Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

mehtapibrahim doktorun hamile kalmana izin verdi değil mi? sanırım biz senle aynı zamanlarda sezaryen olmuşuz benimki temmuz 22. sen ne zaman doğurmuştun oğlunu? bana 6 ay geçmeli dediler. şuan 4 ay dolmak üzere. ama bende sabırsızlanıorum açıkcası.

mehtapibrahim doktorun hamile kalmana izin verdi değil mi? sanırım biz senle aynı zamanlarda sezaryen olmuşuz benimki temmuz 22. sen ne zaman doğurmuştun oğlunu? bana 6 ay geçmeli dediler. şuan 4 ay dolmak üzere. ama bende sabırsızlanıorum açıkcası.

temmuz 3 benimki iki doktorda 4 aydan sonra düşünebilirsiniz dedi doktorun biri 3 adet gördüyse olur demiş eşim hastanede çalışıyor bir durum olduğunda sorduruyorum aslında içimde korku var hiçde gitmez ama ne yapayım.doktorun 1 hastası sezeryan doğumdan sonra 40'ı çıkar çıkmaz hamile kalmış ve sağ salim doğum yapmış yani örneği çok inşallah bizdede sorun çıkmaz

ben ilk adetimi kırkımın sonunda görmüştüm. eğer o da geçerliyse şuan 4. adetimi görüom?????her dr nin de bakış açısı farklı.ümitlendim waalla.

nerdesin kuzum ya....hiç bu kadar ara vermezdin...topik sensiz kaldı:(
Çok yoğun işlerim tatlım.İnşallah perşembeden sonra rahatım :) Valla özledim sizleri ya.
eşim de beraber bir şeyler yapalım diyor, bir de bu sayfanın bana her şeyi tekrar anımsattığını düşünüyor. yazdıkça acılarımı depreştiriomuşum. walla öyle hissetmiyorum ben ya. hatta sizden güç aldığımı düşünüyorum.

mehtapibrahim senin bekleme sürecin doldu mu? korunmuor musunuz?
Benimde eşim aynı şeyi düşünüyor ama ben içimde kalanları kimseye anlatamadıklarımı sizlerle paylaşıyorum en yakınım ablam bile oralı olmuyor bazen.O yüzden sizleri çok seviyorum canlarım.
9 ay zor bir süreç bebişimiz kucamızda olsaydı istermiydim tekrar hamilelik..şimdi tekrar hamile kalsak 2 yılı hamilelikle geçirmiş oluyoruz üst üste dile kolay...benim hamileliklerim hep sıkıntılı oldu ne olur rabbim benide diğer tüm hamileleri ve hamile kalmak isteyenleri sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.
Canımm bende senin gibi düşünüyorum şimdi kızım olsaydı bu kadar herşeyin üstünde dururmuydum.AMİN CANIM HEPİMİZ SAĞLIKLI HAMİLELİK GEÇİRİR SAĞLIKLA BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞALLAH.
o unutkanlık bendede çok hayatım.benim ilk hamilelik düşükle sonuçlandı ikinci gebeliğim ikiz gebelikti 4 ay kanamam oldu kızımın ikizini kaybettim ama allahım lutfetti kızım düşmedi tutundu 1 ay erken doğdu 5 yıl sonra ansızız hamile olduğumu öğrendim oğlum 9 ay iyi geçti tek sıkıntım şekerimdi onuda elimden geldiğince sınırda tutmaya calıştım bebeğimde hiç sıkıntı yokken doğumda kaybettim...şimdi 1 kızım var çok şükür ama kaybettiğinin yeri kolay dolmuyor şimdi kucağımı tekrar dolduracak kızıma kardeş sağlıklı hayırlı bebiş istiyorum 2 sezeryan oldum bu son şansım olacak..
Allahım gönlüne göre versin canım.Kızın destekçin olsun hep.Kızım demek o kadar güzel ki öp yerimize kızını.
ben ilk adetimi kırkımın sonunda görmüştüm. eğer o da geçerliyse şuan 4. adetimi görüom?????her dr nin de bakış açısı farklı.ümitlendim waalla.

Valla şu doğum kontrol hapını bırakıyim hemen başlıycam :)Bi düzene girmedi şu adetleri m hala adet oluyorum 8. gün tabi azaldı çok şükür.İnşallah kistlerde yok olmuştur.

hoşbulduk cnm, ben 8 ay sonra hamile kaldım duygularım değişik tabii kaybetme korkum hat safada ama bi yandan da güzel günlerin umudu var inş Allahım herkese tüm evlat hasreti çekenlere nasip ederrr şuan 5 ayım var nası geçer bilmiyorum bu yüzden bi kaç kursa yazıldım iyi geldi bütün benliği hamileliğe odaklamamak daha sağlıklı yoksa sürekli kuruyosun inşş korunma sürecinde olan arkadaşlarda hayırlı zmnda yeniden hamile olur bi yandan çok güzel bi yandan korkular yine var ama Allahın izniyle güzel düşünelim güzel olsun diyorum....

cnm benım topik ılgımı cektı bı bakayım dedım önce yazını okudum cok cok uzuldum ama sonrasında baktımkı yenıden gebymışsın ınankı cok sevndım ınan evladının acısını dındırmek ıcın en ıyı ılac bı bebek ben kımyasal gebelık gecırıştım ve yenıden hamıle kalana kadar gözyaşım dınmedı
sukur şımdı 25 gunluk bebgım var eger dıkkatlı bı drum olmasaydı onu kaybetme olasılıgız cok yuksektı
usgde carpıntı gördu ve 37 haftalık acıl sezeryanla aldı sukurkı
ınşalla cnm sağlıcakla melegını kucagına alırsın ve rabbım topiktekı arkadaşlrımızın kımsenın kucagını boş bırakasın

merhabalar arkadaşlarım nasılsınız şekerlerrrrrrrr
ben iyi olmaya çalışıyorum işte bebişimizin daha kalp sesini duyamadık daha 6+3deyiz zaten:emir_bebek::emir_bebek:
dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar
hepiniz dualarımdasınızz
öpüyorum hepiniziii allaha emanet olun arada girip bakıyorum ama çok takılamıyorum sizleri unuttum zannetmeyin hep aklımdasınızz
tek teeeeek öpüyorum hepinizi

bugün itibariyle psikiyatra gittim çünkü hem evladımdan ayrılış hem çevremden gördüğüm olumsuzluklar beni buraya itti. psikiyatr bunun bir yas süreci olduğunu ve bebeğe bağlandığım için bir türlü atamadığımı söledi. tabi ki dedi insanın 1 yaşındaki çocuğğu kaybetmesiyle aynı şey olmayabilir ama dedi insanın ne kaybettiğinden çok ona ne anlam yüklediği daha önemlidir dedi. sen anneliğe kendini çok hazırlamışsın onu istemişsin doğal olarak vücut onu istiyor ve senin yas sürecin de uzuyor dedi. ve bana ilaç kullanmamı önerdiğini söyledi:(bu ilaçlar öyle uyutan ilaçlar falan değilmiş. denge sağlanıomuş ne bilim mutluluk hormonu salgısı az ise o salgısını artırıomuş, eğer mutsuz oluosan onu engelliomuş vs. ama dedi 6 ay kullanman gerek sonrasında da bebeği bir süre engelleyebilir:( henüz bi karara varamadım. bi kadın doğumcuya da danışacağım.siz bu ilaçlardan kullandınız mı arkadaşlar?

melekyavrum senin yanında kendimi o kadar zayıf hissediorum ki anlatamam sen güçlüsün mücadelecisin.bir de bana bak süreçte geldiğim noktaya. sen hep iyi ol arkadaşım. diğer arkadaşlarım da iyi olsun.

canım melise katılıyorum başka şeylerle kafnı dağız gez toz kızzz sinopa gelsenizeeeeee
ve bol bol dua et inanılmaz rahatlatıyor
birde ben ağlayınca çok rahatlıyorumm:)))))))

hamile olan arkadaşlarımız hamile kaldığınızı öğrenmeden önce belirtileriniz varmıydı lütfen söylermisiniz canlarım

ilk gebeliğimde adet belirtilerim erken olmuştu ama bu hamileliğimde zerre kadr belirti olmadı arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ama bana sorarsan erken bu laftan ben hala nefret ediyorum hala duyuyorum ama malesef doğrusu buu:(((((((((

eşim de beraber bir şeyler yapalım diyor, bir de bu sayfanın bana her şeyi tekrar anımsattığını düşünüyor. yazdıkça acılarımı depreştiriomuşum. walla öyle hissetmiyorum ben ya. hatta sizden güç aldığımı düşünüyorum.
?

hepsi aynı şekeri benim eşim bak ben buraya yazarken bile hala söyleniyorrrrrrrrr:27::27:

merhabalar arkadaşlarım nasılsınız şekerlerrrrrrrr
ben iyi olmaya çalışıyorum işte bebişimizin daha kalp sesini duyamadık daha 6+3deyiz zaten:emir_bebek::emir_bebek:
dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar
hepiniz dualarımdasınızz
öpüyorum hepiniziii allaha emanet olun arada girip bakıyorum ama çok takılamıyorum sizleri unuttum zannetmeyin hep aklımdasınızz
tek teeeeek öpüyorum hepinizi

allah sağ salim bebeğine kavuştursun canım iyi geceler

bugün itibariyle psikiyatra gittim çünkü hem evladımdan ayrılış hem çevremden gördüğüm olumsuzluklar beni buraya itti. psikiyatr bunun bir yas süreci olduğunu ve bebeğe bağlandığım için bir türlü atamadığımı söledi. tabi ki dedi insanın 1 yaşındaki çocuğğu kaybetmesiyle aynı şey olmayabilir ama dedi insanın ne kaybettiğinden çok ona ne anlam yüklediği daha önemlidir dedi. sen anneliğe kendini çok hazırlamışsın onu istemişsin doğal olarak vücut onu istiyor ve senin yas sürecin de uzuyor dedi. ve bana ilaç kullanmamı önerdiğini söyledi:(bu ilaçlar öyle uyutan ilaçlar falan değilmiş. denge sağlanıomuş ne bilim mutluluk hormonu salgısı az ise o salgısını artırıomuş, eğer mutsuz oluosan onu engelliomuş vs. ama dedi 6 ay kullanman gerek sonrasında da bebeği bir süre engelleyebilir:( henüz bi karara varamadım. bi kadın doğumcuya da danışacağım.siz bu ilaçlardan kullandınız mı arkadaşlar?

melekyavrum senin yanında kendimi o kadar zayıf hissediorum ki anlatamam sen güçlüsün mücadelecisin.bir de bana bak süreçte geldiğim noktaya. sen hep iyi ol arkadaşım. diğer arkadaşlarım da iyi olsun.

hangi ilacı verdi merak ettim :))))

sağol cnm bnm daha önce oğluşum vardı şimdide kızım oldu sağlıcakla kucağımıza alıp büyütmek nasip olur inşşş cnm :16::nazar:

amin canım inşallah çok sevindimm

Canlarım merhabalar nasılsınız arkadşalrım valla ben iyiyim diyim inş. Daha da iyi oluruz özayın dediği gibi tabiki biraz bulantılartımız var allah sizlerede nasip etsin bu bulantıları hayırlısıyla tabii. Kızlar çok farklı bi duygu sevinmek le üzülmek arası bişey anlatılmaz sadece yaşanır diyorum, allahım hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder güzel rabbim inş... Bekleyen ve umut eden tüm anneleri inş. Tez zamanda sevindirsin inş...hepinizi öpüyorum allaha emanet olun... Haberleriden haberdar edecem inş. Hafta sonu doktora gidecem allah nasip edersek, kalp sesimizide hayırlısıyla duyurur rabbim inş....

merabalar arkadaşlar benim bulantılarım başladı nihayet:9: olmuyo olmuyo dedim dedim şimdi de başımı kaldıramıyorum .neyse onun dışında iyiyiz çok şükür
canım ben bunun artık tamamen kısmet olduğuna inanıyorum biz 2. ay başladık çalışmalara ama 8 ay sonra oldu siz de başlar başlamaz olur inşallah :16:

kızlar üçü bir arada kahve gibisiniz:)))))

doğa aynur özay sizden bahsediyorum

aynı anda güzel haberleriniz geliyor

kendinize cok dikkat edin öpüyrum sizi kocaman

ceren melis mehtap acaba bu ay baslasammı artık calısmalara

eşimle doktora gidicez haftaya

doktorumuzzu görünce heveslendi

gidelim doktora dio

bir hamile ol yeniden değişir hayatımız diyor

düşünmesi bile güzel

hamile arkadaslarım kıymetini bilin cok mutlu olun

gidelim doktora dio

düşünmesi bile güzel

Tatlım kendinizi hazır hissediyorsanız neden olmasın :)
Bu arada senin kistn gitmiş mi merak ettim canım ?

ocak ayına bir şey kalmadı ki. söylediğine göre hemen oluyor çünkü bebeğin. aralık sonuna kadar bekleyemez misin dr için? en azından dolsa 6 ay?

gidelim doktora dio

düşünmesi bile güzel

canım benim doktoruna görün onay verirse başla ha diyince olmuyor hemen.hani olsun diyene kadar en az 1 ay daha geçer 5 ay geçmiş oluyor o zaman,yine nerden baksan 6 ayı doldurmuş olursun takdiri ilahi rabbim bir zaman belirlemiştir elbet.bak ben başladım ama hani olacak gibi durmuyor ki.....

Back
X