Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Çok güzel haberler bunlar:) bende 4 seans terapiye gitmiştim ama bana en güzel gelen şey denemelere tekrar başlayabileceğim haberini almak olmuştu:) bundan sonra gep güzel haberler paylaşalım Inşallah. Adet tarihime 3 gün kaldı. Bende olmam inşallah size güzel haberler veririm:)

Bes ay bitti biraktm korunmayi hemen hamile kaldm ama ilki gibi kolay gecmiyo hem psikolojik hem bedenen zorluyo beni ama bunada sukur.kafamiz rahat degl en cokta o yoruyo ne olcak nasil biticek diye dusune dusune geciyo gunler

Bende psikolojik olarak cok korkuyorum ama bebegım tekrar benımle olursa daha ıyı olurum dıye dusunuyorum hayırlısı canım.Sen zor zamanları gerıde bırakmıssın ınsallah kucagınada alırsın canım

Çok sevindim canım hakkında hayırlısı olur inşallah.Bende yarın doktora gıderım haftaya da doğan bey e gıdecegım. Hala adet olmadım belkı hamıleyımdır belkıde yıne kıst var

Cok sevindim canm tez zamamda hamilelik haberini de aliriz insallah. Bu arada doktor sana terapi uyguladiktan snra sende burda bize uygula :)))

Geçen sene yıne en son hazıran ayında son adetimi olmustum bu zamanlarda hamıleyd. Yıne boyle gecıkmıstı doktora gıtmıstım yumurtalık kıstı var dedı 15 gun sonra hamıle oldugumu oğrenmıstım

Inşallah canım inşallah. Çok sağol. Donuk um biraz ya saf gibiyim sanki.hersey tmm izinde cikti doktordan ama içim bir tuhaf Hakkımızda hayırlısı inşallah sende hamilesindir. Pes peşe verelim güzel haberleri inşallah Allah im...

Çok sevindim canım hakkında hayırlısı olur inşallah.Bende yarın doktora gıderım haftaya da doğan bey e gıdecegım. Hala adet olmadım belkı hamıleyımdır belkıde yıne kıst var
Sağol canım amin.. yarın hangi doktor a gideceksin korunmayi bıraktın mi inşallah hamilesindir canım benim iyi düşün

Kayinvalidem ilk siralar korkuyodu benden delircegimi saniyodu :)) esime durup durup bunu doktora gotur psikologa diyodu smdi dusununce guluyorum halime acaba neler yapiyodum ki :)) allahm tekrarini yasatmasn hic birimizede

Benim annemde benden korkuyordu:)) Farkında olmadan çok dikkatli bakıyormuşum uzun uzun gözlerinin içine.Çok zor zamanlar geçirdik halada öyle ama o anki yaşadığımız şok bizi bizden alıp götürmüş

Kayinvalidem ilk siralar korkuyodu benden delircegimi saniyodu :)) esime durup durup bunu doktora gotur psikologa diyodu smdi dusununce guluyori e acaba neler yapiyodum ki :)) allahm tekrarini yasatmasn hic birimizede
Hahah aynı ben. Surekli psikloga gidelim kızım. Ayıp birsey degil yok felen. Goruncem hatta birara o kadar donuk o kadar bos bakıyordunki hic duzelemezsin sandım demisti. Artık nasıl bakıyorsam insanlara. Simdi de aynıyum bakma bombosumda artık etrafında aglayarak suratsız dolasarak skmak istemedigimden normale donmus gibi yapmaya calısıyorum

Pıhtılaşma çok hafif derecede çıkmıştı bende. Onun için kullanıcam.
Çıkan pıhtılaşma bebeğimi kaybetmeme sebep değildi Dr.um söyledi evet. Ikincisinde Allah nasip ederse yoğurdu üfleyerek yicez dedi. Gerekirse her hafta kontrole geleceksin hatta mümkünse benim evimin yanından ev tut Demişti:) şimdi tebessümle yazıyorum ama çok zamanlardı. Hala da çok zor ama bi şekilde hayata tutunmanın yolunu bulduk. Şimdi yeni umutlarımız, yeni hayallerimiz var.

Aynen ya yavas yavas toparlandigimi hissediyorum ama normal degiliz demek ki hepimiz ayni tepkileri goruyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…