Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah kabul etsin ve yardımcın olsun
biz sağlıklı doğarsa kurban kesecektik adak adamıştık
hep aklıma takılıyor yinede kessek mi diye

Allah sabır versin hepinize
benimde bir melek kızım var ve biz o zaman adaklık kurban almıstık
kayınbabam almıstı
ve kestirdi
fakire fukaraya dagıttı

başın sağolsun acın hepimiz gibi anlıyoruz bence verin adağı ben bebeğim öldükten sonra verdim

bence canım hamile olduğunu öğrendikten sonra kes kurbanını sen sevinç için istemişsin adağını ama sevinç yok ortada olamaz bence.ama bir hocaya sor istersen onlar daha iyi bilirler.hamile olduğunu öğrenince 2 bebeğin için kesmiş olacaksın.

ben çok ağlıyordum ilk zamanlar şim kestirip dağıttı sadakası olsun bebeğimizin

Allah kabul etsin ve yardımcın olsun
biz sağlıklı doğarsa kurban kesecektik adak adamıştık
hep aklıma takılıyor yinede kessek mi diye

Aminn cnm insallah rabbim sanada sabir versin acin cok yeni seninde adak soruna gelince benim bildigim yerine gelirse yapilir senin yavrunun kalbi durmus kesmene gerek yok diye biliyorum tabi bi hocaya danismak lazim benim tanidigim var sorup yazarim

ALLAH kabul etsin canım. benim meleğimde bugun 5 aylık olacaktı.

Benim kuzumda 40 koca gun oldu ucup gideli

bulutgoç cnm mevlit verdin mi nası gcti?

Sukur guzel gecti rabbim kabul etsin icim cok acidi ama ben kuzucuma hosgeldin mevludu yapicaktim ne hayallerim vardi ruhuna okutmak nasip oldu hayat cokmu acimasiz cok ozledim cooookk kanatli kizimi

arkadaşlar sütünüz hemen kesildimi
ben ikinci paket parlodel i bitirdim ama hala süt gelmeye devam ediyor

Ben dostinex kullandim doktorum verdi 3 gunde bi yarim tablet cnm 10 gunde tamamen kesildi hatta esim 8 li almis 4 tablet yetti 6li tablet alirsaniz size yeter bide dar sutyen kullanmami soledi kesinlikle sagmamami solemisti

Ben dostinex kullandim doktorum verdi 3 gunde bi yarim tablet cnm 10 gunde tamamen kesildi hatta esim 8 li almis 4 tablet yetti 6li tablet alirsaniz size yeter bide dar sutyen kullanmami soledi kesinlikle sagmamami solemisti

dar çamaşır sutyen kullanıyorum da
yine de geliyor baya azaldı hatta bu gün çok çok az geldi kesilmiştir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…