Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah yardimci n olsun inşallah tez vakitte kavuşur sun bebeğine. Bende bu ay korunma yi bırakı ca m korkuyorum hemen olmazsa bende çok stres yapıyorum kızım 2 sene ye yakın bekledik zaten stresten olmamıştı. Inşallah şimdi de böyle olmaz. Rabbim bize de sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insallah.
amin canim insallah hic beklemeden bu ay hamile kalirsin...

canim sen kiz bebek icin biseyler yapmismiydin butun bildiklerimi denedim ve herkes bana senin kizin olmaz dedi yine oglun olur dediler rabbim nasip etti cok hayallerim vardi yine hepsini deneyecegim imsallah rabbim bize şöyle saglikli,hayirli,tatli dilli bir kiz bebis versin insallah
bende yine cennet kokulu kizim gelsin istiyorum kizlarimiz gelsin bir an once arkadaskar allah isteyen herkeze gonlundekini versn insallah canim

aynen canim sana katiliyyorum gecengun otobuste yanimda oturan bayanin 27 haftalik bebgi sgk da yasatmislar bizim o kadar paralar vermemize ragmen olamdi 34 36 39.haftalarda kaybettik hep nasip kismet diyorum ve bolbol dua diyorum gerisi boş
Beni.de 27 haftalık dogdu ama yasamadı malasef. Rabbim isteseydi yasardı bu dubyada rızkı 1 haftaymıs. Ama eger dr ların hastanenin en ufacık hatası varsa Rabbim ahirette kucagımda bebegimle hesabını sorsundavacı olacagım onlardan. Urada dogup kucagına alıp kaybeden annelerde var. Hersey Allatan yapabilecegimiz birsey yok. İnsaallah su cuma saati hurmetini tez vakitte kolayıyla aratmadan saglıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz uzun omurlu salih evlatlar nasip eder hepimize Rabbim. Kolay hamilelik gecirmeyi tam zamanında kucagımıza almayı eslerimizle sevdiklerimizle afiyetle saglıkla buyutmeyi nasip eder Yaradan. Amin amin amin

iki ayi gecmisti canm adet getirici hapla hastalandim dun gittim kan tahlilleri yapildi sonuclar icin pazartesi gidecegim sonra muayene falan sonuclara gore hayirlisi bakalim canm...

İnşallah güzel şeyler söyler canım.Benim yine gecikti hala adet olmadım. idrar testınde kalsıyum oksalat görüldü yazıyor sonuçları pazartesi doktora göstereceğim.

Kızlar bılgısı olan var mı?

Beni.de 27 haftalık dogdu ama yasamadı malasef. Rabbim isteseydi yasardı bu dubyada rızkı 1 haftaymıs. Ama eger dr ların hastanenin en ufacık hatası varsa Rabbim ahirette kucagımda bebegimle hesabını sorsundavacı olacagım onlardan. Urada dogup kucagına alıp kaybeden annelerde var. Hersey Allatan yapabilecegimiz birsey yok. İnsaallah su cuma saati hurmetini tez vakitte kolayıyla aratmadan saglıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz uzun omurlu salih evlatlar nasip eder hepimize Rabbim. Kolay hamilelik gecirmeyi tam zamanında kucagımıza almayı eslerimizle sevdiklerimizle afiyetle saglıkla buyutmeyi nasip eder Yaradan. Amin amin amin
amin canim amin ne bilim sanki hala biraz kendimi sucluyor gibiyim bakırköy kadin dogum hastanesine gidelim dediler ben gitmedim ya ondan galiba rabbim bu sefer bize ve bebklarimize saglik versin bize dogru yolu gostersin insallah

bende yine cennet kokulu kizim gelsin istiyorum kizlarimiz gelsin bir an once arkadaskar allah isteyen herkkizimiersn insallah canim
amin canim görüp kaybetmek daha zor rabbim bizlere sabir versin gonlumuzdekini hayirlisiyla karnimiza koysun insallah saglikli sihhatli kucagimiza alabilelim kizimi dusundukce hemen kizim olsun istiyorum ama biraz iyilesmem lazim yine kizim olurmu acaba diyorum kiyafetlerini kullanabilirmiyim diyorum hep dua ediyorum

kizlar kiz bebek isteyenler meryem suresini okusun bide ali imran suresi 36.ayetini erkek isteyenler yusuf suresini okusun ali imran suresi 38.ayetini okusun mutlaka bide bu dualar cabuk hamile kalmak icin de iliskiye gireceginiz ay baslayin okumaya taki cinsiyeti ogrenene kadar devam edin rabbim nasip esiyor kiz bebek icin herzaman sol erkek bebek icin sag taraf yatsin hepsini deneyen birisi olarak tabiki saglikli. ve hayirli evlat dileyecegiz dualarimizda rabbim nasip edecek

kizlar ümmü sübyan diye bisey duydunuzmu gebeliklerinizde geceleri korku yasadinizmi yasayan bilen varsa yazarsa sevinirim

amin canim görüp kaybetmek daha zor rabbim bizlere sabir versin gonlumuzdekini hayirlisiyla karnimiza koysun insallah saglikli sihhatli kucagimiza alabilelim kizimi dusundukce hemen kizim olsun istiyorum ama biraz iyilesmem lazim yine kizim olurmu acaba diyorum kiyafetlerini kullanabilirmiyim diyorum hep dua ediyorum
amn insallah canim once saglikli sihatlisi ama kizlarimiz gelsin bende melegimin kiyafetlerini giydirmek istiyorum kafayi yiyecegim ya nolur bi kizim olsun iki kez sezeryan oldum bu son sansim olacak sanirim senn ne kadar oldu daha ne kadar korunacaksin...

kizlar kiz bebek isteyenler meryem suresini okusun bide ali imran suresi 36.ayetini erkek isteyenler yusuf suresini okusun ali imran suresi 38.ayetini okusun mutlaka bide bu dualar cabuk hamile kalmak icin de iliskiye gireceginiz ay baslayin okumaya taki cinsiyeti ogrenene kadar devam edin rabbim nasip esiyor kiz bebek icin herzaman sol erkek bebek icin sag taraf yatsin hepsini deneyen birisi olarak tabiki saglikli. ve hayirli evlat dileyecegiz dualarimizda rabbim nasip edecek
Canım Allah kalbine göre versin öncelikle dualar çok önemli elimizde olan tek şey dua.ama cinsiyet tamamen erkekle alakalı biizm sağ yada sola yatmamızla değil.Sen çok dua etmisşşin rabbim kabul etmiş inşallah yine eder.ama öle sağ sol diye kendini çok yorma rahat olmaya çalış bence korunma dönemin bitince.

Kızlar iyi geceler. Bugün tatilden döndüm ve adet oldum. Bu ayı da boş geçirdik maalesef:KK43:
Üzülme demicem çünkü insan ister istemez üzülür heleki bizimki gibi kayıp yaşayanlar çok zor çünkü ama bende diorum ki en azından hayırla gelsin aramadan sapsaglam ömürlü en güzeli gelsin hepimize yeterki tabiki de en kisa zaman hayırlı zaman olsunnn bende bıraktım bakalım Rabbim YARDIMCIMIZ olsunn hiç bişey ilaç olmuyo bize Rabbim inş göndersin bebwklwrimiziii aminnnnnn nnn nnn n n n

Canım Allah kalbine göre versin öncelikle dualar çok önemli elimizde olan tek şey dua.ama cinsiyet tamamen erkekle alakalı biizm sağ yada sola yatmamızla değil.Sen çok dua etmisşşin rabbim kabul etmiş inşallah yine eder.ama öle sağ sol diye kendini çok yorma rahat olmaya çalış bence korunma dönemin bitince.[/QUOTE.

aynen canim cok dua ettim ama sag,sol olayina şöyle inaniyorum 2 oglum var ikisndede saga yatmistim ben normalde sola yatamam halada yatamam ama kizimda sola yattim kizim oldu belki tesaduf ama o bile guzel bizimkisi bi umit

Back
X