- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
yaş kaç canımMerhaba yeni gelen melek annelerine sabır diliyorum kızım melek olalı 17ay oldu hala anne olamadım zor gebe kalıyorum 8 senelik evliyim geçmişte görürsünüz bakarsanız doğal yoldan hamile kaldım şimdi Mega medipol de mustafa acete tedaviye başladım histeroskopi oldum salı günü randevum var
Canım ocakta 29 olacak yaşım kızım mucize gibi gelmişti çok zor dayanmak bazı geceler ağlarım aklıma geldikçe acı hafifliyor ama unutulmuyoryaş kaç canım
Rabbim bunu saglikla kucagina almayi nasip etsin senle konusmustuk diye hatirliyorum bende hamileyim neler hissediyorsun neler yapiyorsun.Offf çokzor yaa ggeçmiyor geçmez gecmicek eminim.. O güzel gülüşü hala gozumun önünde. O kadar canim aciyor ki meleğim benim. aradan 8 ay geçti SŞuan hamileyim. 10 haftalik. Rabbim saglikla kucagmiza almayi nasib etsin ömürlü etsin insallah
Merhaba serenalar rabbim guzel haberler vermeni nasip etsin sabir mucizene kavusmana az kaldi insallah.Merhaba yeni gelen melek annelerine sabır diliyorum kızım melek olalı 17ay oldu hala anne olamadım zor gebe kalıyorum 8 senelik evliyim geçmişte görürsünüz bakarsanız doğal yoldan hamile kaldım şimdi Mega medipol de mustafa acete tedaviye başladım histeroskopi oldum salı günü randevum var
Magrenta canım benim Sağol inssss çok sevindim tebrik ederim Rabbim uzun ömürler versin melegine sağlıcakla kucağına alırsın salı günü randevum var esimde sperminde sayıda ve harekette sorun var bakalım ne diyecek aşılamami yoksa tüp bebek mi Inan cok yoruldum dislerimi sikmaktan dislerim ağrıyorMerhaba serenalar rabbim guzel haberler vermeni nasip etsin sabir mucizene kavusmana az kaldi insallah.
Çok iyi yapmışsınız İbrahim beyin bu işte em iyisi OLDUĞUNU dıymuştum.daha önce neyden kaybetmiştiniz bebeğinizi bilmiyorum ama sağlıksız bebekten sonra genelde iyi bir perinatolog bulmak gerekiyorCanim topladik evi şehir değiştirdik. Simdi perinatalog İbrahim bildiriciye gidiyorum. Riske atmak istemiyorum. Hoş İsra da kent hastanesinde doğmuştu ama milyonda bir hastaliga sahipmiş...meleğim üzerinden 8 ay geçtisimdi tek duamiz bu bbebeğimiz saglikli ömürlü hayirli olsun inşallah. Cumlemizin Rabbim bu aciyi bir daha kimseye bizede yasatmasin...
Bunun için inanmazsınız ilk baştainş cnm her şey yolunda gidicek inşşş
Ben okuyamıyorum yardimci olurmusunarkadaşlar yasin duasını okuyamayan varsa ben okurum.haberleşelim.
Benide ekleyebilirmisiniz.özelden adını yaz canım ekleyim
Bnde bilmiyorum bide ekleyebilir misiniz dedimnereye ekleniyor canım anlamadım
Allah sabır versin çok zor günler gerçekten çevremdeki herkes gözüme kötü görünüyor aynı duygular sizdede var mı yoksa psikoloğa mı gideyim
Şimdi kaç aylık hamilesin iz ve normal dogum mu yaptınız korunmayi ne zaman bırakınız. Yardımcı olurmusunuzCanim topladik evi şehir değiştirdik. Simdi perinatalog İbrahim bildiriciye gidiyorum. Riske atmak istemiyorum. Hoş İsra da kent hastanesinde doğmuştu ama milyonda bir hastaliga sahipmiş...meleğim üzerinden 8 ay geçtisimdi tek duamiz bu bbebeğimiz saglikli ömürlü hayirli olsun inşallah. Cumlemizin Rabbim bu aciyi bir daha kimseye bizede yasatmasin...
Priminer pluminer hipertansiyon vardi. Melegimde. Anne karninda anlasilamiyormus. Sonradan ortaya cikti. Malum yapmadigimiz test kalmadi ama nafile...ömür takdiri ilahi artik ne dersen de... Dr keşke otopsi yaptirsaydiniz dedi ama kiyamiyor ki insan. Bu arada allah kimseye yasatmasin ama olurda basiniza boyle bisey gelirse kesinlikle otopsi yaptirin. Onunuzu daha rahat görürsünüz...emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?