Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

1,5 ay sonra bile gelmişti ilaç içtiğim halde :KK43::KK43:[/QUOT[/QU
rabbim sabrını veriyor arkadaşım.insanın ciğeri acırmı arkadaşım benim ciğerim acıyor yanıyor köz gibi...o kadar zorki kendime yeni geliyorum.ben bebeğimi cenazesinde gördüm ilk kez el kadar 1 kilo ufacık eller,ayaklar minicik o hali hep aklımda.ama melek oldu bizim yavrularımız......
Benimde erken doğumdu 910 gramdı meleğim zamanla acım geçmedi acımla yaşamayı öğrendim.3 gün yaşadı yavrum hep gördüm, gittim geldim gördüm.Rabbim bir daha bu acıyla sınamasınnn

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.bende tüp bebekle hamile kaldım.6 nisanda bebeğimi kaybettim.27 haftalık doğum yaptım.bebeğim 17 gün küvezde yaşadı.ve sonra melek oldu.benim 24.haftaya kadar hiç problem yokken birden kanamam oldu.ve ondan sonra hep yattım.plazenta previa totalis teşhisiyle üniversite hatanesinde yattım.ve kanamalı kanamalı 27 haftaya kadar dayanabildim.sonra kanamadan dolayı enfeksiyon kapmışım suyum geldi bebeğim doğdu.doğduğunda kalbi durmuş sonra çalıştırmışlar.minik kuzum enfeksiyon kapmış kalbi dayanmadı annesini bırakıp cennete gitti.benimde çok riskim vardı rahmimi kaybedebilirdim.insan sezeryanlı olup kucağının boş olması çok acı.sütünün gelmesi ama bebeğinin olmaması.şuan tekrar hamile kalmak beni korkutuyor aynı şeyleri yaşarmıyım diye.rabbim bilir inşallah yaşatmaz.
basin sagolsun canm rabbm kat kat sabrini ve meyvelerini versn sana ve bizlere. acin cok taze yasayarak atlatican allahn izniyle.

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.bende tüp bebekle hamile kaldım.6 nisanda bebeğimi kaybettim.27 haftalık doğum yaptım.bebeğim 17 gün küvezde yaşadı.ve sonra melek oldu.benim 24.haftaya kadar hiç problem yokken birden kanamam oldu.ve ondan sonra hep yattım.plazenta previa totalis teşhisiyle üniversite hatanesinde yattım.ve kanamalı kanamalı 27 haftaya kadar dayanabildim.sonra kanamadan dolayı enfeksiyon kapmışım suyum geldi bebeğim doğdu.doğduğunda kalbi durmuş sonra çalıştırmışlar.minik kuzum enfeksiyon kapmış kalbi dayanmadı annesini bırakıp cennete gitti.benimde çok riskim vardı rahmimi kaybedebilirdim.insan sezeryanlı olup kucağının boş olması çok acı.sütünün gelmesi ama bebeğinin olmaması.şuan tekrar hamile kalmak beni korkutuyor aynı şeyleri yaşarmıyım diye.rabbim bilir inşallah yaşatmaz.
Basin sagolsun canim .hergun burada acili annelerin cogalmasi cok aci.sende bizim gibi melek annesi oldun .cok acii biliyorum. Yasamayanin asla ama asla anlayamayacagi bisey.rabbim kimsete yasatmasin.herkese saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar versin insallah

rabbim sabrını veriyor arkadaşım.insanın ciğeri acırmı arkadaşım benim ciğerim acıyor yanıyor köz gibi...o kadar zorki kendime yeni geliyorum.ben bebeğimi cenazesinde gördüm ilk kez el kadar 1 kilo ufacık eller,ayaklar minicik o hali hep aklımda.ama melek oldu bizim yavrularımız......
Benimde cok sutum gelmisti.ilac.falan almadim.hayattan herseyden o kadar vazgecmistimki ne sut ne aci umrumda bile degildi. Kizlar kac gun sonra banyo yaptigimi yada yemek yedigimi bile hatirlamiyorum
ama acin dinsede hic bisey eskisi gibi tat vermiyo.iki ay oldu ama halabi yemegi begenerek yiyemedim
amac karin doyurmak.geride kalan evlatlarim icin yarim yangalak yasamaya calisiyorum.ama icimde.hep aglama istegi hemde bagira bagira hungur hungur

İyi geceler arkadaşlar 27 haftalık erken doğum yaptim. Bebeğim 1 hafta yasadi doğduğu gün kaybettim hafta sinda hatta ayni saatlerde. Bugün tam iki hafta oldu ama yillardir bu aci içimde sanki. İnsanin yüreği yanar mi benim yuregimden yangınlar cikiyor sanki nefesim kesiliyor. Rabbim kimseye biyle bir aci yasatmasin. Bizlerede yeniden daha hayirli saglikli evlatlari kucagimiza alip buyutmeyi nasip eder insallah yerini doldurur insallah tekrar kolayiyla tez vakitlerde.

İyi geceler arkadaşlar 27 haftalık erken doğum yaptim. Bebeğim 1 hafta yasadi doğduğu gün kaybettim hafta sinda hatta ayni saatlerde. Bugün tam iki hafta oldu ama yillardir bu aci içimde sanki. İnsanin yüreği yanar mi benim yuregimden yangınlar cikiyor sanki nefesim kesiliyor. Rabbim kimseye biyle bir aci yasatmasin. Bizlerede yeniden daha hayirli saglikli evlatlari kucagimiza alip buyutmeyi nasip eder insallah yerini doldurur insallah tekrar kolayiyla tez vakitlerde.
Basin sagolsun .yuregi yanar insanin heleki bebegini kaybetmis bi anneyse yuregi yanan.hicbisey sonduremez o yangini.iyi bilurim 25 haftalikti bebegim kalbi durdu o kucucuk yuzu gozu hala icimi yakar kavurur .caresi yok canim.zaman birazda olsa dindirecektir derdi veren Allah sabrinida verecektir.Rabim saglikli Hayirli evlatlar nasip etsin.isteyen herkese

evet cnm hayırlısı olsun ben zaten sabah gözümü direk bebekle açıyorum bebekle kapatıyrm bi türlü atamadım üstümden...5 ayım bitecek halaa böyleyim benim kardeşimde eczacı ..diyoki abla antidepresan hiç kullanmadın ondan böylesin diyo bende kullanmak istemedim..
bende öyleyim yaaa aklımdan bir an bile çıkmıyor.düşünmediğim hatırlamadığım bir anım bile yok.

başın sağolsun canım.evladın 17 gün yaşamış.ne kadar uzun bi süre aslında.ama yapacak bişey yok.benim kızım 1 gün bile yaşamadı maalesef.Rabbim sabrını versin ne denir ki başka...

Başın sağolsun arkadaşım Rabbim sabır versin :KK43: :KK43: :KK43: İnşallah bir daha evlatlarımızla sınanmayız.Sütün gelmemsi için bir ilaç var onu kullanbilirsin birde sımsıkı sarman gerekli malesef en acı olanda sütün gelmesi benden 1,5 ay sonra bile gelmişti ilaç içtiğim halde :KK43: :KK43:
1,5 ay sonramı geldi yani....bi tandığımın başına gelmişti.4.gün bebeğini kaybetti.aklına her geldiğinde 1 ay 2 ay sonra olmasına rağmen sütü geldi.ama ilaç kullanmamıştı.sık sık mezarına gitti.öyle atlattım demişti.

keşke bakmasaydın canım hiç.hep aklında en sonki o hali kalıyor.benim hep yanımda uyudu yavrum.hemşire yanımdan aldı gidiş o gidiş.ve sonkez hiç bakmadım artık.çünkü aklımda hep o yanımda mışıl mışıl uyurken pembe yanaklı bi evlat olarak kaldı

amin amin amin canım.başın sağolsun.bi daha yaşatmasın böyle bi acı...

Benimde cok sutum gelmisti.ilac.falan almadim.hayattan herseyden o kadar vazgecmistimki ne sut ne aci umrumda bile degildi. Kizlar kac gun sonra banyo yaptigimi yada yemek yedigimi bile hatirlamiyorum
ama acin dinsede hic bisey eskisi gibi tat vermiyo.iki ay oldu ama halabi yemegi begenerek yiyemedim
amac karin doyurmak.geride kalan evlatlarim icin yarim yangalak yasamaya calisiyorum.ama icimde.hep aglama istegi hemde bagira bagira hungur hungur
daha çok yeni.ama kendine evlatların için iyi bakman gerek.bide şunu unutma Rabbim en zayıf noktamızdan imtihan ediyor.tabikide yaşayacağız acımızı çünkü dünyaya ait en ağır imtihanı yaşıyoruz.ama ben ne zaman kendimi bıraksam çok üzülsem aklıma 4 yaşındaki oğlum geliyor.Allahım ben giden kızıma üzülürken ya oğluma bişey olsa diyorum.kızımı sen verdin sen aldın ben acizim diyorum.bunu bana sen yaşatıyosun diyorum.ağlamam üzülmem sadece çaresizliğimden ve kızımı çok özlememden diyorum.haşa rabbimin imtihanına isyanım yok neden ben diye sorum yok.kızıma üzülürken oğlumun başına bişey gelecek diye aklım gidiyor.bu yüzden maalesef ama maalesef hayat devam ediyor.vefat eden evlatlarımızı verdiği gibi hayattakileride rabbim verdi.onlar için dik dur canım

1,5 ay sonramı geldi yani....bi tandığımın başına gelmişti.4.gün bebeğini kaybetti.aklına her geldiğinde 1 ay 2 ay sonra olmasına rağmen sütü geldi.ama ilaç kullanmamıştı.sık sık mezarına gitti.öyle atlattım demişti.
İnan çok zor zamanlardı ilaçlarla durdurdum ilaç içtiğim halde bile geldi.Süt geldi ben ağladım,ben ağladım süt geldi.Allahtan ağrı sızı olmadı ama o durum bile psikolojimi iyice bozmuştu.

İnan çok zor zamanlardı ilaçlarla durdurdum ilaç içtiğim halde bile geldi.Süt geldi ben ağladım,ben ağladım süt geldi.Allahtan ağrı sızı olmadı ama o durum bile psikolojimi iyice bozmuştu.
zor olmazmı canım yaaaa.sütlerin boşa gitmesi.yavrunun rıskı olması.ondan geriye kalması....
ama en çok zoruma giden eve dönüşümüz olmuştu.Allahım hatırladıkça kötü oluyorum yaa.hastanede şoktayken ben o eve nasıl gircem diye bağırıyordum.annemde kızım öyle deme geride kalan evladımız var diyodu hep.kulağımda o kaldı sadece.ve nasıl gircem dediğim eve tıpış tıpış girdim.boynum bükük kucağım boş....eve girdim ve gelenlere sarılıp ağlayarak böylemi olacaktı dedim böylemi olacaktı...
evimizi tertemiz etmiştik.nasıl bi hazırlık nasıl bi hazırlık...eşim düğüne hazırlanır gibi hazırlandık demişti...

zor olmazmı canım yaaaa.sütlerin boşa gitmesi.yavrunun rıskı olması.ondan geriye kalması....
ama en çok zoruma giden eve dönüşümüz olmuştu.Allahım hatırladıkça kötü oluyorum yaa.hastanede şoktayken ben o eve nasıl gircem diye bağırıyordum.annemde kızım öyle deme geride kalan evladımız var diyodu hep.kulağımda o kaldı sadece.ve nasıl gircem dediğim eve tıpış tıpış girdim.boynum bükük kucağım boş....eve girdim ve gelenlere sarılıp ağlayarak böylemi olacaktı dedim böylemi olacaktı...
evimizi tertemiz etmiştik.nasıl bi hazırlık nasıl bi hazırlık...eşim düğüne hazırlanır gibi hazırlandık demişti...
Seninde geçen söylediğin gibi imanı tam olanın imtihanı ağır oluyor..Bu bizler için büyük bir sınav Rabbim dermanımızıda verir inşallah bende de öyle herşeyde yarım kaldım.Seninle hemen hemen aynı zamnlardaydık galiba yeniden bir hamilelik düşünüyor musun .

Seninde geçen söylediğin gibi imanı tam olanın imtihanı ağır oluyor..Bu bizler için büyük bir sınav Rabbim dermanımızıda verir inşallah bende de öyle herşeyde yarım kaldım.Seninle hemen hemen aynı zamnlardaydık galiba yeniden bir hamilelik düşünüyor musun .
evet canım deli gibi düşünüyorum.perşembe günü doktor randevum var.benim açlık şekerim yüksek.zaten kızımın kalp sıkıntısını buna bağladılar.doktor şekerini kontrol altına al derse naparım bilmiyorum.ama eltim ebe ne şekerli hamileler geliyor bize diyor.ve hiç bişey olmuyor diyor.ama ya yeniden aynısını yaşarsam naparım diyorum.

evet canım deli gibi düşünüyorum.perşembe günü doktor randevum var.benim açlık şekerim yüksek.zaten kızımın kalp sıkıntısını buna bağladılar.doktor şekerini kontrol altına al derse naparım bilmiyorum.ama eltim ebe ne şekerli hamileler geliyor bize diyor.ve hiç bişey olmuyor diyor.ama ya yeniden aynısını yaşarsam naparım diyorum.
Rabbim şifa versin canım inşallah hayırsıyla sağlıklı,sıhhatli uzun ömürlü evlatlarımız olur inşallah.Valla canım ,benim başıma da ne geldiyse şeker yüklemesi yaptırdığım gün geldi.Eğer tekrar hamile olursam kesin kesin yükleme yaptırmayacağım.:( :(

Rabbim şifa versin canım inşallah hayırsıyla sağlıklı,sıhhatli uzun ömürlü evlatlarımız olur inşallah.Valla canım ,benim başıma da ne geldiyse şeker yüklemesi yaptırdığım gün geldi.Eğer tekrar hamile olursam kesin kesin yükleme yaptırmayacağım.:KK43: :KK43:
bencede riskli gruptaysan genetik yatkınlık varsa yaptırma.sanki şeker hastası gibi yemene içmene dikkat edersin.hem düzenli beslenip az kilo almış olursun.

Kizlar tekrar hamile olan var mi? Yada tekrar çocuk düşünen ne kadar sure sonra hamile kalinabilinir? Ne tur testler yaptirdiniz?

Canım Allah sabır versin gerçekten çok zor :( :( :( İnşallah Rabbim bizlerede sğalıklı sıhhatli ömürlü çocuklar nasip eder.

Back
X