Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bugun bebegimi kucagima almam gerekiyodu 29 haziranda sezaryenle kalbi durdugu icin alindi :KK43:
Dun gece okudum msjini inan ne yazacagimi bilemedim arkadasim gecmis olsun. acin daha cok taze yasadiklarini hissettiklerini cok ii anliyorum bizde ayni seyleri yasadik.Hala da gecmiyor acisi burnumun diregi sizliyor biri kizim deyince

rabbim sabrini versin insallah cok dua et sakin isyan etme cok zor ama imtihan dunyasi Allah im bunu bize layik gordu elden ne gelir emir buyuk yerden. Cennet kusu onlar annesi oteki tarafta onlar karsilayacak bizi insallah o zaman hic ayrilmayacagiz.. Cok dua edelim sana ve diger arkadaslara insallah biran once kalbindeki yara da vucudundaki yaralarda iyiylesir..
sakin icine atma dertlesmek istediginde bize yaz bizde boyle teselli oluyoruz birbirimize destek oluyoruz sana da olalim insallah..

Bu ay da yine hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Dün akşam itibariyle adet oldum. Hayaller bir daha ki aya inşallah. Allahım lütfen "OL" de. Âmin.

Kızlar mrb hepinize tam dört ay önce bebegimi kaybettim 32 haftalik ilk bebeğim di mahvoldummmm benn acısı hiç geçmio tam tersi hergün katlanarak artio ve benle hamile kalan herkes şimdi bebegi yle benn artık gücümun tükendiği ni hissediyorum bu nasıl bi aciijj cokk zormuş benn ufacık bişeyde gderdim hastaneye en son kasilmalar im başlamış 31 haftalikken anlamadım hareketleri sandım ki ben saglikli yim ilk bebeğim nerden bilebilirdim meğerse bebeğim çıkmak istiomusss ben anlamadım sonra doktora gittim ki özelde ki gittim doktora hakkım varsa helal etmiyorum gerçi Rabbim bilir herseyi o iste şeydi olurdu neşe kızlar kisacasi sezeryan ve kaybeetttttmmm hiç nefes alamadı bebegi m sizlerde benim gibisin z ciğeri nz yani o herkes bebegiyle birlikteken bizler eller boş kocaman bi göbek süt dolu göğüslerle kaldık şimdi napcami bilmiorumm aslında hemen anne olmak istiyor m ama bir yanımda çok korkuyo napcam bole bilmiorum Rabbbime sığınıp rum yoksa kafayı yicemm birakmasn bizi ben anne olmak istiyorum ins seneye buraya umut olur zz
Cok gecmis olsun arkadasim yazdiklarini okuyunca lohusaligim aklima geldi yarabbim nasil gunler gecirdik cok sukur ki aklimizi oynatmadik diyorum.Allah im tekrarini yasatmasin sabrimizi cogaltsin imsallah bu gunlerde gececek bizimde mutlu olacagimiz yavrularimizla gulecegimiz gunler gelecek Allah in izniyle sadece biraz sabir..

Bu ay da yine hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Dün akşam itibariyle adet oldum. Hayaller bir daha ki aya inşallah. Allahım lütfen "OL" de. Âmin.
Uzulme canim ne olur herseyin hayirlisi. Insallah bir dahaki ay beraber guzel haberler veririz. Moralini yuksek tut. Stres gebe kalamama da en buyuk faktor. Icini ferah tut gec olsun guzel olsun insallah.

Uzulme canim ne olur herseyin hayirlisi. Insallah bir dahaki ay beraber guzel haberler veririz. Moralini yuksek tut. Stres gebe kalamama da en buyuk faktor. Icini ferah tut gec olsun guzel olsun insallah.

İnşallah bir daha ki ay birlikte güzel haberler veririz. İnsan ister istemez üzülüyor ama yapacak bir şey yok dua etmekten başka. Bu ay tatile çıkacağız bayramdan sonra. Kafam oralarda daha rahat olur çok fazla takmam diye düşünüyorum. inşallah güzel olacak her şey.

Mrb arkadaslar... ben 18 nisanda 23 haftalik gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim langer giedion sendromu nedeniyle. 2 bucuk ay oldu 2 adet gördüm. Bugün yunurtlama günüm korunmayi düşünmüyorum. Sizce cok mu erken. Normal dogum yoluyla oldu sonlandirma.

Mrb arkadaslar... ben 18 nisanda 23 haftalik gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim langer giedion sendromu nedeniyle. 2 bucuk ay oldu 2 adet gördüm. Bugün yunurtlama günüm korunmayi düşünmüyorum. Sizce cok mu erken. Normal dogum yoluyla oldu sonlandirma.
çok geçmiş olsun canım bence erken olmaz normal doğum diyorsun zaten biz sezaryan olduğumuzdan bekliyoruz yoksa ben hiç korunmazdım bizimde 2,5 ay oldu eylülden sonra bırakam korunmayı inşallah rabbim aratmadan hemen nasip eder sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlatları hepimize

çok geçmiş olsun canım bence erken olmaz normal doğum diyorsun zaten biz sezaryan olduğumuzdan bekliyoruz yoksa ben hiç korunmazdım bizimde 2,5 ay oldu eylülden sonra bırakam korunmayı inşallah rabbim aratmadan hemen nasip eder sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlatları hepimize
Amin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Kızlar mrb hepinize tam dört ay önce bebegimi kaybettim 32 haftalik ilk bebeğim di mahvoldummmm benn acısı hiç geçmio tam tersi hergün katlanarak artio ve benle hamile kalan herkes şimdi bebegi yle benn artık gücümun tükendiği ni hissediyorum bu nasıl bi aciijj cokk zormuş benn ufacık bişeyde gderdim hastaneye en son kasilmalar im başlamış 31 haftalikken anlamadım hareketleri sandım ki ben saglikli yim ilk bebeğim nerden bilebilirdim meğerse bebeğim çıkmak istiomusss ben anlamadım sonra doktora gittim ki özelde ki gittim doktora hakkım varsa helal etmiyorum gerçi Rabbim bilir herseyi o iste şeydi olurdu neşe kızlar kisacasi sezeryan ve kaybeetttttmmm hiç nefes alamadı bebegi m sizlerde benim gibisin z ciğeri nz yani o herkes bebegiyle birlikteken bizler eller boş kocaman bi göbek süt dolu göğüslerle kaldık şimdi napcami bilmiorumm aslında hemen anne olmak istiyor m ama bir yanımda çok korkuyo napcam bole bilmiorum Rabbbime sığınıp rum yoksa kafayı yicemm birakmasn bizi ben anne olmak istiyorum ins seneye buraya umut olur zz

Basın sagolsun cok gecmıs olsun canım. Insan soktan cıkınca evlat acısı fazlasıyla can yakıyor bazen ıyı olduk dıyoruz sonra aglıyoruz ozlem artıyor hersey bebegımızı hatırlatıyor kızgınlık öfke katlanıyor ınsan ne yapacagını sasırıyor. Ben kendıme hasta gozuyle bakıyorum hastayım gun gectıkce daha kotu oluyorum bunun tek ılacı yenı bır bebek belkı ama gıden evladın yerını tutar mı ? Insallah bıraz olsun acımız dıner yasamadan bılemeyız.

Bebegını daha erken haftada kaybetmıssın ve normal dogum yapmıssın. Ben olsam bır ay daha beklerdım canım. Vıtamın vs umarım kullanmaya baslamıssındır

Amın canım bazen bende dıyorum bazı anneler buyutup kaybedıyorlar onlar ne yapsın bız bukadar yanıyoruz onları dusunemıyorum cok sukur halımıze. Ablanada Rabbım sıfa versın Annenın sınavıda buymus Allah yardımcısı olsun.
Benımde tekrar bebek sahıbı olmak dısında baska dusuncem hedefım yok kendımı cogu seyden soyutladım Allah affetsın
AMİN CNM ....İNŞALLAH

Bence normal doğum yapmışsın iyi ben kaybedeli 40 gün olacak yarın ve korunmayı düşünmüyorum inanıyorum ki herşey Rabbimin elinde o isterse bişey olmaz

Hakkimizda hayirlsii canim. Bende kendi kendime dusunuyorum dogupta sesini duyana gozlerini gorene kadar korkum bitmez heralde. Senin ki daha zor be canim doguma saatler kala Allah im tekrar gozumuze evlat acisi gostermesin insallah.. inan ki sozun bittigi yerdeyiz artik ne konusabiliyorum ne teselli oluyorum ne de teselli edebiliyorum dondum kaldim. Bazen cok iyiyim gguclu hissediyorum bazen de hayat duruyor sanki benim icin. birde benim gebeligim zor gecmisti umarim bu sefer oyle olmaz ikinci bir gebeligi vucudum kaldiri mi bilmiyorum. Ramazan basladi kilo vermeye basladim. Bir de hamileyken de calisayim diyorum evde oturursam cok dusunurum diye ama bakalim ne olacak. Merak ediyorum heyecanlaniyorum korkuyorum. Ama tekrar hamile klmak istiyorum cok guzel bir 8 aydi benim icin cok alismistim hareketlerine varligina. Cok hayallarimvardi cok hepsi yarim kaldi insallah ikinci bebegim de yasarim..

Insallah canım bu defa hersey tamamlanır bebeklerımızı kucagımıza alırız bızımde hastanedeyken evdeyken odamızda bayram havası olur. Ödemden dolayı mı agrın olmustu zor gecmıstı. Canı benım aklıma ıgne ve hap takılıyor. Burda bebegını kaybeden annelerın yazdıklarını okuyorum ıgne ve asprının dekolmana neden oldugunu yazmıslar doktorlarıda prof.

Bebegını daha erken haftada kaybetmıssın ve normal dogum yapmıssın. Ben olsam bır ay daha beklerdım canım. Vıtamın vs umarım kullanmaya baslamıssındır
Folik asite baslamadim daha çünkü folatim gayet iyi. Gebe kalinca baslayacagim. Vitamin haplarida 3. Aydan itibaren kullanilmaya baslaniyor zaten

Folik asite baslamadim daha çünkü folatim gayet iyi. Gebe kalinca baslayacagim. Vitamin haplarida 3. Aydan itibaren kullanilmaya baslaniyor zaten

Kan degerlerın ıyı demek cok guzel canım. Ben 38 haftam bıtmıstı kaybettım su an vıtamın kullanıyorum kansızlık bıraz var. Normal dogum yapman ıyı olmus tekrar hamılelık ıcın doktorun ızın verdı mı ?

Kan degerlerın ıyı demek cok guzel canım. Ben 38 haftam bıtmıstı kaybettım su an vıtamın kullanıyorum kansızlık bıraz var. Normal dogum yapman ıyı olmus tekrar hamılelık ıcın doktorun ızın verdı mı ?
Anemim var kan surubu kullaniyorum. Bi doktora gittim 6 ay korun dedi sürecimi bildigi icin. Dun baska bi doktora gittim korunmana gerek yok ki dedi. Rahim kendini 6 haftada toplar halk arasinda 40 i cikmak dedikleri sey budur dedi. Bende korunmayacagim o yuzden. Esim ve bende genetik test yaptirdik temiz geldi şükür. Ama bebek istediğim kadarda korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan :( sen neden kaybettin bebegini. Rabbim bir daha yasatmasin ikimizede insaAllah

annesı bebesın nasıl sen nasılsın canım
Çok şükür allahım çok iyiyz ayın 11 de Dr giddcgz ikili test yapilacak inşallah bi problem çıkmaz dua ederken unutmayın benide lütfen ben genetik testte isteyecgm bide profda ayrıntılı ultrason var kalbine her yerine bakiliyo onu isteyecgm bakalım tabiki hepsi bahane bunları bile yaptırırken korkuyrm allahim yanlış anlarmi gücüne gidermi diye hepsine baktrsakda tabiki takdir ilahi alllahimmn o ne derse o olur inşallah saglicakla kucagimiza alirz bende insalllahh

Anemim var kan surubu kullaniyorum. Bi doktora gittim 6 ay korun dedi sürecimi bildigi icin. Dun baska bi doktora gittim korunmana gerek yok ki dedi. Rahim kendini 6 haftada toplar halk arasinda 40 i cikmak dedikleri sey budur dedi. Bende korunmayacagim o yuzden. Esim ve bende genetik test yaptirdik temiz geldi şükür. Ama bebek istediğim kadarda korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan :KK43: sen neden kaybettin bebegini. Rabbim bir daha yasatmasin ikimizede insaAllah

Cok guzel canım korunmayı bırak hemen. Bu defa ılk 12 hafta daha dıkkatlı ol canım. Bende tansıyon vardı canım bebegım eşinden erken ayrıldı

Back
X