Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

amn insallah canim once saglikli sihatlisi ama kizlarimiz gelsin bende melegimin kiyafetlerini giydirmek istiyorum kafayi yiyecegim ya nolur bi kizim olsun iki kez sezeryan oldum bu son sansim olacak sanirim senn ne kadar oldu daha ne kadar korunacaksin...
bende iki kez sezeryan oldum canim benimde son şansım Allah nasip ederse ekim kasim gibi dusunuyorum haziranin 5 inde dogum yaptim doktorum 3 ay sonra dusunebilirsin dedi bende ona ekim yada kasim diyorum bakalim kismet yine kizimiz olursa bebegimin yerine koyarim insallah ama kizin olmasini istiyosan mutlaka adetin bittikten sonra 5. gunden itibarwn iliski olsun bide yumurtlamana 2 gun kala bitir iliskiyi ben oyle hamile kaldim kizima bide meryem suresini oku mutlaka cinsiyetini ogrenene kadar okudum ben rabbim gonlumuzde olani hayirlisiyla sağlıklı bi sekilde nasip eder insallah

aynen canim cok dua ettim ama sag,sol olayina şöyle inaniyorum 2 oglum var ikisndede saga yatmistim ben normalde sola yatamam halada yatamam ama kizimda sola yattim kizim oldu belki tesaduf ama o bile guzel bizimkisi bi umit
Allah kalbinden geçen hayırlı olanı nasip etsin sana ve herkese canım .

Yüce rabbim yeterki versin de kız erkek hiç fark etmiyor ben bebegimi bayramın üçüncü günü kaybettim 9 aylik di doguma 1. 5 günüm vardı kalbi durmuş yawrumum ama Allah dan herşey Inşallah yine verir
insallah canim kacinci bebegindi cinsiyeti neydi kiz erkek tabii ki farketmiyor ama kizim oldu sonucta gozumde kaldi o mutlulugu bidaha yasamak istiyorum hayallerim vardi ben ogullarimida cok seviyorum hicbirseye degismem ama kizimi kucagima alamadan kaybettim belki ondandir ama nasip insallah rabbim gonlumdekini biliyor hayırlısıyla versin insallah

amin canim amin ne bilim sanki hala biraz kendimi sucluyor gibiyim bakırköy kadin dogum hastanesine gidelim dediler ben gitmedim ya ondan galiba rabbim bu sefer bize ve bebklarimize saglik versin bize dogru yolu gostersin insallah

Öyle düşünme canım olacağın önüne maalesef geçilmiyor.Benim evime hastane 2 dk mesafede ben oraya gitmedim mesela.özel araçla 15 dk mesafesi olan başka hastaneye gittim ama yol çalışması varmıs 2 saat sürdü nerdeyse.Benide çok eleştırdıler agrın olunca nıye yakınındakı hastaneye gitmedin diye ama ben nerden bilebilirdim bilseydim koşarak gitmezmıydım. Abim benim evin ordaki hastaneye gitti ama bebegı yıne benım dogum yaptıgım hastaneye gitti çünkü hastanenın küvezı yoktu.Bende bazen düşünüyorum ama beni üzmekten yıpratmaktan başka birşey yapmıyor çok keşkelerim var ama Allah korusun şeytana uyup isyan etmekten korkarım giden geri gelmiyor

Öyle düşünme canım olacağın önüne maalesef geçilmiyor.Benim evime hastane 2 dk mesafede ben oraya gitmedim mesela.özel araçla 15 dk mesafesi olan başka hastaneye gittim ama yol çalışması varmıs 2 saat sürdü nerdeyse.Benide çok eleştırdıler agrın olunca nıye yakınındakı hastaneye gitmedin diye ama ben nerden bilebilirdim bilseydim koşarak gitmezmıydım. Abim benim evin ordaki hastaneye gitti ama bebegı yıne benım dogum yaptıgım hastaneye gitti çünkü hastanenın küvezı yoktu.Bende bazen düşünüyorum ama beni üzmekten yıpratmaktan başka birşey yapmıyor çok keşkelerim var ama Allah korusun şeytana uyup isyan etmekten korkarım giden geri gelmiyor
Aynen canim bende oyle diyorum kismet nasip tabiiki ama arada aklima da geliyor,iste kendimi sorguluyorum ama daha,iyiyim biraz kendimi teselli ediyorum yapacak baska bisey yok hic isyan etmedim şükür rabbim yine nasip edecek insallah hepimize saglikli sihhatli bi bebek insallah

kizlar ümmü sübyan diye bisey duydunuzmu gebeliklerinizde geceleri korku yasadinizmi yasayan bilen varsa yazarsa sevinirim
Canım duydum ben ve benim bebeğim gece öldüğü için söylediler belki ondandir diye özelden bana da yazar misiniz tugrammbebegimm tugrammbebegimm sende biliyorsun galiba canım bilgilendirin beni lütfen.

Ami
Üzülme demicem çünkü insan ister istemez üzülür heleki bizimki gibi kayıp yaşayanlar çok zor çünkü ama bende diorum ki en azından hayırla gelsin aramadan sapsaglam ömürlü en güzeli gelsin hepimize yeterki tabiki de en kisa zaman hayırlı zaman olsunnn bende bıraktım bakalım Rabbim YARDIMCIMIZ olsunn hiç bişey ilaç olmuyo bize Rabbim inş göndersin bebwklwrimiziii aminnnnnn nnn nnn n n n

Âmin inşallah bundan sonra sağlıklı ve hayırlı evlatlar alırız kucaklarımıza.

Nasil OTE="Esigul6061, post: 41978965, member: 672470"]Canım duydum ben ve benim bebeğim gece öldüğü için söylediler belki ondandir diye özelden bana da yazar misiniz tugrammbebegimm tugrammbebegimm sende biliyorsun galiba canım bilgilendirin beni lütfen.[/QUOTE]
Nasil yani canım gece ölünce oluyormuş

Canım duydum ben ve benim bebeğim gece öldüğü için söylediler belki ondandir diye özelden bana da yazar misiniz tugrammbebegimm tugrammbebegimm sende biliyorsun galiba canım bilgilendirin beni lütfen.

Bence cnm bu tur şeylere girmeyin insanın psikolojisi daha çok bozulur yüce rabbim ömürlerini okadar yazmis takdiri ilahi yani tamam insan merak ediyor etmiyor degil bnm bebegimde gece ölmüş olabilir tam saatini bilemiyorum cunki

Bence cnm bu tur şeylere girmeyin insanın psikolojisi daha çok bozulur yüce rabbim ömürlerini okadar yazmis takdiri ilahi yani tamam insan merak ediyor etmiyor degil bnm bebegimde gece ölmüş olabilir tam saatini bilemiyorum cunki
Canim geceyle alakasi varmi yokmu bilmem ama hayatimizda olan seyler tabiki Allahtan baska kimse bilemez ama ben var olduklarina inaniyorum Rabbim bizlerden uzak eylesin ben tedbirimi aldim gerisi rabbime kalmis

Aynen canim bende oyle diyorum kismet nasip tabiiki ama arada aklima da geliyor,iste kendimi sorguluyorum ama daha,iyiyim biraz kendimi teselli ediyorum yapacak baska bisey yok hic isyan etmedim şükür rabbim yine nasip edecek insallah hepimize saglikli sihhatli bi bebek insallah

Senin bebegin neden vefat etti cnm
Başın sağolsun canım çok üzüldüm. kaç haftalıktı tam

Dostlar sağolsun cnm ogün tam 40. Haftamizdi u ltrasona göre doğum tarihinde vefat etti cnm 19 temmuz da

Dostlar sağolsun cnm ogün tam 40. Haftamizdi u ltrasona göre doğum tarihinde vefat etti cnm 19 temmuz da
Rabbim bidaha yasatmasin ayni acilari bizleride sevindirsin rabbim hayirli dogumlar nasip etsin insallah

Yüce rabbim yeterki versin de kız erkek hiç fark etmiyor ben bebegimi bayramın üçüncü günü kaybettim 9 aylik di doguma 1. 5 günüm vardı kalbi durmuş yawrumum ama Allah dan herşey Inşallah yine verir
Canım seni çok iyi anlıyorum bende bebeğimi doğuma 4 gün kala kaybettim hiç bir sebep yokken benimde ilk bebeğimdi Allahım sana ve eşine dayanma gücü versin çok geçmiş olsun Allah bir daha aynı acıları yaşatmasın.

Canım sana da çok geçmiş olsun her gün aramıza yeni birinin katılması beni çok uzuyor. Rabbim sabır versin.

Ben ilk başta çok inanmıyordum ama kaynanama falanda olmuş yakın cevreme. Birde mevlutte kuran okuyan hoca da söyledi. Tedbir amaçlı diyorum ben tipta tedbiri aldık yoksa bende diyorum hep gunu bu kadarmis yavrumun Allah booyle istedi elden hic birsey gelmez.inşallah sağlıkla doğar bu sefer sağlık li bir bebeğim olur da hastane den kucağımda yavrum la çıkarım bu duam hepimiz için.

Back
X