Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canim bence 6 ay yeterli... bende 6ay bekledim. sen o zamana kadar kendine iyi bak.. agir kaldirma fazla yorulma. birde ruh halin düzeldimi tamamdir...kendini hazir hissettigin an hic bekleme derim...

canım mümkün olduğunca kendime iyi bakmaya çalışıyorum. ama beni korkutan sezayan olmak değil. yine p. previa olmak korkutuyo beni:18:
bu arada allahın en güzel nimetine mazhar oluyorum, zamanla acımı unutmaya başladığımı hissediyorum. yani psikolojimin düzeldiğini hissediyorum allahın izniyle.

maşallah bak ne güzel zaman herşeye çare unutmak insanlara lütuf olarak verilmiş unutmasa insan yaşayamaz....

yaaa yine sorcam p.previa neee???

evet canim iyilesmeye basliyorsun yavas yavas... inisler azaliyor... ve dahada azalacak allahin izniyle...

yaaa yine sorcam p.previa neee???

bebeğin eşinin(plasentanın) önde olup rahmi kapatması. rahim tıkalı olunca normal doğum yapaman mümkün olamıyo. eğer plasenta rahime yapışırsa doğumda eşle birlikte rahmin de alınıyo. kanaman başlarsa da bebeğin ve senin hayati tehliken başlıyo.

Placenta praevia tamam canim biliyorum....

oldu o zaman kızlar, kendinize iyi bakın. iyi geceler size

hala toparlanamdım pek gelemiyyorum aya muhabbetleri kaçırmışım konuya bende dahil olayım bari benimde narkozlu oldu ama biz spinale karrar vermiştik benim bebeğimin kalbi durması tam doğuma hazırlanırken oldu o an da hemen beni bayıltın dedim ve narkozo döndü ama tekrar nasip olursa kesinlikle spinal tercih ederim bebeğimi hemen görmek isterim bide o narkozun sonra vucudtan atılması kolay olmuyo...

katiliyorum sana. cünkü bana kizimi normal dogurtacaktilar olmaz diye haykirdim. bayiltin beni alin hicbirsey hissetmek istemiyorum ama doktorlar olmaz dedi normal vücud icin daha iyiymis daha erken iyilesirmis derken acilen sezeryana almistilar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…