Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı işyerinde çalıştığımız bir arkadaşla aramızda 1 ay vardı. o benden 1 ay önce doğurmuştu. hemde onunda kızdı. şimdi 3.5 aylık oldu. bizimkide yaşasaydı 2.5 aylık oalcaktı. cuma günü şirkete geldi. bebeğide aşıdan gelirken görelim diye getirmiş. çok kötü bir gün oldu benim için. onun yüzünde kendi bebeğimi gördüm sanki. çok zor. o akşam çok ağladım. ilk geldiğinde ben işe yeni başlamıştım. ozaman bebeğin yanına gidip görmemiştim. bu sefer gördüm. nasıl geçecek bu acı bilmiyorum. aynı işteyiz. o işe başladığın da doğal olarak kızını anlatacak.resimlerini gösterecek ve ben yasımı tutarken benim kızımda şimdi bu yaşta olacaktı deyip her an ağlayacağım. Allahım yardım et. geçen hafta bebebk mevlüdü yaptı.tüm arkadaşlar gitti. tabiki ben gitmedim. şu anda yan komşumda hamile beraber hamileydik. bugün yarın doğuracak.birlikte gezeriz diye hayaller kuruyorduk.onada gitsem bir türlü gitmesem bir türlü. yine karışığım kızlar anlıyacağınız.......
kaç haftalık oldun. bebein cinsiyetini gördünüzmü. seni merak ediyorum.mutlaka yaz. sonrada girsem okurum...unutmaa...
aynı işyerinde çalıştığımız bir arkadaşla aramızda 1 ay vardı. o benden 1 ay önce doğurmuştu. hemde onunda kızdı. şimdi 3.5 aylık oldu. bizimkide yaşasaydı 2.5 aylık oalcaktı. cuma günü şirkete geldi. bebeğide aşıdan gelirken görelim diye getirmiş. çok kötü bir gün oldu benim için. onun yüzünde kendi bebeğimi gördüm sanki. çok zor. o akşam çok ağladım. ilk geldiğinde ben işe yeni başlamıştım. ozaman bebeğin yanına gidip görmemiştim. bu sefer gördüm. nasıl geçecek bu acı bilmiyorum. aynı işteyiz. o işe başladığın da doğal olarak kızını anlatacak.resimlerini gösterecek ve ben yasımı tutarken benim kızımda şimdi bu yaşta olacaktı deyip her an ağlayacağım. Allahım yardım et. geçen hafta bebebk mevlüdü yaptı.tüm arkadaşlar gitti. tabiki ben gitmedim. şu anda yan komşumda hamile beraber hamileydik. bugün yarın doğuracak.birlikte gezeriz diye hayaller kuruyorduk.onada gitsem bir türlü gitmesem bir türlü. yine karışığım kızlar anlıyacağınız.......
canım naptın gittin mi dr.a? daha önce de söylemiştin sonuncunun tuhaf olduğunu. ben de 3 gün gecikmeli kırmızıyı gördüm. (allaha şükür) düzene girecek galibaben de hem rahimdeki ağrılar için hem de çeşitli testler için üniversite hastanesindeki bi prof.tan randevu aldım. bakalım neler olacak:44:
merhaba melekanneleri bildiğiniz tavsiye edeceğiniz perinatalog varmı arkadaşlar cihat şen hakkında bilgisi olan varmı doktorum önerdi
şükür 69. sayfayı görebildim :) ama hala 68. sayfayı görmüyo neyseeeee :) napıyosun in-ay cım bi sen varsın yinee
evet ben buranın bekçisi oldum sen nasılsın toplanmaya başladınmı
başladım başladım cnm pekde sevimsiz işmiş bu taşınmak ilkkez taşınıcam daha konsolun içini paketledim pert oldum:) ben taşınınca nası yerleştiricem onu düşünüyom kesin 1 aya anca yerleşirim ben![]()
korkutmak gibi olmasın bir aya yerleşirsen iyi :) küçük ıvır zıvırlar zor oluyor baktınmı bişe değilmiş gibi ama sar sar bitmiyor koli falan yetmiyor sonra bakıyorsun bukadar eşya burdanmı çıktı diye...bağlantım kötü bugün kopup duruyor
sağol cnm yaaaa zaten nerdeyse vazgeçicem taşınmaktan:):26: ah ah çalışmak vardı evde olunca her iş sana kalıyo çalışsam hemen bi yardımcım olurdu:) daha taşınacağım eve gidicem de temizlicem pek pratik biriydim ama gözüm korktu oturuyom ölee e daha iiyi bi ev hanımı olmam için çokkk zamanım var daha 1.5 sene olmadı bile evlendiğim:)
benim 7 yıl oldu pratikmiyim hayır :))) öğreneceğim çok şey var. taşınmak heyecan verir ya şahsen bana öyleydi ilk evimden 10. ayda çıktık sonra anneme yakın ev tuttuk bebeğe bakacak diye orda 3 yıl oturdum ama evsahibimi sevmedim üst kattaydı :) sonra yine anneme yakın başka eve tuttum. 2 yıla yakın oturduk sonra kısmet oldu ev aldık bu 4. evim yani son olur inşallah :)
artık son olur heralde çok şükür evinide almışın neden çalışman gerektiğini anlıyorum şimdi bende ideal bi işe girersem inş böle bi adım atmak istiyorus ama kısmet bebeğimizde olsun istiyorus bu durumda ev ileri bi tarihe itiliyo bakalım zaman bize neelr göstericek herşeyin hayırlısı diyorum :)
inşallah canım..anne kayınvalide falan yokmu bebeğe bakacak biri gerçi durumun elverirse kendin bak bırakıp gitmek zor oluyor biraz büyüyünce çalışmaya başlarsın..ay bebişi oldurduk bakımını düşünüyoruz :))) oda olcak inşallah :))
inşşşşşşşşşşşş cnm ya BEN İNANIYORUM ya herşey güzel olucak inş şu bi kaç gündür bebek düşüncesi daaha içime oturdu karamsarlıklarımdan uzaklaştım gibi bu ara güzel düşünmeye güzel hayaller kurmaya çalışıyorum eylülü bulur diyordum hamile kalmam ama dayanamıcam galiba o kadar tabi Allahım nasip ederse.......:)![]()