doruğa gittim melike hanıma sen orayı istemiyorsun biliyorum....jimerden korktum yaa fiyatlardan tahliller falan çok pahalı diyorlar bilmiyorum...birde doktor dedi bebeğin kilosu iyiymiş keşke buraya gelseydin içime kurt düştü bu sefer acaba yaşarmıydı diye boşuna biliyorum Allah öyle yazmış ama acabalar acabalar işte......
Ah o acabalar bırakmıyo peşimizi yiyip bitiriyo bende de o kadar çok acabalar vardıki sayısını bilmiyorum ama bi şekilde silmemiz lazım bu acabaları yoksa atlatamıcaz net cümle şu tüm acabaları silen Rabbim bebeklerimize bu kadar gün vermiş ...bu cümlenin ardında artık acabalar kalmıyo ... inş güzel günlere az kaldı ben yeniden heveslenmeye başladım bilee önümüzdeki ay kontrole gitmeyi düşünüyorum zamana bıraktım bakalım zmn bize neeler getiricek...
ben psikologdan randevu aldım, kendimi ii hissetmiyorum
Aysem merak ettim görünmüyorsun bi süredir???
canim hastaneden bugün ciktim... 9 gün yattim. kanama gecirdim... elhamdülillah iyim bebekte iyi ama o günler aklima geldi tekrar kaybedecegim zannettim.. cok kötü bir duygu ya...
kızlar facede bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu, asla! diye grup kurdum gelirseniz, bilginiz olsun.
canim hastaneden bugün ciktim... 9 gün yattim. kanama gecirdim... elhamdülillah iyim bebekte iyi ama o günler aklima geldi tekrar kaybedecegim zannettim.. cok kötü bir duygu ya...
karar verdin mi nereye gideceksin? senle zamanlarımız yakın bana yeter dedi sanada der belki gerçi her doktor başka söylüyor
valla zya çetn diyorum ama gitmeden bişi diyemem kafam çok karışık bu konuda bilmiyorum önümüzdeki ay süremiz doluyoda ben her gün karar değiştiriyorum günüm günüme uymuyo bi acele etmiyim diom bi hemen olsun diom off en iyisi zamana bırakmak hayırlı zmnda olur inşş hayrı şerri tek bilen Rabbime sığınırım........
hoşgeldin tatilinin iyi geçmesine sevindim işe ne zaman başlayacaksın
ah canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. göremeyince korktum bende kötü birşeymi oldu diye..bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah tekrarlanmaz....çok üzüldüm neyseki bebek iyiymiş sağlıkla gelsin inşallah
canımmm çok geçmiş olsunnnn çok şükür atlatmışın hiç sıkıntı yapma Allahım inş gün vermişse ne badireler atlatılıyo inşş sevip kucaklamak nasip olur çok öptüm...
sagol canim.. rabbim ne derse o olur... o kadar acizizki bunu tekrar anladim... karnimizda ama rabbim izin vermezse koruyamayiz bile....ee sen nasilsin canim.. sen neler yaptin...
hiç canım ya bildiğin gibi ev iş koşturmaca....kötü birşey yok çok şükür... sen kendine dikkat et gerisi Rabbimin elinde tabi.. hayırlısını versin herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?