Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Artık anladım bende öyle hissediyodum ama kimseye söyleyemedim geçen akşam anlatmıştım bizizm evimize gelen bebek resmen ben ona bakamıyorum o resmen beni izliyo gülüyo gözleri derin derin ama içim yandı yandı tutuştu işte

söyleyemediğim korkularıma tercüman olmuşsun ya. bende aynı böle hissediyorum. kendim yazdım sandım. benimde ilk düşüğüm 9 haftalıktı. ikincisine başlarda çok bel bağlamdım. hadi ilk üç ay o bu derken şaka maka 9 ay oldu. dedim bu sefer oldu inş.
sonra malum son(
şimdi hiç anne olamayacakmışım gibi... eşime söyledim ,kızdı biraz. öyle düşünme diye...ben genelde olumsuz düşünürüm zaten
o da hep olumludur da.
şimdi hiç bebek eşyalarıyla,elimde bebek arabası ya da biberonla hayal edemiyorum kendimi...

birde şu başka bebekler konusu. oyyy oyyy
hepimiz aynıyız işte...
burda maviş maviş alman bebekleriyle göz göze gelince dağlanıyo içim
benim kızımda böyle bakacaktı olsaydı diye...bakamıyorum gözlerine bebeklerin..

bu arada çook geçmiş olsun hiç bişey olmaz inşallah

Son düzenleme:
Kızlar bende bu gün düşündüm baktım evin içine boş buralarda hiç emzik biberon olacakmı diye birde bu gümakıyo gibi işte markete gitmek zorunda kaldım sanki herkes benim karnım bakıyo gibi işte aklım çıkıyo yolda birisi bana o soruyu soracak bende anlatmak zorunda kalıcam ve acıyan gözler işte oof

Canım benim yengemde de kist vardı doğumda onu da aldılar. Hiiiiçbir şey olmadı. Zaten Dr da umursamıyordu. O yüzden onu düşünme canım. Biliyorum korkularımız çok ama İnan çok önemli bir sorun değil bu. Belki geç yumurtlamışsındır. Betahcg iyiymiş de zaten. Canını sokmamaya çalış lütfen...
Teselli olmaz mı hiç!!!! İnşallah kızım yavrum beni orada bekliyor. Orada da onunla mutlu olacağız inşallah...
Çooook geçmiş olsun böcük... Dikkat et kendine. Allah acil şifalar versin inşallah...
Maşallah canım benim de neredeyse bir yıl olacak ama yine hormonlarım fırladıgene göğüslerinden sıvı gelmeye başladıdolayısıyla da psikolojik olarak da biraz kötüyüm. Ağlak ağlak geziyorum. Dualarınızdla biz de iyi haberler alacağız inşallah aynurum... Ben de öpüyorum canım...
Ya sorma, bana da hep öyle geliyor... Sanki evimde hiç çocuk sesi olmayacak, çocuk yüzünden hayat telaşesi yaşamayacağım, çocuklu gezmelere gidemeyeceğim gibi geliyor. Niye böyle oluyor ki??? Hayır olacağı varsa da bu içimizdeki his yüzünden olmayacak, ona uyuz oluyorum!!!

eltimin küçük kızını çok seviyorum ben 5 yaşında hep ona benzesin kızım derdim mini mini tatlı bi kız diye benzeiyormuşta kızım
gözleri aynı kuzeni gibiydi.aslında bebeğim hastanedeyken onun melek olacağını biliyordum.tam o sırada bi komşunun akrabasıda doğum yapmış 3 .bebeğiymiş kadın normal doğum yapmış ama damarları çatlamış kanamadan yoğum bakıma almışlar doktor ümit yok demiş ama bebekte o kadar iyiymiş dedim anne isteyelim o bebeği bana versinler dedim kucağım boş kalmasın o anasına hasret ben kızıma demiştim verselerdi o an o bebeği kendi evladım gibi basardım kucağıma gibi geliyor.herkes bana kızdı ikinizde sağlıklısınız daha ne evlatlığı diye

bende hiçhayal edemiyorum anne olduğumu kucağımda bebeğim olduğunu

canım inşallah olucak bak burda hepimizin kucakları yavrularımızın kardeşleriyle dolucak Allahım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh duy sesimizi ne olur sana yalvarıyoruz

her ne kadar hayal kuramasamda. bugünlerin bitmesi için bir yeni bir evlat lazım. bebeklere bakmaya
birinden hamilelik haberi almaya, hamile görmeye ...hissettiklerime deva bu yine.
inş rabbim isteyip hayalini kurabileceğimiz günlere,sağlıklı hamileliklerle sağlıklı evlatlara kavuştursun...

canım benim cok duygulandım yazdıklarına.... meleğimin mezar taşını bir de senin için öpücem

kızlar arkadasımıza hayırlı olsuna gittik geldik

gerçekten görgü terbiye baska bir sey, bebek yanımızda sadece 15 dakka ya durdu ya durmadı

o da cok agladığı için getirdiler

o kadar rahat ettim ki, benim için hiç eziyet olmadı,millet bebeğinin derdini anlatır ya sürekli bizim acımızdan büyükmüş gibi sanki

bu kız nerdeyse hiç bahsetmedi

zaten annesi de 1 ölü doğum yapmıs ve o da hacettepe de arkadasımı dünyaya getirmiş,aylarca hastanede kalmıs

benim derdimi anlıyorlardı ve çok saygılılardı

hatta eşim bak üzüleceksen gitmeyelim demişti

ben arkadasıma ve eşine düşünceli görgülü oldukları konusunda cok güvenmiştim

ohh üstümden büyük bir yük kalktı

kızlar ben preeklamsi geçirmiş olabilirm ve preeklamsi topiğindekiler 1 sene bekle mutlaka dedikleri iiçin
hazirandan önce bebek calısmalarına baslamayı düşünmüyorum
benim için 6 ay daha beklemek en doğrusu sanırım
sıradakilere basarılar diyorum

hadi gazan mübarek olsun. dediğin gibi görgü başka bişey ve zorla olmuyo malesef.içten gelecek.

hatun sen böyle -miş olabilirm falan deyip geçiştiryosun gibi geldi bana:)) şaka bi yana ne zaman hazırsan tabi.
benim 3 ayım geçti ama bende 2013 temmuz gibi çalışmalara başlamayı düşünüyorum içten içe.tabi eşimi durdurabilirsem inş.
bakalım rabbim hayırlı zamanlarda bir daha evlat acısı yaşatmadan muradımıza erdirsin hepeimizi

ne bileyim canım
3 bebek kaybı olunca ne yapacağımı sasırdım
cesaretim yok
her ay sanırım hadi bir ay daha bekle diye kandırıyorumm kendimi
inan hiç gücüm yok

KETENHELVAM

canım bizim de acil perinatalog bulmamız lazım
antalyada kim varki böyle bir arastırsak mı acaba
ben sorup sorusturcam
sen de aklında olsun bir baksana

ketenhelvam ben perinatalog buldum
cem salhman isimli bir doktor hemen yarın randevu alıp en kısa zamanda gidip bir fikrini alıcam bakalım ne diyecek
heycan bastı:18::18:

cem salhman isimli bir doktor hemen yarın randevu alıp en kısa zamanda gidip bir fikrini alıcam bakalım ne diyecek

süper canım sen bi git tanış daha sonra bide ben gideyim bakalım bizlere ne diyecek. ben tıp fakültesinden bebeğimin sonucunu bekliyorum.
otopsis yapılmadı sadece karaciğerinden karnında çok küçük bi parça almışlardı onun sonucunu bekliyorum 2 ay oldu hala çıkmamış.o sonuca göre bi uzman çocuk cerrahisine gitmemiz gerekliymiş

hadi bi git bakalım ne diyecek...belki fikrin değişir erkene çekersin çalışmaları.
bende gitmek istiyorum doktora ama türkiyeye nisan mayıs gibi tatile gelcem o ara gideyim diorum.
buradaki doktoruma daha gidemedim bile kadın bilmiyo bebeğimi kaybettiğimi.şimdi gidip ona görünmek
istemiyorum ama şu testler için falan burdamı yaptırsam bilemedim

canım ben yazdım ama bu isim çıkmadı googlede sen nerden buldun

bende netten yazdım cıkmıyor ama tıp fakültesindeki doktorlara bakınca cıkıyor
eşimde ikna oldu
hemen randevu alıccam
öncelikle işim az bir kilom kaldı onu vermek
bakalım doktor ne diyecek
doktora gidince sana hemen haber vericem insallah iyi bir doktordur bize umut olur
ben hastaneyi aradım 1 saat önce kadın doğum serviisine baglandım perinatolog varmı dedim evet cem bey var dediler
insallah hersey cok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…