Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

darısı başıma yoruldum beklemekten..........yine de çok şükür.........
Ümitsizliğe kapilmak yok arkadasim. Hep dua edicez birbirimiz icin. Cunku Allah cok büyük. Ümit kesmek yok. Birgun guzel haberler verelim insallah birbirimize. Saglikli hayirli ömürlü evlatlar versin Rabbim inşallah hepimize

tabiki biz o mucizeleri çok yaşadık ilk bebeğimiz 2,5 yaşına geliyor yanılmıyorsam.... adını umut bebek koymuştuk ..........aysem buralarda mısın koptuk iyiceeeee

Cerencim cok sevindim iyiki yazdın ilk zamanlar bu sayfayi okuyordum sadece umut oluyordu bana irtibati kaybetmemek yenilere umut olmak cok güzel
Rabbim evladini kaybeden butun melek annelerine tez zamanda evlat nasip etsin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah ben nisan ayinda kaybetmisim 6 ay sonra hamile kaldim umudunuzu kaybetmeyin hersey guzel olacak burda bi soz vardi biz siramizi savdik boyle dusunun lutfen.

cnm bende ekim 2013 de sezeryanla doğum yaptım ve doğumdan 10 gün sonra yavrum melek oldu banada her doktor 1 sene yasak dediler ama ben 6 ay geçince korunmayı bıraktım ve şükürler olsun RABBİME 3. ayımda hamile kaldım şimdi 5. ayımız bitti :) ALLAHIM yusufumun yerine bir kız evlat gönderdi :) darısı tüm bekleyen melek annelerimizin başına umudunuzu hiç kaybetmeyin RABBİM ÇOK BÜYÜK birgün hepimizin yüzü gülecek inşallah

Allah kizini sana bagislasin canim saglikla kucagina aldiginin haberini vermeyi nadip etsin

Rabbim saglikla kizina kavusmayi nasip etsin inşallah cnm.bende hep oyle diyorum meleklerimiz en guzel yerde.Rabbim herkese nasip etsin insallah saglikla.oglum artık hep hayallerimde.insallah ilerse kardeslerine anlatirim abiniz vardi melek oldu diye. RABBIMINbuyuklugu sonsuz.o herseyin en iyisini bilir..

Ya neden sordum biliyormusun triZomi 13 veya 18 olsun veya Çoklu anomali gibi rahatsızlıktan bebeği karnında ölen yada Gebeliği sonlandırılanların bebekleri genelde erkek bu dikkatimi çekti neden bilmiyorum tabi

Benim 8 haftalik oldu canım sana sorular sorarken banada burda yazmak nasip oldu insallah dogurduktan sonrada gelip yazariz burdan.
maşallah cnm bnm çok sevindim rabbim o miniğini sana ve eşine bağışlasınn :)

hep diyorum hep de diycem biz seçilmiş kullarız biz melek anneleriyiz ALLAHIM bu şerefe layık olmayı nasip etsin bize inşallah :) en kısa zamanda sizlerinde hayırlı haberlerinizi alıcaz ben inanıyorum :)

hep diyorum hep de diycem biz seçilmiş kullarız biz melek anneleriyiz ALLAHIM bu şerefe layık olmayı nasip etsin bize inşallah :) en kısa zamanda sizlerinde hayırlı haberlerinizi alıcaz ben inanıyorum :)
Insallah canim.melek anneleriyiz dogru diyosun onemli olan isyan etmemek.

Insallah canim.melek anneleriyiz dogru diyosun onemli olan isyan etmemek.
bi tane mektup vardı melek olan bebeğin annesine yazdığı bir mektup bulabilirsem paylaşıyım ben çok etkilenmiştim

Muhtemelen tesadüftür canım nasıl gidİyOr ikili test mi yaptıracaksın yoksa başka bir test felan yaptıracakmısın

Muhtemelen tesadüftür canım nasıl gidİyOr ikili test mi yaptıracaksın yoksa başka bir test felan yaptıracakmısın
Henüz bunlar icin erken cuma doktor randevumuz var heralde konuşuruz 2li testi yaptirmaya hic niyetim yok tamamen sacmalik ve ihtimal hesabi bebek iyi diyolar sorun oluyo bebek kotu diyolar sorun olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…