evet canım bana okunuyo.canım sen facede kayıtlımıydın orda grup kurdu kızlar orda paylaştılar bu hafta yasini .eğer eksik kalmışsa haber vereyim sana olur mu
Merhaba arkadaslar bundan ucbucuk ay once doguma ıkı gun kala bebegım karnımda melek olmıstu.acımız bırazda olsun kullensın dıye bebıs dusunduk rabbımde verdı cok sukur cumartesı gunu gordum cıft cızgıyı cok mutluyum rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
hayırlı olsun canım .Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah.bebeğini kaybetme sebebin belli mi
hayırlı olsun canım .Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah.bebeğini kaybetme sebebin belli mi
Sagol canım amın ınsallah rabbım hepımızın kucaklarını doldursun en kısa zamanda ınsallah
amin canım .bende 35.haftada kalp durması nedeniyle kaybettim bebeğimi sezeryan oldum .5 ay olacak bua y korunmadım ama olmadı.rabbim bekletmez inşallah.pıhtılaşma dediler bana
Allah sabırlar versın canım cok buyuk bır acı.baska bebegın varmı benım 6 yasında bı oglum daha var olen bebegımde erkektı.ınsallah en kısa zmaanda kucaklarımızı doldursun rabbım
Merhaba arkadaslar bundan ucbucuk ay once doguma ıkı gun kala bebegım karnımda melek olmıstu.acımız bırazda olsun kullensın dıye bebıs dusunduk rabbımde verdı cok sukur cumartesı gunu gordum cıft cızgıyı cok mutluyum rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
benim başka bebeğim yok canım 4 te düşüğüm var .benim bebeğimde erkekti ama kısmet olmadı.rabbim uzun ömürlü hayırlısından nasip eder inşallah çok bekletmez.sen hemen hamile kalabilmişsin sanırım.sezeryan mı olmuştun adet düzenin nasıldı .kolay gebelik için verebilecen tiyolar varsa sevinirim
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen bebeğini kaybetme sebebini araştırmış mıydın, pıhtılaşma var mı diye baktırdın mı? Ayrıca normal mi yapmıştın doğumu
Amın ınsallah canım evet canım cok sukur rabbıme bu ay korunmadık anı bı karar ıle hemen ıstedık oldu sukur benım ılk oglumda sezeryandı ılk oglumdan sonra ıkı tane dusugum var bıde olu dogumum var cok zor rabbım kımseye yasatmasın.yumurtlama gunlerını ıyı degerlendır canım bıde rabbımın vermesı o vermedıkten sonra hıc bısey olumuyor canım ben mesela yumurtlama gunlerınde bır bırlıktelık ıle kaldım rabbım boyle uygun gormus onun harıcınde yatmak ayak kaldırmak veya bel altı yastıgı hıc bısey yapmadım canım
canım düşüklerinde varsa mutlaka pıhtılaşma testlerini yaptır.ilk bebek sağlıklı olsada sonraki gebeliklerde çıkabiliyo .ihmal etme bence.pıhtılaşma sayfasında senin gibi bi arkadaş vardı ilk bebeği sağlıklı doğum sonraki doğuma yakın ani kalp durması şimdi aspirin ine kullanıyo.içine kurt düşürmüş gibi olmimde.
canım başın saolsun..yeni bebeğinde sağsağlim doğsun inş..çok erken hamile kalmıssın .sezeryanlamı doğdu bebek?
Amın canım ınsallah evet sezeryan ıle dogdu canım rabbım kolaylıgını verır ınsallah canım
canım sezeryanla doğduysa 3 uçuk ay sonra hamile kalmanı doktor onayladı mı? yani dikişler için sorun olmuyor mu?
Doktorum bır sene ıcınde dusunebılırsın demıstı ama bızım baya erken oldu bılmıyorum bakalım cnm doktora gıdınce ne dıcek dortbes tane arkadasım var sezeryandan ıkı uc ay sonra kalan hıc bı sorun yasamadılar ınsallah bende yasamam
inşallah canım sende yaşamazsın hem benim içinde bi umut oluyor :) doktorunun ne diyeceğini merak ediyorum beni de haberdar et olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?