Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

iyiyim canım sağol sen nasıl oldun iyileştinmi??
işim vardı bakamadım herkes gitmiş

sağol canımm bu sene gripler böle uzun sürüyomuş aman dikkat edin hala tam iyileşemedim bu akşam ev bakmaya gidiyoruz taşınıcam inş yeni bi ev iyi gelicek die düşündük...

24kasim atlatamadinmi gribi hala... bol bol cay ic dinlen.. benimde iki gündür acayip basim agriyo... bel agrisi vardi o gecti su basimda bi gecse...

sağol canımm bu sene gripler böle uzun sürüyomuş aman dikkat edin hala tam iyileşemedim bu akşam ev bakmaya gidiyoruz taşınıcam inş yeni bi ev iyi gelicek die düşündük...

Hayırlısı olsun inşallah iyi gelir tabi yeni bir ev

24kasım buradasın sanırım bütün gün neredeydin bakim :)
tam çıkmak üzereyim bende sansa bak

bebeğinin bi mezarı var gidebileceğin, benim yavrumun yok, patalojiye gönderdiler gelmedi bidaha

canım eğer hastaneye gidip sorarsan onlar sana hangi mezarlığa gömdüklerin söylüyorlar. sonra o mezarlıktaki merkeze gidip soyadınla arattırdığında mezarlık yetkilileri mezarın yerini söylüyorlar. netice de bu bebekler et parçası değil, insan. o yüzden düzgün muamele görüyorlar. biz otopsiye indiği günü, otopsiden çıktığı günü, mezarlığa gönderildiği günü, gömüldüğü zamanı bile tek tek takip ettik hastaneden. yani çok geç değil canım sen de öğrenebilirsin yavrunun mezarını.

24kasim atlatamadinmi gribi hala... bol bol cay ic dinlen.. benimde iki gündür acayip basim agriyo... bel agrisi vardi o gecti su basimda bi gecse...
aysem geçmiş olsun canım. ufaklıkların yokken dinlen iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…