Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

sağol cnm hastaneye gittim
uyumadım hiç yeni geldim
kız perişan bana gizlice anlattı o halde
çok kötü oldum ya
suan yazarken bile aglıyorum
gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin hamileyken küçük tartışmalar bile insanı maffediyor...büyüklerimizin bir lafı vardır kavga döğüş ya canına ya malına......
şimdi eşide çok pişmandır vicdan azabı duyuyordur.
sebeb nede bu dereceye geldiki.

evet canım ilk ay korumuyor eğer şüpen varsa içinin rahatlaması için tahlil yaptır Allahın işi olurmu olur belki süpriz yapar

melisim belki bebek geliyordur
korkma cay kahveden bebeğe birsey olmaz
gönlünü ferah tut
hayırlısı olsun canım hakkında

mehtap sebep yokmus yani sıradan basit bir tartısmayı eşi uzatmısta uzatmıs
eşi banyoya girmiş sıcak su musluğunu evde bir baskası acmıs mutfakta
banyoda bi üşümüş kocası bir yanmıs
aman efendim bundan kavga cıkarmıs
ayrıca suyu baskası acmıs
baskasının yanında etmişler kavgayı da
tartısma tartısmayı acmıs kız yalvarmıs bebeğimizi düşün diye
zaten doğur 2 ay sonra boşucam seni demiş adam
sanki bebeğe hamileliğe cok saygısı varmıs gibi
cok sinirlliyim ona karsı
biliyorum o da pişman olmustur ama o kadın bunu canıyla da ödeyeblirdi
zaten canının yarısı gitti artık

erkeklerin çoğu duygusuz düşüncesiz annenin daha çok canı yanıyor daha çok üzülüyor ne var sanki üşüseydin donsaydın da sussaydında bebeğin yaşasaydı şimdi içimden öyle kötü sözler geçiyorda burda söylenmiyor...hadi şimdi boşasın.kendi istesede karısı kendini istiyormu bakalım.....ilk bebeklerimiydi

evt canım cok haklısın
laf işte boşanacakmıs
kimi boşuyormus

keske de bosasaymıs da kız bu acıyı yasamasaymıs
ilk bebekleriydi
daha öncesinde 1 defa düşük geçirmişti kız
ama o daha küçüktü

bende bebeğimi kaybedeli bugün tam 29 gün oldu küçük kızım elif nisam ancak 15 gün dayanabildi.35+3 te suyumun gelmesi ile sezeryanla doğumyaptım o ana kadar bebeğimde hiçbir sorun yoktu ben öyle biliyordum doktor farkındaymış ama söylemedi bebeğimin karnından kasıklarına kadar karaciğeri sarmış hemanjiommuş karnı hamile bi kadının karnı gibiydi doğumda onu öyle görünce şok yaşadım onu heycanla kucağıma almayı beklerken ölüyorum sandım.15 gün küvezde kaldı tıp fakültesinde ilaç tedavisine başladılar ama ilaca cevap vermedi büyümeye devam etti karaciğer sonunda bayram günü haber geldi melek olmuştu artık kızım.o hastaneden kucağı boş çıkmak herkesin bebeği yanındayken benim yanımın boş olması çok zordu.beşiği bile bomboş kaldı kuzucuğumun.rabbim kimseye evlat acısı vermesin. patoloji sonucu gelmedi henüz genetikte olabilirmiş. doktor yeni bebek için 6 ay bekle dedi ama beklemek istemiyorum o kadar daha erken hamile kalan varmı aranzda

allah yardımcın olsun canım...dört buçuk ay ve beş ay geçipte kamile kalan arkadaşlar var benimde beş ayım dolacak bende bebek için cabalıyorum rabbim hayırlısını versi hepimize

evet canım ilk ay korumuyor eğer şüpen varsa içinin rahatlaması için tahlil yaptır Allahın işi olurmu olur belki süpriz yapar
Yaparmı ki bu kadar korumaya :) Hani bir ihtimal diyorum ya sanmam ama.Belki haptan dolayıdır.
Evde test var aslında ama adetime daha var ya.

Amin bitanem hayırlısı olsun.
Ay nasıl bu sebepsiz yere bu kadar büyütüyor.Tamam sinirlenirsinde uzatmaya ne gerek var ki ?
İnsan biraz düşünür ya .Allah tekrar sabırlar versin.Çok zor bir durum ya.

Allah rahmet eylesin.Canım Allahım sabrını arttırsın.Çok zorluk yaşamışsın sende.
Annesi meleğin her zaman yanında olacak senin.Seni bekliyor olacak.
En zoruda eli kolun boş dönmek.
Canım inşallah genetik değildir.Doğum şeklin neydi.
Bedenen ve ruhen kendini toparla yaşadıklarımız hiç kolay değil.
Bedenin yorgun düşmüştür.Bende doğum yapalı 4,5 ay oldu.Hala dikiş yerlerim ağrıyor.
Bende bebeğimi sağlıklı diye bekliyodum ama öyle değilmiş ,neler hissettiğini çok iyi biliyorum.
Hayırlı bir zamanda inşallah tekarar hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Allah hepimize nasip etsin.

canım Allah sabırlar versin sana
bende 37.haftamda suyum gelmesi ve kaka yemesi nedeniyle bir anda kaybettim meleğimi
kızıma hep melek kızım sans melegim dedim
hatta kardeşime resimlerini yollardım kızımın teyzesi şans meleği yolladım sana derdim
diye diye melek ettim yavrumu
gene söylüyorum hep kız bebekler ya gidenler

benimde 5ay dolmak üzere
ben hala aglıyorum
bir saniye düşünmeden geçirmedim kızımı
senin daha acın cok ama cok taze
en zor zaten 1.ay
sen atlatmıssın
ben intiharı bile düşündüm
ama kızım melek ve ona kavusmak için bunu yapamam dedim kendime

bende önümüzdeki ay baslıcam denemelere
benim doktorlarım 3-4 ay sonra deneyebilirsin demişlerdi
ama benim 2 de düşüğüm oldğu için kızımdan baska
biraaz rahmim dinlensin istiyorum
buraya gel sürekli ben burası sayesinde toparlandım
bak şimdi burdaki bir cok kişi şuan hamile
insallah bizlerinde vakti dolunca bizde ALlahın izniyle hamile de olucaz
sağlıkla bebeklerimize kavusucaz

kaybettiklerimiz meleklerimizdi
ama şimdi bebeklerimize hamile olucaz insallah

annesi kızın bizim kızlarımızla, oğullarımızla şimdi cennette seni bekliyor
cennette bir dagda hz.İbrahim ve eşi onlara dinimizi ögretiyor
ayrıca ben dini kitapları bu olaydan sonra cok okudum
diyor ki herkes evladını 10 sene civarı cocuk olarak görür diyor
ama evladı bebekken ölenler ahir hayatta hep cocuk suretinde görecekler evlatlarını diyor
ve cok güzel cocuklar olacakmıs
çirkin olacaklarına zaten ihtimal vermiyorum da
bunları düşündükçe rahatlamaya calıs
ahirette ALlahım annemi babamı cennetine kabul et diye yalvaracaklarmıs
o anı düşünerek ayakta kalıyoruz hepimiz sen de öyle yap canım

Yatar gül harmanı gibi
Canımın dermanı gibi
Har yanında çiçek açmış
Binboğa ormanı gibi
Nesine yar nesine
Ölürüm ben sesine
Bir daha vursa idi
nefesim nefesine.....

Elini son defa yanağıma koy
İstemiyorsan giderim giderim
Serin bir sonbahar akşamında söz
İsmini unutur silerim silerim
Tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri
Bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim bebeğim

Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına
Öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti

Uğruna döktüğüm gözyaşlarım için
Yağmurdan özür dilerim dilerim
Kuruttuğum kızıl gülleri alıp
Senin için senden geçerim geçerim

kızlar canlarım bu sayfada öğretmen çok, benim babamda öğretmen bu arada

Öğretmenler gününüz kutlu olsun

iyi ki varsınız

benimde 2011 ocakta 1 düşüğüm vardı canım kalp atıı hiç olmamıştı.o yüzden sanki hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor.doğum yaptığım gün bende kendimi öldürmek istedim doğumdan bir gün önce aneannem vefat etmişti zaten ona üzüldük kızıma sevinelim demiştik ama olmadı.ben hiç kucağıma alamadım serum iğnesini başından takmışlar ya o çok zoruma gitti.küvezde gözlerini açıpta babasıyla bana öyle bi baktı ki hiç unutamıyorum gün geçtikce daha çok ciğerim yanıyorum.

Geçmez canım geçmez yıllar geçsede acısı unutulmaz benimde yavrumun boğazına hortum falan atmışlar ne kadar çok canı yanmışki öldüğünde yüzü asıktı kaşlarını çatmış dudağı dışarı kıvrılmış sanki çok canım yandı der gibiydi ben birde soğumuş bedenini öptüm yavrum üşümüssün diye ağıt yaktım

Canim malesef aramiza hosgeldin. geri buna ne kadar hos denilirse. Acini coooooooooooook iyi anliyorum. Tekce ben degil buradaki herkes seni cok iyi anlyordur.Malesef biz melek anneleri heimize burada tanismak nasibmis. Vardir o yuce Rabbimin bildigi. Buraya gelmekle cok iyi yadin. Acin daha cok yeni. Ama zamanla kaniiycakdir, sora kabuk bagliycakdir, sorada yaran sagalacak ama izi hep duracakdir. Allah sabrini bol eylesin. Icini dok, aglamak istiyorsan agla, icindne gecen herseyi anlat. Inan bana buradakiler kadar kimse seni iyi anlayamaz.

evlilik yıldönümüm 16 ekim doğum günüm 20 ekim di kızım aniden 13 ekimde doğdu 27 ekimde defnedildi ekim ayından nefret ediyorum bende

Canim bende esimle nisanda nisanlandim, esim nisanda dogdu, dugunumuz nisanlandikdan bir sene sora 15 nisanda oldu,. ve nisanda anne olucakdim. Nisan benim en ugurlu ayimdi diyordum, ama eviliigimizin birinci yil donumune bir gun kala 14 nisanda oglumu kaybetdim. ertesi gunu 15 nisanda aynaya bakdigimda bir sene onceki o mutlu gelini degilde, yuregi paramarca olmus, umutlari yikilmis, hayalleri kirilmis, yuzu gozu aglamakdan sismis birini gordum.

hoşbulduk mu desem ne desem ki...demekki sadece ben değilmişim. hep derdim bebeğim 20 ekimde yada 16 ekimde doğsa ne güzel olur çifte mutluluk olur diyordum bayramdan önce doğsada bayramı görse derdim yinede rabbime şükür bayramıda gördü 3.günü vefat etti. şimdi çevremde ne kadar insan varsa hepsi hamile hergün birinin daha hamile olduğunu duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…