Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ben öyle abartı kıyafet almamıstım annem benden daha cok hazirlanmisti ilk torun olunca esim de öyle bebek arabasini yatagini baya bi pahaliya almisti hatta kizmistim kiyamadik hicbiseyini vermedik herseyini yikayip tek tek ütülemistim dolabina yerlestirirken de rabbim icini doldursun giydirmeyi nasip etsin derdim ama cennet kuşuymuş oglum. İnsaallah kardeslerine nasip olur giymek canim verme sen de

Inanki bende hayatimdan nerdeyse herkesi cikardim.bemi anlamayan acimi benimle paylasmayan derdime ortak olmamis kimseyi gormek bile istemiyorum.kim.olursa olsunnn
bende taşınmayı çok istiyorum. Keşke olabilse.

Ben vermedim. Çünkü herşeyini O'nun üstünde, elinde hayal ederek aldım. Başka bebeklerin üstünde görmeye ya da düşünmeye yüreğim dayanmazdı. Allah nasip ederse ikinci Bebeğine sakla. Ben öyle yaptım. Benim oğlum olmuştu eğer nasibimde varsa ikinci kız olursa o zaman bakarım çaresine diye düşündüm.

ben hiçbir şey almamıştım kızlar annemler ve kayınvalidem ufak tefek şeyler hazırlamışlardı benimki sizinkilere göre küçüktü belki de o yüzden ama çok biliyorum öğrenir öğrenmez alışverişini yapanlar da var 6. aydan sonra başlayacağım derdim hep bi de bizim taşınma durumumuz vardı o zamanlar şimdi seneye haziranda taşınacağız inşallah çok da zordu hamileliğim bundan sonraki de sağlıklı olursam ve bebeğim iyi olursa 6. aydan sonra alacağım herşeyini :) ama eğer alsaydım kullanırdım diye düşünüyorum geçici bir süre için aileme veriridim bebek doğunca geri alırdım

geçmişi okuyamadım canım sende mi 6 aylık kaybettin benimde 6 aylıktı

kızlar topiğin kurucusu 24kasım hepinize selam söyledi sabırlar diledi
o şimdi kızını büyütüyor çok tatlı cimcime Allaha emanet....
hep aynı yollardan geçtik sınav işte Allahım güzellikle sınavımızı vermeyi nasip etsin
acı ilk günkü gibi kalmıyor ha unutuluyormu asla ama normal yaşama dönülüyor. Buda Allahın bize bir lütfu yoksa yaşanmazdı ama alışılıyor bir şekilde
En kısa zamanda herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim

Iyiyim canım çok şükür baya ayrı kaldım sizden internet yoktu bir haftadır.
Bekleyiş içindeyim önümüzdeki hafta pazartesi test yaptiricam tabi adet olmazsam o zaman a kadar.
Psikolojim alt üst olmuş durumda geçen gün rüya gördüm hamile ymis im bebeğim hareket etmiyor diye Ağlıyorum hastanede ordan oraya kosuyorum. Sonra doğum oluyor ama annem doğuruyor bebeği güzel bir erkek bebek.

Bugün yine rüya gördüm sanki gerçek gibiydi. Evde test yapıyorum ileten tek çizgi sonra bekliyormus um 2 çizgi oluyor öyle sevinirim bagiriyorum hamile im diye uyandım meğer ruyaymis

öyle işte sen nasılsın bu arada hamile kalan arkadaşlar var sanırım :) son durum nedir kızlar ?? :)

hamileyken görülen rüyada bebeğin cinsiyeti aynı çıkarmış öncesinde gördüysen de tersi çıkarmış bende tutmuştu bu rivayet :)

öyle canım tabi herşey Allah tan..ben bu halde hamile kalabildim ama iş hamile kalmaklada bitmiyor işte..rabbim önce bize ve eşlerimize sağlık versin gerisi hallolur. artık herşeyi takacak mecalim kalmadı..

hamileyken görülen rüyada bebeğin cinsiyeti aynı çıkarmış öncesinde gördüysen de tersi çıkarmış bende tutmuştu bu rivayet :)
Ah canım inşallah ya inşallah yine bir kızım olmasını çok istiyorum Allah biliyor ya içimi erkek te olsa sağlıklı olsun ama kız olursa havalara ucarim. .. :)

Kafayı bozdum iyice çok hassaslastim durup durup Ağlıyorum kendime hakim olamıyorum Allah sonumuzu Hayır etsin hepimizin.

bana da çocuğu ölen sen misisn dediler geçen de..Allah ım ne diyeceğimi bilemedim..hıhı dedm geçtim. amann ben takdığımla kendime zarar veriyorum bıraktım gitti artık şuursuz insanları..

bende öyleydim.. bugün ip alıp bişeyler öreyim diyorum kafa dağıtmam lazım..Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla versin Esigül..

kızlar dr. bize preseed önerdi.. bazen acı hissediyorudum.. netten orumlara bakınca baya hamile kalan varmış böyle ama ben pek inanmadım sanki

Etrafimda olsun burda olsun sanki hep kizini kaybedenin sonra kizi, oglunu kaybedenin de sonra yine oglu olmus. Rabbim sanki aldiginin yerine tesellisini vermis Allah biliyor ya hep ilk cocugum kiz olsun isterdim ama erkek oldugunu ögrenince de cok sevinmistim evlat sonucta. Ama simdi o kiz sevdasi kalmadi hep yine bi oglum olsa da abisinin acisini hafifletse bi avunmalik bi muştu olsa bize diye dua ediyorum. Allah en güzel vekil insallah bu melek annelerinin gönlünden geceni verir ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…