Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün itibariyle psikiyatra gittim çünkü hem evladımdan ayrılış hem çevremden gördüğüm olumsuzluklar beni buraya itti. psikiyatr bunun bir yas süreci olduğunu ve bebeğe bağlandığım için bir türlü atamadığımı söledi. tabi ki dedi insanın 1 yaşındaki çocuğğu kaybetmesiyle aynı şey olmayabilir ama dedi insanın ne kaybettiğinden çok ona ne anlam yüklediği daha önemlidir dedi. sen anneliğe kendini çok hazırlamışsın onu istemişsin doğal olarak vücut onu istiyor ve senin yas sürecin de uzuyor dedi. ve bana ilaç kullanmamı önerdiğini söyledibu ilaçlar öyle uyutan ilaçlar falan değilmiş. denge sağlanıomuş ne bilim mutluluk hormonu salgısı az ise o salgısını artırıomuş, eğer mutsuz oluosan onu engelliomuş vs. ama dedi 6 ay kullanman gerek sonrasında da bebeği bir süre engelleyebilir
henüz bi karara varamadım. bi kadın doğumcuya da danışacağım.siz bu ilaçlardan kullandınız mı arkadaşlar?
melekyavrum senin yanında kendimi o kadar zayıf hissediorum ki anlatamam sen güçlüsün mücadelecisin.bir de bana bak süreçte geldiğim noktaya. sen hep iyi ol arkadaşım. diğer arkadaşlarım da iyi olsun.
eşim de beraber bir şeyler yapalım diyor, bir de bu sayfanın bana her şeyi tekrar anımsattığını düşünüyor. yazdıkça acılarımı depreştiriomuşum. walla öyle hissetmiyorum ben ya. hatta sizden güç aldığımı düşünüyorum.
mehtapibrahim senin bekleme sürecin doldu mu? korunmuor musunuz?
ben burayı bebeğim öldükten sonra buldum burda yazılanları okudukca çok ağlardım hele burda bir arkadaş kim olduğunu hatırlayamıyorum bebeğini rüyasında görmüş ona o kadar çok ağlamıştım ki...
4 ay bitti geçen ayda denemiştik ama ister istemez olmuyor tabiki önce rabbimin dediği zamanda olur ben geleçek yıl dolmadan olmasını istiyorum bazı durumlardan dolayı.gözümü karartım bu ay adetime 6 gün var tabi gününde olursam.bende ara ara baş dönmesi kafam ağırlaşıyor sanki bir tarafa yıkılacak gibi bunla beraber birazcık bulantı ve akıntı var.psikolojik olarak öyle hissetmiyorsam eğer.
canım hoşgeldin özlemiştik seni merak ediyordum valla.. demek bebişin kızmış sağlıkla gelsin inşallah..maşallah sana ve kızına![]()
sağol cnm bnm daha önce oğluşum vardı şimdide kızım oldu sağlıcakla kucağımıza alıp büyütmek nasip olur inşşş cnm![]()
9 ay zor bir süreç bebişimiz kucamızda olsaydı istermiydim tekrar hamilelik..şimdi tekrar hamile kalsak 2 yılı hamilelikle geçirmiş oluyoruz üst üste dile kolay...benim hamileliklerim hep sıkıntılı oldu ne olur rabbim benide diğer tüm hamileleri ve hamile kalmak isteyenleri sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.
hamile olan arkadaşlarımız hamile kaldığınızı öğrenmeden önce belirtileriniz varmıydı lütfen söylermisiniz canlarım
9 ay zor bir süreç bebişimiz kucamızda olsaydı istermiydim tekrar hamilelik..şimdi tekrar hamile kalsak 2 yılı hamilelikle geçirmiş oluyoruz üst üste dile kolay...benim hamileliklerim hep sıkıntılı oldu ne olur rabbim benide diğer tüm hamileleri ve hamile kalmak isteyenleri sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.
canım ben doğumdan sonra cok unutkan oldum kusura bakma
senin cocuğun varmıydı
kaç hamilelik yasadın
ben 2düşük 1 ölüdoğum yaptım 37.haftamda cocuğumda yok
aminnnn cnm dediğin gibi peşpeşe hamilelilk yorucu oluyo biraz ben 8 ay ara vermeme rağmen 2 senedir hamile hissediyorum kendimmii çünkü 2 yıldır tüm dünyam bebeğe yönelik beden de yoruluyo ruh ve ama inşşşşşşşşşşşş inşş bu kez bebeklerimizi kucağımıza alırıs büyütürüsss ve dinlenirizz.....
valla cnm önceden olan tek belirtiiii var oda kasıklarda ki ağrı çok net hissetmiştim böle de olduğunu bildiğim için şüphelendim ve doğru da çıktı :)