Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kbrkn canım basın sağolsun insallah bir daha hiçbirimiz az ya da cok evlat acısı yasamayız
ben 6 ay beklicem 4,5 ayım bitti bir yandan da cok korkuyorum

pişt piştttttttt kızlarrr ne örüyonuzzzzzzz

çok seviyorum bu şekilleri beni çok eğlendiriyor yaaaaaa

kızlar benim yazılarımın yanında reklam cıkıyorya inadıma inadıma bebek kıyafetleri cıkıyor istemiyorum ben bunları ya

allah sabır versin buradaki herkes çok zor zaman geçirdi.bende bebeğimi kaybedeli 4,5 ayı geçti 5 ay dolacak ben bu ay bebek için uğraştım ama olmadı gelecek aya devam.bende çok istiyorum olmuyor her an gözünün önünde canlanıyor tekrar hamile kalıp sağlıklı hayırlı bir evlat diliyorum rabbimden ve buradaki tüm arkadaşlarım için aynı dileklerim sende bir doktora görün tamam derse hamile kal canım

slm özaycığım iyi geceler. evde nasıl geçiyor zaman. haftasonu samsunda mısın.

geçmiş olsun. allah sabırlar versin. 6 ay bekliyor arkadaşlar genelde. dr ye görünüolar tabi. duruma göre. allahım hayırlı bir zamanda nasip etsin.

kızlar doktora gidicem haftaya
bebek için gaza gelmemeye calısııcam karar aldım
çünkü sol kasığımda bugün agrı var sanırım kist büyüdü
en iyisi korkularımdan uzaklasıp bir doktora gözükmek
sezeryan yerlerimin iyileşmesini beklicem
zaten yeterince operasyon geçirdim
yorgun bir rahmim var fazla zorlamamak gerek

Allahım hepimize sabır dayanma gücü ve tez zamanda eşlerimizle beraber huzurlu mutlu ve sağlıklı bebeklerimizle bir ömür nasip etsin canım arkadaslarım

kızlar bu arada ban yediğim için yazamadım

tobeguka kesinlikle katılıyorum

ilk günler eşim lütfen gelenlerin yanında ağlama güçlü dur demişti

kimseye agrım var bile dememiştim
herkes beni görünce şok oldu
arkadaslarım ben anlattıkca karsımda agladı
hatta o gece olayı duyunca herkes akın akın hastaneye koşmus kız arkadaslarım aglama krizlerine girmişlerdi
ama ben hep dik durmaya calıstım
kötü olunca tuvalete kalkıp orda agladım yüzümü yıkayıp yanlarına gittim
yarın kimin dost kimin düşman olacağı belli olmaz

zaten nette benim gibi insanlar varmı derken burayı buldum 3.haftamda sizlere içimi döktüm anlatamadıklarımı içimdekilerini söyledim
bir nebzede olsa sizlerin sayesinde ferahladım
iyi ki varsınız
en kötü gün dostumsunuz hepiniz

keske daha güzel günlerde tanıssaydık
baska sayfalarda bebeklerimizin gazlarından uyumamalarından acıkmalarından sütümüzün yetmemesinden dert yansaydık
ama burda tanısmak nasipmiş

inanıyorum ki aslında inanmak istiyorum ki
güzel günlerde de bulusucaz
cok güzel haberlerimizi vericez birbirimize
benim bile umudum var
hepimizin olsun umudu
insallah yarınlar biziim için hep güzel olsun
ALlahım sabrımızı mükafatlandırsın insallah sağlıklı güzel evlatlarla

canım benim hakkında hayırlısı olsun inş. Rabbim tez zamanda hepinizi hayırlısıyla sevindirsin tüm melek annelerini sevindirsin rabbim sevindirilecek tek anneleriz bence..... Bencede bi doktora gözük ne diyecek, kontroller önemli insanı yönlerdiriyorlar nede olsa, bence yavaş yavaşta başla derimmmmm allah kimseleri çok bekletmesin arkadaşım...

Cumanız mübarek olsun arkadaşlarım...

Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepinizin dualarını kabul eylesin inş. Meleklerimizin mekanını cennet kabirlerini nur eylesin inş....

Allahım özlele hasretle bekleyen tüm anneleri sevindirsin inş. Rabbim herkesin evladını kendisine bağışlasın....sen cümlemizin yar ve yardımcısı ol allahım yavrumuzla birlikte sana emanetiz yarabbim......

Aynurcugum nasilsin? Neler yapiyorsun bebek nasil? Insallah hersey yolundadir. Kendine dikkat et, arasira bizi de hatirla:)

Canim yaa, burdakilerin zaten hepsi ayni seyleri yasadi, ayni seyleri hiss etdi. Cok zor gunlerimiz oldu. Halada unutamiyoruz, ama insallah birgun guzel topikler yaradib ordada bulusacagiz, ve bir birimize bize umut olan bebeklerimizden konusacagiz. Allahin izniyle olucakdir. Yeterki biz buna inanalim.

slm özaycığım iyi geceler. evde nasıl geçiyor zaman. haftasonu samsunda mısın.

selamlar cerencim dün gece bir ara girip çıkmıştım o zaman yazmışsın sanırım ama şimdi görüyorum.. evde iyi geçiyor valla aslında evde durmayı çok seven birisi değilimdir ama dışarı çıkmamaktan hiç şikayetci değilim 15 gündür 1 ay heyet raporu aldım 19 aralığa kadarda evdeyim bir aksilik çıkmazsa. evet canım randevu aldım cumartesi 11de tayfun alperden. inşallah yetişebiliriz şu güzelim sinop samsun yolunu yaptılar ama bir acamadılar ya birde varya girişe çıkışa adam oturtmuşlar kimse gizli gizli girmesin diye oysa sinoplular için o kadar faydalı olacak ki.. konuyu dağııtıım galiba:)
sen nasılsın neler yapıyorsun bir ara canın çok sıkkındı toparlayabildinmi?????????????

çok güzel düşünmüşsün canım sen iyi olki bebeğinde iyi olsun geç olsun ama sonu muhteşem olsun inşallahhhhhh

merhabalar aynurcum seninde cuman mübarek olsun tatlım nasılsın bakalım bebişin nasıll hiç uğramaz oldun buralara bırakma bizii

Selam kızlar nasılsınız
ben iyiyim midem bulanıyor ama yediğim bişe dokundu sanırım heyecan yapmayınız.....bişe yok çünküm....

yarın gelemem tüm örtmen arkadaşlarımın örtmenler gününü kutluyorum mucks hepinizeeeee

hamişlerimize de yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…