Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

çok üzüldüm canım ((

geçmiş olsn ve başın sağolsun canım.sende benim gibi doğuma az kala kaybetmişsin bebeğini((patolojiye göndermedın mı? sana sonrasında testler falan yapıldı mı? sebep olmaması bazen insanın içini çok acıtıyor yakıyor ne yapacağını bilemiyorsun.Allah sabrımızı verir ve yeni bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.(amin)

inşallah canım sağoll... sen 2. bebeğine mi hamilesin? rahimağzı yetmezliğinin bir tedavisi var mı?

canım başınsağolsun,Allah bir daha yaşatmasın bu acıları inşallah.ne zaman ve nasıl doğum yapmıştın sen? sende mi sebebini bilmiyorsun

sağol canım. Ben 21 martta doğum yaptım daha çok yeni ve seryanla oldu. erken doğum sebebi plesental yetmezlik. benden bebeğe giden damarda direnç oluşmuş ve az beslenmiş bebek. bende bu direnç neden oluştu sebebini öğrenmek isitiyorum onu aaştırcam. sende mi bebeğini kaybettin?

benimde sebep yok dediler ani ölüm direk sebep bu demiyyolar zaten.ben kırkım çıkınca yaptırdım canım .doğumdan 5-6 hafta snra yapılıyo.1 ayda anca çıkıyo zaten .sonuçlarımla 3 doktora gittim bence sende hemen yaptır en azından 1-2 doktora git.bende mthfr 677-1298 heterezigot çıktı aspirin ve iğne kullancam

Başın sağolsun canım ALLAH SABIR VERSİN hepimize.sen kaçıncı haftandaydın ve ne kadar oldu kaybedeli? ben direk kendim üniversiteye gitsem genetik testi yaptırsam diyorum. başka yapılması gereken test var mı biliyor musun? o sonuçlarla doktora gitmeyi düşünüyorum. konuştuğum bir kadın doğum doktoru perinatoloji bölümüne git orda söylerler nedenini dedi.

benim 8 ay oldu bebeğimi kaybedeli.ama benim sebebim belli değildi fiziksel olarak yani.şimdi bende iyi bir doktora gidip gerekli testleri yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı inşallah hepimiz için.

35.haftada ani kalp durması nedeni ile kaybettim canım 4 ay oldu.kırkım çıkınca adanada üniversteye bağlı perinatoloğa gittim o beni balcalı üniverste hastanesine yönlendirdi trambofili testlerim ,apt, pt yapıldı ama oda tam istememiş antepte gittim doktorda homosistein faktör 13 ,proteinc,protein s istedi .doktorlarda bi acayip..üniverstede hiç ücret ödemedim özelde 2 teste 500 tl ödedim.sen hepsini iste canım

canım benim zor günler geçiriyosun seni çok ii anlıyorum .benim annemde hiç olmamış gibi normal hayat adönmemi bekliyo geçen bende kızdım ona .bizi en yakınlarımız bile anlamıyo napalım .ben burdaki kızlarla konuşuyom sık sık sana özelden mesaj atıyom tamammı canım faceye ekle biz yeni faceler açtık çoğumuz konuşmak ii geliyo

tatlım başın saolsun .bende kaybedeli 2 ay oldu.kaç haftalıktı?bnm bu 4.cü gebelik kaybım.inş son olur(

Kizlar Merhaba yeni gelen melek anneleri için sabır sabır diliyorum gecekten zor 9ay oldu kizim melek olali 6 aydır korunmuyoruz gebelik yok xor gebe kalıyorum zaten esimde sperm testi verdi sonuc hareketlilik iyi ama sayi yerlerde 3.5 milyon dr dogal yoldan gebe kalmaniz çok düşük bir ihtimal tupbebek deneyebilirsiniz demis esim dogal yoldan istiyoruz deyince proxseed plus yazmis 1ay kullan deger artarsa devam ederiz artmazsa tupbebek demis kolum kanadim kirildi sanki

başın saolsun canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…