allah kızını bağışlasın çok öperim ben onu ne tatlıdır şimdi o
Amin canım çok sağol Allah hepimizinkini bağışlasın.....
100 mesaj yazmadan özel gönderemiyorsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah kızını bağışlasın çok öperim ben onu ne tatlıdır şimdi o
daha varyaa 10 gün falan..bikereden bişe olmaz ya :))))))
ay kıslar bu ne yaaaaa! hepiniz mi sarhoş araba kullanıyodunuz da kaza yaptınııız??lütfen kafalar ayık olsun, yaptığımızın farkına varalım, özellikle dilşadcım ve in_aycım
![]()
işin şakası bir yana hakkınızda hayırlısı olsun be kuzular.. ne inşallah olur diyelin ne de olmaz diyelim. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..
dilşadcım bizim yazdıklarımız mı korkuttu seni? öyleyse üzülürüm canım. sen bizi dinleme dr.unu dinle o ne diyosa onu yap. hem bizim durumumuz istisna canım...
calakancııııım, kolay gelsin bebeğim. senin de hakkında hayırlısı olsun canım
in_ayım beklettim kuzum anca okuyabildim. nasılsın şekerim???
yemek yapmam lazım bi yandan. kociş akşam işe gitcek de ona yetiştirmeliyim![]()
kizlar geliyorum hicbiriniz yoksunuz???
amin inşallah haklarında hayırlısı olsun kuzuum.
aysem maşallah mercimek mercimek derkenbebiş kocaman oldu.
![]()
ben buradayım şekerrr. ama birazdan yalan dünya yı izleyeceğim..
sagol canim. bugün cuma bende hayat devam ediyor a bakarim biraz...
ya ben izleyemiyorum öyle ağlak dizileri. zaten içim kapkara. yüzüm bari aydınlansın, gülsün istiyorumm![]()
zaten bende bakiyorum sonra sinir oluyorum kapatiyorum.. komik dizilerde bana sacma geliyor artik.. güldürmüyor...
amaaaan dizi bahane allah güldürsün bizim yüzümüzü inşallah.
dün biri başka bir topicte bir şey yazmış çok hoşuma gitti.
"işimiz allaha kaldıysa, o zaman gerisini düşünme, tamamdır nasıl olsa."
allahın kudretinin yetmeyeceği şey yoktur be aysem. bizim de yüzümüzü güldürecek elbet.![]()
cok haklisin canim.. zaten en iyi dost ta allah.. o hepimiz icin ne iyi ne kötü herkesten iyi bilir.. ve ondan baskada dedigin gibi yüzümüzü güldürecekte yoktur.
canım ben çıkıyorum. bu arada bebek şeysi (sticker mı diyolar avatarı mı diyolar neyse işte) güzel olmuş![]()
hayır annelikten atılmadık biz bi tane melek gönderdik cennete hala anneyiz biz sadece yanımızda değiller şu anda
meleklerımız yanımızda degıl anne demedıklerı ıcın bıraz kırgınım anneler gununun olmasına yoksa melek annesı olma şerefıne nail olduk elhamdürillah
sagol canim. elim anneleri topigi var oraya giriyorum bezen takip ediyorum.. o kadar heyecanlilarki, simdiden alis verislerini bile yapiyorlar.. bebek yataklarini falan... inan orda kendimi cok garip hissediyorum... onlarin yazdiklarini okudukca gecen yilki heyecanim sevincim alisverisim aklima geliyor... sanki hayal gibi neden bende öyle degilim onlar gibi sevinemiyorum... benim sevincimin icinde kocaman bir korku var...kucagmina alana kadar sürer gibi geliyor bana..
kız calakan istemiyorum dedim ama bu ay bi kaza oldu bişey olacağını sanmıyorum ama bide olursa![]()