Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bnde 30 haftalik bebgimi kaybettim kalbi durmus sebebi belli dgl 1 hazranda sezeryan oldm ilk hamileligimdi canm o kdr aciyoki icimdeki o kipirtilarni o kadr cok ozluyorumki 3-4 ay snra tekrar dsunuyrm doktr 1 sene bekle dedi ama bn 4 ay sonra korunmayi birakcm Rabbim hayrlisi ne zamnsa o zamn wersin ins

Canım benım Allah dayanma gucu versın acını yasadıklarını anlayabılıyorum.Insallah toparlanırsın hemen korunmayı bırakırsın canım ama 40 cıkınca testlerını falan yaptır oyle karar ver.

Canım bende duzensız oldum.ılk resmen musluktan akar gıbı bosaldı kesıldı sonra bır kac gun sonra yıne yogun geldı dr a gıttım ılk dr ılk adet yogun olur dedı sonra baska dr a gttım ılac verdı bır haftaya kadar kesıldı sonra parca ıle bırlıkte yogun geldı kesıldı en son ıkıncı adetımı oldum ılk az geldı sonra ıkı gun yogun geldı canım bırden kesıldı 3 gun sonra yanı. Normal galıba duzene gırmeye calısıyor ama yınede kotu olursan doktora danıs
Cevabin icin tesekkur ederim cnm. Allah razi olsun. Zaten adetimin son gunu Dr gidicem miyom icin kontrol edecek. Aynen iki gun boyunca su gibi geldi ondan endiselendim. Zaten dogumdan berI kanamam hlc kesilmedi. Nereeden geliyour by kadar man bilemedim: ) Allah sonumuzu hayretain.

Kizlar Günaydın ya bişe sormam size sizde yumurtlama gününde kanlı akıntı geliomu neden bole anlamadım normalde olmazdı şimdi kaşık ağrısı bide akıntı gelio ya yumurtaliklarima yada yollarıma bi zarar gelmemişti r dimi normalde hiç ağrım olmadı sizde oldumu sezeryan dan sonra

Senın tam ne cıkmıstı? Ben 38 haftayı gordum pıhtılasma olsa belkı 35 36 da kalırdım. Belkı oglum karnımda fazla kaldı gunu gectı bılmıyorum.Çünkü son adet tarıhım 2 hazırandı yumurtalık kıstı vardı hamıle kaldıgımda son adet tarıhımı 10 temmuz dıye hesaplıyorlardı aslında 2 hazırandan sonra adet olmadım.30. haftada doktor 2 temmuza cekmıstı sonra doktorumu degıstırdım daha ıyı hatane olsun dıye dogumu yaptıran doktorum bebek ırı atıyor dıye son adet tarıhımı 2 temmuza almıstır dedı bız 10 temmuz var sayalım dedı.2 temmuzu baz alsaydı 30 martta dogumum olacaktı nasip ıste nısanı beklemeyecektık.Ben sımdı ne yapacagımı bılmıyorum bır yanda sevındım ıgne olmayacagım ıcın bır yandan da belırsızlık daha kotu.Hakkımızda hayırlısı. Bana bır doktor korunmayı bıraktıktan sonra bebe asprını alırsın dedı 100 luk. Yurt dısında arastırma yapılmıs ama kesın degılmıs bebe asprını gebelık zehırlenmesını onlemeye yardımcı oluyormus.Bakalım Doğan Bey ne dıyecek.Sen adet olunca hemen gıdecek mısın? Araya bayram gırerse veya doktor ızıne cıkarsa ne yapacaksın. Insallah aynı gune denk gelırız canım zaten yolumuz uzun ınsallah tekrar hamılelık nasıp olursa bol bol gorusuruz zaten:))
Bende faktor v l eiden de heterozigot mutasyonu cikti hafif sekilde kan pihtilasmasi. Hayirlisi canim ya gunleri yokmus yavrularimizin. Bizim 34. Hafta yeni bitmisti 35 girdigimiz gun oldu hersey . daha doguma vardi yani mart in 10 da gel son muayeneni yapalim dedi doktor nasipte olmadi iste.
Insallah aspirin yararli olur senin icin. Ben daha hasta olmadim onu dusunuyorum bayram tatili var arada insallah bayrama yakin adet olurum da bayram ertesi cagirir bakalim cok takmaya basladim yine hakkimizda hayirlisi canim. Haberlesiriz bana gel dedigi gun sana soylerim bulusuruz insallah :))

Eşiğul bişe sormam sana senin doktor acaba neden korunmayi bırakır bırakmaz aspirin e başlatio biliyomusub banada hamile kaldığında baslicksin dd hem aspirin hem igne
Kan pihtilasmasi icin gebelige hazirlik dusuk le falan sonuclanmasin diye bir de hemen test yapip igeneye baslicaz dedi o da ilerisi icinmis pihtilasmaayi engellemek icin. Ben hamile kaldigimda degil hamile kalmayi planladigim ay adet olunca coraspin e baslicam sonra hemen test olup hamileysem igneye baslicam. Insallah o gunleri goruruz. ALLAH IM sifamizi versin su mubarek gunlerin hurmetine.

Canım geçmiş olsun çok ne denirki bole durumda Rabbim yardımcımız olsun çok zor yaşarken ölmek gibi kalbinin ortasi sizlio nefes alamiosunn heryerini iğne batırıp çıkartıolar gibi ağrı o Allahım yardımcımız olsun seninde benimde hepimizin inş bebislerimz olur bizimde herhangi bi sebeb bulundumu kaç kilo doğdu

Cevabin icin tesekkur ederim cnm. Allah razi olsun. Zaten adetimin son gunu Dr gidicem miyom icin kontrol edecek. Aynen iki gun boyunca su gibi geldi ondan endiselendim. Zaten dogumdan berI kanamam hlc kesilmedi. Nereeden geliyour by kadar man bilemedim: ) Allah sonumuzu hayretain.
canım aynen diğer mesajında anlattığın gibi oldu benimde 3 gün çok yoğun hatta afedersin pıhtılıydı doktora gittiğimde de adetmişim ben kanamam kesimiyo diye gittim o da 2 güne biter dedi dediği gibi de kesildi önceden benim son iki gün kahverengiye döner ve kesilirdi azalırdı bu birden kesildi şimdi de sarı akıntılar geliyor sebebini de bilmiyorum doktora sorduğumda 60 gün boyunca gelen akıntı kanama normal kabul ederiz çok olmazsa dedi böyle işte..Az kaldı doktora hadi bakalım sen kime gidiyorsun doktor olarak

[QE="exclusive26, post: 41715507, member: 681536"]canım aynen diğer mesajında anlattığın gibi oldu benimde 3 gün çok yoğun hatta afedersin pıhtılıydı doktora gittiğimde de adetmişim ben kanamam kesimiyo diye gittim o da 2 güne biter dedi dediği gibi de kesildi önceden benim son iki gün kahverengiye döner ve kesilirdi azalırdı bu birden kesildi şimdi de sarı akıntılar geliyor sebebini de bilmiyorum doktora sorduğumda 60 gün boyunca gelen akıntı kanama normal kabul ederiz çok olmazsa dedi böyle işte..Az kaldı doktora hadi bakalım sen kime gidiyorsun doktor olarak[/QUOTE]
Aynen canim. Benimde con yogundu iki gun. Dunden berl hafif azdi sanki. Benim normalde con fazla olmazdi ve 4 5leke sonra blterdI. Pihtili deGil Ben pihtili baya attigim icon adet oncesi gelmiyor artik sanirim. Aynen gorunurde by hafta yada p.tesl gidecek gibi duruyorum. Ben leventte aylin seyrekbasana gittim en son. Icimo bi o rahatlatti duruma gore devam olmazsa yeni bit Dr aramaya devam.

UOTE="exclusive26, post: 41715507, member: 681536"]canım aynen diğer mesajında anlattığın gibi oldu benimde 3 gün çok yoğun hatta afedersin pıhtılıydı doktora gittiğimde de adetmişim ben kanamam kesimiyo diye gittim o da 2 güne biter dedi dediği gibi de kesildi önceden benim son iki gün kahverengiye döner ve kesilirdi azalırdı bu birden kesildi şimdi de sarı akıntılar geliyor sebebini de bilmiyorum doktora sorduğumda 60 gün boyunca gelen akıntı kanama normal kabul ederiz çok olmazsa dedi böyle işte..Az kaldı doktora hadi bakalım sen kime gidiyorsun doktor olarak[/QUOTE]
Buarada canim sari akinti normal suan dogumyollarin acik acildida. Banada 60 gun normal demislerdi insaallah Hersey yoluna girer en kisa zamanda

UOTE="exclusive26, post: 41715507, member: 681536"]canım aynen diğer mesajında anlattığın gibi oldu benimde 3 gün çok yoğun hatta afedersin pıhtılıydı doktora gittiğimde de adetmişim ben kanamam kesimiyo diye gittim o da 2 güne biter dedi dediği gibi de kesildi önceden benim son iki gün kahverengiye döner ve kesilirdi azalırdı bu birden kesildi şimdi de sarı akıntılar geliyor sebebini de bilmiyorum doktora sorduğumda 60 gün boyunca gelen akıntı kanama normal kabul ederiz çok olmazsa dedi böyle işte..Az kaldı doktora hadi bakalım sen kime gidiyorsun doktor olarak
Buarada canim sari akinti normal suan dogumyollarin acik acildida. Banada 60 gun normal demislerdi insaallah Hersey yoluna girer en kisa zamanda[/QUOTE]
tamam canım sağol inşallah .. Gittiğin doktor uzman yazıyor araştırdım da.. inşallah gerek kalmaz ama olursa operasyon için başka doktora yönlendirecek sanıyorum sana söyledi mi öyle birşey? bende herşeye karışmış gibi oldum kusura bakma :)

Son düzenleme:
Buarada canim sari akinti normal suan dogumyollarin acik acildida. Banada 60 gun normal demislerdi insaallah Hersey yoluna girer en kisa zamanda
tamam canım sağol inşallah .. Gittiğin doktor uzman yazıyor araştırdım da.. inşallah gerek kalmaz ama olursa operasyon için başka doktora yönlendirecek sanıyorum sana söyledi mi öyle birşey? bende herşeye karışmış gibi oldum kusura bakma :)[/QUOTE]
Yok canim estf hatta iyide oluyor yeni seylerde ogrenmiste oluyorum. Ever zaten dedi tanidik proflar var dedi onlara yonlendirecek suan sadece takip icon ona gidiyorum. Iyi bildlglm dlger profta recep has riskli gebelik uzmani ama bizim gibi hastalarla ilgilenir mi bilemiyorum.

Bende faktor v l eiden de heterozigot mutasyonu cikti hafif sekilde kan pihtilasmasi. Hayirlisi canim ya gunleri yokmus yavrularimizin. Bizim 34. Hafta yeni bitmisti 35 girdigimiz gun oldu hersey . daha doguma vardi yani mart in 10 da gel son muayeneni yapalim dedi doktor nasipte olmadi iste.
Insallah aspirin yararli olur senin icin. Ben daha hasta olmadim onu dusunuyorum bayram tatili var arada insallah bayrama yakin adet olurum da bayram ertesi cagirir bakalim cok takmaya basladim yine hakkimizda hayirlisi canim. Haberlesiriz bana gel dedigi gun sana soylerim bulusuruz insallah :))

Inşallah canım. Senin tansiyonun nasıl yükseldiği oluyor mu. Bende bu aralar kararsizim artik yeniden bebek istemiyorum gibi . Korkularım agir basmaya basladi

Inşallah canım. Senin tansiyonun nasıl yükseldiği oluyor mu. Bende bu aralar kararsizim artik yeniden bebek istemiyorum gibi . Korkularım agir basmaya basladi
Öyle dusunme ama kendini nzm hazır hissederken başla ama o korku hicgecmez çocuğunu kucağına alana kadar şuan hamileyim elim yureimde kucagima alana kadarda gecmeyck inanmam yanı Dr dün çok şükür sağlıklı dedi ikili testini yaptı sali günü belli olcak allahın izniyle inşallah temiz habeler alırım insalllahh

Oyle deme canim ya korkularimizin uzerine gidicez.yilma lutfen bizbirbirimizden guc alicaz. Hayirlisi Alllah tan ama cok istedigin bisey tekrar anne olmak bilyorum kendini biran once yeni bir gebelige hazirlamaya calis uzme kendini. Benim arada cikiyor sinir stres yaoinca onun disinda iyi gidiyor canim tansiyonum..

Öyle dusunme ama kendini nzm hazır hissederken başla ama o korku hicgecmez çocuğunu kucağına alana kadar şuan hamileyim elim yureimde kucagima alana kadarda gecmeyck inanmam yanı Dr dün çok şükür sağlıklı dedi ikili testini yaptı sali günü belli olcak allahın izniyle inşallah temiz habeler alırım insalllahh
Insallah eda cim sen hayirlisiyla evladini kucagina al biz de hayirlisiyla hamile kalalim guzel haberler verelim insallah.. sende cok dusunme bak ne guzel saglikli demis doktor masallah bebeginin saglikla dogdugu haberlerini de alalim insallah canim..

Bnde 1 haziranda olu dogum yaptim canm cok aciyo sirekli aklmda bebegim ne yapicami blmyrm doktr 1 sene diyor ama bana cok uzin geliyor yardmci olun banda 3 ay sonra cokmu zararli olur

Back
X