Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar bende bugün doktora gidecegim..kansızlık varmış bende bakalım iyi olur inş..özellikle gözüm ve basım cok agrıyor...çok korkuyorum kızlar hamile olduguma hiç sevnemiyorum tuaf duygular içindeyim bi kucağıma alsam..bi görsem sağlıcakla uzun ömürle yasak..acaba görürmüyz kızlar ya çok zor bi durum allahım kolay geçirsin inşallah boş koymaz kucağımızı...
canımmm kesin mi gittin mi dooktor a :) ay cok sevindim ya inşallah saglıkla kucagına alırsın tez vakitte bizde hamile haberlerimizi yazarız buraya inşallah birbirimize cok dua edelim inan kendim gibi sevindim hayırlı olsun yavrun. saglıcakla dogsun uzuuuuunnnn ömürlü bir evlat olsun inşallahhhhh.... kansızlık için ilaçları düzenli kullan arkadasların söyledigi gibi aman dikkat et surekli tansiyonunu ölç. gerisi allah a kalmış.

kızlar bende bugün doktora gidecegim..kansızlık varmış bende bakalım iyi olur inş..özellikle gözüm ve basım cok agrıyor...çok korkuyorum kızlar hamile olduguma hiç sevnemiyorum tuaf duygular içindeyim bi kucağıma alsam..bi görsem sağlıcakla uzun ömürle yasak..acaba görürmüyz kızlar ya çok zor bi durum allahım kolay geçirsin inşallah boş koymaz kucağımızı...
kansızlık bas agrısı yapar cok. hamilelikten de oluyor ben cok cektim bas agrısını dikkat et kendine.

canımmm kesin mi gittin mi dooktor a :) ay cok sevindim ya inşallah saglıkla kucagına alırsın tez vakitte bizde hamile haberlerimizi yazarız buraya inşallah birbirimize cok dua edelim inan kendim gibi sevindim hayırlı olsun yavrun. saglıcakla dogsun uzuuuuunnnn ömürlü bir evlat olsun inşallahhhhh.... kansızlık için ilaçları düzenli kullan arkadasların söyledigi gibi aman dikkat et surekli tansiyonunu ölç. gerisi allah a kalmış.

tansiyon problemi yznden mi kaybettiniz acaba bebeklerinizi

buyuk ihtimalle. doktor tansiyondan diyor. gebeligimin 16. haftasında çıktı tansiyon bende. sonra duzene girdi dedik surekli dikkat ettim bir gece de böyle oldu işte.

Allah sabır versin herkesin çektiği bir sıkıntı varmış demek çok zor kadın olmak anne olmak Allah yüzümüz güldürsn inşallah

Allah sabır versin herkesin çektiği bir sıkıntı varmış demek çok zor kadın olmak anne olmak Allah yüzümüz güldürsn inşallah
inşallah senin durumunu da okudum rabbim hayırlısıyla saglıklı uzun ömürlü kucagına almayı nasip etsin inşallah moralini yuksek tut.unutma karnındaki seni senden daha iyi duyuyor ve duygularını daha yogun yasıyor. kendine de bebegine de moral ver. rabbim istedikten sonra hersey olur benim iki yıl cocugum olmadı. esimde de bende de hiç birşey yoktu . hiç beklemedigimiz bir anda ögrendik kızımı. allah ım o zman ol dedi cünkü. 35. haftaya kadar da hiç bir sıkıntı olmadan geldik ama ömrü o kadarmış yasamadı yavrum. sende ıyı dusun ıyı olsun insallah. yarın kandıl cok dua edelim..

inşallah senin durumunu da okudum rabbim hayırlısıyla saglıklı uzun ömürlü kucagına almayı nasip etsin inşallah moralini yuksek tut.unutma karnındaki seni senden daha iyi duyuyor ve duygularını daha yogun yasıyor. kendine de bebegine de moral ver. rabbim istedikten sonra hersey olur benim iki yıl cocugum olmadı. esimde de bende de hiç birşey yoktu . hiç beklemedigimiz bir anda ögrendik kızımı. allah ım o zman ol dedi cünkü. 35. haftaya kadar da hiç bir sıkıntı olmadan geldik ama ömrü o kadarmış yasamadı yavrum. sende ıyı dusun ıyı olsun insallah. yarın kandıl cok dua edelim..

Senin de başın sağolsun evlat acısı çok zor daha yaşamdım ama yaşatmaz inşallah Allah. Evet bebeğim için mutlu olmaya çalışıyorum gülyorum. üzülp karalar bağlamıyroum da hassasiyetimden dolayı çok alıngan oldum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ne zaman kaybettin acaba hatırlatmak istemem ama ne zaman düşnmeye başladın tekrar?

Senin de başın sağolsun evlat acısı çok zor daha yaşamdım ama yaşatmaz inşallah Allah. Evet bebeğim için mutlu olmaya çalışıyorum gülyorum. üzülp karalar bağlamıyroum da hassasiyetimden dolayı çok alıngan oldum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ne zaman kaybettin acaba hatırlatmak istemem ama ne zaman düşnmeye başladın tekrar?
14 subat ta ögrendik 15 subat ta sezeryan oldum. 3 ay oldu. doktor 3 ay bekle dedi aslında en az 1 yıl da ben cok istiyorum diye tarihi geriye cekti . haziran da gidicem doktor kontrolune duruma göre karar verecek rahim iyileştiyse izin verecek inşallah.

benim protein cıkmamıştı tahlilde ondan rahat davrandı zaten ama diger butun belirtiler vardı. evet haklısın canım bende son zamanlarda nefes darlıgı uykusuzluk hazımsızlık cok cektim stres oldum dogal olarak. o hafta iştahım kesildi keyfim hiç yoktu. karnım küçüldügünü hissettim meger idrar la beraber az az suyum geliyormuş anlamamısım. kanamam olmadı olsa doktora gitmez miyim ondan anlayamadım zaten binde bir oluyormuş beni buldu işte :KK43: gelişim geriliği yoktu benimkinde gayet iyiydi 4 gun önce doktor daydım dört gun içinde oldu ne olduysa. benim eşimde ameliyathaneden kızım cıkınca cok kötü olmuş annemler anlatıyor yavrum diye bagırmış. sacı bası dagınıktı yanıma geldiginde ben anladım da soramadım işte. ilk adette oluyor ben kırkımın son haftası cok kanamam oldu iltihaptan dolayı ilk adet te olabilir dedi doktor . parça gelmişti 2 - 3 gun cok kanamam oldu benim azalmadı hep cok geldi o zaman. aynen canım bende guvenmiyorum o kadar arastırıyorum ki valla profesör olucam galiba. dikkaat et ters bir durum hissedersen hemen git
Doktarora gittim yeni geldim tekrar test yapti ultrasonla bakti kanama anormal dedi kurtaj olman gerekiyor ama dikislerin yeni riskli dedi ilac verdi gecmezse yine gel dedi baska doktoruda cagirdi muayene olduktan sonra ikisinede sordum tekrar gebeligi ikiside iki yil dedi normal dogum yapsaydinda iki yil derdik diye cunku vucut kendini toplamali ayni seyleri yine yasarsin moralim çok bozuldu.Allah tan hayirlisi olsun artik

ben eger ki normal dogursaydım bekle demeyecekmiş doktorum sezeryan oldugu mhalde 3 ay bekle sadece dedi hiç birşey olmaz dikilerine dedi. ben guvenmedim baska doktor a gittim ona devam edicem şimdi o da ilkten 1 yıl dedi sonra 3 ay sonra gel bakalım dedi demk ki iyileşmişte olabilirim. iki yıl cok ya benim teyzem kac sefer dusuk yaptı en son ölü dogum 5.5 aylık. doktor 2 yıl bekle cok yoruldu rahim düşük ölü dogum üstüste oldu dedi. hiç bekmlemedi kaldı kızı oldu simdi de oglu oldu 6 ay var aralarında. bakma bende korkuyorum bekliyorum ama olacak olduktan sonra oluyor canım üzülme sen. kürtaj neden onu anlamadım parca mı kalmış içeri de. öyle olursa kürtaj yapıyorlar. haklı vucudun kendi toplama sureci var ama acılı biri iki yıl nasıl bekleyecek bir saglık problemi olmadı surece. sen guzelce kendine bak yemene içmene dikkat et. saglıklı beslen daha cabuk iyileşirsin. bünyen de kuvvetli olur. ben kırkım cıkmadan calışmaya basladım evde kafayı yiyordum nerdeyse. hala tek basıma evde kalayım aglaya aglaya bir hal oluyorum odasına gidip kıyafetlerini acıp kokluyorum. özlüyorum hala da atlatamadım. ama sonraki gebelik için iyi olmamız gerek. bebeklerimzin yeri baska onlar hep kalbimizde aklımızda.

061, post: 40965586, member: 672470"]ben eger ki normal dogursaydım bekle demeyecekmiş doktorum sezeryan oldugu mhalde 3 ay bekle sadece dedi hiç birşey olmaz dikilerine dedi. ben guvenmedim baska doktor a gittim ona devam edicem şimdi o da ilkten 1 yıl dedi sonra 3 ay sonra gel bakalım dedi demk ki iyileşmişte olabilirim. iki yıl cok ya benim teyzem kac sefer dusuk yaptı en son ölü dogum 5.5 aylık. doktor 2 yıl bekle cok yoruldu rahim düşük ölü dogum üstüste oldu dedi. hiç bekmlemedi kaldı kızı oldu simdi de oglu oldu 6 ay var aralarında. bakma bende korkuyorum bekliyorum ama olacak olduktan sonra oluyor canım üzülme sen. kürtaj neden onu anlamadım parca mı kalmış içeri de. öyle olursa kürtaj yapıyorlar. haklı vucudun kendi toplama sureci var ama acılı biri iki yıl nasıl bekleyecek bir saglık problemi olmadı surece. sen guzelce kendine bak yemene içmene dikkat et. saglıklı beslen daha cabuk iyileşirsin. bünyen de kuvvetli olur. ben kırkım cıkmadan calışmaya basladım evde kafayı yiyordum nerdeyse. hala tek basıma evde kalayım aglaya aglaya bir hal oluyorum odasına gidip kıyafetlerini acıp kokluyorum. özlüyorum hala da atlatamadım. ama sonraki gebelik için iyi olmamız gerek. bebeklerimzin yeri baska onlar hep kalbimizde aklımızda.[/QUOTE]
Adet olmuuorsun icte kanama oluyor pihtilasma yapıyor onlar temizlenmeli ama dikişler cok taze dedi riskli su an hap verdi rahim kasilma yapsin diye kesilmezse yine gitcem. Eger vucudu dinlendirmezsen tekrar eder hamilelikte dedi. Aslinda haklısın ben alti bucuk yil ara verdim de ne oldu. Rabbim izin vermezse nasip etmezse gerisi bos bahane zaten. Ben eve gelmeden annem her seyi toplamis besigi kiyafetleri her seyi hazirdi tek tek utulemistim koklamistim simdi annemde isteyemiyorum... Mezarina da gitmedim bu hafta sonu gidecektim ins kanamam kesilir giderim esim gitmemi istemiyor ben cok ozledim keske hep karnimda kalsaydi ona bile razi olurdum olene kadar tasirdim yavrumu

Hakkimizda hayirlisi olsun uzulme hersey kader kismet gercekten alin yazisi basimiza gelecek varmis. Senin durumun riskli olabilir dikkat et iyilesince dusunursun tekrardan.prumolut mi verdi ilac bana onu birde metiler draje vermisti. Ben de daha gitmedi m ay sonu gidicem insallah koyde bizimki havalar cok soguktu dikisler im falan iyilesehe kadar bu zaman oldu cok uzuluyorum mezarini yaptiricaz konusurken bile tutamiyorum kendimi. Kaderimizde bir avuc toprakla yetinmekte varmis benim ilk bebegimdi. Cok zor oldu cok ne zaman bir kiz bebek gorsek icimiz burkuluyor esim de bende.

Metiler ve gyno ferro sanol diye kan ilaci. Ben tedirgin olmayim diye bence soylemdi bende nette bakiyorum kürtaj niye olur diye icerde plesanta parcasi kalmışsa yaziyor cunku kendi muayene ederken baska dr da cagirdi oda bi gorsundedi. Senin kanaman nasilsi parca asiri geli y ormuydu b irde ayaga kalkinca idrar yyapıyormuş g ibi akiyor kan degrrlerim ve tansiyon iyi çıktı bugün

14 subat ta ögrendik 15 subat ta sezeryan oldum. 3 ay oldu. doktor 3 ay bekle dedi aslında en az 1 yıl da ben cok istiyorum diye tarihi geriye cekti . haziran da gidicem doktor kontrolune duruma göre karar verecek rahim iyileştiyse izin verecek inşallah.

daha çok yeniymiş. ben de sezaryan olacam sanırım. zaten zor günler bekliyo bizi ancak 6 aya kendimize geliriz ''çivi çiviyi söker '' diye bi tabir vardr bilmiyorum yerinde mi oluyor ama bazı şeyleri atlatmak için yeni umutlar arıyor insan.

Arkadaşlar selam biraz özel olarak bende erken doğum yapali 25 gün oluyor 3 gündür kanamamda artma oldu gecen p.tesi gittiğimde Dr kanama bolgen azalmis artik daha az gormelisin demişti. Bugün tekrar aradim Dr adet olmuş olabilirsin dedi metinler tablet mi ne onu kullan uzun sure devam ederse dedi art a olursa mutlaka gel dedi. Kirkin içindeyken adet olunur mu yahu ilk defa duyuyorum

Metiler ve gyno ferro sanol diye kan ilaci. Ben tedirgin olmayim diye bence soylemdi bende nette bakiyorum kürtaj niye olur diye icerde plesanta parcasi kalmışsa yaziyor cunku kendi muayene ederken baska dr da cagirdi oda bi gorsundedi. Senin kanaman nasilsi parca asiri geli y ormuydu b irde ayaga kalkinca idrar yyapıyormuş g ibi akiyor kan degrrlerim ve tansiyon iyi çıktı bugün
CANIM BEN GYNO FERRO SANOL U HAMİLELİGİM BOYUNCA KULLANDIM KAN DEGERLERİN DUZELSİN DİYE VERMİŞTİR ONU. KANSIZLIKTAN DOLAYI YANİ. PARÇA DA KALMIŞ OLABİLİR. KAN BİRİKMİŞTİR PIHTILAŞMISTIR ONDAN DA OLABİLİR.BUYUK İHTİMALLE KAN BİRİKTİ PIHTILAŞTI. ONDAN KURTAJ DİYOR. BEN COK ARASTIRDIM. KORKMA İNŞALLAH HAYIRLISIYLA İYİLEŞİRSİN. EVET BENDE AYAGA KALKINCA BOŞALIYORDU SANKİ DK DA BİR PED DEGİŞİYORDUM. NORMAL E DÖNECEK HERSEY ALLAH IN İZNİYLE ENDİŞELENME.. DOKTOR A GİDİNCE HABERDAR ET BENİ DE..

daha çok yeniymiş. ben de sezaryan olacam sanırım. zaten zor günler bekliyo bizi ancak 6 aya kendimize geliriz ''çivi çiviyi söker '' diye bi tabir vardr bilmiyorum yerinde mi oluyor ama bazı şeyleri atlatmak için yeni umutlar arıyor insan.
COK DOGRU YENİ UMUTLAR ARIYOR İNSAN. ASLINDA BİRAZ DA BIRAKMAK LAZIM COK TEZ CANLI OLMAMAK LAZIM. BAK BEN O KADAR İSTEDİM ÇEVREM DE AYNI SEKİLDE OLDU COK SUKUR AM A SONU KÖTÜ BİTTİ. ALLAH IM ALNIMIZA SONU GUZEL BİTECEK KADERLER YAZSIN İNŞALLAH. HERSEY OLACAGINA VARIYOR. RABBİM SENİNDE YUZUNU GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH..

hayırlı cumalar hayırlı kandiller..kızlar allahım bugün tüm derdi olan derman isteyen allahımdan bütün müslüman kardeşlerimin dertlerine deva dualarının karşılgını verir inşallah ...kızlar bende bugün öğrendim tam net olarak eğer allahım izin verirse kucağımıza almayı inşallah hamileyim 93 cıkmış degerim haftaya gel kesesi gözükür dedi inşallah allahın izniyle bu sefer alırım kucağıma bütün ham,le kardeşlerim tabiki allahım kucağımızı boş koymaz inşallah..bu güzel kandilde dua edelim arkadaşlar allahım dualarımızı kabul eder inşallah...amin...

Arkadaşlar selam biraz özel olarak bende erken doğum yapali 25 gün oluyor 3 gündür kanamamda artma oldu gecen p.tesi gittiğimde Dr kanama bolgen azalmis artik daha az gormelisin demişti. Bugün tekrar aradim Dr adet olmuş olabilirsin dedi metinler tablet mi ne onu kullan uzun sure devam ederse dedi art a olursa mutlaka gel dedi. Kirkin içindeyken adet olunur mu yahu ilk defa duyuyorum
CANIM KIRKIN SON HAFTASINDA ADET GÖRÜLÜYORMUŞ BENDE LOHUSAYKEN SÖYLEMİŞLERDİ. TAKİPTE OL SUREKLİ KANAMANI ARTIYOR MU AZALIYOR MU KONTROL ET COK KAFANA TAKILIRSA GİT DOKTOR A KARINDAN ULTRASON LA BAKSIN BİRSEY VARMI YOK MU GÖZÜKÜYOR. BEN DE 27 30 ARASIYDI SANIRIM COK GELMİŞTİ. DOKTOR İLTİHAPLANMA OLMUS DEDİ GÖRDÜM ZATEN ULTRASON DA. İLAC LA GECTİ İGNE DE VERDİ BANA ÜŞÜTMÜŞSÜN DEDİ. METİLER PRİMOLUT VERMİŞTİ İLAÇ. KANSIZLIKTTAN AYAKTA DURAMIYORDUM VALLA. İNŞALLAH SENDE İYİ OLURSUN AMA İHMAL ETMEYİN KANAMASI OLAN ARKADASLAR.

hayırlı cumalar hayırlı kandiller..kızlar allahım bugün tüm derdi olan derman isteyen allahımdan bütün müslüman kardeşlerimin dertlerine deva dualarının karşılgını verir inşallah ...kızlar bende bugün öğrendim tam net olarak eğer allahım izin verirse kucağımıza almayı inşallah hamileyim 93 cıkmış degerim haftaya gel kesesi gözükür dedi inşallah allahın izniyle bu sefer alırım kucağıma bütün ham,le kardeşlerim tabiki allahım kucağımızı boş koymaz inşallah..bu güzel kandilde dua edelim arkadaşlar allahım dualarımızı kabul eder inşallah...amin...
AH CANIM BENİM YA AGLATTIN BENİ COK SEVİNDİM İNŞALLAH DOGUM HABERLERİNİ DE ALIRIZ COK İSTİYORDUN RABBİM ARATMADAN VERDİ DARISI BİZE İNŞALLAH HAMİLE NİN DUASI KABUL OLUR BİZE COOOK DUA ET :)

Back
X