bugün kızımın gidişinin 1. yılı doldu..tam bir yıl önce bu saatlerde hastaneye görmeye gitmiştik eşimle güle oynaya tabi...ama göremedik malesef gece uçmuş gitmiş meleğim.....
kızım iyi özaycım okul iyi öğreniyoruz hep beraber el yazısını tekrardan 5-6 harf öğrenmişler bir sorun yok çok şükür...sadece benim kız sonbaharda grip olur yaza anca geçer burnumuz akıyor okadar....sen nasılsın iyisindir umarım
bu arada kızlar bende aslen samsunluyum ama bursada doğdum ve yaşıyorum..ama orayla bağlantım kesilmedi...nadiren de olsa geliyorum.
geçen hafta zannediyordum ben bebeğinin doğum tarihini ama depresyonunun ondan olduğunu tahmin etmiştim yavrularımız büyüyor inaycım bizde 10gün sonra 7 aylık olucazz
ooo burun akıntısı kardeşimdede olurdu benim allah kolaylık versin vucut direniyor işte sağlık hastalığı diyelim yaniii ben iyiyim işte aynı yanii
Merhaba kızlar nasılsınız.Ben yorgun ve bitkin bir haldeyim ya.
Bu arada başladık doğum kontrol hapına.
Artık Allahım ne zaman kısmet ederse.
Ama soğan kürünüde uygulamayı düşünüyorum.
Bakalım artık herşeyin hayırlısı.
Allahım inşallah hepimize evlatlarımızı nasip eder.
Hepinizi çok seviyorum.
canım bence en iyisini yapmışsın ama hem soğan kürü hem ilaç ağır gelmesin araştırda öle yapp sağanıda bence
tobegukum özledik ya aklımdasın naptın neettin merak ediyorumm
bende merak ediyorum tubeguku inaycım başka topiklere geliyor bize yok galiba sevmiyo artık bizi

özay gebeliğinin sıkı takipççisiyim. çünkü bende 6 ayım dolduktan sonra dr ye gideceğim banada hayırlı şeyler söylerse de inşallh denemeye başlayacağım. daha çok yeniymiş bebişin. sağlıkla büyüsün inşallhhhhh.
.
inşallah canım çok sağol ama biraz hayal kırıklığı oldu bize biz güzel şeyler söyler moral verir derken her yeni hamilede olabilecek bütün riskleri sıraladı tamam söylesin ama iyi bişeylerde söyleyebilirdi azcık anlayış yani hakzızmıyım yaaaa

offf ne biliyim ya hani doğayada öyle davranmıştı ya doktoru direk o geldi aklıma
ben neyse de kocam çöktü resmen çıkınca sonrakiler daha iyi geçer inşallahh
yaa kizim nesi var senin kilonun sen birde benimkini bilsen gozlerin yerinden firlar hehralde. Gecen sene 63 kiloyla hamile kaldim 86 kilo oldum. Dogumdan sonra 77 kaldim, hemen diyete oturdum iki ay icinde 69 a indim sora tekrar hamile kaldim suan yine 75 oldum

ama olsun yaa bir daha shikayet etmiycem. gecen sene surekli yaa cok siskoyum falan filan ya ne bu halim, kendimden nefret ediyorum falan diyordum. ama arasira icimden soylemiyeim oyle sora bebegime bir sey o lurda omur boyu uzulurum diyordum, oylede oldu zaten. simdi de bazen canim skiliyor sora kendi kendime bebegim saglikli dogsunda varsin 100 kilo olayim. zaten bu gidisle 100 olucagimada inaniyorum:)
100 olacağına bende inanmıyorum şekerimm
yeterki bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle gelsinn benimde hiççç umrumda değil kilo falan
dün gece yatarken aklıma geldin bugün için bir sesleneyim aynura nasıl gidiyor acaba diye düşünmüştüm canım
iyi olmanıza sevindimmm mide bulantıısı can sıkıcı olmalı ama ossunnnnnnnn

benimde gecen gün bir ara bulandı midem o kadar mutlu oldum ki demekki bebeğim bana tutunmaya çalışıyor diyeee ama şimdi yok dahaa oğlumda olmuştu 8. haftadan sonra bakalım ne olacakk
sanırım yeni haber yok canım yuvarlanıp gidiyoruz işte
öptüm seni