- 26 Eylül 2010
- 627
- 46
- 118
kızlar nasılsınız kistim vardı ya doktora gidip sormaya korkuyorum
ilaç falan verir diye
ya inanılmaz tırsıyorum
kızlar nasılsınız kistim vardı ya doktora gidip sormaya korkuyorum
ilaç falan verir diye
ya inanılmaz tırsıyorum
allah sabır versin buradaki herkes çok zor zaman geçirdi.bende bebeğimi kaybedeli 4,5 ayı geçti 5 ay dolacak ben bu ay bebek için uğraştım ama olmadı gelecek aya devam.bende çok istiyorum olmuyor her an gözünün önünde canlanıyor tekrar hamile kalıp sağlıklı hayırlı bir evlat diliyorum rabbimden ve buradaki tüm arkadaşlarım için aynı dileklerim sende bir doktora görün tamam derse hamile kal canımarkadaşlar ben oğlumu tam 6 ay önce kaybettim, harika bir hamilelil yaşadım hiçbir sorunumuz olmadı, oğlum doğduktan yarım saat sonra doktorlar ağzında morluk saptadı, kandaki oksijen değerine baktılar az çıktı oksijene bağladılar vücudu kabul etmedi,yoğun bakıma alıp bursanın en iyi kalp doktoruna gösterdiler ekosu çekildi ve canım oğlumun kalp damarlarının ters olduu ortaya çıktı, hamilelikte görülmeyen bir hastalıkmış, Türkiyede 2 hastanede ameliyat dediler uuludağ üniv. hemen götürdük anjioya girdi hemen çok iyi geçti arkadan ameliyata alacaklardıki oğlumun daha fazla tutunamadı, odası eşyaları puseti arabası herşeyi öylece kaldı evimizde... emzirmek nasip oldu çok şükür. Düşük yapan anneler beterin beteri var unutmayın, hiçbir problem yokken sadece 3 gün içinde melek olup uçtu oğlum. Aşırı düştük üzerine ne ağrılar çektim, pump diye bir kaşıntıya düştüm, sabaha kadar kaşıntıdan ağlıyordumda ağzıma bir ilaç bile koymadım. En iyi hastanede doğum yaptım en iyi prof.larla beraber girmiştik doğuma ama malesef... Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Şimdi 6 geçti hamile kalmak istiyorum artık çok bunaldım, evdeki sineği bile oğlum gelmiştir diye öldüremiyorum. sezeryandan SONRA 2. DOĞUM NE ZAMAN GERÇEKLETİRDİNİZ. NEOLUR BİR CEVAP YAZIN YA.
arkadaşlar ben oğlumu tam 6 ay önce kaybettim, harika bir hamilelil yaşadım hiçbir sorunumuz olmadı, oğlum doğduktan yarım saat sonra doktorlar ağzında morluk saptadı, kandaki oksijen değerine baktılar az çıktı oksijene bağladılar vücudu kabul etmedi,yoğun bakıma alıp bursanın en iyi kalp doktoruna gösterdiler ekosu çekildi ve canım oğlumun kalp damarlarının ters olduu ortaya çıktı, hamilelikte görülmeyen bir hastalıkmış, Türkiyede 2 hastanede ameliyat dediler uuludağ üniv. hemen götürdük anjioya girdi hemen çok iyi geçti arkadan ameliyata alacaklardıki oğlumun daha fazla tutunamadı, odası eşyaları puseti arabası herşeyi öylece kaldı evimizde... emzirmek nasip oldu çok şükür. Düşük yapan anneler beterin beteri var unutmayın, hiçbir problem yokken sadece 3 gün içinde melek olup uçtu oğlum. Aşırı düştük üzerine ne ağrılar çektim, pump diye bir kaşıntıya düştüm, sabaha kadar kaşıntıdan ağlıyordumda ağzıma bir ilaç bile koymadım. En iyi hastanede doğum yaptım en iyi prof.larla beraber girmiştik doğuma ama malesef... Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Şimdi 6 geçti hamile kalmak istiyorum artık çok bunaldım, evdeki sineği bile oğlum gelmiştir diye öldüremiyorum. sezeryandan SONRA 2. DOĞUM NE ZAMAN GERÇEKLETİRDİNİZ. NEOLUR BİR CEVAP YAZIN YA.
kızlar doktora gidicem haftaya
bebek için gaza gelmemeye calısııcam karar aldım
çünkü sol kasığımda bugün agrı var sanırım kist büyüdü
en iyisi korkularımdan uzaklasıp bir doktora gözükmek
sezeryan yerlerimin iyileşmesini beklicem
zaten yeterince operasyon geçirdim
yorgun bir rahmim var fazla zorlamamak gerek
allahım hepimize sabır dayanma gücü ve tez zamanda eşlerimizle beraber huzurlu mutlu ve sağlıklı bebeklerimizle bir ömür nasip etsin canım arkadaslarım
22 haftalık olmuşsun şekerim yolun yarısını geçmişsin
Yaa oyle Allah butun isteyenlere, butun gozuyasli, kalbi kirik melek annelerine nasip etsin insallah.
Cumanız mübarek olsun arkadaşlarım...
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepinizin dualarını kabul eylesin inş. Meleklerimizin mekanını cennet kabirlerini nur eylesin inş....
Allahım özlele hasretle bekleyen tüm anneleri sevindirsin inş. Rabbim herkesin evladını kendisine bağışlasın....sen cümlemizin yar ve yardımcısı ol allahım yavrumuzla birlikte sana emanetiz yarabbim......
kızlar bu arada ban yediğim için yazamadım
tobeguka kesinlikle katılıyorum
ilk günler eşim lütfen gelenlerin yanında ağlama güçlü dur demişti
kimseye agrım var bile dememiştim
herkes beni görünce şok oldu
arkadaslarım ben anlattıkca karsımda agladı
hatta o gece olayı duyunca herkes akın akın hastaneye koşmus kız arkadaslarım aglama krizlerine girmişlerdi
ama ben hep dik durmaya calıstım
kötü olunca tuvalete kalkıp orda agladım yüzümü yıkayıp yanlarına gittim
yarın kimin dost kimin düşman olacağı belli olmaz
zaten nette benim gibi insanlar varmı derken burayı buldum 3.haftamda sizlere içimi döktüm anlatamadıklarımı içimdekilerini söyledim
bir nebzede olsa sizlerin sayesinde ferahladım
iyi ki varsınız
en kötü gün dostumsunuz hepiniz
ALlahım sabrımızı mükafatlandırsın insallah sağlıklı güzel evlatlarla
slm özaycığım iyi geceler. evde nasıl geçiyor zaman. haftasonu samsunda mısın.
kızlar doktora gidicem haftaya
bebek için gaza gelmemeye calısııcam karar aldım
çünkü sol kasığımda bugün agrı var sanırım kist büyüdü
en iyisi korkularımdan uzaklasıp bir doktora gözükmek
sezeryan yerlerimin iyileşmesini beklicem
zaten yeterince operasyon geçirdim
yorgun bir rahmim var fazla zorlamamak gerek
Allahım hepimize sabır dayanma gücü ve tez zamanda eşlerimizle beraber huzurlu mutlu ve sağlıklı bebeklerimizle bir ömür nasip etsin canım arkadaslarım
Cumanız mübarek olsun arkadaşlarım...
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepinizin dualarını kabul eylesin inş. Meleklerimizin mekanını cennet kabirlerini nur eylesin inş....
Allahım özlele hasretle bekleyen tüm anneleri sevindirsin inş. Rabbim herkesin evladını kendisine bağışlasın....sen cümlemizin yar ve yardımcısı ol allahım yavrumuzla birlikte sana emanetiz yarabbim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?