allah sabir versin basimiza gelenler farkli ama acimiz ayni allahim bizlere birdaha yasatmasin bu acinin tarifi yok.allah sabır versin canım benimde 23 gün oldu sezeryan doğumdan bir saat önce kalbi durmuş yavrumun çok zor geçiyor içiim sıkılıyor durdugum yerde duramıyorum ama yapılacak bir şey yok işte
Ne demek canım bu bitkisel olaylarda onemli nasil kullanilir yazmadım yanlis bisey yapmak istemem ama sizin sperm varmis sanirim onlarda yok farkli bisey olmasin dedim tatil iyi gelir tatilden sonra daha rahat kafa ile başlarsınız allahim sabur versin tez zamanda kucagimizi doldursun insallah.Canım Sağol ilgilendigin için bende ayni düşünüyorum ramazandan dolayi bitkisel ve ilaclara ara verdik saatler uymuyor bayramdan sonra tatile ordan donuste emre bakirciogluna gidecek
Herkese merhaba dün kadir gecesinin hurmetine bol bol dua ettim biz melek anneleri için allahim bir daha yasatmasin tez zamanda kucagimiza evladimizi alalım diye.
sağol canım allah kabul etsin inşalllah dualarımızı bu arada bugün bir arkadaşımla konuştum sezeryanla doğum yapmış sonra 5 ay sonra ikinciye hamile biride 3 ay sonra ikiside sorunsuz tekrar doğum yapmışlar hatta birine doktor sorun olmaz demiş biraz iyi hissettim kendimi
Benimde bi arkadasim 5 ay sonra tekrar hamile kalmis sun 30lu haftalarda bi sorunu yok birde burda meryemsare arkadaşımız 3.5 ay sonra hamile kalmış suan 20li haftalarda bur sorunu yokmuş bunlari duyunca acaba 4.ayda denemeye baslasakmi diye düşünüyorum.
canim ben hic test yaptirmadim universite hastanesine gittim gerek gormefiler kendi doktorumda gerek gormedi bebekte sorun vardi coklu anomali yasamla bagdasmadigi icin gebelik sonlandırıldı genetik test düşündüm onuda yapmadilar pihtilasmaya gerek yok bencede hersey cok iyidi çünkü:))) evet bazen insan düşünüyor günler sanki geçmiyor bu arrda sen canım kan pıhtılaşması ile ilgili tahlil falan yaptırdın mı ?
canim ben hic test yaptirmadim universite hastanesine gittim gerek gormefiler kendi doktorumda gerek gormedi bebekte sorun vardi coklu anomali yasamla bagdasmadigi icin gebelik sonlandırıldı genetik test düşündüm onuda yapmadilar pihtilasmaya gerek yok bencede hersey cok iyidi çünkü
Günler geçiyor ama nasil geciyor bilmiyorum bur an evvel gecsin
istiyorum tekrar hamile kalmadan bu aci azalmayacak.
canım nasılsın. benimde 2 ay olucak. 4 . aydan sonra korunmayı düşünmüyorum. allahım hayırlısı nasip etsin. elimden başka birşey gelmiyor. nasibimde ne varsa onu yaşıyorum. allahım bundan sonra sağlıklı uzun ömürlü çocuklar nasip etsin .
3. aydan sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum. elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama dediğin gibi insanız ve bir yere kadar gücümüz yetiyor. allaha teslim olmak dışında elimizden birşey gelmez. senin de haberlerini bekliyorum canım.3. Ayda bir doktora git o zaman ve simdiden folik asite basla yemene icmene dikkat et kendini hazırla ne kadar hazirlayabilirsek tabi. Benim 3 ay doldu 16sinda zaman bir sekilde geciyor kafam cok karışık 4. Aydami korunmayi biraksam 6 ay beklesemmi bilemiyorum bir kac doktora gidince karar vericem sanırım benim yuzumden tekrar kayip yasamak istemiyorum ama ne kadar dikkat etsekte basimiza gelecek varsa geliyor. Hakkimizda Hayırlısı
hakkimizda hayirlisi rabbim birdaha yasatmasin demekten baska yapicak bisey yok zaman bir an evvel gecsin bizim icin.3. aydan sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum. elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama dediğin gibi insanız ve bir yere kadar gücümüz yetiyor. allaha teslim olmak dışında elimizden birşey gelmez. senin de haberlerini bekliyorum canım.
zaman yavaş geçiyor benim için. beklemek zor geliyor. şimdi oğlum kucağımda olucaktı yaşasaydı. bazen dayanamıyorum onsuzluğa.hakkimizda hayirlisi rabbim birdaha yasatmasin demekten baska yapicak bisey yok zaman bir an evvel gecsin bizim icin.
cok zor canim hele ilk zamanlar allah yardimcimiz olsun zaman bize iyi gelsin benimde son ayim olacakti ağustos kismet değilmiş.zaman yavaş geçiyor benim için. beklemek zor geliyor. şimdi oğlum kucağımda olucaktı yaşasaydı. bazen dayanamıyorum onsuzluğa.
cok zor canim hele ilk zamanlar allah yardimcimiz olsun zaman bize iyi gelsin benimde son ayim olacakti ağustos kismet değilmiş.
buruk bir bayram geçiriyoruz. allahım bundan sonraki bayramlarda evlatlarımızı bize nasip etsin (aminn)iyi bayramlar
Amin canım insallah bu son uzgun bayramimiz olsun dun hem bayram hemde dogumgunumdu ama ne bayramdi benim icin bede dogumgunumdu seneye hersey daha guzel olacak insallah.
inşallah canım. korunmayı bıraktın mı canım. veya en son ne zaman doktora gittin merak ettim.
canim 3.5 ay oldu benim ilk 20 gun sonra doktora gittim rahim eski halini almisti 20 haftalik sonlandirilmisti benim. Doktora 3. Ayda gidecektim biraz daha iyilesmis olayim diye 1 ay daha beklemeye karar verdim 4. Reglimi olduktan sonra riskli gevelik uzmanina gidicem onunla konustugumuza gorede gebelik takibini yaptiracagim doktora gitmeyi planliyorum hala korunuyorum ne zaman bırakmalı bilemiyorum sabrediyorum.inşallah canım. korunmayı bıraktın mı canım. veya en son ne zaman doktora gittin merak ettim.
Insallah canım allah bu aciyi tekrar yasatmasin kurban bayraminda biraz zor gibi seneye insallah allah sabir versin bu aciyi yasayip beklemek cok zorarkadaşlar herkese mrh iyi bayramlar inşaalllah bir daha ki bayram karnımızda veya kucağımızda bebeklerimiz olur gerçekten çok buruk bir bayrm bugün 29 gün oldu . sancan canım senin bebeğin kaçıncı haftadaydı sebebi falan belli mi
bebekten kan idrar bi kaç şey alındı genetiğe bakıldı bana bakıldı kanda pıhtılanma var mı die daha buugun öğrendim hiç birşey çıkmadı en ufak sebeb bulunamıyo ve en az 1 yıl beklemem gerektiğini söledi doktorum ve daha 2.5 ay oldu beklemek kolay olmuyo hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan kiişiler duydum ama emin olamıyo insan ....
canim 3.5 ay oldu benim ilk 20 gun sonra doktora gittim rahim eski halini almisti 20 haftalik sonlandirilmisti benim. Doktora 3. Ayda gidecektim biraz daha iyilesmis olayim diye 1 ay daha beklemeye karar verdim 4. Reglimi olduktan sonra riskli gevelik uzmanina gidicem onunla konustugumuza gorede gebelik takibini yaptiracagim doktora gitmeyi planliyorum hala korunuyorum ne zaman bırakmalı bilemiyorum sabrediyorum.
Insallah canım allah bu aciyi tekrar yasatmasin kurban bayraminda biraz zor gibi seneye insallah allah sabir versin bu aciyi yasayip beklemek cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?