tedirginliğim herşeyin önüne geçiyor :18::18::18:
ben bile heyecanlanıorum burdan okurken,seni düşünemiorum bile.alllhım hayırlı bir doğum nasip etsin inşallh. sağlıkla al bebeğini kucağına.ve dünyanın en güzel şeyinin ilk anlarından itibaren tadını çıkar.
Canim inan suan gozlerim dolu dolu okuyorum yazdiklarini, ne kadar saskin oludugunu anliya biliyorum, ben hamile oldugumu anladigimda farkli duygular icindeydim, ama hep bir umudum var idi. Ve her zaman birgun sizlerinde bu guzel duyguyu tekrar yasayacagina inanmisdim, yanilmadimda. Insallah sirasiyla diger melek annelerimizinde yuzu guler.
Melekyavrusu, ozay, melise ve digerleri sizden guzel haberler bekliyorum. Daha bir kac ay oncede boyle sirasiyla yazidigmda hep aynurun adini yaziyordum, hayirlisiyla aynur bizi sevindirdi simdi sira sizde. SIzden tek isteyin bir tek umudunuzu kaybetmeyin.
uğurböceğim neden benim adımı da yazmadın ya

aynı anda yazmışız canım iyiyim çok şükür var haber bhcg 45olmuş çok şükürrr Allahıma inşallah herşey güzel olur
bu ay çok güzel oldu ya aynur doğa veeee ben beraber güzelce geçer hamişliğimiz inşallah diğer hamişlerimizinde tabiiiiii
darısı sana tubeguk e olsun ve aralık ve ocağı bekleyen tümmm melek annelerine inşallahhhhhhhh
Allahım yar ve yardımcımız olsun aynı acıları eksiğini fazlasını yaşatmasın inşallahhh
özay allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.çok kolay bir hamilelik olur işallh. samsunda dr ye görüneceksen haberim olsun. tanışmak isterim. allahım bana da nasip etsin inşşallh.