Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah dayanma gücü ve sabır versin. Acın çok taze:KK43: hergün bu sayfaya gelirken inşallah kötü haber yoktur iyi haberler vardır diye geliyorum:KK43: bende sezeryan doğum yaptım. 36 haftalıktu aynı senin gibi kalbi durmuştu meleğimin. Dr. Um bana 6 ay bekle Demişti. Rahim toparlanması dikişlerin iyileşmesi ancak olur Demişti.
Senin olun sebebi bellmi cnm

Ne demek rica ederim. Bizi bizden başkası anlayamaz. O yüzden birbirimize destek olucaz Tabiki. Rahatlatabildiysem ne mutlu bana. Bir Arkadaşımın babası anlatmış bu hikayeyi arkadaşıma. Dini bir kitapta okumuş yanlış hatırlamıyorsam.

Haklısın zaten bunun icin burdayiz. Insallah tatilde oğluna kavuşursun:))

Benim 12 8 civarı biraz yüksek çıkıyor bazen. Bizimki sinirsel galiba. Tansiyon cok tehlikeli ya önlemini alamazsak.
Hayirlisi Allah tan eger basikiza gelecek varsa ne yaparsak yapalim onleyemicez. Kardiyoloji hamile kaldiginda surekli takip et tansiyonunu birsey olursa gel dedi. Bende gunde 3 kere olcerim diyorum ama kader de ne varsa yasicaz baskacaremiz yok malesef insallah imtihanimiz bitmistir evlattan yana.

Hayirlisi Allah tan eger basikiza gelecek varsa ne yaparsak yapalim onleyemicez. Kardiyoloji hamile kaldiginda surekli takip et tansiyonunu birsey olursa gel dedi. Bende gunde 3 kere olcerim diyorum ama kader de ne varsa yasicaz baskacaremiz yok malesef insallah imtihanimiz bitmistir evlattan yana.

Inşallah canim

Arkadaşlar 24 mayısta doğum yaptım kırkımdan sonra korunmadım kaybettiğim kızımın yeri dolmaz ama Rabbim bana inş tekrar sağlıklı bi kız nasip eder.dua edelim birbirimize.ben çok istiyorum ama hayırlı ise die de Rabbime teslim oldum kısmet ise Rabbim verir inşallah.hepimizin kucakları sağlıklı evlatlarla dolar inş.tekrar aynı acıları yaşamayız.

Arkadaşlar 24 mayısta doğum yaptım kırkımdan sonra korunmadım kaybettiğim kızımın yeri dolmaz ama Rabbim bana inş tekrar sağlıklı bi kız nasip eder.dua edelim birbirimize.ben çok istiyorum ama hayırlı ise die de Rabbime teslim oldum kısmet ise Rabbim verir inşallah.hepimizin kucakları sağlıklı evlatlarla dolar inş.tekrar aynı acıları yaşamayız.
canım çok erken değil mi normal doğum mu yaptın bende 17 mayısta kaybettim benim önümde daha ameliyat var korunma sürecim uzun olacak gibi 8 ay sonra düşünürüm heralde..senin doktorun izin verdi mi hemen

Sagol canim.internete sorun var.herzaman giremiorum .sen nasilsin.iki gundur gene kotuyum kizlar.aglama krizlerim yogunlasti.kotu hssediyorum

Seni merak ettim canim. Bende iyi olmaya çalışıyorum.Uzme kendini desemde boş ağla rahatla canim .Bende annemden oğlumun kıyafetlerini almak istiyorum vermiyor alip koklayim sevyim diyorum belki iyi gelir

canım çok erken değil mi normal doğum mu yaptın bende 17 mayısta kaybettim benim önümde daha ameliyat var korunma sürecim uzun olacak gibi 8 ay sonra düşünürüm heralde..senin doktorun izin verdi mi hemen

Doktora kalırsa 3 ay sonra dedi.benimde fissür ameliyatım var ama Rabbim kısmet ederse bu ay hamile kalırsam doğumdan sonra ameliyat.kalmazsam önümüzdeki ay ameliyat olacağım Rabbim e bıraktım takdir ilahi kısmet ise olur

Seni merak ettim canim. Bende iyi olmaya çalışıyorum.Uzme kendini desemde boş ağla rahatla canim .Bende annemden oğlumun kıyafetlerini almak istiyorum vermiyor alip koklayim sevyim diyorum belki iyi gelir
Nacizane fikrim alma canim.ben resimlerine bakinca kefeninden aldigim parcayi opup koklayinca daha kotu oluyorum.hic iyi gelmiyo canim.ama ozleyince aglamamak daha sinirli yapiyo canim
.aglayip aciliyorum.ama ne yapsam avim dinmiyo.dun hava yagmurluydu ama ogluma gittim.

Nacizane fikrim alma canim.ben resimlerine bakinca kefeninden aldigim parcayi opup koklayinca daha kotu oluyorum.hic iyi gelmiyo canim.ama ozleyince aglamamak daha sinirli yapiyo canim
.aglayip aciliyorum.ama ne yapsam avim dinmiyo.dun hava yagmurluydu ama ogluma gittim.
Ben daha hic gidemedm yavrumun mezarina 10 ay oldu :( memlekete gidince gidicem insallah.

Bende Bayramda gitmek istiyorum ilk bayramimizi böyle gecirmek varmis.
Iyice kabullenmek istiyorum canim belki aglayip daha cok iyi olurum diye düşünüyorum

Doktora kalırsa 3 ay sonra dedi.benimde fissür ameliyatım var ama Rabbim kısmet ederse bu ay hamile kalırsam doğumdan sonra ameliyat.kalmazsam önümüzdeki ay ameliyat olacağım Rabbim e bıraktım takdir ilahi kısmet ise olur

Rabbim hakkinda hayırlısı ni versin ilk zamanlar hemen cocuk isteniyor sonra insan korkuyor ben sanki vazgectim Allah ima biraktim duami ediyorum hayirli zamanda olsun diyorum hayirlisi olmayacaksa hic hamile kalmayim diyorum yani Allahima sığındim insallah beni bizleri kabul eder rahmetini merhametini esirgemez

2 kere hamile lik yaşadım eger tekrar hamile kalirsam en zoru olacak bir kaç gündür karamsar im nedense. Ben gunleri saymistim tekrar sil baştan yapmaya gucum yok sanki. Bedenen de çok acı cektim tekrar ayni seyleri yasamak bunlari dusunmek bile yoruyor.
Ikili testinin iyi çıkmasına sevindim canim.
Yok cnm daha açıklanmadı salı günü belli olcak insallahh

Canm sezeryanmi normal dogummu yaptn

Canim senin sezeryanmiydi normalmiydi dogumun sezeryandan sonrami 3 ay gecmes

Back
X