gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin hamileyken küçük tartışmalar bile insanı maffediyor...büyüklerimizin bir lafı vardır kavga döğüş ya canına ya malına......sağol cnm hastaneye gittim
uyumadım hiç yeni geldim
kız perişan bana gizlice anlattı o halde
çok kötü oldum ya
suan yazarken bile aglıyorum
Olabilir tatlım.Bende evlendiğim ilk ay kullanıyım dedim baktım lekelenme yapıyor bırakmıştım.Bakalım birdahkine nasıl olucak.Ya aslında içime bir şüphe düştü ama yersiz gibi geliyor çünkü hap kullanmama rağmen korunuyoruz doktor ilk ay korumayabilir demişti.Hamileliğimde ilk ayında lekelenme yaşamıştım hemde bu şekildi.Birde sa ğ göğsüme ağrı girmişti.Dün sağ göğsüm ağrıdı.Acaba dedim ama korunduk sonuçta.Değilimdir herhalde çünkü hap içiyorum ne kadar zararı var bilmiyorum ama yediklerime falan dikkat etmedim hergün çay kahve cola falan .Hayırlısı artık.
Canım öyle oldu valla.Ama herhalde bu hapı kullanırken normal diye düşünüyoru inşallah öyledir.
Yok ağrım olmuyor canım.İnşallah yok olmuştur kistlerim.Önümüzdeki ay adetliyken gidicem doktora öyle demişti bana.
Canım Allah sabır versin arkadaşına.Nasıl vicdansızlıktır hamile bir insanla kavga etmek.
Canım sende kendini bu kadar yıpratma.Yaşanılanlar kolay değil ama biz yeterince yıprandık.
Herşeyi tetikliyor bu kadar üzüntü stres.
erkeklerin çoğu duygusuz düşüncesiz annenin daha çok canı yanıyor daha çok üzülüyor ne var sanki üşüseydin donsaydın da sussaydında bebeğin yaşasaydı şimdi içimden öyle kötü sözler geçiyorda burda söylenmiyormelisim belki bebek geliyordur
korkma cay kahveden bebeğe birsey olmaz
gönlünü ferah tut
hayırlısı olsun canım hakkında
mehtap sebep yokmus yani sıradan basit bir tartısmayı eşi uzatmısta uzatmıs
eşi banyoya girmiş sıcak su musluğunu evde bir baskası acmıs mutfakta
banyoda bi üşümüş kocası bir yanmıs
aman efendim bundan kavga cıkarmıs
ayrıca suyu baskası acmıs
baskasının yanında etmişler kavgayı da
tartısma tartısmayı acmıs kız yalvarmıs bebeğimizi düşün diye
zaten doğur 2 ay sonra boşucam seni demiş adam
sanki bebeğe hamileliğe cok saygısı varmıs gibi
cok sinirlliyim ona karsı
biliyorum o da pişman olmustur ama o kadın bunu canıyla da ödeyeblirdi
zaten canının yarısı gitti artık
bende bebeğimi kaybedeli bugün tam 29 gün oldu küçük kızım elif nisam ancak 15 gün dayanabildi.35+3 te suyumun gelmesi ile sezeryanla doğumyaptım o ana kadar bebeğimde hiçbir sorun yoktu ben öyle biliyordum doktor farkındaymış ama söylemedi bebeğimin karnından kasıklarına kadar karaciğeri sarmış hemanjiommuş karnı hamile bi kadının karnı gibiydi doğumda onu öyle görünce şok yaşadım onu heycanla kucağıma almayı beklerken ölüyorum sandım.15 gün küvezde kaldı tıp fakültesinde ilaç tedavisine başladılar ama ilaca cevap vermedi büyümeye devam etti karaciğer sonunda bayram günü haber geldi melek olmuştu artık kızım.o hastaneden kucağı boş çıkmak herkesin bebeği yanındayken benim yanımın boş olması çok zordu.beşiği bile bomboş kaldı kuzucuğumun.rabbim kimseye evlat acısı vermesin. patoloji sonucu gelmedi henüz genetikte olabilirmiş. doktor yeni bebek için 6 ay bekle dedi ama beklemek istemiyorum o kadar daha erken hamile kalan varmı aranzda
Yaparmı ki bu kadar korumaya :) Hani bir ihtimal diyorum ya sanmam ama.Belki haptan dolayıdır.evet canım ilk ay korumuyor eğer şüpen varsa içinin rahatlaması için tahlil yaptır Allahın işi olurmu olur belki süpriz yapar
melisim belki bebek geliyordur
korkma cay kahveden bebeğe birsey olmaz
gönlünü ferah tut
hayırlısı olsun canım hakkında
mehtap sebep yokmus yani sıradan basit bir tartısmayı eşi uzatmısta uzatmıs
eşi banyoya girmiş sıcak su musluğunu evde bir baskası acmıs mutfakta
banyoda bi üşümüş kocası bir yanmıs
aman efendim bundan kavga cıkarmıs
ayrıca suyu baskası acmıs
baskasının yanında etmişler kavgayı da
tartısma tartısmayı acmıs kız yalvarmıs bebeğimizi düşün diye
zaten doğur 2 ay sonra boşucam seni demiş adam
sanki bebeğe hamileliğe cok saygısı varmıs gibi
cok sinirlliyim ona karsı
biliyorum o da pişman olmustur ama o kadın bunu canıyla da ödeyeblirdi
zaten canının yarısı gitti artık
bende bebeğimi kaybedeli bugün tam 29 gün oldu küçük kızım elif nisam ancak 15 gün dayanabildi.35+3 te suyumun gelmesi ile sezeryanla doğumyaptım o ana kadar bebeğimde hiçbir sorun yoktu ben öyle biliyordum doktor farkındaymış ama söylemedi bebeğimin karnından kasıklarına kadar karaciğeri sarmış hemanjiommuş karnı hamile bi kadının karnı gibiydi doğumda onu öyle görünce şok yaşadım onu heycanla kucağıma almayı beklerken ölüyorum sandım.15 gün küvezde kaldı tıp fakültesinde ilaç tedavisine başladılar ama ilaca cevap vermedi büyümeye devam etti karaciğer sonunda bayram günü haber geldi melek olmuştu artık kızım.o hastaneden kucağı boş çıkmak herkesin bebeği yanındayken benim yanımın boş olması çok zordu.beşiği bile bomboş kaldı kuzucuğumun.rabbim kimseye evlat acısı vermesin. patoloji sonucu gelmedi henüz genetikte olabilirmiş. doktor yeni bebek için 6 ay bekle dedi ama beklemek istemiyorum o kadar daha erken hamile kalan varmı aranzda
canım Allah sabırlar versin sana
bende 37.haftamda suyum gelmesi ve kaka yemesi nedeniyle bir anda kaybettim meleğimi
kızıma hep melek kızım sans melegim dedim
hatta kardeşime resimlerini yollardım kızımın teyzesi şans meleği yolladım sana derdim
diye diye melek ettim yavrumu
gene söylüyorum hep kız bebekler ya gidenler
benimde 5ay dolmak üzere
ben hala aglıyorum
bir saniye düşünmeden geçirmedim kızımı
senin daha acın cok ama cok taze
en zor zaten 1.ay
sen atlatmıssın
ben intiharı bile düşündüm
ama kızım melek ve ona kavusmak için bunu yapamam dedim kendime
bende önümüzdeki ay baslıcam denemelere
benim doktorlarım 3-4 ay sonra deneyebilirsin demişlerdi
ama benim 2 de düşüğüm oldğu için kızımdan baska
biraaz rahmim dinlensin istiyorum
buraya gel sürekli ben burası sayesinde toparlandım
bak şimdi burdaki bir cok kişi şuan hamile
insallah bizlerinde vakti dolunca bizde ALlahın izniyle hamile de olucaz
sağlıkla bebeklerimize kavusucaz
kaybettiklerimiz meleklerimizdi
ama şimdi bebeklerimize hamile olucaz insallah
annesi kızın bizim kızlarımızla, oğullarımızla şimdi cennette seni bekliyor
cennette bir dagda hz.İbrahim ve eşi onlara dinimizi ögretiyor
ayrıca ben dini kitapları bu olaydan sonra cok okudum
diyor ki herkes evladını 10 sene civarı cocuk olarak görür diyor
ama evladı bebekken ölenler ahir hayatta hep cocuk suretinde görecekler evlatlarını diyor
ve cok güzel cocuklar olacakmıs
çirkin olacaklarına zaten ihtimal vermiyorum da
bunları düşündükçe rahatlamaya calıs
ahirette ALlahım annemi babamı cennetine kabul et diye yalvaracaklarmıs
o anı düşünerek ayakta kalıyoruz hepimiz sen de öyle yap canım
Geçmez canım geçmez yıllar geçsede acısı unutulmaz benimde yavrumun boğazına hortum falan atmışlar ne kadar çok canı yanmışki öldüğünde yüzü asıktı kaşlarını çatmış dudağı dışarı kıvrılmış sanki çok canım yandı der gibiydi ben birde soğumuş bedenini öptüm yavrum üşümüssün diye ağıt yaktımbenimde 2011 ocakta 1 düşüğüm vardı canım kalp atıı hiç olmamıştı.o yüzden sanki hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor.doğum yaptığım gün bende kendimi öldürmek istedim doğumdan bir gün önce aneannem vefat etmişti zaten ona üzüldük kızıma sevinelim demiştik ama olmadı.ben hiç kucağıma alamadım serum iğnesini başından takmışlar ya o çok zoruma gitti.küvezde gözlerini açıpta babasıyla bana öyle bi baktı ki hiç unutamıyorum gün geçtikce daha çok ciğerim yanıyorum.
2temmuzdan nefret ediyorum,3temmuzda da kızım defnedildi,o günden de nefret ediyorum
evlilik yıldönümüm 16 ekim doğum günüm 20 ekim di kızım aniden 13 ekimde doğdu 27 ekimde defnedildi ekim ayından nefret ediyorum bende
Canim bende esimle nisanda nisanlandim, esim nisanda dogdu, dugunumuz nisanlandikdan bir sene sora 15 nisanda oldu,. ve nisanda anne olucakdim. Nisan benim en ugurlu ayimdi diyordum, ama eviliigimizin birinci yil donumune bir gun kala 14 nisanda oglumu kaybetdim. ertesi gunu 15 nisanda aynaya bakdigimda bir sene onceki o mutlu gelini degilde, yuregi paramarca olmus, umutlari yikilmis, hayalleri kirilmis, yuzu gozu aglamakdan sismis birini gordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?