benim protein cıkmamıştı tahlilde ondan rahat davrandı zaten ama diger butun belirtiler vardı. evet haklısın canım bende son zamanlarda nefes darlıgı uykusuzluk hazımsızlık cok cektim stres oldum dogal olarak. o hafta iştahım kesildi keyfim hiç yoktu. karnım küçüldügünü hissettim meger idrar la beraber az az suyum geliyormuş anlamamısım. kanamam olmadı olsa doktora gitmez miyim ondan anlayamadım zaten binde bir oluyormuş beni buldu işte

gelişim geriliği yoktu benimkinde gayet iyiydi 4 gun önce doktor daydım dört gun içinde oldu ne olduysa. benim eşimde ameliyathaneden kızım cıkınca cok kötü olmuş annemler anlatıyor yavrum diye bagırmış. sacı bası dagınıktı yanıma geldiginde ben anladım da soramadım işte. ilk adette oluyor ben kırkımın son haftası cok kanamam oldu iltihaptan dolayı ilk adet te olabilir dedi doktor . parça gelmişti 2 - 3 gun cok kanamam oldu benim azalmadı hep cok geldi o zaman. aynen canım bende guvenmiyorum o kadar arastırıyorum ki valla profesör olucam galiba. dikkaat et ters bir durum hissedersen hemen git
Doktarora gittim yeni geldim tekrar test yapti ultrasonla bakti kanama anormal dedi kurtaj olman gerekiyor ama dikislerin yeni riskli dedi ilac verdi gecmezse yine gel dedi baska doktoruda cagirdi muayene olduktan sonra ikisinede sordum tekrar gebeligi ikiside iki yil dedi normal dogum yapsaydinda iki yil derdik diye cunku vucut kendini toplamali ayni seyleri yine yasarsin moralim çok bozuldu.Allah tan hayirlisi olsun artik