Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Slm arkadaslar acilarinizi anliyorumcunku bende melegimi kaybedeli 1 yil olck ama insan aciyla yasamayida ogreniyomuss sizlerde oyle olacaksiniz bide en kotu yani sezeryan olmakkk rabbim bidaha yasatmaz inslh

kızlar herkese merhaba sizleri cok özledim, eskiler nerelere kayboldunuz, yeni arkadaslar hepinizin bası sağolsun acınızı cok iyi anlıyorum, acıkcası size moral olsun diye girdim, temmuz 2012 de kızımı kaybettim 2013 aralıkta bir kızım doğdu yakında doğumgünümüz var, 2 düşük 1 ölü doğum ama şimdi kızım kucağımda lütfen umudunuzu kaybetmeyin
iyi bir perinatalog bulup yeniden bu yola baslayın

valla ben hep buralardayım doğuranlar kayboldu :))) maşallah hepinize.......

ınay bugun gırme sebebım sendin. aklıma gelince hemen gireyim dedim.nasılsın
ciddi mi sevindim birinin aklına geldiğime :) sitem edeyim azıcık herkes terketti burayı e doğal olanda bu zaten bana bakmayın siz.. ben bıraktığınız gibiyim bebek yok hala her ay bekliyorum bir umut.... geçen hafta 3. yılımızı doldurduk...... sen nasılsın

hala cevabımı alamadım bu fetusların kalbi neden duruyor durup dururken bilgisi olan bvar mı

şükür iyiyim cnm ya kosturuyorum. ozelden numaranı atsana arada konusuruz.face kullanmıyor musun ınayım sen

Slm kizlar. 2012 temmuzda canim kizimi kaybettim. 3 kasim 2014 te ikizlerimi kucagima aldim. Allah tum evladini kaybedenlere sabir nasip eylesin. Tez zamanda bebeginiz olsun insallh. Ben 18 ay hamile kalmayi bekledim . Psikolojim berbatti. Sukurler olsun yarabbim bana oglumu ve kizimi nasip eyledi. Bir alan rabbim iki verdi.

Bende 2,5 ay oldu dogum yapali. Yavrum hep gözümün önünde. nabicami hic bilmiyorum. Ikinci hamilelik ne zaman oldu sizlerde yada ne zmn düşünüyorsunuz. Rabbim hepimize saglikli hayirli ömürlü evlatlar versin insallah.

[Q mUOTE="cerenball, post: 37863423, member: 394968"]Slm kizlar. 2012 temmuzda canim kizimi kaybettim. 3 kasim 2014 te ikizlerimi kucagima aldim. Allah tum evladini kaybedenlere sabir nasip eylesin. Tez zamanda bebeginiz olsun insallh. Ben 18 ay hamile kalmayi bekledim . Psikolojim berbatti. Sukurler olsun yarabbim bana oglumu ve kizimi nasip eyledi. Bir alan rabbim iki verdi.[/QQUOTEtu ne mutlu Rabbim saglikli ömürlü iki evlat vermis hemde bi kiz bi erkek Allah saglikla uzzuuuuuuun ömürler versin evlatlarina insallah.bisede tattirsin Rabbim bu mutlulugu
Ne

cerencim ikizlerin olduğunu bilmiyordum çok sevindim güle güle büyüt inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…