Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canim bende ona benzerini suan yasiyorumya...plazenta pre. tam demedi cünkü bu haftalarda bu tehsisi koymuyorlarmis... büyüme yapinca yukari dogru düzeliyormus... yoksa plazenta praevia .. 4. hamileligim hicbirinde yasamadim... basimiza ne gelecegini biz bilemeyiz... cok düsünme allaha tevekkül et... suan ben ne yapayim aglasam neyi degistirebilirim... eger dogacaksa dogar yoksa ne yaparsam yapayim olmaz...

canım senin gebelik daha çok erken allahın izniyle 28. haftaya kadar yukarı çıkar.
haklısın yaşayacaksa taş altına koysak gene yaşar, ölecekse pamuklara sarsak gene ölür. allah hakkımızda hayırlısını versin.
yine söylüyorum, iyiki varsınız...

Aklıma gelmedi değil ama söylemek istemedim sana gerçi benim 7. aydan sonra kanamalarım olmuştu ve doktor anlamamıştı kısmetmiş kızım doğdu son kanamada kan yutmuştu mesela acil sezeryana girmiştim Doğduktan sonra anlaşıldı benimki o kadar kontrolde anlaşılmadı...Allah yazdıysa olur hayırlısını versin...

canım sende iyiki varsın burda bulduk birbirimizi destek oluyoruz dertleşiyoruz ne güzel

aysem çok iyi düşünüyorsun inşallah bi sorun çıkmaz. Neyse kızlar ben kaçıyorum yemek yapcam kocişime karnıyarık yapıcam bugün :> biraz meşakatli bi yemek bildiğniz gibi :> ne olur bana dua edinde pıhtılaşma çıkmasın yarın ya

inşallah problem çıkmaz hayırlı haberlerini bekliyoruz yaz bize doktordan gelince

amin canim.. benim kizimin kordonunda dügüm vardi allah istese ultrasonda doktora gösterirdi ve sezeryanla alirdilar.. yok buydu suydu hepsi bos..allahin izniyle hersey gececek,, her gecenin ardindan günes doguyor elbet birgün bizede günes dogacak...

canim ayni korkuyu tekrar yasayinca allahtan baska kimsemiz sahibimiz olmadigini iyice anladim...o yüzden rabbime siginmaktan baska hicbirsey elimden gelmiyor... ondan baskada kimse yardim edemez bize..

calakan allahin izniyle hicbirsey cikmaz.. kalbini ferah tut.. ondan sonra calismalara baslarsin allahin izniyle...

kocam bilgisayara el koyunca çıkmak zorunda kaldım kızlar.
calakancım allahın izniyle bir şey çıkmaz canım. hakkında hayırlısı olsun şeker..

günaydın
dün oğlumu kaybedeli bir ay oldu, bir ömür geçmiş gibi yalnız hissediyorum kendimi ama aynı zamnda acım dün gibi.

canım başın sağolsun yaa.... çoookkk üzüldümmmm.... tarif edilemez bir acı... nasıl kaybettin bebeğiniz sezeryanla ne alakası var ki?

naber kızlar grip oluyorum galiba akşam hamile bi arkadaşla konuştum ikizin olsun inşallah dedi :)) dedim hamilelerin duası kabul olur bak canım ister tabi ikiz ama bakması çok zor ofofffff hayırlısı...saçmalama günümdeyimm.....

canım başın sağolsun yaa.... çoookkk üzüldümmmm.... tarif edilemez bir acı... nasıl kaybettin bebeğiniz sezeryanla ne alakası var ki?

ben 26 haftalık sezeryanla doğum yaptım. 46 gün yaşadı oğlum.
tşk ederim.

canım allah sabır versin ve acını dindirsin inşallah. yanında olamasak da buradayız.

aminn canım inşallah. biliyorum canım, hepimizin acısı aynı, inşallah hepimizin yüzü güler hayırlısıyla.
tşk ederim.

geçmiş olsun canım
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, ben de ikizlere bakmak çok zor diye düşünüyorum ama rabbim aratmasın büyütenler nasıl büyütüyorsa biz de öyle bakarız olursa.

günaydın
dün oğlumu kaybedeli bir ay oldu, bir ömür geçmiş gibi yalnız hissediyorum kendimi ama aynı zamnda acım dün gibi.

canim allah bol bol sabir versin.....rabbim acini hafifletsin. hepimizin acilarini sevince bogsun insallah....

meraba canlarım hepinizi teker teker öpüyorum 2-3 gün giremeyince yazılar birikiyo okumakta kalıyorum bide hangi yorumu yapacağımı şaşırıyorum hepinizi ayrı ayrı özledimmmmmmm......inş bundan sonra düzenli girerim eski günlük sohpetleri özledim yaaaa hepimizin içinde sıkıntılar ayrı eminim ki sizde benim gibi geceleri ağlıyor gündüz normal hayata karışıyosunuzdur bi yanımız acının bir an önce hafiflemesi için yeni bi mucize güzellik bekliyo, diğer yanda korkular ya yine bişi olursa hep ikilemde....Allahım inş bizler için hayırlı olan yola sevkeder canlarım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…