Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Doğru hatirliyormusum bende fuat akercana gidiyorum rabbim bu sefer saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Herkesin sinavi farkli sabir biraz daha o dis sıkma bendede vardı dikkat et disler inceliyor bas boyun omuz ağrıları cok zor oluyor. Yakında sendende guzel haberler alicaz insallah buna inaniyorum sende inan lütfen bu arada tesekkur ederim rabbim bu sefer kucagima almayi nasip etsin insallah

Biz patolojiye gonderik dr keske amniyosentez yaptirsaydiniz dedi bebekteki durum genetikmi degilmi bilmiyoruz bende keşke yaptirmasaydik patolojiye gondermeseydik diyorum o keskeler hepimizde var sanırım

AMİN CNM BENİM İLK BEBEĞİMDİ MALESEF
Benimde ilk bebegimdi ama malesef kaybettim çok kötü onu heyecanla beklemek onunla ilgili hayaller kurmak açıkçası hayatın sadece o olması hala kendime gelemedim onu kaybettiğimiz an şok oldum çünkü hersey yolundaydı bebeğim çok iyiydi bir sorun yoktu beni en çok sarsansa bu oldu birşeyin olmaması hamileligimiz gayet iyi geçmesi .ben simdi nasıl hamile kalacam nasıl 9 ay bekleyecem sabır nereye kadar olacak ya kardeşide yaşamzsaa çok korkuyorum çok ama birde diyorum ki olacaksa olsun olmusle olmuşun çaresi yoktur. Kaderimiz de bunu yaşamak varsa yaşayacaz.

Evt gerçekten çok ama çok zor tam bir travma .benim 9 ay boyunca hiç bişeyim yoktu midem dahi bulanmadı meleğimin kızımın bana hiç bi r ağırlığı olmadı o sabah babası işe giderken karnımı sevdi hareket eeti tam bir saat sonra ne olduysa oldu sebepte yok rabbim onu yanına istedi o vermişti o aldı.elimizde olan bişey değil ama ilk günler çok dibe vurmuştum ama olmuo oda iyi değil gözyaşım dinmedi ama şu an dipte değilim.sende hamilesin sanıırm rabbim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.

Yok canim hamile Değilim daha 1 ay oldu kaybedeli en az 1,5 ay daha beklemeliyim sen ne kadar korundun kaç aylık hamilesin

Yok canim hamile Değilim daha 1 ay oldu kaybedeli en az 1,5 ay daha beklemeliyim sen ne kadar korundun kaç aylık hamilesin
cnm kusura bakma geçmiş olsun.bende hamile değilim 6 ay oldu ben doğum yapalı 4 ay korundum ben inş. acıarımıız paylaştığımız gibi güzel anlarımızıda paylaşıcaz Allahın izniyle .

bugun uc ay oldu melegim gideli.doktoru aradik randevu icin hem bilgi almak için en az 1.5 yil korun dedi (( cok kotuyum su an. zamanin nasi gecicegini bilmiyorum size ne kadar korun dediler

Amin Siz kaç aylık hamilesin iz kaç ay arayla korunmayi bırakınız.
Ben sezeryan oldum 5. Ayda korunmayi biraktim 6. Ayimda hamile kaldim 11 haftalik hamileyim. Sezeryani yapan dr 8 ay , periantolog 10 ay baska bi prof 6 ay yeter cok bile dedi ne zaman olcagi belli olmadigi icin ve beklemenin iyi gelmedigi icin bende 5. Ayda biraktim kendime bu 6 ayda cok dikkat ettim hamile gibi beslendim arada kacamak yapsamda doktorlar risk almamak icin uzun sure korunma veriyor ama psikolojimiz ne zaman yeter derse birakiyoruz.

Evet aynen öyle bu arada hayırlı olsun Allah Bebeğini kucağına almayi nasip etsin insallah

bugun uc ay oldu melegim gideli.doktoru aradik randevu icin hem bilgi almak için en az 1.5 yil korun dedi (( cok kotuyum su an. zamanin nasi gecicegini bilmiyorum size ne kadar korun dediler
bana doktor 6 ay dedi bende ben okadar bekleyemem dedim ozaman 3 ay bekle dedi ama benim normal dogum du

Başınız sağolsun arkadaşlar.çok zor bi süreç ama hepimizin söylediği bişey var.bizi inancımız ayakta tuttu.ne kadar geçerse geçsin alışıyorsun ama unutmuyorsun ...bende çok özledim kuzumu.kardeşinin yolunu gözlüyorum sabırsızlıkla.inşallah vakti geldiğinde annesinin karnına düşecek bebeğim.hayırlı vakitte sağlıkla gelsinlerde.sadece dua edip beklemek Düşüyor bize..

Yani orasi öyle sağlıklı gelsinler de başka ne isteğimiz olabilir ki

banada doktorum 4 ay korunman yeterli dedi bende sezeryan ile doğum yaptım.6 ay oldu bakalım hayırlısı ile bekliorum tekrar bebeğimizi.Allah ne zaman isterse o zaman vericek artık dua etmekten başka yapıcağımız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…