uzulme canim aglama bak hamileymissin masallah bebisin hisseder üzüldüğünü kachaftalik hamilesin ne kadar zqman sonra hamile kaldin normal dogummu sezeryanmi cinsiyetiniz belli oldumu rabbim gonlune göre saglikli hayirli evlat nasip etsin insallahBende kizimin fotografina bakip bakip agliyorum bazen cok iyiyim bazen cok kotu ama hamile kaldiktan snra daha iyi hissediyorum onun hareketleri bana yeniden umut oluyo.allahm tekrarini yasatmasn hicbirimize
ahh canim benim ne kadar tatliymis yavrum yaa rabbim tekrar bu guzel sevincleri saglikli hayirli bi sekilde yasamayi nasip etsin insallahBudamelegim
24 haftalik olduk bes ay korundum sezeryanla dogum yapmistim canm kizim olucak allahn izniyle.uzulme canim aglama bak hamileymissin masallah bebisin hisseder üzüldüğünü kachaftalik hamilesin ne kadar zqman sonra hamile kaldin normal dogummu sezeryanmi cinsiyetiniz belli oldumu rabbim gonlune göre saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah
Ah yavrumm..melek annesi o cok uzulursen bebeginde orada üzülür annem mutlu değil diye yapma böyle nolur . Bana fotoğrafını cektirmediler yüzünü nerdeyse unuttum. Genetik test yaptırdım mi bir daha kalmadan kontrolden geç bence canım eşimle kromozom analizlerini de yaptırın. Her gebelikte yaşanacağını sanmıyorum 10000 de 1 dir. Ama kromozom bozukluğundan olabilir gen lerden yani. Rabbim sabır mızı çoğaltsin. Ben napayım yavrum hiç bir şeyi yoktu resmen benim yüzümden öldü kan pihtilasmasi çıktı bende buna bağlı hipertansiyon. Her gebeliği mde kan sulandirici iğne kullanıcam 9 ay boyunca. Insan tabi ki korkuyor yine aynı şeyleri yasarmiyim diye ama savaşmak lazım. Sabırlı olup Allah a siginiyorum savaşmak. Sana da çok dua edelim. Duygularını bastırmak içinden geldiği gibi yasa sonra iyi ol tmm mi? Anlatmak istediğin de anlat bizlere rahatla. Ikinci gebelik içinde inşallah hayırlısı olsun canım benim.Budamelegim
Inşallah canımmm. Bana da dua edin kızlar hamilenin duası kabul olur inşallah benimde kızım olur... maşallah yolu yariladin :)24 haftalik olduk bes ay korundum sezeryanla dogum yapmistim canm kizim olucak allahn izniyle.
İnşallah güzel haberler verirsin bize. İğneden korkma bende kullanıcam. Iki arkadaşım da bu iğneyi kullanarak gebeliğini devam ettirdi. Ikisinin da bebekleri çok şükür yanında. Ayrıca alışıyormuşsunArkadaşlar bugün doktora gidicem dualarinizi eksik etmeyin lütfen. inşallah güzel şeyler söyler kontrol amaçlı gidiyorum bu ay istiyoruz bebek ama içten ice igneden de korkuyorum. Hastane ortamı da pek iyi gelmiyor dogumumu da o hastanede yapmistim.hep ağlayarak çıkıyorum doktorun yanından.
İnşallah güzel haberler verirsin bize. İğneden korkma bende kullanıcam. Iki arkadaşım da bu iğneyi kullanarak gebeliğini devam ettirdi. Ikisinin da bebekleri çok şükür yanında. Ayrıca alışıyormuşsun
Arkadaşlar bugün doktora gidicem dualarinizi eksik etmeyin lütfen. inşallah güzel şeyler söyler kontrol amaçlı gidiyorum bu ay istiyoruz bebek ama içten ice igneden de korkuyorum. Hastane ortamı da pek iyi gelmiyor dogumumu da o hastanede yapmistim.hep ağlayarak çıkıyorum doktorun yanından.
24 haftalik olduk bes ay korundum sezeryanla dogum yapmistim canm kizim olucak allahn izniyle.
Allah yardimcin olsun canim sifa versin rabbim bende 7 senelik evliyim cocugum yok
Budamelegim
Ç
hadi güzel haberlerini bekliyoruz. Benimde 3 gün var ama hiçbir şey hissetmiyorum..
Allah gönlüne gore versin canim hakkinda hayirlisi olsun sagsalim olsunlar da insallah
Her duamda varsiniz valla hic unutmuyorum insallah guzel gunleri hep beraber gorucezInşallah canımmm. Bana da dua edin kızlar hamilenin duası kabul olur inşallah benimde kızım olur... maşallah yolu yariladin :)
Bes ay bitti biraktm korunmayi hemen hamile kaldm ama ilki gibi kolay gecmiyo hem psikolojik hem bedenen zorluyo beni ama bunada sukur.kafamiz rahat degl en cokta o yoruyo ne olcak nasil biticek diye dusune dusune geciyo gunlerMaşallah canım inşallah bizlerede nasip olur.Çoğu bitmiş ne güzel Hamileliğin zor geçiyormu bende korunmayı bırakmayı düşünüyorum ama tedirginim.Sen tam 5 ay bitincemi korunmayı bıraktın
Cnm bebeğini aldinmi kucağına yazarmisn musait olduğunda bizede umut olursun insallahBen kaybettiğim andan itibaren düşündüm.hiç korunmadım.zaten biraz sıkıntılı gebe kalmam.şükür 8 ay sonra geldi mucizem..inşallah sağlıkla gelecek annesine.ama tabii oğlum hep Aklımda ...
Ebende bir sebep bulunamamıştı ama ikinci gebeliğinde nasip olursa her türlü önlem alınacak. O yüzden iğne de kullanıcamSende kan pıhtılasması mı cıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?