İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH HEPİMİZ TEZ ZAMANDA KAVUŞURUZ BEBİŞLERİMİZE HAYIRLISI İLECanim seninle dogum zamanimiz yakin tez zamanda bizlerde guzel haberler aliriz insallah dokuz ay gecti benimde melek kizim benden ayrilali canim hala ilk gun ki gibi yaniyor bir an once hamile kalmak istiyorum kizim yeniden gelecek diye dort ay oldu korunmayi birakali simdide acaba olacakmi olmayacakmi diye stres yasamaya basladim allahim tum melek annelerine sabir ve hakkimizda hayirli olani nasip etsin...
İÇİMDEKİ DUYGULARI YAZMIŞSIN CANIM.ÇOCUKLI HAMİLE İNSANLARDAN BİR BİR UZAKLAŞIYORUM BU GİDİŞLE ARKADAŞ YAŞ ORTALAMAM 45 VE ÜZERİ OLUCAK :)yeni tanıştığım insanların bile, evlimisin sorusundan sonra bebek var mı diye sormalarından, facede arkadaşlarımın çocuklarının her halini paylaşmasından, sözde acımı paylaşan akrabalarımın arkadaşlarımın yanımda bebek sevmelerinden hoplatıp zıplatmalarından çok sıkıldım. ama sözüm olsun, siz de şahidim olun, Allah tekrar anneliği nasip ederse milletin gözüne sokar gibi paylaşımlar yapmayacağım.
yasadıklarımız çok zor bende bu ay korunmadım ama adettimden 1 hafta önce bıraktım 1 hafta sonra adet oldum olmamıştır dimi olsa adet olmazdım ....neyse kısmet bakalım allahım nzm dilerse ozaman veirr
yumurtlama günü nasıl hesaplanıyor acaba bilyomusnz.._?Üstüne gören de oluyor ama olmamıştır heralde sen içini ferah tut düşünmemeye çalış . Şimdi hasta olmuşsun ya yumurtlama gunünü hesapla ona göre planla inşallah olur. Aynen Allah I'm ne zaman verirse o zaman olur canım..
internette var canım.2 ay önceye kadar yazıyosun o sana hesaplıyoryumurtlama günü nasıl hesaplanıyor acaba bilyomusnz.._?
doktor nevra ovulasyon hesaplama yaz netecnm tlf takvimim var aslında orda veriyo ama doğrumu anlamadım onuda pek kullanmayı...adet gününden 3 gün sonra girersen mi oluyomuş öyle diyolar ama...
CANIM HANGİSİNE GİDİCEKSİN ?aay bendemi bıraksam bu ay yaaaa.çok heveslendim.ama ben izmirde perinatolojiye gitcem o zaman bi an önce ondan randevu alayım
yumurtlama günü nasıl hesaplanıyor acaba bilyomusnz.._?
canım kitler var hazır satılıo gebelik testi gibi aynı koyu çizgi olmaya başlayınca yumurtlucaksın anlamına geliyor.internetdede satılıyor bi araştır istersen.yumurtlama günü nasıl hesaplanıyor acaba bilyomusnz.._?
TAMAM CNM Bİ BAKAYIM..ASLINDA HİÇ HESAP YAPMAYAYIM OLURNA BIRAKAYIM DİYORUM ALLAHIM NZM NASİP EDERSE BOŞVERİN BİRZ KENDİ HALİNE BIRAKMAK DAHA İYİ GİBİcanım kitler var hazır satılıo gebelik testi gibi aynı koyu çizgi olmaya başlayınca yumurtlucaksın anlamına geliyor.internetdede satılıyor bi araştır istersen.
şifadaki serkan beyCANIM HANGİSİNE GİDİCEKSİN ?
haftaya salıda genetik test için kan vercez eşimle.tüm bunları yapıyorum çünkü doktoruma gittiğimde dosyamda hepsi olsun ve isteyecek başka bişey bulamasın diye...perinatolojiye 2 ayda bir falan giderim ama burdaki doktoruma her ay düzenli giderim.bakalım kısmet.137 gün oldu ve adetlerim düzenli.yumurtlama günlerimide aşağı yukarı tahmin edebiliyorum akıntıdan dolayı.bakalım hakkımızda hayırlısı.CANIM HANGİSİNE GİDİCEKSİN ?
HAYIRLISI OLSUN CANIM HAKKINDAhaftaya salıda genetik test için kan vercez eşimle.tüm bunları yapıyorum çünkü doktoruma gittiğimde dosyamda hepsi olsun ve isteyecek başka bişey bulamasın diye...perinatolojiye 2 ayda bir falan giderim ama burdaki doktoruma her ay düzenli giderim.bakalım kısmet.137 gün oldu ve adetlerim düzenli.yumurtlama günlerimide aşağı yukarı tahmin edebiliyorum akıntıdan dolayı.bakalım hakkımızda hayırlısı.
tek sıkıntı şekerim kalıyor
ben üniversitenin özel doktorundan randevu aldım.zorla kabul ettirdim.normaline alsaydım randevuyu kesinlikle vermezlerdi.genetiğe yönlendirdi.ordada bi dünya soru sual.bakalım daha yaptırmadık.KIZLAR GENETİK TESTİNİ SİZ KENDİNZMİ YAPTIRYOSUNZ DR MU İSTEDİ BEN DR GİTTİM BİŞEY DEMEDİ SADECE HAMİLE KALIRSAN YANIMA GEL DEDİ._?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?