Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah
Tüm hamişlerimizinde tabi

kafayı falan yemedin öyle düşünme hepimiz aynıyız burda herkes sussa sadece içimizden biri yazsa herkes okurken ay evet aynı şeyi yaşadım diyecek bunu biliyoruz o yüzden en abuk düşüncemizi bile yazsak kimse yadırgamayacak ayıplamayacak onun rahatlığıyla hepimiz buradayız zaten...kimse anlamaz hiç boşuna uğraşmasınlar

Son düzenleme:
Mehtabımmm nasıl mutlu oldum ,nasıl sevindim sabah sabah.Okur okumaz hemen yazmak istedim.Canım Rabbim sizi korusun bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah.Dualarımız seninle.Hiç canını sıkma sakin ol sen bebeğini düşün artık.
Darısı bizlere inşallah.
Kilo verim öyle hamile kalıyım diyorum böyle güzel haberleri duyunca bende hemen hevesleniyorum :)))

Amin canım...Bende senin gibiyim tüm sözleri tamamlamak istiyorum :)

Başın sağolsun canım.Allahım sabır versin.Allahım bir daha göstermesin bu acıyı.

Kızlar bu gün psikologa gittim ama şu umut evlerindeki eşimin arkadaşı almış randevu benim için eşimle birlikte gittik sabah kadına anlattım anlattım kadını gözleri doldu oda nerden bilsin bu acıyı tabi neyse çocuk konusunda gayet haklı oldugumuzu söyledi ilk zamanlar zaten bebekli ailelerle görüşmemek en dogrusuymuş aslında her şey başa çıkarmış neyse eşim bunu sonunda anladı ama kadın kendinin bu konuda uzman olmadıgını onun bana bir faydası olamayacagını söyledi çünkü ben çocuk gelişimciyim ve yıllarca rehabilitasyon da egitmenlik yaptım yani beni bir uzmana gönderdi psikoterapi iyi gelir dedi bende ona psikoterapide konuşarak sıkıntının alt yapısı çıkıyo ya bunun altı üstü yok işte benim sıkıntım ortada ben evladını kaybetmiş bir anneyim ve bu anne nin hala dikişleri acıyo hala gögüsleri süt koku bu durumda hayalleri umutları herşeyi eksik yarım kalmış işte neyse psikolog olayı da böylelikle kapandı bakalım daha uzman birisi neder gerçi benim perşembe kadın dogumla randevum var inşallah onu benim sorularımı cevaplar

Kızlar aslında burası grup terapisi gibi bence Allah burdaki herkesten razı olsun ve her gece dua ediyorum hep etmeye devam edecem Allah melek annelerini kucaklarını boş bırakmasın ve en hayırlı zaman da saglıklı evlatlar nasip etsin

Hamile kalan melek anneleri ne olur içinizi rahat tutun ve şöyle dua edin ALLAH IM BENİM İNSANİ İRADEM İNSANİ GÜÇÜM BURAYA KADARDI BUNDAN ÖTESİNDE BEN SANA BAGLANIYORUM EN ÜST TEKNOLOJİ SANA AİTTİR BUNDAN SONRASINDA BEN SANA GÜVENİYORUM SANA TESLİM OLUYORUM SANA TEVEKKÜL EDİYORUM BUNDAN SONRA NE GELİRSE İNANIYORUM Kİ BENİM İÇİN EN DOGRUSUDUR

başın sağolsun canım.allahım sabır versin.allahım bir daha göstermesin bu acıyı.

sağol canım allah razı olsun seninde benimde hepimizin rabbim yürekleimize tez zaman da su serpsin hayırlısı ile inş...herşeyi gönlümüze göre versin canım allahım....

mrb canım ben daha çok yeni olduğum için hamile değilim ama inş burda hamile olan melek anneleri önce rabbim in izniyle bebişlerini kucakların almayı nasip etsin...bizlerede umut olsunlar allahım bizede tekrardan nasip etsin bu güzel duyguyu hayırlısı ile inş....bu güzel msjın içinde ayrıca teşekürler...

Amin canım bende hamile degilim benimde bebegim 1 ay önce melek oldu inşallah zamanı geldiginde Allah bizede nasip edecek.

amin canım bende hamile degilim benimde bebegim 1 ay önce melek oldu inşallah zamanı geldiginde allah bizede nasip edecek.

canım seninde başın sağolsun aynı zamanda belkide hayatımızın en acı günlerini yaşamışız 35 gün oldu bugün kuzum gideli kendimi teselli edemezken birde benim canım kızım hergün heran kardeşini soruyor o sordukça dahada kötü olyorum ona cvb verememek verdiğim cvbı anlamaması tekrardan aytuğu kardeşimi istiyorum vs vs beni dahada öldürüyor inş burdan aynı zamanda hamilelik müjdesi veririz....

arkadaşım allah cennette kavuştursun ....rabbim sabrından ayırmasın cümlemizi, en tez zmanda hayırlısıyla müjdeli haberleri vermenizi nasip eder rabbim.......

canım benim hayırlısı olur inşallah herşey güzel olacakk eminim ben bir biri bir diğeri yükseliyo demekki zamanı gelmedi daha kuzucum ama hepimiz biliyoruz ki çoook az kaldı:))))))
cinsiyetimiz kıza benziyormuş ama kesinlikle net değil kızım kızım diye sevmeye başlama sakın dedi doktorcuğum
sende dikkat et kendine Allaha emenet oll

arkadaşım allah cennette kavuştursun ....rabbim sabrından ayırmasın cümlemizi, en tez zmanda hayırlısıyla müjdeli haberleri vermenizi nasip eder rabbim.......

dün gece aklıma geldin nerelerde bu kız dedim kendi kendime kk dan bir sesleneyim dedim kiiii burdasınnn
nasılsın aynurcum nasıl gidiyor geçtimi bulantıların bebişimiz nasıl bakalımm???

amin...teşekür ederim rabbim hepimizin sabrını bol versin inş..en kısa zamanda bizimde tekrardan hem kucağımıza hem karnımıza alırız bebişlerimizi zaten en kötüsüde o hastaneden hem kucağı boş hem karnı boş çıkmak belkide hayatımın en kötü anıydı

Ay özayııııım, kız mı dediiii???? Ne güzel!!! Allahım inşallah bana da bir kız daha nasip eder. Çooook içimde kalacak yoksa...
Umarım zamanı da gelmiştir artık... Çoook öpüyorum kuzum

Aynuuuur, nasılsın? Merak ettirme bak kendini... Allah'a emanet ol canım....

Canım aynı durumdayız benim kızımda 6 ay oldu hala soruyor cennet nerde nasıl biryer niye öldü kardeşim,ben onu çok özledim,niye benim kardeşim yok diye sorar durur şimdi hamile olduğumu öğrenince o kadar çok sevindiki anne ben iki kardeşimide çok seviyorum diyor.bu sorulara cevap vermek çok zor
nerden anlasınki bu yaşta,
ölümün ne olduğunu cennetin ne olduğunu ne bilsin
hele ilk zamanlar yüreğim parçalanırdı nasıl anlatacağımı bilmezdim

çok sağolun kızlar inşallah darısı size ve diğer tüm melek annelerimize olsun

ya kızlar bilgilerinize ihtiyacım var bu gün doktora gittim adet tarihine göre 5 haftalık ama daha hiç bişey gözükmüyor kesede yok tekrar beta hcg istedi dr .sonuca göre iyi dedi bu değere göre gözükmez zaten dedi çarşamba tekrar gideceğim ve ayrıyeten 5 cm büyüklüğünde kocaman bir kist varmış tabi beni bir korku sardı Dr bazen hamileliklerde böyle olur ilerleyen aylarda yok olur dedi.ya ne olur bilgisi olan bana bir cevap yazsın
canım sıkılıyor bebek neden yok hadi bebek küçük kesede yok tahlile göre 3-4 haftalık beta hcg değeri 643,70 bilen varmı..

belki ikizlerdir

Kızlar yengem anlattı.Dedesi vefat ettikten sonra bi yakınları rüyasında görmüş yengemin dedesini.Nasılsın halin nasıl orda diye sormuş.O da çok iyi olduğunu ve onu ikizlerinin karşıladığını söylemiş.(İkiz bebeklerini kaybetmişler hayattayken)Eşi hayatta bu amcanın hala.Yengem diyoki aileden birisi görse bu rüyayı bilinçaltı dersin bişey dersin ama dışardan birisi bu rüyayı gören yani bi anlamı vardır mutlaka dedi.Hem babasını karşılıyosa melekler annelerini haydi haydi karşılar dedi.Bana teselli oldu belki sizede olur diye yazdım.

aynen canım benim kızımda 4 yaşında yavruma ne diyeceğimi şaşırıyorum allahım dan sabır istiyorum sadece konuyu değiştirmeye çalışıyorum ama ben dayanamzken ne diyim yavruma mehtap canım sezeryandan 6 ay sonramı hamile kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…