Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar emin olmadan haber vermek istemedim Aynurdan sonra ben de müjdeyi vereyim hamileyim valla .inanamadık 4 kere hcg yaptırdık bi kere de şehir dışında bi doktora gittik keseyi gördük ama asıl doktoruma perşembe gidicez daha bebişi göremiycez ama. kızlar ben sevinçten uçacağımı sanıyordum ama korkularım bütün sevincimi gölgeliyor şimdi bile hiç bir belirtim yok acaba bi terslik mi var diye düşünüyorum ,sürekli kabus görüyorum .niye midem bulanmıyor diye gittik doktora o kadar yani. kızlar nasıl geçecek mutlu olmak istiyorum, heyecanlanmak istiyorum ama tedirginliğim herşeyin önüne geçiyor :18::18::18:

ben bile heyecanlanıorum burdan okurken,seni düşünemiorum bile.alllhım hayırlı bir doğum nasip etsin inşallh. sağlıkla al bebeğini kucağına.ve dünyanın en güzel şeyinin ilk anlarından itibaren tadını çıkar.

Canim inan suan gozlerim dolu dolu okuyorum yazdiklarini, ne kadar saskin oludugunu anliya biliyorum, ben hamile oldugumu anladigimda farkli duygular icindeydim, ama hep bir umudum var idi. Ve her zaman birgun sizlerinde bu guzel duyguyu tekrar yasayacagina inanmisdim, yanilmadimda. Insallah sirasiyla diger melek annelerimizinde yuzu guler.

Melekyavrusu, ozay, melise ve digerleri sizden guzel haberler bekliyorum. Daha bir kac ay oncede boyle sirasiyla yazidigmda hep aynurun adini yaziyordum, hayirlisiyla aynur bizi sevindirdi simdi sira sizde. SIzden tek isteyin bir tek umudunuzu kaybetmeyin.

uğurböceğim neden benim adımı da yazmadın ya:(

aynı anda yazmışız canım iyiyim çok şükür var haber bhcg 45 :21::21:olmuş çok şükürrr Allahıma inşallah herşey güzel olur :32::32:

bu ay çok güzel oldu ya aynur doğa veeee ben beraber güzelce geçer hamişliğimiz inşallah diğer hamişlerimizinde tabiiiiii
darısı sana tubeguk e olsun ve aralık ve ocağı bekleyen tümmm melek annelerine inşallahhhhhhhh

Allahım yar ve yardımcımız olsun aynı acıları eksiğini fazlasını yaşatmasın inşallahhh

özay allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.çok kolay bir hamilelik olur işallh. samsunda dr ye görüneceksen haberim olsun. tanışmak isterim. allahım bana da nasip etsin inşşallh.

kızlar emin olmadan haber vermek istemedim Aynurdan sonra ben de müjdeyi vereyim hamileyim valla .inanamadık 4 kere hcg yaptırdık bi kere de şehir dışında bi doktora gittik keseyi gördük ama asıl doktoruma perşembe gidicez daha bebişi göremiycez ama. kızlar ben sevinçten uçacağımı sanıyordum ama korkularım bütün sevincimi gölgeliyor şimdi bile hiç bir belirtim yok acaba bi terslik mi var diye düşünüyorum ,sürekli kabus görüyorum .niye midem bulanmıyor diye gittik doktora o kadar yani. kızlar nasıl geçecek mutlu olmak istiyorum, heyecanlanmak istiyorum ama tedirginliğim herşeyin önüne geçiyor :18::18::18:

Alllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh vallahi bu gidisle acicam yeni topigimi:):) Kizlar bilmem hatirlarmisiniz aranizda sizlerden once en son hamile olan bendim meger ne ugurluymusumda haberim yokmus benden sonra tek tek geliyor mujdeli haberler. Canim benim hic korkma vallah ben hamile oldugmu bildigimde midem bulanmiyor diye sevinmisdim belki bu kez bulanmaz dedim ama besinci haftadan sonra basladi ne basladi. Yani kesinliklike sendede oyledir, basliycakdir hic merak etme, sevin ve mutlu ol. Butun korkulari kenara at inan bana bu kez hersey cok dahaaaaaaa guzelll olucakdir.

aynı anda yazmışız canım iyiyim çok şükür var haber bhcg 45 :21::21:olmuş çok şükürrr Allahıma inşallah herşey güzel olur :32::32:

bu ay çok güzel oldu ya aynur doğa veeee ben beraber güzelce geçer hamişliğimiz inşallah diğer hamişlerimizinde tabiiiiii
darısı sana tubeguk e olsun ve aralık ve ocağı bekleyen tümmm melek annelerine inşallahhhhhhhh

Allahım yar ve yardımcımız olsun aynı acıları eksiğini fazlasını yaşatmasın inşallahhh[/QUOT

Ozayyy sendemi hamilesin?? Yaa ben adlari surekli karisdiyorum. Ama sanirim sende hamielsin, yaa cok ama cok sevindim.

Kizlar simdi Aynur, doga, ve ozaydami hamile??????
Yaa ne guzel ay oldu bu ay, ne guzel habelrer aldik darisi digerlerinin basina.

Simdi siradakiler: melekyavrum, melisse, inay, tobeguk, mehtapibrahim, cerenball, aysem, ve digerleri...................... Allahim sizlerede tekrar nasib etsin bu guzel duyguyu. Bende topigimi aciyim. Bundan sonra orda guzel guzel sohbetler edelim. Uzuntulerimiz geride kalsin.

ben bile heyecanlanıorum burdan okurken,seni düşünemiorum bile.alllhım hayırlı bir doğum nasip etsin inşallh. sağlıkla al bebeğini kucağına.ve dünyanın en güzel şeyinin ilk anlarından itibaren tadını çıkar.

uğurböceğim neden benim adımı da yazmadın ya:(

Canim seni uzun zamandir gormuyordumda ondan, hem bir az zor oluyor boyle isimleri aklimda tutmak, ama ben yazsamda yazmasamda allah ne zaman nasip ederse seninde bebegin gelicekdir elbet. Isimleri aklimda tutmak zor oldgu icin dua etdiyimde allahim benim gibi butun melek annelerini sevindir diye dualar ediyorum. Insallah en kisa zamanda seninde hediiyen gelicekdir.

kizlar simdi aynur, doga, ve ozaydami hamile??????

Simdi siradakiler: Melekyavrum, melisse, inay, tobeguk, mehtapibrahim, cerenball, aysem, ve digerleri...................... Allahim sizlerede tekrar nasib etsin bu guzel duyguyu. Bende topigimi aciyim. Bundan sonra orda guzel guzel sohbetler edelim. Uzuntulerimiz geride kalsin.

allah nasip ederse böceğim hayırlısıyla rabbim yüzlerimizi güldürsün darısı seninde dediğin gibi diğer bekleyen tüm melek annelerin başına olsun hayırlısıyla inş.....

allah nasip ederse böceğim hayırlısıyla rabbim yüzlerimizi güldürsün darısı seninde dediğin gibi diğer bekleyen tüm melek annelerin başına olsun hayırlısıyla inş.....

Insallah canim benim, baksana her biriimizi sirasiyla o yuce rabbim sevindiriyor, mukafatlandiriyor, cunku biz onun takdirine boyun eydik, asla isyan etmedik, ondan gelen razi olduk. gercekdende biz melek anneleri cok ozeliz. Birgun hepimizin yuzu gulecek, ve cennetdeki meleklerimizde annelerini mutlu gordukce onlarda mutlu olacaklar, ve bizleri birakib gitdikleri icin kendilerini suclu hiss etmeyecekler. Yaa neyse elimde degilya onlardan konusupda gozlerimin dolmamamasi elimde degil.

Eee senin bebegin kac haftalik bilmiyormusun daha?

Simdi siradakiler: melekyavrum, melisse, inay, tobeguk, mehtapibrahim, cerenball, aysem, ve digerleri...................... Allahim sizlerede tekrar nasib etsin bu guzel duyguyu. Bende topigimi aciyim. Bundan sonra orda guzel guzel sohbetler edelim. Uzuntulerimiz geride kalsin.
aysem doğurdu ya kuzucum .onu sıraya koyma artık o bebişiyle çok mutlu şimdi:nazar: inşallah o günleri biz de görücez .bekleyen herkes için ve hamişlerimiz için dua ediyorum çooook duaya ihtiyacımız var .Allahım bekleyenlere sabır bize de tevekkül etmeyi öğret , dayanma gücü ver

insallah 2-3 ay sonra bizde katılcaz nasipse bu kervana kafamız daha cok karıscak, ay hemen hamile kalırmıyız ki acaba,ya kalamazsak ocağı beklemeden aralıkta mı baslasam acaba calısmalara...
senin nasıl gidio uğurböcüğüm bebişin iyimi

kız ayseme bi tane daha doğurtmaya niyetin var galiba, azcık dinlensin o keyfini cıkarsın

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba,

Aramıza maalesef yeni arkadaşlar katılmış. Melis, Ceren ve Mehtap, Allah sizlere de bol bol sabırlar versin.Hayırlısıyla kucaklarınızı doldursun inşallah.

Aynur,Doğa,Özay maşallah kızlar sizlere :nazar: Çok ama çok sevindim. Hepiniz anlaşmış gibi aynı zamanda hamile kalmışsınız :46:
Acıları paylaştığınız gibi bu defa aynı süreçleri yaşamanın mutluluğunu paylaşacaksınız inşallah.
Doğacım niye bulantım olmuyor diyorsun.Tatlım ben kızıma hamileyken hiç bulantım olmadı.Aynı şekilde bir arkadaşımın da hiç bulantısı olmadı ve şimdi maşallah 2.5 yaşında bir oğlu var.Her hamilelik bir olmuyor ki,endişe etme lütfen :34:

Şimdi gelelim benden haberlere...
Ağustos ayının son günleriydi aynı zamanda Doğa ve Calakan'ın hala neden hamile kalamıyorum diye isyan ettiği günler...
Tam o zamanlar hamile olduğumu öğrendim hem de ilk denememizde :nazar:
İşte bu yüzden çıkıp da "kızlar ben hamileyim" diyemedim.(Neler hissettiğimi anlayacağınızı umuyorum) Hatta bu süreçte Tobeguk da İzmirdeydi ve düşüncelerimi onunla da paylaştım.
Sonrasında ise 2 defa lekelenmem oldu ve bu haberi paylaşmak için iyice emin olmak istedim.Taaaa ki bugüne kadar. Forumu açtığımda 3 tane bomba haberle karşılaştım. Ben bomba patlatıcam derken bizim muhteşem üçlü bombayı patlatmış bile :46:
Hislerime gelince,kızımdaki heyecanım yok.Sanırım burda bilinç altı devreye giriyor ve bebeğe bağlanmamak için kendimi koruyorum.Hareketlerini hissedeceğim haftalara gelebilirsem belki duygularım değişir,bilemiyorum.
Karmaşık duygular hep olacak sanırım ama inanıyorum ki bu defa sonu güzel bitecek.

:nazar: AYŞEM:nazar:................HOŞGELDİN UMUDUMUZZZZZZ:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar:VET:nazar:......................başardı vet bizim 2. hamişimiz:49::49:
:nazar:UĞURBÖCEĞİ:nazar:.............oda başardı 3. hamişimiz oldu:):49::49:
:nazar:24KASIM:nazar:................. hızlı bir atakla 4. hamişimiz oldu:49::49:
:nazar:ASESULFAM:nazar:...............Evvvveeeeettt 5. hamişimiz hayırlı uğurlu olsun:52::52::52::49::49:
:nazar:İZMİRLİİ:nazar:.....................:21::21:Sürprizzzzzzz 6.hamişimiz :49::49::49:
:nazar:AYNUR:nazar:....................:21::21::21:Şükürlerolsunnnn 7. hamişimiz:49::49::49:
:nazar:DOĞA:nazar:...................:21::21::21:şükürlerolsunnn 8. hamişimizzz:49::49::49:
:nazar:ÖZAY:nazar:......................:21::21::21:Şükürlerolsunnn 9. hamişimizzz:49::49::49:
:nazar:İNAY.....................:38:çalışmalara başladı:46:.....................BAT:
:nazar:CALAKAN..............:38:çalışmalara başladı:46:................BAT:NERELERDESİNN ARKADAŞIMM:36:
:nazar:TUBEGUK.................:38:çalışacakkkkkk hep beraber bekliyoruzz:46::46::46:...................BAT:
:nazar:MELEKYAVRUSU.........beklemede:ssz::ssz:
:nazar:MELEKANNESİ.............beklemede:ssz::ssz:
:nazar:HANNEM.....................beklemede:ssz::ssz:
:nazar:MELİS.........................beklemede:ssz::ssz:
:nazar:CEREN........................beklemede:ssz::ssz::ssz:
:nazar:MEHTAPİBRAHİM............beklemede:ssz::ssz::ssz:

Son düzenleme:

Aramıza maalesef yeni arkadaşlar katılmış. Melis, Ceren ve Mehtap, Allah sizlere de bol bol sabırlar versin.Hayırlısıyla kucaklarınızı doldursun inşallah.

Aynur,Doğa,Özay maşallah kızlar sizlere :nazar: Çok ama çok sevindim. Hepiniz anlaşmış gibi aynı zamanda hamile kalmışsınız :46:
Acıları paylaştığınız gibi bu defa aynı süreçleri yaşamanın mutluluğunu paylaşacaksınız inşallah.
Doğacım niye bulantım olmuyor diyorsun.Tatlım ben kızıma hamileyken hiç bulantım olmadı.Aynı şekilde bir arkadaşımın da hiç bulantısı olmadı ve şimdi maşallah 2.5 yaşında bir oğlu var.Her hamilelik bir olmuyor ki,endişe etme lütfen :34:

Ağustos ayının son günleriydi aynı zamanda Doğa ve Calakan'ın hala neden hamile kalamıyorum diye isyan ettiği günler...
İşte bu yüzden çıkıp da "kızlar ben hamileyim" diyemedim.(Neler hissettiğimi anlayacağınızı umuyorum) Hatta bu süreçte Tobeguk da İzmirdeydi ve düşüncelerimi onunla da paylaştım.
Sonrasında ise 2 defa lekelenmem oldu ve bu haberi paylaşmak için iyice emin olmak istedim.Taaaa ki bugüne kadar. Forumu açtığımda 3 tane bomba haberle karşılaştım. Ben bomba patlatıcam derken bizim muhteşem üçlü bombayı patlatmış bile :46:
Hislerime gelince,kızımdaki heyecanım yok.Sanırım burda bilinç altı devreye giriyor ve bebeğe bağlanmamak için kendimi koruyorum.Hareketlerini hissedeceğim haftalara gelebilirsem belki duygularım değişir,bilemiyorum.
Karmaşık duygular hep olacak sanırım ama inanıyorum ki bu defa sonu güzel bitecek.

çooooooooooook sevindimmmmm hemen hamiş listesine ekledim seniide izmirliiii bende inanıyorum herşey güzel olacakkkk bu zorlu yolları beraber aşacazzzzz haydi hayırlısıııı

gözün aydın canım düşüncelerinde cok haklısın ne kadarlık oldu şimdi
bu arada gecen aklıma sen geldin daha dün aksam izmirli hamile bebeği ne yapıo acaba dedim kendi kendime, inanmıyorum su an sok oldum, resmen içime doğmus
insallah hepiniz sağlıkla alırsınız yavrularınızı bu sefer

gözün aydın canım düşüncelerinde cok haklısın ne kadarlık oldu şimdi
bu arada gecen aklıma sen geldin daha dün aksam izmirli hamile bebeği ne yapıo acaba dedim kendi kendime, inanmıyorum su an sok oldum, resmen içime doğmus
insallah hepiniz sağlıkla alırsınız yavrularınızı bu sefer

Kısmetse yarın 14 hafta bitecek.
Gerçekten mi ben de okuyunca şok oldum :53: Kalbin temiz canım ,gerçekten içine doğmuş.Darısı başınıza inşallah.

merhaba arkadaşım yeni katıldığım için birçoğunuzla ilgili fazla bilgim yok o yüzden sormak istiyorum acaba senin hikayen ne ve ne kadar bekledin benim o kara günümün üzerinden 4 ay geçti ve ben bu ay tam anlamıyla hamilelik çalışmalarına başlamak istiyorum bide hemen hamile kalamama korkusu var şimdi başlarsak ancak tutar galiba : )...

Back
X