Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canimiz hala ilk günkü gibi acıyor sadece bunla yasamayi ogrendik bazen yokluğu daha zor geli y or tukeniyorum ama sabretmek baska caremiz yok keske olsa...

Aaa tebrik ederim canim insallah bebeginiz bu ay sizinle olur.

Ben de ilkokulda ing ögretmeniyim şu an için yeni bi hamileliğe bedenen de ruhen de hazir degilim ama olursa nasil olur diye de sıkıntısı icimde. Kolay degil derinden yaralandık. Burasi iyi geliyo bana :)
aynen öyle canım bana da iyi geliyor :) bundan sonra herşey güzel olacak içimizi ferah tutalım ki öyle olsun :)

Canim benim bebegini düşün rahatlamaya çalış hicbirsey senden ve bebeğinden onemli degil canım Allah can sagligi versin yeterki gerisi ne kadar zor olsada bir cikis yol bulunur

Nasilsin canim?

Bence 2 doktora daha görün bakalim onlar ne diyecek

Çok sevindim canım. Tatil gibisi yok. Ben normalde evimi çok özlerim bu sefer hiç özlememiştim.
Ben terapiye gitmiştim. Adam bana insanlara karşı güçlü durmak zorunda hissetme kendini Demişti. Karşındaki seni iyi görecek diye sakin tutma kendini Yasını tut Demişti. Yoksa bu Süreci dHa zor atlatırsın Demişti.
Ben Yaşadığım bu kötü tecrübeden sonra hayatımdan bir Sürü insanı çıkardım. Yanında kendimi huzurlu hissetmedikten sonra o insanların benim hayatımda olmalarının bir anlamı yok çünkü.
Çok uzattım dimi neyse:) çok huzurlu bir şekilde dönün inşallah tatilden:)

Inanki bende hayatimdan nerdeyse herkesi cikardim.bemi anlamayan acimi benimle paylasmayan derdime ortak olmamis kimseyi gormek bile istemiyorum.kim.olursa olsunnn

Bayanlar bişi sorcam.hepimizin yavrusu kuş olup uçtu?çoğumuzunki aldığımız hiçbişeyi kullanamadı da giyemedi de?aldıklarınızı ikinci bebişlere saklıyo musunuz yoksa attınız mı,verdiniz mi?ben çok kararsızım napacağımı bilmiyorum.iğneden ipliğe herseyi tam ne atmaya ne saklamaya kıyamıyorum?

:)) insan yazdikca ve okudukca rahatliyor. Güçlü durmak gibi niyetim yok aslında beni anlayanlar ve samimiyetine inandığım kisilerin yaninda cok rahatim duygularımı paylasabiliyorum. Hayatımdan çoğu kisiyi bende cikardim ama bazi insanlar aileden olunca ve arsiz oldukları icin zor oluyor. Hayır demeyi de öğrendim artık. Yasimi tutabiliyormuyum onuda bilmiyorum bosluktayim sanki. Yalnizligi severdim simdi daha cok seviyorum hayatimda simdi yeni insanlarin olmasini istiyorum. Herkeste n herseyden uzak soru sormayan yorum yapmayan içten ice mutluzluguma sevinen insanlar olmadan yasamak istiyorum. Mümkün olsa baska yerde yasamak isterdim

Inşallah sagsalim kucağına alirsin canim sayılı zamanin kaldi Allah bizlerede nasip eder inşallah. Çevre ndeki insanlar hamileligini farkettiler mi? Bende Allah izin verirse söylemeyi düşünmüyorum
Samimi oldugm bi kac arkadasm var onlar bastan biliyolardi ama geri kalan apt insanlarla muhatap olmuyorum disardan bakilinca belli oluyo ama hamile oldugm :) insallah hersey guzel olurda kucagima alirim yavrumu allahm hepimize nasp etsin

Komik geldi hic uzulmedm kadinin knsmalarina :) iyilesiyorum cok sukur ya onceden olsa eve gelir saatlerce aglardm

Ben bir tane çorabı ni bile vermedim veremem onlar oglumun. Annem besigini ana kucagini falan ben hastanedeyken odasini bosaltmis. Geri alacaktım ruyamda besigi odanin ortasinda ve daginikti vazgeçtim

Bende vermedim hic biseyini annemlerdn kaynanamin aldiklarini gormedm bile ama bu bebegime nasip olursa kullanicam herseyini allahm gostersn o gunleri.

Komik geldi hic uzulmedm kadinin knsmalarina :) iyilesiyorum cok sukur ya onceden olsa eve gelir saatlerce aglardm

Sınav olarak düşün canim daha ne dengesizlr karsimiza çıkacak kim bilir. Ben eskiden kirarim diye susardim simdi hic cekinmiyorum rahatsiz olduğum seyleri dile getiriyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…