Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar iyi geceer. Biliyorsunuz nisan ayında dofum yaptım ve bebegimi kaybettım. Doğumdan sonra kanamam hic dumadı arttı. İlk parca kalmış dedi kudtaj olman lazım dedi drlar. Dr dr gezdim hepsi başka birşey dedi. En son gittiğim dr miyom dedi. Erken doğum sebebininde bu olabilecegini soyledi ramazanın ilk gunu gittiğimde 4 cm di. Cycio prognova kullandım kanamam kesilmesi için. Kanamam azaldı leke leke gelmeye başladı ama hiç tam anlamıyla bitmedi. Şimdi ilaç oerşembe gunu bitti. Hala ara lekelenmelerim var. Bilrn varsa ne zaman adet olabilirim? Hoşolsamda nasıl anlayacagım bilmiyorum. Adetten sonra dr tekrar kontrol edecek ya ameliyat yada tekrar hamile kal diyecekmiş ilk bebegim olacagı için. Hastanelere gitmiycem diyordum bebegimi kaybettikten sonra yine o masaya ve boş ultrason goruntulerine bakmadan gecmedi birgunum. Yinede sukur. Rabbim beterinden korusun. Yardımcı olursanız cok sevinirim
canım bende 17 mayısta doğum yaptım 25 haziranda adet olmuşum 7 gün falan sürdü şimdi ikinci adeti bekliyorum filmler için

17 mayısta kaybettim bebeğimi 3 ay sonra ameliyat dediler bir adet gördüm ikinci adette rahim filmi ve pelvik emar çektirip ameliyat günü belli olacak sanırım eylülde olacağım
çokkk geçmiş olsun. inşallah başarılı bir şekilde sonuçlanır ardından güzel haberler veririsin bize:)

Benim kanamam 20 gün sürmüştü. 38. Günde normal adet kanaması başladı. Dr. A kontrole gittiğimde kist gördü bende de 2 tane. Senin kullandığın ilaçtan verdi.
Hem adetini düzenler, hem de kistin temizlenmesine yardımcı olur Demişti. 3 ay kullandım ben ilacı. İlaç bittikten sonra 4-5 gün içinde adet oluyorsun bu arada.
Çok geçmiş olsun.
Cevabın için tesekkur ederım. Pekı adetin yoğunmu geciyordu agrılı kist varmış mı ya ondan soruyorum. 3 ay kullandıktan sonra gecti mi?

canım bende 17 mayısta doğum yaptım 25 haziranda adet olmuşum 7 gün falan sürdü şimdi ikinci adeti bekliyorum filmler için
Delirmek uzereyım canım. 3 ay olacak neredeyse hala kanamam var ne miyommuş anlamadım gitti. Simdi ilac bitti adeti bekliyorum o da gelir inşaallah. Sen filmlerden sonrada muhakkak yaz bana canım. Arkandan ben geliyorum malasef. Banada reglden sonra film isteyebilirim demişti. Bir olsamda kontrol etse ne kadar kuculmuş. Bir yandanda kodkuyorum kanamam devam ettiği için acaba buyuyor mu diye de

Delirmek uzereyım canım. 3 ay olacak neredeyse hala kanamam var ne miyommuş anlamadım gitti. Simdi ilac bitti adeti bekliyorum o da gelir inşaallah. Sen filmlerden sonrada muhakkak yaz bana canım. Arkandan ben geliyorum malasef. Banada reglden sonra film isteyebilirim demişti. Bir olsamda kontrol etse ne kadar kuculmuş. Bir yandanda kodkuyorum kanamam devam ettiği için acaba buyuyor mu diye de
tamam canım yazarım mutlaka tahminimce ağustos başında film çektiririm çünkü adetlerim 35 günde bir oluyor filmde adet bittikten iki gün sonra cekiliyormuş . Hiç korkma sanmıyorum gebelikte büyür onlar doğumdan sonra küçülürler kanama yapsa da küçülüyordur bence..Benim en büyüğü 3 cm diğerleri 1 er cm küçülmüş ..Senin ameliyat olsa bile kapalı olur bir tane zaten hüç üzülme derdimiz belli tedavimizi olunca bitecek bütün sıkıntılar

tamam canım yazarım mutlaka tahminimce ağustos başında film çektiririm çünkü adetlerim 35 günde bir oluyor filmde adet bittikten iki gün sonra cekiliyormuş . Hiç korkma sanmıyorum gebelikte büyür onlar doğumdan sonra küçülürler kanama yapsa da küçülüyordur bence..Benim en büyüğü 3 cm diğerleri 1 er cm küçülmüş ..Senin ameliyat olsa bile kapalı olur bir tane zaten hüç üzülme derdimiz belli tedavimizi olunca bitecek bütün sıkıntılar
İnşaallah canım ya. Seninde hersey cok kolay ve agrısız gecer imşaalah. Aslında seninde kucukler neden acık istedi dr. Kapalı nasıl onu bilmiyorum netten bakmaktan kafayı yiyecegim zaten. Aynen canım en azından ne oldugu belli. İlk gunler noldu da erken geldi bebegim diyip içim içimi yiyordu sunu yaptım kendimi cok yordum felen diye. İnşaallah derdimize deva şifa olacak dr larla karşılaşırız canım. Buarada doğumdan once de mi 35 gunde oluyordun? İlk adetin cok agrılı veya fazla oldu mu canım ve adetten sonra ara kanamaların oldu mu?

Cevabın için tesekkur ederım. Pekı adetin yoğunmu geciyordu agrılı kist varmış mı ya ondan soruyorum. 3 ay kullandıktan sonra gecti mi?
Yoğun değildi. 2 tane kist vardı. Dr. Um fonksiyonel kist dedi. Yani doğum sonrası oluşabilirmiş. Muhtemelen adetle atarsın ama garantiye alalım ilaç da kullan dedi. 3 sonunda da alttan muayene etti hem kistlere, hem yumurtalıklara, Rahime, dikişlere baktı. Çok şükür kistler gitmişti. Herşey temiz çıkınca da korunmayı bıraktık zaten. Inşallah seninde yluna girer herşey.

Yoğun değildi. 2 tane kist vardı. Dr. Um fonksiyonel kist dedi. Yani doğum sonrası oluşabilirmiş. Muhtemelen adetle atarsın ama garantiye alalım ilaç da kullan dedi. 3 sonunda da alttan muayene etti hem kistlere, hem yumurtalıklara, Rahime, dikişlere baktı. Çok şükür kistler gitmişti. Herşey temiz çıkınca da korunmayı bıraktık zaten. Inşallah seninde yluna girer herşey.
İnşaallah canım. Ama benim kist degil miyom ameliyat olabilir dedi dr. Bakalım inşaallah bir müdahaleye gerek kalmadan kendiliğinden yok olur hayal gibi ama olsun dua işte:) sende inşaallah tez vakitte bebegini kucagına alırsın

İnşaallah canım ya. Seninde hersey cok kolay ve agrısız gecer imşaalah. Aslında seninde kucukler neden acık istedi dr. Kapalı nasıl onu bilmiyorum netten bakmaktan kafayı yiyecegim zaten. Aynen canım en azından ne oldugu belli. İlk gunler noldu da erken geldi bebegim diyip içim içimi yiyordu sunu yaptım kendimi cok yordum felen diye. İnşaallah derdimize deva şifa olacak dr larla karşılaşırız canım. Buarada doğumdan once de mi 35 gunde oluyordun? İlk adetin cok agrılı veya fazla oldu mu canım ve adetten sonra ara kanamaların oldu mu?
benim en büyükleri 5 cm,3 cm , 3cm c diğerleri de küçük ama toplamda 8 tane falan var dedi yeri rahim duvarındaymış açık gibi görünüyor dedi sayısı fazla olunca kapalı demiyorlarmış ama kesin sonuç filmden sonra belli olacak. Kapalının iyileşme süreci daha kolay oluyormş. Evet doğumdan öncede 35 günde birdi adetlerim. İlk adetim ağrılı ve fazla oldu daha çok pıhtılıydı doktora gittiğimde de hatta adetim devam ediyordu ama ben kanamam bitmedi diye gittiğim için o kanamalı halimde alttan muayane etti her taraf battı doktor bakarken o derece :( doktor bu adet korkma 2 güne bitecek çok olmanda normal dedi benim normalde de adetlerim uzun sürerdi zaten ağrıda olurdu ama az sadece ilk ,iki gün olurdu bu sfeer 5 gün flaan ağrı sürdü adette 7 güne bitti

ara kanamam olmadı canım doğumdan sonra 15 gün kanaamam oldu bitti şimdide adet oldum o da bitti gelen giden yok şimdilik

benim en büyükleri 5 cm,3 cm , 3cm c diğerleri de küçük ama toplamda 8 tane falan var dedi yeri rahim duvarındaymış açık gibi görünüyor dedi sayısı fazla olunca kapalı demiyorlarmış ama kesin sonuç filmden sonra belli olacak. Kapalının iyileşme süreci daha kolay oluyormş. Evet doğumdan öncede 35 günde birdi adetlerim. İlk adetim ağrılı ve fazla oldu daha çok pıhtılıydı doktora gittiğimde de hatta adetim devam ediyordu ama ben kanamam bitmedi diye gittiğim için o kanamalı halimde alttan muayane etti her taraf battı doktor bakarken o derece :KK43: doktor bu adet korkma 2 güne bitecek çok olmanda normal dedi benim normalde de adetlerim uzun sürerdi zaten ağrıda olurdu ama az sadece ilk ,iki gün olurdu bu sfeer 5 gün flaan ağrı sürdü adette 7 güne bitti
Anladım canım. Aynen zaten filmden sonra acık mı kapalı mı karar veriliyormuş. Filmden sonra bazen miyom sayısında degişiklik olabiliyormuş. Hakkımızda hayırlısı. Benim normalde adetlerim uzun surmezdi ilk gun agtım olurdu gecerdi ondan miyom oldugunu soyledigindr soka girdim. Bende 35 gunde bir oluyorum oglumada adetime 1 hafta kala hamile kalmıştıö gec dollenme. Senin için inşaallah hangisi sorunsuz cozum olacaksa o olsun canım.

Anladım canım. Aynen zaten filmden sonra acık mı kapalı mı karar veriliyormuş. Filmden sonra bazen miyom sayısında degişiklik olabiliyormuş. Hakkımızda hayırlısı. Benim normalde adetlerim uzun surmezdi ilk gun agtım olurdu gecerdi ondan miyom oldugunu soyledigindr soka girdim. Bende 35 gunde bir oluyorum oglumada adetime 1 hafta kala hamile kalmıştıö gec dollenme. Senin için inşaallah hangisi sorunsuz cozum olacaksa o olsun canım.
aynen canım benimki de geç döllenmeydi hatta idrarda negatif çıkmıştı bu yüzden adetim bir hafta geçikince kan testi vermiştim ancak öyle belli olmuştu bu yüzden 19 haftalık diyorum yoksa son adete göre 21 haftalık olması lazımdı ..çok sağol arkadaşım inşallah ikimizde bundan sorna ki hamileliğimizde mutlu mesut çocuklarımızı kucağımıza alırız

Back
X