Canım keçiboynuzu,proxseed plus bide aktardan macun yaptirmis bunlari kullanıyor ramazan ayından sonra sperm testi verecek emre bakirciogluna gidecek buay belki hamileyimdir dedim ama bugün regl oldum cok korkuyorum bir daha anne olamamaktan
Amin diyorum.inşallah seninde güzel haberlerini aliriz...bu ay ovulasyon testi aldim .adetin 10.gününden itibaren yapicam bakla lim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hakkınızda hayırlısı canım kafana takma hamilelik olayını rabbim bir kere verdi yine verecek insallah su karisim olayini kullanan bir tanidigim var sizin icin sorucam ne yapiyorlar.
canim haber vericem sana :))) birde bu psikolojiden cikmaya çalış seni uzecek aklina getirecek seylerden uzak dur kafani baska seylerle oyala olurmu bunu tapmak zor ama yapman lazım.Canim inşallah yine olur senden haber bekliyorum faydasi varmi türkü dinlemeyen ben ilkay akkayadan adiyaman türküsünu dinliyorum kaybedilen evlada yazilms dinlerken aglamaktan kendimi alamiyorum ahh kizimm cennet kokulum
biraz kaderci olmak en iyisi yoksa sürekli kendimizi suçlar dururuz bizde çok dedik öyle yapsaydık acaba yaşar mıydı vs.. tüm yeni arkadaşlara söylüyorum kendinizi suçlamayın sakın.. öyle olması gerekiyormuş yapacak birşey yok.. hem bu kesin bir ayrılış değil inşallah kavuşacağız hemde hiç ayrılmamak üzere.....zamana ihtiyaç var sizde toparlanacaksınız hep böyle mi gidecek demeyin insan alışıyor... malesef mi desem iyiki mi desem bilemedim.
inaycığım nasılsın uzun zaman oldu buraya girmeyeli.yeni gelen arkadaşlar sizede rabbim sabırlar versin bende 2012 ekimde kızımı kaybettim belki geçmişi okumussunuzdur.çok sükürler olsun ki rabbime oğlumu gönderdi şubatta bi oglum oldu Allahım çok kötü günlerdi ama güneş yine doğdu bizim için.oğluma her baktığımda hala kızım geliyor aklıma oda bizi cennette bekliyor inş. inş rabbim sizleride sevindirir tekrardan
Çok sevindim.güle güle büyütün yavrunuzu.darisi bize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inaycığım nasılsın uzun zaman oldu buraya girmeyeli.yeni gelen arkadaşlar sizede rabbim sabırlar versin bende 2012 ekimde kızımı kaybettim belki geçmişi okumussunuzdur.çok sükürler olsun ki rabbime oğlumu gönderdi şubatta bi oglum oldu Allahım çok kötü günlerdi ama güneş yine doğdu bizim için.oğluma her baktığımda hala kızım geliyor aklıma oda bizi cennette bekliyor inş. inş rabbim sizleride sevindirir tekrardan
sancan bekle canim sabret bir bebegini kaybettin bunuda acelecilik yuzunden kaybetmek istemezsin bak benim 3 ay oldu nasil gecer nasil olur derdim oluyormus evet cok zor ama rabbim veriyor sabrını kendine iyi bak en az 5 6 ay bekle tabi doktor kontrolu önemli.bende 31 mayısta doğum yaptım ve bebeğim yaşamadı.tekrar gebelik düşünüyorum. sezeryan olduğum için de beklemek zorundayım. zaman nasıl geçecek bilmiyorum. 6 ay beklemeden hamile kalıp dikişleri veya başka bir sıkıntı yaşayan var mı acaba.
sancan bekle canim sabret bir bebegini kaybettin bunuda acelecilik yuzunden kaybetmek istemezsin bak benim 3 ay oldu nasil gecer nasil olur derdim oluyormus evet cok zor ama rabbim veriyor sabrını kendine iyi bak en az 5 6 ay bekle tabi doktor kontrolu önemli.
Amin canım insallah. Bol bol dua edicez kendimize iyi bakicaz olumlu dusunucez gecicek bu günler bizde bebeklerimize kavuşcaz .sağol canım.beklemek dışında yapabileceğim birşey yok. güzel günler bizi bekliyordur inşallah...
Amin canım insallah. Bol bol dua edicez kendimize iyi bakicaz olumlu dusunucez gecicek bu günler bizde bebeklerimize kavuşcaz .
Geçecek bu günler elbet bizim elimizden bisey gelmiyor hersey allahtan bu bizim dünyadaki sınavımız zamanla azalacak bu aci daha az gözyaşımiz olacak.şuan yine ağlama krizine girdim. nasıl geçicek bu acı yüreğim sızlıyor. neden böyle oldu canım çok yanıyor. yarım insan olduk eşimle. kolumuz kanadımız kırık...
Canim inşallah yine olur senden haber bekliyorum faydasi varmi türkü dinlemeyen ben ilkay akkayadan adiyaman türküsünu dinliyorum kaybedilen evlada yazilms dinlerken aglamaktan kendimi alamiyorum ahh kizimm cennet kokulum
basin sağolsun allah birdaha evlat acisi yasatmasin.Merhabalar...
40 gün oldu bebeğimi kaybedeli...28 haftalık doğan bebeğim küvözde 3 gün hayata tutunabildi...Hepinizin acısını paylaşıyorum... Allah böyle bir acının tekrarını hiçbirimize göstermesin inşallah...
basin sağolsun allah birdaha evlat acisi yasatmasin.
Mrb serenalar nasılsın arkadasimla görüştüm doktor kontrolünde kullaniyorlarmis bitkisel ürünleri yani siz doktorunuzla bi görüşün boyle kafadan dolma karistirmayayim
ama keci boynuzu tozu, incir, nohut ve isirgan cayi kullaniyolarmis bir doktora sorun ona gore kullanin derim.
allah sabır versin canım benimde 23 gün oldu sezeryan doğumdan bir saat önce kalbi durmuş yavrumun çok zor geçiyor içiim sıkılıyor durdugum yerde duramıyorum ama yapılacak bir şey yok işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?