Cok sagolun canlarim iyi temennileriniz icin tesekkur ederim.bu sefer çok heyecanlandım .Geldim doktor dan arkadaşlar bu sefer pek birsey yapmadı doktor. Dikiş ve rahimi kontrol etti. İlişki için gün söyledi. Ağustos eylül ekim de gebelik olmazsa Kasım da gel dedi. Bir sıkıntı yokmuş gebe kalmam için.
Psikolog a da gittim bu arada doğan bey in önerdiği yine bölge hastanesinde.
Konuştuk ayda bir gidicem işte iyi geldi sanki biraz. Hakkımızda hayırlısı kötü düşünceleri kafamizdan atıyoruz psikolog öyle dedi :) olumlu düşünmek terapisi uygulayacakmi s devam edicem galiba.
Bu arada doğum hane kapısında doğum yaptıran eski doktorum gördüm sinirlerin bozuldu yine.
Hakkımızda hayırlısı kimseye söylemedim korunmicagimi bir siz biliyorsunuz inşallah hemen kalırım da stres yapmam.
Bes ay bitti biraktm korunmayi hemen hamile kaldm ama ilki gibi kolay gecmiyo hem psikolojik hem bedenen zorluyo beni ama bunada sukur.kafamiz rahat degl en cokta o yoruyo ne olcak nasil biticek diye dusune dusune geciyo gunler
Ebende bir sebep bulunamamıştı ama ikinci gebeliğinde nasip olursa her türlü önlem alınacak. O yüzden iğne de kullanıcam
Cok sagolun canlarim iyi temennileriniz icin tesekkur ederim.bu sefer çok heyecanlandım .Geldim doktor dan arkadaşlar bu sefer pek birsey yapmadı doktor. Dikiş ve rahimi kontrol etti. İlişki için gün söyledi. Ağustos eylül ekim de gebelik olmazsa Kasım da gel dedi. Bir sıkıntı yokmuş gebe kalmam için.
Konuştuk ayda bir gidicem işte iyi geldi sanki biraz. Hakkımızda hayırlısı kötü düşünceleri kafamizdan atıyoruz psikolog öyle dedi :) olumlu düşünmek terapisi uygulayacakmi s devam edicem galiba.
Bu arada doğum hane kapısında doğum yaptıran eski doktorum gördüm sinirlerin bozuldu yine.
Hakkımızda hayırlısı kimseye söylemedim korunmicagimi bir siz biliyorsunuz inşallah hemen kalırım da stres yapmam.
Cok sevindim canm tez zamamda hamilelik haberini de aliriz insallah. Bu arada doktor sana terapi uyguladiktan snra sende burda bize uygula :)))Cok sagolun canlarim iyi temennileriniz icin tesekkur ederim.bu sefer çok heyecanlandım .Geldim doktor dan arkadaşlar bu sefer pek birsey yapmadı doktor. Dikiş ve rahimi kontrol etti. İlişki için gün söyledi. Ağustos eylül ekim de gebelik olmazsa Kasım da gel dedi. Bir sıkıntı yokmuş gebe kalmam için.
Cok sevindim canm tez zamamda hamilelik haberini de aliriz insallah. Bu arada doktor sana terapi uyguladiktan snra sende burda bize uygula :)))
Amin canimAllah sabır versin
Inşallah canım inşallah. Çok sağol. Donuk um biraz ya saf gibiyim sanki.hersey tmm izinde cikti doktordan ama içim bir tuhaf Hakkımızda hayırlısı inşallah sende hamilesindir. Pes peşe verelim güzel haberleri inşallah Allah im...Çok güzel haberler bunlar:) bende 4 seans terapiye gitmiştim ama bana en güzel gelen şey denemelere tekrar başlayabileceğim haberini almak olmuştu:) bundan sonra gep güzel haberler paylaşalım Inşallah. Adet tarihime 3 gün kaldı. Bende olmam inşallah size güzel haberler veririm:)
Kayinvalidem ilk siralar korkuyodu benden delircegimi saniyodu :)) esime durup durup bunu doktora gotur psikologa diyodu smdi dusununce guluyorum halime acaba neler yapiyodum ki :)) allahm tekrarini yasatmasn hic birimizedeAy ne güldüm ya. Valla ihtiyacımız var
Amin allah bidaha böyle acı nasip etmesinCanm basin sag olsn rabbm tez zamanda kucagini doldursun sabrini versin keske olmasa ama hepimizinde basina geldi allah cekemicegimiz yuk vermesn kucaklarimizi doldursun.
Sağol canım amin.. yarın hangi doktor a gideceksin korunmayi bıraktın mi inşallah hamilesindir canım benim iyi düşünÇok sevindim canım hakkında hayırlısı olur inşallah.Bende yarın doktora gıderım haftaya da doğan bey e gıdecegım. Hala adet olmadım belkı hamıleyımdır belkıde yıne kıst var
Sağol canım inşallah. Tmm ben konustuklarimizi hepsini bir bir anlatırım doktor bana ben size inşallah :)))Cok sevindim canm tez zamamda hamilelik haberini de aliriz insallah. Bu arada doktor sana terapi uyguladiktan snra sende burda bize uygula :)))
Sağol canım amin.. yarın hangi doktor a gideceksin korunmayi bıraktın mi inşallah hamilesindir canım benim iyi düşün[/QUOTE
Korunmayı bırakmadım canım Ben zaten kadın doğum hastanesı var hastaneye yakın oturuyorum. Kalan testlerımde vardı hem onları yaptırırım hemde bebiş varmı ona bakar.Korunuyoruz ama kalma riski var yani.Bayramda ıkı üç gun midem bulanmıstı .Daha öncede yazmıstım cok az kanlı akıntı geldi az ama bugunde normal akıntı var anlamadım hala adet olmadın gecen ay 21 olmustum.Hayırlısı olsun canım bıraz tedırgınım ama varsa da hıc sıkıntı yapmam yeterkı kucagıma almak saglıkla buyutmek nasıp olsun
Kayinvalidem ilk siralar korkuyodu benden delircegimi saniyodu :)) esime durup durup bunu doktora gotur psikologa diyodu smdi dusununce guluyorum halime acaba neler yapiyodum ki :)) allahm tekrarini yasatmasn hic birimizede
Amin allah bidaha böyle acı nasip etmesin
Hahah aynı ben. Surekli psikloga gidelim kızım. Ayıp birsey degil yok felen. Goruncem hatta birara o kadar donuk o kadar bos bakıyordunki hic duzelemezsin sandım demisti. Artık nasıl bakıyorsam insanlara. Simdi de aynıyum bakma bombosumda artık etrafında aglayarak suratsız dolasarak skmak istemedigimden normale donmus gibi yapmaya calısıyorumKayinvalidem ilk siralar korkuyodu benden delircegimi saniyodu :)) esime durup durup bunu doktora gotur psikologa diyodu smdi dusununce guluyori e acaba neler yapiyodum ki :)) allahm tekrarini yasatmasn hic birimizede
Pekı bunu bır doktor mu soyledı canım. Pıhtılasma yoksa iğne zararlı olmaz mı acaba artık herseyı kafaya takar oldum
Çıkan pıhtılaşma bebeğimi kaybetmeme sebep değildiPıhtılaşma çok hafif derecede çıkmıştı bende. Onun için kullanıcam.
Aynen ya yavas yavas toparlandigimi hissediyorum ama normal degiliz demek ki hepimiz ayni tepkileri goruyoruz :)Hahah aynı ben. Surekli psikloga gidelim kızım. Ayıp birsey degil yok felen. Goruncem hatta birara o kadar donuk o kadar bos bakıyordunki hic duzelemezsin sandım demisti. Artık nasıl bakıyorsam insanlara. Simdi de aynıyum bakma bombosumda artık etrafında aglayarak suratsız dolasarak skmak istemedigimden normale donmus gibi yapmaya calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?