- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
CANIM
ya bu kadar olur içimi okudun
dün eczaneye bir bebek geldi,tam 6 aylık nerdeyse benim kızımla
ya küçük bebek bana nasıl bakıyor bir görmen lazım,gülümsüyor bana sürekli,bu kaçıncı oldu biliyormusun
dün aksam eşime aglayarak anlattım resmen bebek bana kızımın gözleriyle bakıyor gülümsüyordu
bu arada cok geçmiş olsun iyi dinlen canım kendine cok iyi bak
geçecekmi gerçekten şuan ağlayarak yazıyorum ben kızımı çok özlüyorum. bilmiyorum ama bana anne olmak nasip olmayacak gibi geliyor tekrar çocuğum olmayacak hep başkalarına imrenerek bakacağım o sevgiyi tadamayackmışım gibi geliyor içimden. ilk düşükten sonra ya yine düşürse bebeğim diyordum ama 9 ay sıkıntı olmayıp doğuma girerken umutluydum artık tamam bişey olmayacak diyordum yine hayal kırıklığı olunca artık olumlu düşünemiyorum
Merhaba guzel melek annelerim cook uzun zaman oldu buraya gelmeyeli, sanmayin ki, sizleri unutduugmdandir, cok kotu bir girpe yakalandim tam on gun yatdim. Basimi kaldiramadim. Ilk dogumdan sonra kilosu kalipda olumune diyet yapan arkadaslar lutfen kendinize dikkat edin, ben kimseyi dinlemedim dogumdan hemen sonra diyeta basladim ve isde simdi altini cok kotu cekiyorum. Bu yasima geldim hala boyle bir girp gormedim ben. Bunyem o kadar zayiflamiski, on gundur yatiyorum, ates, usutme, oksurek ne istersen var. Vucudum o kadar zayiflamiski, doktorum sonunda antibitok almami soyledi ama ben onu bile alamadim, ilaci icer icmez cikardim. Aksam oldumu 38 derece atesleniyordum,, basimi yastikdan kaldiramyordum, hadi ben neysede dayanirimda ama bebege zarar olucak diye hepimiz cok korkduk. Allahima hep dua etdim. Melegimle konusdum sen meleksin gel gir annenin karnina kardesini koru orda, ona bir sey olmasin diye yalvardim. Cok sukur ki, simdi daha iyiyiz. Arkadaslar kendinize dikkat edin, zayfilamak istersenizde diyetle degilde sporla yapin. Benim bunyem hep guclu olmusdur, gecen sene bri kere bile grip olmamisdim, ama simdi o kadar zayif dusdumki, bir haftaya 3 kilo zayifladim. Ama neyseki simdi iyiyim. Ama daha doktora gitmedim, onumuzdeki ayin 7 si gidecem, umarim bir problem cikmaz.
eee sizler nasilsiniz yokmu aranizda yeni hamilelerimiz? Bak gec gec geliyorum diye beni hemen unutmayin haaaa. Varsa yeni haberler bilmek isterim. Hepinizi cok seviyorum.
geçecekmi gerçekten şuan ağlayarak yazıyorum ben kızımı çok özlüyorum. bilmiyorum ama bana anne olmak nasip olmayacak gibi geliyor tekrar çocuğum olmayacak hep başkalarına imrenerek bakacağım o sevgiyi tadamayackmışım gibi geliyor içimden. ilk düşükten sonra ya yine düşürse bebeğim diyordum ama 9 ay sıkıntı olmayıp doğuma girerken umutluydum artık tamam bişey olmayacak diyordum yine hayal kırıklığı olunca artık olumlu düşünemiyorum[/QUOT CANIM BENİM HİÇ GEÇERMİ ÖLENE KADAR İÇİMİZDE KALACAK HEP GİZLİ GİZLİ AĞLICAZ ETRAFIMIZDAKİ İNSANLAR BİZİ ANLAMASALARDA BİZ HEPİÇİMİZDE YAŞICAZ36 GÜN OLDU GEÇTİMİ ASLA AMA DÜNYA HALİYAŞAMAK ZORUNDAYIZ YIKIKTA OLSA UMUDUNU YİTİRME ASLA HERŞEY GÜZEL OLACAK RABBİMİN İZNİYLE YİNE HAMİLE OLACAKSIN HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN CNM BENDE İYİDEĞİLİM AMA BİRBİRİMİZİ TESELLİ ETMEK LAZIM BU ZOR GÜNLERİ BU ŞEKİLDE ATLATIRIZ ALLAH SABRINI ARTIRSIN HZ.RUMEYSANIN HAYATINI AÇ Bİ OKU NETTEN BEN OKUDUM İNSANI RAHATLATIYOR SABRINI ARTIRIYOR....
Canım benim yengemde de kist vardı doğumda onu da aldılar. Hiiiiçbir şey olmadı. Zaten Dr da umursamıyordu. O yüzden onu düşünme canım. Biliyorum korkularımız çok ama İnan çok önemli bir sorun değil bu. Belki geç yumurtlamışsındır. Betahcg iyiymiş de zaten. Canını sokmamaya çalış lütfen...ya kızlar bilgilerinize ihtiyacım var bu gün doktora gittim adet tarihine göre 5 haftalık ama daha hiç bişey gözükmüyor kesede yok tekrar beta hcg istedi dr .sonuca göre iyi dedi bu değere göre gözükmez zaten dedi çarşamba tekrar gideceğim ve ayrıyeten 5 cm büyüklüğünde kocaman bir kist varmış tabi beni bir korku sardı Dr bazen hamileliklerde böyle olur ilerleyen aylarda yok olur dedi.ya ne olur bilgisi olan bana bir cevap yazsın
canım sıkılıyor bebek neden yok hadi bebek küçük kesede yok tahlile göre 3-4 haftalık beta hcg değeri 643,70 bilen varmı..
Teselli olmaz mı hiç!!!! İnşallah kızım yavrum beni orada bekliyor. Orada da onunla mutlu olacağız inşallah...Kızlar yengem anlattı.Dedesi vefat ettikten sonra bi yakınları rüyasında görmüş yengemin dedesini.Nasılsın halin nasıl orda diye sormuş.O da çok iyi olduğunu ve onu ikizlerinin karşıladığını söylemiş.(İkiz bebeklerini kaybetmişler hayattayken)Eşi hayatta bu amcanın hala.Yengem diyoki aileden birisi görse bu rüyayı bilinçaltı dersin bişey dersin ama dışardan birisi bu rüyayı gören yani bi anlamı vardır mutlaka dedi.Hem babasını karşılıyosa melekler annelerini haydi haydi karşılar dedi.Bana teselli oldu belki sizede olur diye yazdım.
Çooook geçmiş olsun böcük... Dikkat et kendine. Allah acil şifalar versin inşallah...Merhaba guzel melek annelerim cook uzun zaman oldu buraya gelmeyeli, sanmayin ki, sizleri unutduugmdandir, cok kotu bir girpe yakalandim tam on gun yatdim. Basimi kaldiramadim. Ilk dogumdan sonra kilosu kalipda olumune diyet yapan arkadaslar lutfen kendinize dikkat edin, ben kimseyi dinlemedim dogumdan hemen sonra diyeta basladim ve isde simdi altini cok kotu cekiyorum. Bu yasima geldim hala boyle bir girp gormedim ben. Bunyem o kadar zayiflamiski, on gundur yatiyorum, ates, usutme, oksurek ne istersen var. Vucudum o kadar zayiflamiski, doktorum sonunda antibitok almami soyledi ama ben onu bile alamadim, ilaci icer icmez cikardim. Aksam oldumu 38 derece atesleniyordum,, basimi yastikdan kaldiramyordum, hadi ben neysede dayanirimda ama bebege zarar olucak diye hepimiz cok korkduk. Allahima hep dua etdim. Melegimle konusdum sen meleksin gel gir annenin karnina kardesini koru orda, ona bir sey olmasin diye yalvardim. Cok sukur ki, simdi daha iyiyiz. Arkadaslar kendinize dikkat edin, zayfilamak istersenizde diyetle degilde sporla yapin. Benim bunyem hep guclu olmusdur, gecen sene bri kere bile grip olmamisdim, ama simdi o kadar zayif dusdumki, bir haftaya 3 kilo zayifladim. Ama neyseki simdi iyiyim. Ama daha doktora gitmedim, onumuzdeki ayin 7 si gidecem, umarim bir problem cikmaz.
eee sizler nasilsiniz yokmu aranizda yeni hamilelerimiz? Bak gec gec geliyorum diye beni hemen unutmayin haaaa. Varsa yeni haberler bilmek isterim. Hepinizi cok seviyorum.
Maşallah canımcanım benimm iiimmmm allahıma şükür sen nasılsın ? nasıl gidiyor yaşam güzel haberler duymak istiyoruz kızlar çalışmalara ara vermeyin sakın rabbimin izniyle herşey güzel olacak 2013 yılında allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun .....öpüyorum canımmm ..
Ya sorma, bana da hep öyle geliyor... Sanki evimde hiç çocuk sesi olmayacak, çocuk yüzünden hayat telaşesi yaşamayacağım, çocuklu gezmelere gidemeyeceğim gibi geliyor. Niye böyle oluyor ki??? Hayır olacağı varsa da bu içimizdeki his yüzünden olmayacak, ona uyuz oluyorum!!!geçecekmi gerçekten şuan ağlayarak yazıyorum ben kızımı çok özlüyorum. bilmiyorum ama bana anne olmak nasip olmayacak gibi geliyor tekrar çocuğum olmayacak hep başkalarına imrenerek bakacağım o sevgiyi tadamayackmışım gibi geliyor içimden. ilk düşükten sonra ya yine düşürse bebeğim diyordum ama 9 ay sıkıntı olmayıp doğuma girerken umutluydum artık tamam bişey olmayacak diyordum yine hayal kırıklığı olunca artık olumlu düşünemiyorum
söyleyemediğim korkularıma tercüman olmuşsun ya. bende aynı böle hissediyorum. kendim yazdım sandım. benimde ilk düşüğüm 9 haftalıktı. ikincisine başlarda çok bel bağlamdım. hadi ilk üç ay o bu derken şaka maka 9 ay oldu. dedim bu sefer oldu inş.
sonra malum son(
şimdi hiç anne olamayacakmışım gibi... eşime söyledim ,kızdı biraz. öyle düşünme diye...ben genelde olumsuz düşünürüm zaten
o da hep olumludur da.
şimdi hiç bebek eşyalarıyla,elimde bebek arabası ya da biberonla hayal edemiyorum kendimi...
birde şu başka bebekler konusu. oyyy oyyy
hepimiz aynıyız işte...
burda maviş maviş alman bebekleriyle göz göze gelince dağlanıyo içim
benim kızımda böyle bakacaktı olsaydı diye...bakamıyorum gözlerine bebeklerin..
eltimin küçük kızını çok seviyorum ben 5 yaşında hep ona benzesin kızım derdim mini mini tatlı bi kız diye benzeiyormuşta kızım
gözleri aynı kuzeni gibiydi.aslında bebeğim hastanedeyken onun melek olacağını biliyordum.tam o sırada bi komşunun akrabasıda doğum yapmış 3 .bebeğiymiş kadın normal doğum yapmış ama damarları çatlamış kanamadan yoğum bakıma almışlar doktor ümit yok demiş ama bebekte o kadar iyiymiş dedim anne isteyelim o bebeği bana versinler dedim kucağım boş kalmasın o anasına hasret ben kızıma demiştim verselerdi o an o bebeği kendi evladım gibi basardım kucağıma gibi geliyor.herkes bana kızdı ikinizde sağlıklısınız daha ne evlatlığı diye
bende hiçhayal edemiyorum anne olduğumu kucağımda bebeğim olduğunu
allah sabır versin canım ya dün bende aynı durumla mecburi bi şekilde karşılaştık ama ben dayanadım ve hemen kalktık(rabbim sabır versin benim canımın canı adanada ben siirteyim aramızda yavrumla 800 kmvar keşke çok kötüolduğum anlarda yavrumun yanına gidebilseydim...yavrunu ziyarete gidince benim yavruma da selam gönder (
kızlar arkadasımıza hayırlı olsuna gittik geldik
gerçekten görgü terbiye baska bir sey, bebek yanımızda sadece 15 dakka ya durdu ya durmadı
o da cok agladığı için getirdiler
o kadar rahat ettim ki, benim için hiç eziyet olmadı,millet bebeğinin derdini anlatır ya sürekli bizim acımızdan büyükmüş gibi sanki
bu kız nerdeyse hiç bahsetmedi
zaten annesi de 1 ölü doğum yapmıs ve o da hacettepe de arkadasımı dünyaya getirmiş,aylarca hastanede kalmıs
benim derdimi anlıyorlardı ve çok saygılılardı
hatta eşim bak üzüleceksen gitmeyelim demişti
ben arkadasıma ve eşine düşünceli görgülü oldukları konusunda cok güvenmiştim
ohh üstümden büyük bir yük kalktı
hadi gazan mübarek olsun. dediğin gibi görgü başka bişey ve zorla olmuyo malesef.içten gelecek.
hatun sen böyle -miş olabilirm falan deyip geçiştiryosun gibi geldi bana:)) şaka bi yana ne zaman hazırsan tabi.
benim 3 ayım geçti ama bende 2013 temmuz gibi çalışmalara başlamayı düşünüyorum içten içe.tabi eşimi durdurabilirsem inş.
bakalım rabbim hayırlı zamanlarda bir daha evlat acısı yaşatmadan muradımıza erdirsin hepeimizi
ketenhelvam ben perinatalog buldum
cem salhman isimli bir doktor hemen yarın randevu alıp en kısa zamanda gidip bir fikrini alıcam bakalım ne diyecek
heycan bastı:18::18:
cem salhman isimli bir doktor hemen yarın randevu alıp en kısa zamanda gidip bir fikrini alıcam bakalım ne diyecek
canım ben yazdım ama bu isim çıkmadı googlede sen nerden buldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?