kızlar içimde buruk bir sevinç....Bende Hamileyim... 3 aylık çabadan sonra hamileyim çok garip bir duygu. çok sevinemiyorum içimde korku aylardır tekrar hamilelik için yanıp tutuşuyordum şimdi ise tekrar sitresli bir 9 ay geçirmemin tedirginliği var:18: şimdiden hamilelik olduğu için şekerim yükselmeye başladı.:26:dilerim sağlıklı bir hamilelik geçirip bu sefer sağlıcakla yavrumu kucaklarım.Rabbim tez zamanda buradaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin hayırlı sağlıklı hamilelikler ve hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah..
kızlar sizde böylemiydiniz ya bu durum yoksa sadece bende mi eger böyleyseniz ne zaman geçti bu bebeklere dokunamamak eşim bana diyo ki onlar melek yapma eger böyle yaparsan Allah bize vermez ama benim elimde degil ay kafayı yedim valla o kadar çok canım acıyo ki
kızlar içimde buruk bir sevinç....Bende Hamileyim... 3 aylık çabadan sonra hamileyim çok garip bir duygu. çok sevinemiyorum içimde korku aylardır tekrar hamilelik için yanıp tutuşuyordum şimdi ise tekrar sitresli bir 9 ay geçirmemin tedirginliği var:18: şimdiden hamilelik olduğu için şekerim yükselmeye başladı.:26:dilerim sağlıklı bir hamilelik geçirip bu sefer sağlıcakla yavrumu kucaklarım.Rabbim tez zamanda buradaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin hayırlı sağlıklı hamilelikler ve hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah..
Amin canım...Bende senin gibiyim tüm sözleri tamamlamak istiyorum :)arkadaşlar adetime 4 gün kala kanda gebeliğe baktırdım çıkmamıştı hamile kalamıcam bu ayda geçti diyip adetimi beklerken tam adet günü karın ağrısı ve mide bulantısı yüzünden hastayım diye gittim ve hamile olduğumu öğrendim hamileliktenmidir bilmem daha şimdiden çok kötü midem rahatsız ve bulantım var anlamadım gitti bu kadar erken olurmuki hiç hamileliklerimde böyle olmamıştım:44:arkadaşlar gerçekten kalbimden diliyorum allahım burdaki ve tüm isteyen annelere nasip etsin.inşallah bu sefer kucağıma alırım yavrumu sağlıcakla hayırlısıyla.HA bide kızlar burda bazı kelimeleri çok kullanıyorum mesela inşallah,hayırlısıyla,sağlıcakla gibi kelimeleri kullanmassam sanki duam yarım kalıyor gibi geliyor
(kader arakaşlarım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun birönce hayırlı ile iyi sonuçlar alırsın inş....oğlum yavrum canımın canı gastroşizis hastasıydı...umudu çareyi adana ve gatada bulmuştuk gatada çocuk cerrahı doğar doğmaz ameliyat edecekti..başka bir problem yok dedi küçük bir operasyon demişti siirte ger döndük doğuma yakın gidecektik ama maalesef ömrü yetmedi canım kuzumun 36+5 te sonsuzluğa kapadı gözünü....19 11 2012 bir pzrtesi günü......RABBİM KUZUMA DERT VERMİŞTİ AMA DERMANINIDA VERMİŞTİ ÇOK ŞÜKÜR AMA HİÇ BİR ŞEY KISMET OLMADI TAKDİRİ İLAHİ.... ((
başın sağolsun canım.allahım sabır versin.allahım bir daha göstermesin bu acıyı.
hamile kalan melek anneleri ne olur içinizi rahat tutun ve şöyle dua edin allah ım benim insani iradem insani güçüm buraya kadardı bundan ötesinde ben sana baglanıyorum en üst teknoloji sana aittir bundan sonrasında ben sana güveniyorum sana teslim oluyorum sana tevekkül ediyorum bundan sonra ne gelirse inanıyorum ki benim için en dogrusudur
mrb canım ben daha çok yeni olduğum için hamile değilim ama inş burda hamile olan melek anneleri önce rabbim in izniyle bebişlerini kucakların almayı nasip etsin...bizlerede umut olsunlar allahım bizede tekrardan nasip etsin bu güzel duyguyu hayırlısı ile inş....bu güzel msjın içinde ayrıca teşekürler...
amin canım bende hamile degilim benimde bebegim 1 ay önce melek oldu inşallah zamanı geldiginde allah bizede nasip edecek.
canım seninde başın sağolsun aynı zamanda belkide hayatımızın en acı günlerini yaşamışız 35 gün oldu bugün kuzum gideli kendimi teselli edemezken birde benim canım kızım hergün heran kardeşini soruyor o sordukça dahada kötü olyorum ona cvb verememek verdiğim cvbı anlamaması tekrardan aytuğu kardeşimi istiyorum vs vs beni dahada öldürüyor inş burdan aynı zamanda hamilelik müjdesi veririz....
Maşallah canım maşallahcinsiyetini söyledi mi Dr?
Bak İşte çok yorma kendini canım.
Benim Tiroit iyi çıktı ama gebelik hormonlarım yükselmiş yinebiliyorsun hamileliğe engel. Dr um yurtdışındaymış onun gelmesini bekliyorum.
Eşim de geldi. Beraberiz artıkın. Belli değil bizim duru hala.
Kendine çok iyi bak kuzucuğuuuum. Habersiz bırakma biziiii
arkadaşım allah cennette kavuştursun ....rabbim sabrından ayırmasın cümlemizi, en tez zmanda hayırlısıyla müjdeli haberleri vermenizi nasip eder rabbim.......
arkadaşım allah cennette kavuştursun ....rabbim sabrından ayırmasın cümlemizi, en tez zmanda hayırlısıyla müjdeli haberleri vermenizi nasip eder rabbim.......
Ay özayııııım, kız mı dediiii????canım benim hayırlısı olur inşallah herşey güzel olacakk eminim ben bir biri bir diğeri yükseliyo demekki zamanı gelmedi daha kuzucum ama hepimiz biliyoruz ki çoook az kaldı:))))))
cinsiyetimiz kıza benziyormuş ama kesinlikle net değil kızım kızım diye sevmeye başlama sakın dedi doktorcuğum
sende dikkat et kendine Allaha emenet oll
canım seninde başın sağolsun aynı zamanda belkide hayatımızın en acı günlerini yaşamışız 35 gün oldu bugün kuzum gideli kendimi teselli edemezken birde benim canım kızım hergün heran kardeşini soruyor o sordukça dahada kötü olyorum ona cvb verememek verdiğim cvbı anlamaması tekrardan aytuğu kardeşimi istiyorum vs vs beni dahada öldürüyor inş burdan aynı zamanda hamilelik müjdesi veririz....
Canım çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah
Tüm hamişlerimizinde tabi
kafayı falan yemedin öyle düşünme hepimiz aynıyız burda herkes sussa sadece içimizden biri yazsa herkes okurken ay evet aynı şeyi yaşadım diyecek bunu biliyoruz o yüzden en abuk düşüncemizi bile yazsak kimse yadırgamayacak ayıplamayacak onun rahatlığıyla hepimiz buradayız zaten...kimse anlamaz hiç boşuna uğraşmasınlar
Mehtabımmm nasıl mutlu oldum ,nasıl sevindim sabah sabah.Okur okumaz hemen yazmak istedim.Canım Rabbim sizi korusun bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah.Dualarımız seninle.Hiç canını sıkma sakin ol sen bebeğini düşün artık.
Darısı bizlere inşallah.
Kilo verim öyle hamile kalıyım diyorum böyle güzel haberleri duyunca bende hemen hevesleniyorum :)))
Amin canım...Bende senin gibiyim tüm sözleri tamamlamak istiyorum :)
ya kızlar bilgilerinize ihtiyacım var bu gün doktora gittim adet tarihine göre 5 haftalık ama daha hiç bişey gözükmüyor kesede yok tekrar beta hcg istedi dr .sonuca göre iyi dedi bu değere göre gözükmez zaten dedi çarşamba tekrar gideceğim ve ayrıyeten 5 cm büyüklüğünde kocaman bir kist varmış tabi beni bir korku sardı Dr bazen hamileliklerde böyle olur ilerleyen aylarda yok olur dedi.ya ne olur bilgisi olan bana bir cevap yazsın
canım sıkılıyor bebek neden yok hadi bebek küçük kesede yok tahlile göre 3-4 haftalık beta hcg değeri 643,70 bilen varmı..
aynen canım benim kızımda 4 yaşında yavruma ne diyeceğimi şaşırıyorum allahım dan sabır istiyorum sadece konuyu değiştirmeye çalışıyorum ama ben dayanamzken ne diyim yavruma mehtap canım sezeryandan 6 ay sonramı hamile kaldınCanım aynı durumdayız benim kızımda 6 ay oldu hala soruyor cennet nerde nasıl biryer niye öldü kardeşim,ben onu çok özledim,niye benim kardeşim yok diye sorar durur şimdi hamile olduğumu öğrenince o kadar çok sevindiki anne ben iki kardeşimide çok seviyorum diyor.bu sorulara cevap vermek çok zor
nerden anlasınki bu yaşta,
ölümün ne olduğunu cennetin ne olduğunu ne bilsin
hele ilk zamanlar yüreğim parçalanırdı nasıl anlatacağımı bilmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?