Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bende psikiyatra gittim biliosun. benzer nedenlerden. ama kendimizi telkin etmekten başka seçeneğimiz olmadığı kanısına vardım. kendine iyi bak canmcım. hamile kalınca bol bol dinleneceksin o günleri düşün bence. görüşürüz buraları da pek boş bırakma.
melissecim nasılsın?
Canım benim sağol iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?
Ben psikoloğa hiç gitmedim.Eşim bir nevi pisikoloğum oldu.Hep yatıştırdı beni ama onada çok üzülüyorum.
İnşallah düzelicem canım.Sizde hepinizde hep iyi olun.
Bizim bir akraba vardı hamile kalamayan yani ilk bebeğini düşürmüştü şimdi 2 yıl sonra tekrar hamile kaldı.3 aylık hamileymiş.Allahım hepimize nasip etsin inşallah.
canım dağılma lütfen bizim artık mutlu olacağımız günler yakın en büyük sınavımızı verdik inşallah. kendini oyalayacak bişeyler bul, beni en çok kitap okumak rahatlatıyor mesela .adetin için de başka bi doktora daha mı gitsen acaba bu normal miymiş?
Doğacım elimden bişey gelmiyo.Herşey çok üst üste geldi.İşyerimde çok stresli.Benim biraz kendimi dinlemem lazım.
Kızımın yanına gitmem lazım.Onu çok özledim çoooook.O kollarımda uyuyuşu gözümün önüne geliyor offffffff.
Canım kendini ve bebeğini düşün.Sizler için dua ediyorum hep sağlıkla kucağınıza almanız için.Allah bizede nasip etsin inşallah.
geçmiş olsun melisse. bence ilacını kullanmaya devam et. ama içine sinmiyorsa yeni bir dr.a görün istersen. ama sakıııın bitkisel kür falan uygulayayım deme. neticede ilaçlarda bitkilerden yapılıyor..
yavruna gidemedin diye de kendine kızma lütfen!!:20: ben kızımın mezarına son gittiğimde o kadar duygusuz, ruhsuz, duvar gibiydim ki o an anladım. aslında benim kızım içimde yaşıyor artık. o beni hep biliyor, hissediyor. o taş-toprağın hiçbir manası yok aslında! o yüzden merak etme senin evladın da senin onu her an düşündüğünü, çooook sevdiğini ve çoooooook özlediğini biliyor ve hissediyor. çünkü biz onları bir an bile çıkarıp içimizden atmıyoruz ki!!!
bir de evet haklısın her şey üstüne üstüne geliyordur inanırım. çünkü aslında bizim sınavımız bitmedi.. bir de böyle şeylerle sınanıyoruz ki birçok şeye sabrımız ve dayanma gücümüz kalmadığı halde!! ama unutma ki az, çok az kaldı. iyi günlere az kaldı çünkü şu an ennn karanlık andayız ve bizim için güneşin doğuşu çok yakın...
Çok özlemişim tobeguk düşününce evet kara bir toprak ama orda benim kızım canım var.Bu hafta sonu Allahım kısmet ederse gidicem meleğimin yanına.Allahım sabırlar ver.
Hep rüyamda görmek için dualar ediyorum.İçimde büyütüyorum kızımı şimdi yaşasaydı 4 aylık olacaktı nazlı kızım.
Kurban olsun annesi ona.

çok kötüyüm kızlar
en az bebeğimi kaybettiğim gün kadar kötüyüm
çok şükür yavrum benimle
ama kardeşim yok
bizimde davamız vardı ama olumsuz malesef sonuçç
üzülmek bebeğimi üzmek istemiyorum
ama bağıra çağıra ağlamak istiyorum
Allahım derdimizi unutturacak dert vermesin arkadaşlar
insan tamamen kendini unutuyor
ne yapacağımı bilmiyorum
elim kolum bağlı
dua ediyorumm
lütfen dua edin kardeşime :43::43::43::43::43:

canım dün seni cok iyi anladım
ama inan elden birsey gelmiyor
üzme desem de üzeceksin ama
en azından yavrunu düşün
biraz uzaklasmaya calıs bu konudan

Merhaba kizlar nasilsiniz/ Uzun zamandir giremiyorum, hem burda degildim Dr. kontrolu icin Bakuye gitmisdim. Iki gun once geldim. Sukurler olsun bebegimde bende simdilik qayet iyiyiz, ama asiri kilomdan dolayi Doktorum cok rahatsiz oldu. Ve bana bir diyet yapmami soyledi. Eger cok fazla kilo alirsam , sora tansiyonumlada sorunum olur ve bana acik acik eger benim dediklerimi yapmazsan ve sismeye devam edersen, kusra bakma ben sana garanti vermem. Ve ya hastaneye yatiririm seni dedi:( cok uzuldum, ama cokda korkmuyorum simdi bir az yememe icmeme dikkat edecem sadece. Son zamanlar zaten farkindaydim fazla birakmisdim kendimi, cok fazla seker, cikolata, pasta falan yiyordum. ya neyse simdilik bu kadar. Sizler nasilsiniz? Anne adaylarimiz neler yapiyorsunuz? Beklemede olanlar varmi bir yenlik? Belki ben yokken varsa guzel haberler lutfen soyleyiniz. Hepinizi cok seviyorum, surekli dualarim sizlerler allaha emnaet olun. Beni unutmayin...

tobeguk hoşgeldin. sanırım artık sayfamızı sensiz bırakmayacaksın.
Hoşnutluğum canım... Nasılsın??
:52::46::46: hoşgeldin şekerim:46:
Hoşbulduk şeker. Akşam aradım yürüyüşteydin galiba kocanla duymadın.:34::34:

Bugün bir arkadaşımın eşine geçmiş olsuna gittik kızlar. Çocuk kalp krizi geçirdi. Çocuk diyorum çünkü eşi ennnn fazla 32 yaşında. Kız da benden küçük..kalbine stent ( nasıl yazılıyor bilmiyorum!) takılmış. Bir damarı da tıkalıymış.. yoğun bakımda falan kaldı. Kimin başına ne geleceği belli değil yani. Her şey bizim için. Allah hepimize can sağlığı versin inşallah...

Merhaba kizlar nasilsiniz/ Uzun zamandir giremiyorum, hem burda degildim Dr. kontrolu icin Bakuye gitmisdim. Iki gun once geldim. Sukurler olsun bebegimde bende simdilik qayet iyiyiz, ama asiri kilomdan dolayi Doktorum cok rahatsiz oldu. Ve bana bir diyet yapmami soyledi. Eger cok fazla kilo alirsam , sora tansiyonumlada sorunum olur ve bana acik acik eger benim dediklerimi yapmazsan ve sismeye devam edersen, kusra bakma ben sana garanti vermem. Ve ya hastaneye yatiririm seni dedi:( cok uzuldum, ama cokda korkmuyorum simdi bir az yememe icmeme dikkat edecem sadece. Son zamanlar zaten farkindaydim fazla birakmisdim kendimi, cok fazla seker, cikolata, pasta falan yiyordum. ya neyse simdilik bu kadar. Sizler nasilsiniz? Anne adaylarimiz neler yapiyorsunuz? Beklemede olanlar varmi bir yenlik? Belki ben yokken varsa guzel haberler lutfen soyleyiniz. Hepinizi cok seviyorum, surekli dualarim sizlerler allaha emnaet olun. Beni unutmayin...

canım lütfen yeme
uzak dur o yiyeceklerden
benim basıma geldi hepsi
şiştim,idrarda albumin cıktı,tansiyonum 23-17yi bile gördü
doğal olarak aşırı şiddetli baş agrıları cektim
lütfen lütfen yeme
cok önemli
ben bir dahaki hamilelikte ne ekmek ne tatlı tatmıycam bile

benle aynı anda hamile sürekli beraber olduğum arkdasıma gittim bugün
baya iyileşmişim onu gördüm
arada telefonumdan kızımın resimlerine baktım kimseye belli etmeden
o kadar cok sevdimki bebeğini arkadasımın

ahhhh ahhhh
arkadasımla beraber aldığımız kıyafetler beşikler öyle baktım hepsine
banyoya girdim bir baktım arkdasıma küvet almıstım bebeği için
2 tane almıstım bir kendime bir ona
o anı bir hatırladım
benim ki mor renkli onun ki pembeydi
aslında mor olan hiç kullanılmayacak
uzun bir süre görmemk üzere evde saklanacak
ama pembe olan banyoda hergün kullanılacaktı
kim bilebilir
en çok o koydu

gene de iyi bir aşamaydı benim iiçin
ALlahım hepimize bekletmeden sağlıkla cocuk sahibi olmayı nasip etsin
ne güzeldir kimbilir

Hoşnutluğum canım... Nasılsın??

Hoşbulduk şeker. Akşam aradım yürüyüşteydin galiba kocanla duymadın.:34::34:

Bugün bir arkadaşımın eşine geçmiş olsuna gittik kızlar. Çocuk kalp krizi geçirdi. Çocuk diyorum çünkü eşi ennnn fazla 32 yaşında. Kız da benden küçük..kalbine stent ( nasıl yazılıyor bilmiyorum!) takılmış. Bir damarı da tıkalıymış.. yoğun bakımda falan kaldı. Kimin başına ne geleceği belli değil yani. Her şey bizim için. Allah hepimize can sağlığı versin inşallah...

canım nasılsın
keyfin nasıl
hastalık sıkıntı falan yok dimi

canım nasılsın
keyfin nasıl
hastalık sıkıntı falan yok dimi

İyiyiz diyelim iyi olalım canım. Sürekli test veriyorum bakalım. 10 Aralık gibi kesinleşecek inşallah....eğer hamilelik olursa da sürekli gözlem altında tutacakmış Dr. Belki bebek bu yüzden ölmüştür falan dedi.hayırlısı olsun bakalım...
Ben daha doğum yapan (en yakın arkadaşlarım da dahil!) hiç bir arkadaşımla görüşmedim. Bana iyi gelmeyeceğini düşünüyorum çünkü.. Ben de senin gibi kızımla en yakın arkadaşımın kızına aynı elbiseden almıştım ikiz gibi giydiririz diye. O giydirdi doğum fotocusuna poz verdi, ben gözümün görmeyeceği yere sakladım.:50::50:
Üffff iki üç gündür göz yaşım hazır bekliyor gözümde akmak için, çok acıyo yine içim...

İyiyiz diyelim iyi olalım canım. Sürekli test veriyorum bakalım. 10 Aralık gibi kesinleşecek inşallah....eğer hamilelik olursa da sürekli gözlem altında tutacakmış Dr. Belki bebek bu yüzden ölmüştür falan dedi.hayırlısı olsun bakalım...
Ben daha doğum yapan (en yakın arkadaşlarım da dahil!) hiç bir arkadaşımla görüşmedim. Bana iyi gelmeyeceğini düşünüyorum çünkü.. Ben de senin gibi kızımla en yakın arkadaşımın kızına aynı elbiseden almıştım ikiz gibi giydiririz diye. O giydirdi doğum fotocusuna poz verdi, ben gözümün görmeyeceği yere sakladım.:50::50:
Üffff iki üç gündür göz yaşım hazır bekliyor gözümde akmak için, çok acıyo yine içim...

Canım benim ya. İnşallah herşey istediğin gibi olur.Herşey güzel olur mutlu olursun.Sğlıklı bir bebeğin olsun inşallah.
Hepimizin tel dileği sağlıklı evlatlar.Allah hepimize nasip etsin.Morel o kadar çok önemli ki şu aşamada.Ama bizim morelimizi
düzelticek insanlar yok etrafımızda.Sanki dahada çok körüklüyorlar.
İnşallah hepimiz mutlu olucaz inşallah.

Tatlım kendine dikkat et.Tatlılar yeme lütfen.İyi olmanıza çok sevindim.
Bizde seni çok seviyoruz.Unutmamız mümkün mü :)

kendine dikkat et canım zaten hepimiz bebeklerimiz için her zaman çok fedakarlık yaptık Allahım sağ salim bebeğini kucana versin...:13:

canım senin hikayen neydi neden sürekli tahlil veriyorsun.allahın izniyle inşallah sağlıcakla hamile kalır sağlıcakla hayırlı bebeğine kavuşursun:16:

benle aynı anda hamile sürekli beraber olduğum arkdasıma gittim bugün
baya iyileşmişim onu gördüm
arada telefonumdan kızımın resimlerine baktım kimseye belli etmeden
o kadar cok sevdimki bebeğini arkadasımın

ahhhh ahhhh
arkadasımla beraber aldığımız kıyafetler beşikler öyle baktım hepsine
banyoya girdim bir baktım arkdasıma küvet almıstım bebeği için
2 tane almıstım bir kendime bir ona
o anı bir hatırladım
benim ki mor renkli onun ki pembeydi
aslında mor olan hiç kullanılmayacak
uzun bir süre görmemk üzere evde saklanacak
ama pembe olan banyoda hergün kullanılacaktı
kim bilebilir
en çok o koydu

gene de iyi bir aşamaydı benim iiçin
ALlahım hepimize bekletmeden sağlıkla cocuk sahibi olmayı nasip etsin
ne güzeldir kimbilir

çok zor bir an bende 2 gün önce komşumuzun 1 aylık oğlunu gördüm çok kötü oldum sanki o günü tekrar yaşadım eve geldim hıçkıra hıçkıra ağladım Rabbime isyan değil bu ama insan dayanamıyor ancak yaşayan bilir:14:

selam kızlar gece sohbetlerinizi kıskanırdım fırsat buldum koştum geldim ama ama nerdesinizzzzzzzzz
bugün kahve falımda bebek çıktı bakalım hayırlısı :52::52::52:
hepinizi özledim
hamilelerimize :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhabalar arkadaşlar özledim siziiiiiii
geçmişe çok bakmadım inşallahh herkes iyidir
biz 7 hafta 2 günlük olduk teyzelerii
dün hafiften kalp atışı var dedi doktorumuz dahada netleşecek inşallahh
biliyormusunuz azda olsa düşük riskim var önce söylemek istemedim size üzülmeyin hevesiniz kırılmasın diye
cuma gecesi yatırdı doktor halada yatıyor gözüküyorum izinli çıkıp eve geldim
bundan sonrası içinde heyet raporu vereyim dedi sinopdaki doktorumuz
bu haftada iyice dinlenip bir aksilik olmazsa cumartesi samsuna gidecez
oda aynısını sölerse raporlu geçecek hamilelik
inşallah iyiyizdirde çalışırımm
hamilelik için sabırsızlandığınızı çok iyi biliyorum ama lütfen acele etmeyinn
az da olsa bu riski düşünmek bile çok yıpratıyor insanı
gerçi herkes aynı olacak diye bişey yok ama ben sadece söylemek istedimm sizlere
2012 çok kötü geçiyor benim için sadece 1 yıl ama sanki 10 yılımı aldı götürdü benden hemen bitsin istiyorum 2013 güzel geçer inşallah
paylaşmak konuşmak dualarınızda olmak istedim
üzdümse özür dilerim
sizleri çok seviyorum
2012 getirdiği en iyi şey sizin arkadaşlığınız oldu
beni yalnız bırakmayınnn

biliyormusunuz azda olsa düşük riskim var önce söylemek istemedim size üzülmeyin hevesiniz kırılmasın diye
gerçi herkes aynı olacak diye bişey yok ama ben sadece söylemek istedimm sizlere
2012 çok kötü geçiyor benim için sadece 1 yıl ama sanki 10 yılımı aldı götürdü benden hemen bitsin istiyorum 2013 güzel geçer inşallah
üzdümse özür dilerim
sizleri çok seviyorum
beni yalnız bırakmayınnn

Allah yardımcın olsun canım benim.Bunuda atlatıcaksın.
Sen şuanda bebeğinle kendini düşün lütfen ve kendine çok dikkat et.
Bizim üzüleceğimizi düşünme.Sen ve bebeğin hep iyi olun inşallah sağlıkla kucağına al miniğini.
Allahım yüzüne baksın sana bağışlasın.
Bne biliyorum sağlıkla gelcek bebişin kucağına.
Seni seviyoruzz...
Senin için herşey iyi olmalı bundan sonra kendini üzme ...

üzdümse özür dilerim
sizleri çok seviyorum
beni yalnız bırakmayınnn
inşallah çok iyi olursunuz Allahım birdaha acı göstermesin hiç birimize yeni yıl yeni umut demek gelecek yıl bebeğinle sana ve diğer hamilelerimize çok güzel günleri getirecek rabbimden en büyük dileğim..:emir_bebek:
:93:

Back
X