- 18 Temmuz 2015
- 200
- 197
- 103
- 34
Bayanlar bişi sorcam.hepimizin yavrusu kuş olup uçtu?çoğumuzunki aldığımız hiçbişeyi kullanamadı da giyemedi de?aldıklarınızı ikinci bebişlere saklıyo musunuz yoksa attınız mı,verdiniz mi?ben çok kararsızım napacağımı bilmiyorum.iğneden ipliğe herseyi tam ne atmaya ne saklamaya kıyamıyorum?
ciddi misinnnn :) ne kadarlık çok sevindimHakkinda hayirlisi böyle imis demekki. Nasip kimbilir hic beklemedigin bir anda birde bakmissin Rabbim göndermis.. bu arada bende hamileyim
Inanki bende hayatimdan nerdeyse herkesi cikardim.bemi anlamayan acimi benimle paylasmayan derdime ortak olmamis kimseyi gormek bile istemiyorum.kim.olursa olsunnn
bende taşınmayı çok istiyorum. Keşke olabilse.:)) insan yazdikca ve okudukca rahatliyor. Güçlü durmak gibi niyetim yok aslında beni anlayanlar ve samimiyetine inandığım kisilerin yaninda cok rahatim duygularımı paylasabiliyorum. Hayatımdan çoğu kisiyi bende cikardim ama bazi insanlar aileden olunca ve arsiz oldukları icin zor oluyor. Hayır demeyi de öğrendim artık. Yasimi tutabiliyormuyum onuda bilmiyorum bosluktayim sanki. Yalnizligi severdim simdi daha cok seviyorum hayatimda simdi yeni insanlarin olmasini istiyorum. Herkeste n herseyden uzak soru sormayan yorum yapmayan içten ice mutluzluguma sevinen insanlar olmadan yasamak istiyorum. Mümkün olsa baska yerde yasamak isterdim
Bizi üzen insanların yanımızda olmalarının hiçbir anlamı yok. En iyisini yapıyorsun.Inanki bende hayatimdan nerdeyse herkesi cikardim.bemi anlamayan acimi benimle paylasmayan derdime ortak olmamis kimseyi gormek bile istemiyorum.kim.olursa olsunnn
Ben vermedim. Çünkü herşeyini O'nun üstünde, elinde hayal ederek aldım. Başka bebeklerin üstünde görmeye ya da düşünmeye yüreğim dayanmazdı. Allah nasip ederse ikinci Bebeğine sakla. Ben öyle yaptım. Benim oğlum olmuştu eğer nasibimde varsa ikinci kız olursa o zaman bakarım çaresine diye düşündüm.Bayanlar bişi sorcam.hepimizin yavrusu kuş olup uçtu?çoğumuzunki aldığımız hiçbişeyi kullanamadı da giyemedi de?aldıklarınızı ikinci bebişlere saklıyo musunuz yoksa attınız mı,verdiniz mi?ben çok kararsızım napacağımı bilmiyorum.iğneden ipliğe herseyi tam ne atmaya ne saklamaya kıyamıyorum?
geçmişi okuyamadım canım sende mi 6 aylık kaybettin benimde 6 aylıktıben hiçbir şey almamıştım kızlar annemler ve kayınvalidem ufak tefek şeyler hazırlamışlardı benimki sizinkilere göre küçüktü belki de o yüzden ama çok biliyorum öğrenir öğrenmez alışverişini yapanlar da var 6. aydan sonra başlayacağım derdim hep bi de bizim taşınma durumumuz vardı o zamanlar şimdi seneye haziranda taşınacağız inşallah çok da zordu hamileliğimbundan sonraki de sağlıklı olursam ve bebeğim iyi olursa 6. aydan sonra alacağım herşeyini :) ama eğer alsaydım kullanırdım diye düşünüyorum geçici bir süre için aileme veriridim bebek doğunca geri alırdım
5 aylıktı canımgeçmişi okuyamadım canım sende mi 6 aylık kaybettin benimde 6 aylıktı
Iyiyim canım çok şükür baya ayrı kaldım sizden internet yoktu bir haftadır.Nasilsin canim?
hamileyken görülen rüyada bebeğin cinsiyeti aynı çıkarmış öncesinde gördüysen de tersi çıkarmış bende tutmuştu bu rivayet :)Iyiyim canım çok şükür baya ayrı kaldım sizden internet yoktu bir haftadır.
Bekleyiş içindeyim önümüzdeki hafta pazartesi test yaptiricam tabi adet olmazsam o zaman a kadar.
Psikolojim alt üst olmuş durumda geçen gün rüya gördüm hamile ymis im bebeğim hareket etmiyor diye Ağlıyorum hastanede ordan oraya kosuyorum. Sonra doğum oluyor ama annem doğuruyor bebeği güzel bir erkek bebek.
Bugün yine rüya gördüm sanki gerçek gibiydi. Evde test yapıyorum ileten tek çizgi sonra bekliyormus um 2 çizgi oluyor öyle sevinirim bagiriyorum hamile im diye uyandım meğer ruyaymis
öyle işte sen nasılsın bu arada hamile kalan arkadaşlar var sanırım :) son durum nedir kızlar ?? :)
öyle canım tabi herşey Allah tan..ben bu halde hamile kalabildim ama iş hamile kalmaklada bitmiyor işte..rabbim önce bize ve eşlerimize sağlık versin gerisi hallolur. artık herşeyi takacak mecalim kalmadı..Allahtan ümit kesilmez. Benim bir arkadaşımında sol tüpü tıkalıydı. Dr.a gittiğinde öğrenmiş. Dr. Senin hamile kalabilmen için biraz uzun bir süreç gerekli demiş. Klomen ve çatlatma iğnesi kullanmamız gerekli demiş. Ama kontrolden 2 hafta sonra hamile Olduğunu öğrendi. Dr.u çok şaşırmış:) Allah bilir Herşeyin en doğrunu
Ah canım inşallah ya inşallah yine bir kızım olmasını çok istiyorum Allah biliyor ya içimi erkek te olsa sağlıklı olsun ama kız olursa havalara ucarim. .. :)hamileyken görülen rüyada bebeğin cinsiyeti aynı çıkarmış öncesinde gördüysen de tersi çıkarmış bende tutmuştu bu rivayet :)
geç olsunda iyi sonuçlansın yeter ki.en son haber benden gelecek sanırım :)) nisan ve sonrası :)
bana da çocuğu ölen sen misisn dediler geçen de..Allah ım ne diyeceğimi bilemedim..hıhı dedm geçtim. amann ben takdığımla kendime zarar veriyorum bıraktım gitti artık şuursuz insanları..Ahh ahh eb yakinindakiler bile neler söylüyo bazen ben artik duymamis gibi yapiyorum insanlar basina gelmeden anlayamiyo bide bana aciyanlar falan oluyo yazik bu gelinin de cocugu öldü diyolar odadan cikar cikmaz cocuk sakat miymis hasta miymis kendinde mi bi hastalik varmis:) doktorlar bile bulamadi hala bi sebep cahil tipler konusur iste kayinvalidem de beni sucluyodu hem de acimin ilk zamanlarinda agladiysa bi annem agladi gercekten derler ya ben yanarim kuzuma kuzum yanar kuzusuna gerisi yalan
bende öyleydim.. bugün ip alıp bişeyler öreyim diyorum kafa dağıtmam lazım..Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla versin Esigül..Ah canım inşallah ya inşallah yine bir kızım olmasını çok istiyorum Allah biliyor ya içimi erkek te olsa sağlıklı olsun ama kız olursa havalara ucarim. .. :)
Kafayı bozdum iyice çok hassaslastim durup durup Ağlıyorum kendime hakim olamıyorum Allah sonumuzu Hayır etsin hepimizin.
inşallah canım hepimizin iyi sonuçlanırgeç olsunda iyi sonuçlansın yeter ki.
bende baktım şimdi jel miş galiba denemekten zarar gelmez bencekızlar dr. bize preseed önerdi.. bazen acı hissediyorudum.. netten orumlara bakınca baya hamile kalan varmış böyle ama ben pek inanmadım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?