Ümitsizliğe kapilmak yok arkadasim. Hep dua edicez birbirimiz icin. Cunku Allah cok büyük. Ümit kesmek yok. Birgun guzel haberler verelim insallah birbirimize. Saglikli hayirli ömürlü evlatlar versin Rabbim inşallah hepimizedarısı başıma yoruldum beklemekten..........yine de çok şükür.........
tabiki biz o mucizeleri çok yaşadık ilk bebeğimiz 2,5 yaşına geliyor yanılmıyorsam.... adını umut bebek koymuştuk ..........aysem buralarda mısın koptuk iyiceeeeeÜmitsizliğe kapilmak yok arkadasim. Hep dua edicez birbirimiz icin. Cunku Allah cok büyük. Ümit kesmek yok. Birgun guzel haberler verelim insallah birbirimize. Saglikli hayirli ömürlü evlatlar versin Rabbim inşallah hepimize
cnm bende ekim 2013 de sezeryanla doğum yaptım ve doğumdan 10 gün sonra yavrum melek olduBende 2,5 ay oldu dogum yapali. Yavrum hep gözümün önünde. nabicami hic bilmiyorum. Ikinci hamilelik ne zaman oldu sizlerde yada ne zmn düşünüyorsunuz. Rabbim hepimize saglikli hayirli ömürlü evlatlar versin insallah.
Allah kizini sana bagislasin canim saglikla kucagina aldiginin haberini vermeyi nadip etsincnm bende ekim 2013 de sezeryanla doğum yaptım ve doğumdan 10 gün sonra yavrum melek oldubanada her doktor 1 sene yasak dediler ama ben 6 ay geçince korunmayı bıraktım ve şükürler olsun RABBİME 3. ayımda hamile kaldım şimdi 5. ayımız bitti :) ALLAHIM yusufumun yerine bir kız evlat gönderdi :) darısı tüm bekleyen melek annelerimizin başına umudunuzu hiç kaybetmeyin RABBİM ÇOK BÜYÜK birgün hepimizin yüzü gülecek inşallah
AMİNNNNN CNMM SENİN NE KADAR OLDUU?Allah kizini sana bagislasin canim saglikla kucagina aldiginin haberini vermeyi nadip etsin
Benim 8 haftalik oldu canım sana sorular sorarken banada burda yazmak nasip oldu insallah dogurduktan sonrada gelip yazariz burdan.AMİNNNNN CNMM SENİN NE KADAR OLDUU?
Rabbim saglikla kizina kavusmayi nasip etsin inşallah cnm.bende hep oyle diyorum meleklerimiz en guzel yerde.Rabbim herkese nasip etsin insallah saglikla.oglum artık hep hayallerimde.insallah ilerse kardeslerine anlatirim abiniz vardi melek oldu diye. RABBIMINbuyuklugu sonsuz.o herseyin en iyisini bilir..cnm bende ekim 2013 de sezeryanla doğum yaptım ve doğumdan 10 gün sonra yavrum melek oldubanada her doktor 1 sene yasak dediler ama ben 6 ay geçince korunmayı bıraktım ve şükürler olsun RABBİME 3. ayımda hamile kaldım şimdi 5. ayımız bitti :) ALLAHIM yusufumun yerine bir kız evlat gönderdi :) darısı tüm bekleyen melek annelerimizin başına umudunuzu hiç kaybetmeyin RABBİM ÇOK BÜYÜK birgün hepimizin yüzü gülecek inşallah
Oglandi canim.Pardon magrenta ya sormuştum
Ya neden sordum biliyormusun triZomi 13 veya 18 olsun veya Çoklu anomali gibi rahatsızlıktan bebeği karnında ölen yada Gebeliği sonlandırılanların bebekleri genelde erkek bu dikkatimi çekti neden bilmiyorum tabiOglandi canim.
maşallah cnm bnm çok sevindim rabbim o miniğini sana ve eşine bağışlasınn :)Benim 8 haftalik oldu canım sana sorular sorarken banada burda yazmak nasip oldu insallah dogurduktan sonrada gelip yazariz burdan.
hep diyorum hep de diycem biz seçilmiş kullarız biz melek anneleriyiz ALLAHIM bu şerefe layık olmayı nasip etsin bize inşallah :) en kısa zamanda sizlerinde hayırlı haberlerinizi alıcaz ben inanıyorum :)Rabbim saglikla kizina kavusmayi nasip etsin inşallah cnm.bende hep oyle diyorum meleklerimiz en guzel yerde.Rabbim herkese nasip etsin insallah saglikla.oglum artık hep hayallerimde.insallah ilerse kardeslerine anlatirim abiniz vardi melek oldu diye. RABBIMINbuyuklugu sonsuz.o herseyin en iyisini bilir..
Insallah canim.melek anneleriyiz dogru diyosun onemli olan isyan etmemek.hep diyorum hep de diycem biz seçilmiş kullarız biz melek anneleriyiz ALLAHIM bu şerefe layık olmayı nasip etsin bize inşallah :) en kısa zamanda sizlerinde hayırlı haberlerinizi alıcaz ben inanıyorum :)
bi tane mektup vardı melek olan bebeğin annesine yazdığı bir mektup bulabilirsem paylaşıyım ben çok etkilenmiştimInsallah canim.melek anneleriyiz dogru diyosun onemli olan isyan etmemek.
Henüz bunlar icin erken cuma doktor randevumuz var heralde konuşuruz 2li testi yaptirmaya hic niyetim yok tamamen sacmalik ve ihtimal hesabi bebek iyi diyolar sorun oluyo bebek kotu diyolar sorun olmuyo.Muhtemelen tesadüftür canım nasıl gidİyOr ikili test mi yaptıracaksın yoksa başka bir test felan yaptıracakmısın
Amin insallah canim hepimizin o guzel gunleti gormesini nadip etsinmaşallah cnm bnm çok sevindim rabbim o miniğini sana ve eşine bağışlasınn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?