Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bugun rüyamda kızımı gördüm..göğsüme yapışıp emiyordu..bırden bıre gelıp göğsüme yapıştı..ılk urkuyorum sonra bı bakıyorum kızım gülümsüyor.tekrr emiyor..dıyrum kı ne gusel artık burnunda ağzında hortum yok((((((....kızımı cok özlemışım..rüyama görünce bırkez daha hısseettım aynı acıyı

Ne guzel uzulme bence rabbim hayirlara vesile etsin insallah yeni kuzunun habercisi olur ben cok dua ettim kuzucum gelmedi hic ruyama keske bende gorsem emse beni ; ( bari ruyamda doysam kuzucuma kanatli kizim

Son düzenleme:
Ben acil sezeryana alinmistim evet ama keske 3 saat bekletmeselerdide alsaydilar hic bisey olmayacakti cahilligim benimde iste ilk cocugumdu bilemedim inandim güvendim doktorlara hemsirelere suan 37 haftalik cnm allahim günler gecmiyor sanki cok korkuyorum dua edin emi

cnm psikiyatri bana bebeğini rüyanda gördünmü dedi yok dedim sürekli emziriyorum mama falan hazırlıyorum ama kandi kızımı hiç görmedim dedim oda bana ne zaman görürsen yavaş yavaş bu durumu atlattığın anlamına gelir dediyani iimiş kendi kuzunu rüyanda görmek.

canım bende rüyamda 3 oldu görüyorum ama omuydu acaba diye terddüt ediyorum çünkü birinde 3 aylıktı ayaklarıyla oynuyordu.birindede çiçek dolu bahçede eşim oğlum ve ben eymenim kucağımda bana gülüyor.eşime bitti aşkım o hüzün o kötü günler diyorum.sonra Allahım ne güzelmiş bu duygu bitti artık diyorum.ben görünce daha kötü oldum çünkü ona ulaşamıyorum ulaşmak imkansız ancak öbür tarafta kucağımıza alacağız.

ay sen hamilemisin az kalmış korkma birşey olamz darısı bizlere

arkadaşlar çıldırcam ya meleğimden bu yana eşimle sürekli kavga ediyoruz bu mutsuz tavırların beni soğutuyo dio bana dikkat çekmek için ağlıyomuşum falan kendimden nefret ediyorum kimseyi mutlu edmiyorum ya fazla bişey mi istiyorum biraz destek ya biraz ilgi benim moralim bozuk die o bana daha çok tavır yapıyo ya ölen sadece benim çocuğum değil onunda çocuğu bide bugün evi temizlemesi için bayan tuttum o temizledikçe göz yaşlarımı tutamıyorum nolurdu ya öğünde kadın tutmuş olsaydımda bunlar başıma gelmeseydi yada sebebi ben olmasaydım belki size bile saçma geliyodur öyle bir hal aldım ki artık sanki ben konuşunca herkes bana abartıyo gibisinden bakıyo eşim bana artık acıtasyon yapıyosun dio böyle diorum ama esimide çok seviyorum onu mutlu edemediğim içinde kendime kızıyorum aslında meleğimden beri ben hep kendime kızıyorum havalar güzellştikçe etrafımdaki insanlar mutlu mutlu plan yapıyo ama ben kendimi eksik ve mutsuz olarak görüyorum...

ne güzel yaaaaaaa keşke bende görsem dün gece ablam görmüş sarı saçlı beyaz gelinlikle ben iyiydim daha iyi oldum demiş ben niye göremiom çok istiyorum keşke bi kerecik bari görsem çok özledim çookk

Kızlar bir coğunuzu ilk defa görüyorum
bende bilirim o korkunc acıyı
zamanında buraya girip bebegim oldu diyenler umut olurdu bana
hatta bu topiğin ilk bebeğinin adı da umut
bende 2 düşük 1 ölü doğum yasadım
korkunc günlerdi
cok şükür stresli bir hamilelikte olsa 4. gebeliğimde kızıma kavustum
inanın bu acının tek caresi yeniden denemek bebek sahibi olmak baska bir yolu yok
biz eşimle bebegimin vefatından sonra boşanma asamasına gelmiştik
psikyatra gitmiştim
su asamada bir kayıp daha yasama demişti
yoksa bosanacaktım
ama lütfen eşlerinizin yanında daha mutlu olmaya rol yapmaya calısın
bir de onlarla kavga edip mutsuzluğunuza mutsuzluk eklemeyin
ben inanıyorum bu topiğe yolu düsen bütün melek anneleri bir gün sağlıkla evlatlarını kucaklarına alacaklar
siz yeterki inanın
kilolarınız varsa verin
iyi bir perinatalog bulun
mümkünse profesör olsun
sonra yeniden tutunacaksınız hayata
Antalyalı olan varsa kendi dr mu şiddetle öneriririm

sütü gelenlere önerim parlodel tablet
ben iki paket kullanmıstım
sadece bir kac damla gelmişti
süt işini bir an önce halletmek lazım
hem o sütleri görünce insan kötü oluyor
hemde süt hormonu hamileliği etkiliyor

hiçte abartmıyosun eşin senin gibi hissedemez çünkü sen karnında gün gün büyüttün kuzunu kucağına alamasanda yavrundu o senin bu aralar bende çok alınganım hiç olmucak şeye alınıp ağlıom kendimüzü suçlamamız çok yersiz ama bilirim elinde olmaz bende temizlik yapmıştım bi gün öncesinde doktor asla ilgisi yok dedi o zaman hamilelere hep yatın deriz dedi bende nazardan oldu diom belkide birinin günahını bile alıom rabbim affetsin yani cnm kim ne derse desin acını yaşaman ağlaman normal hepimiz aynıyız senin bi kuzucun daha var onu düşün avut kendini şükret en azından o var ...

bende atlatsam o zaman bi an önce ve artık kuzucum gelse rüyamaa (

seni çok iyi anlıyoruz o yüzden şöyle yap böyle yap diyemiyorum çünkü aynıyız acı olarak.eşine gelince bence seni oda çok seviyor üzülmene dayanamıyor.bulutgocun dediği gibi kızını düşün çok şükür o hayatta Allahım ona sağlık versin uzun ömürler versin tez zamanda güzel bir kardeşçik nasip etsin.

evet ilk göz ağrımızdı
biz adını bile evliliğimizin ilk zamanlarında koymuştuk
kızımız olsun adı da begüm olsun evimizin kıraliçesi olsun diyorduk
kızımız oldu adı da begüm oldu ama göremedim bile
sebebi belli değil kalbi duruvermiş
oysa ne kadar rahatlamıştım artık 35. haftaya girdik doğsa bile yaşar diye düşünüyordum
hiç aklıma içerdeyken kalbinin duracağı gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…