• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Evet yemek işleri bende çok pratik olmadığımdan çok oyalanıyorum mutfakta çok şükür kocacım yemek seçmiyo şanslıyım o konuda:)

Bizde de öle eşim hiç seçmez ama ben çokk seçerim et yemem onu yemem bunu yemem hiç bitmez :))) Allahtan yemekler bana ait olduğu için sorun olmuyo bu arada bugun regl oldum :77:artık tam düzeene girdi çok şükür kaldı 2 ayımızzzzzz:)

Bizde de öle eşim hiç seçmez ama ben çokk seçerim et yemem onu yemem bunu yemem hiç bitmez :))) Allahtan yemekler bana ait olduğu için sorun olmuyo bu arada bugun regl oldum :77:artık tam düzeene girdi çok şükür kaldı 2 ayımızzzzzz:)

iyi hadi gözün aydın :) benim sonuncu tuhaftı ya hem çok erken oldu hemde çok fazla korktum öncekiler normaldi

bu arada 40 yıl düşnsem regl olduğumu netten böle yazcağım aklıma gelmezdi:26: bazen unutuyom nerde olduğumu herkesin okuyabilceğiniii :17::17:sanki msnden yazışıyom:)))

Son düzenleme:
bu arada 40 yıl düşnsem regl olduğumu netten böle yazcağım aklıma gelmezdi:26: bazen unutuyom nerde olduğumu herkesin okuyabilceğiniii :17::17:sanki msnden yazışıyom:)))

aynı şeyi ben geçirdim aklımdan demin ne rahat yaziyoruz diye:))

öyle tabi...deneyecek misin 6 aydan sonra doktora karar verdin mi
valla zamana akışına bırakıcam her an kaararım değişiyo çünkü bi işe gireyim daha ii olur diyorum eylüle kadar uzatayım diyorum bazen ne kadar çabuk olsa o kadar ii diyorum ama hangisi doğru bilmiyorumm düşünmekten yoruluyorum bazeeeen:( zamana bıraktım Allahım hayırlı zmnda nasip eder inş tüm isteyenlerle birlikte........

valla zamana akışına bırakıcam her an kaararım değişiyo çünkü bi işe gireyim daha ii olur diyorum eylüle kadar uzatayım diyorum bazen ne kadar çabuk olsa o kadar ii diyorum ama hangisi doğru bilmiyorumm düşünmekten yoruluyorum bazeeeen:( zamana bıraktım Allahım hayırlı zmnda nasip eder inş tüm isteyenlerle birlikte........

amin inşallah ben bi süre düşünmüyorum belki hiç düşünmem karmakarışık kafam tabi bunda etken kızım var çok şükür o olmasa hemen düşünürdüm bende

amin inşallah ben bi süre düşünmüyorum belki hiç düşünmem karmakarışık kafam tabi bunda etken kızım var çok şükür o olmasa hemen düşünürdüm bende

zaman ilaç olur inş bizeeee :) bence düşün derim ama kardeş çok güzel birşey biz 4 kardeşiz kalabalık ailenin tadı başka Rabbim nasip ederse bana da bi bebeğim olursa bi kardeş ona mutlaka isterdim......

zaman ilaç olur inş bizeeee :) bence düşün derim ama kardeş çok güzel birşey biz 4 kardeşiz kalabalık ailenin tadı başka Rabbim nasip ederse bana da bi bebeğim olursa bi kardeş ona mutlaka isterdim......

kızımı annem büyüttü ama başka bakamam demişti çalışmamda lazım bebeği duyunca zaten kim bakacak sorusu çok soruldu Rabbimde aldı bebeğimi işte...zaman tabi bakalım bazen hemen hamile kalmak istiyorum bazen hiç istemiyorum. kızımda geçen karnıma dokunuyor anne sanki bebek var gibi karnın diyor dedim kardeşmi istiyorsun evet dedi ama çalışmam lazım kim bakacak dedim ben bakarım dedi

kızımı annem büyüttü ama başka bakamam demişti çalışmamda lazım bebeği duyunca zaten kim bakacak sorusu çok soruldu Rabbimde aldı bebeğimi işte...zaman tabi bakalım bazen hemen hamile kalmak istiyorum bazen hiç istemiyorum. kızımda geçen karnıma dokunuyor anne sanki bebek var gibi karnın diyor dedim kardeşmi istiyorsun evet dedi ama çalışmam lazım kim bakacak dedim ben bakarım dedi

bende de o durum vardı çalışmam lazım ne yapıcam diyordum bak hale bi istediğim gibi işe giremedim ama bi şekilde çok şükür geçiniliyo bu arada tatlı kızın kaç yaşında:)

hala aynısorun devam ediyo konuya cvp verden yazabiliyorum buraya ama okuyamıyorum 67. sayfada takılı kalıyo son sayfayı göremiyorummmm

bebekten kan idrar bi kaç şey alındı genetiğe bakıldı bana bakıldı kanda pıhtılanma var mı die daha buugun öğrendim hiç birşey çıkmadı en ufak sebeb bulunamıyo ve en az 1 yıl beklemem gerektiğini söledi doktorum ve daha 2.5 ay oldu beklemek kolay olmuyo hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan kiişiler duydum ama emin olamıyo insan ....:(

selam ben yeni katıldım buraya evet dediğin gibi sezeryandan sonra hamile kalıp sağlıklı bi şekilde doğuranlar var benim bi yakın akrabam bebğini 29 haftalık karnında öldüğü için sezeryanla aldılar 3 ay sonra tekrar hamile kaldı yine sezeryanla yaptı ve cok da sağlıklı ikisi de şu an kızı 4 yaşında ama tabi dediğin gibi emin olamıyo insan herkese aynı olcak die bisey yok bünye meselesi

iyi hadi gözün aydın :) benim sonuncu tuhaftı ya hem çok erken oldu hemde çok fazla korktum öncekiler normaldi

canım naptın gittin mi dr.a? daha önce de söylemiştin sonuncunun tuhaf olduğunu. ben de 3 gün gecikmeli kırmızıyı gördüm. (allaha şükür) düzene girecek galiba:46: ben de hem rahimdeki ağrılar için hem de çeşitli testler için üniversite hastanesindeki bi prof.tan randevu aldım. bakalım neler olacak:44:

amaaaan boşverin kızlar yaaa. sanki millet yolda bizi görüp, parmakla gösterip "aaa 24kasim, tobeguk, in_ay şöyle şöyle regl olmuşlar:40:" mı diyecekler? buranın rahatlığı da bu işte. hem son zamanlarda nette konuştuğum hiçbir konuyu konuşacağım benim aklıma gelmezdi:50:
canım bu arada evin hayırlı olsun:))

NE ZAMANDIR GİREMİYORUM KIZLar herkes iyidir inş. nasılsın. aysemm seni merak ediyorum. 24 kasım sana bir sorum olacak sana kan pıhtılasşması ve genetik testleri yapılmışmıydı. çünkü sende de benim gibi ölüm nedeni saptanamadı di ye biliyorum. geçen haftalarda genetikçi doktorla randevumuz vardı. bu testleri istedi. bakalım sonuç ne çıkacak merak ediyorum.acaba bizde de kan pıhtılaşma sorunumu oldu ki?

Back
X