iyiyim canım sağol sen nasıl oldun iyileştinmi??
işim vardı bakamadım herkes gitmiş
doktor bebek normal görünüyo ama gönderelim dedi bişey de çıkmadı zaten bilseydim göndermezdim
canim basin sagolsun rabbim sabir versin. üzülme canim bilseydim bende kizimi 1 gün önce sezeryanla aldirirdim ama bu laflar bos canim, olana olacaga care yok böyle olmasi gerekiyormus. rabbim acilarimizi sevince bogsun...
24kasim atlatamadinmi gribi hala... bol bol cay ic dinlen.. benimde iki gündür acayip basim agriyo... bel agrisi vardi o gecti su basimda bi gecse...
Zamannnn en güzel çare bi söz paylaşmak istiyorum bizi tam anlataan
"Iyi ki geçiyorsun zaman.! Ya acının En derinime işlediği bir anda donsaydın..!!" (Mevlana Celaleddin Rumi)
Ne kadar güzel ne kadar doğru bir söz...
sağol canımm bu sene gripler böle uzun sürüyomuş aman dikkat edin hala tam iyileşemedim bu akşam ev bakmaya gidiyoruz taşınıcam inş yeni bi ev iyi gelicek die düşündük...
24kasim atlatamadinmi gribi hala... bol bol cay ic dinlen.. benimde iki gündür acayip basim agriyo... bel agrisi vardi o gecti su basimda bi gecse...
Zamannnn en güzel çare bi söz paylaşmak istiyorum bizi tam anlataan
"Iyi ki geçiyorsun zaman.! Ya acının En derinime işlediği bir anda donsaydın..!!" (Mevlana Celaleddin Rumi)
gerçekten de öyle ya orda kalsaydık hala. allahım dayanılmayacak acı vermezmiş kimseye, bizimde yazımızda bu varmış
gerçekten de öyle ya orda kalsaydık hala. allahım dayanılmayacak acı vermezmiş kimseye, bizimde yazımızda bu varmış
meleklerimiz orda hep beraber oyun oynuyorlar diye aklımdan geçti bi an :))
bebem sen hangi şehirdeydin hatırlayamadım
bu alıntılarda problemmi vardır nedir başka isim çkıyo:)
evet sanırım bi yanlışlık var ben tekirdağdayım
senin normal olmuştu sanırım tekrar düşünüyormusun bekleyecekmisin
biraz daha geçse iyi olur sanırım şuan hazır değilim heralde
bebeğinin bi mezarı var gidebileceğin, benim yavrumun yok, patalojiye gönderdiler gelmedi bidaha
24kasimcım nasıl oldun canım? benim de eşim rahatsızlandı bugün. inşallah bir an önce iyileşirsiniz canlarım. yukarıda paylaştığın sözü de çok beğendim. ben de kızımı kaybettiğimden beri mevlana'nın şu dizelerini okuyorum sürekli çünkü bu dizelerde kendimi buluyorum.
"Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım ve ekler;
Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım ve mevsim geçer,
Gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar,
Canından saydığın yar bile bir gün el olur...
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur,
Öyle garip bir dünya. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin, Şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya,
Öldüm der durur, yine de yaşarsın..."
aysem geçmiş olsun canım. ufaklıkların yokken dinlen iyice.24kasim atlatamadinmi gribi hala... bol bol cay ic dinlen.. benimde iki gündür acayip basim agriyo... bel agrisi vardi o gecti su basimda bi gecse...
24kasimcım nasıl oldun canım? benim de eşim rahatsızlandı bugün. inşallah bir an önce iyileşirsiniz canlarım. yukarıda paylaştığın sözü de çok beğendim. ben de kızımı kaybettiğimden beri mevlana'nın şu dizelerini okuyorum sürekli çünkü bu dizelerde kendimi buluyorum.
"Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım ve ekler;
Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım ve mevsim geçer,
Gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar,
Canından saydığın yar bile bir gün el olur...
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur,
Öyle garip bir dünya. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin, Şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya,
Öldüm der durur, yine de yaşarsın..."
cok güzel sözler adeta hayati insani anlatiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?