- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
cnm valla bu insanları anlamak mümkün değil rabbim bize nasıl bi dayanma gücü veriyor düşünün artık kimsenin başına gelmesin ama bana bakanlar unuttum sanıyorlar bi de bana sorun hala her gün ağlıyorum rabbim inşallah en kısa zamanda kucaklarımızın sağlıklı uzun ömürlü evlatlarla dolmasını bizim için hayırlı kılar nasip eder
Allah ne zaman münasip görürse o zaman olsun canım ya. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde alalım da kucaklarımıza:)
Bakalım bu ay evlilik yıldönümümüz inşallah bu ay güzel haberler alırız. Eşimle birbirimize vereceğimiz en güzel hediye bu olur:)
aynen öyle canım bana da iyi geliyor :) bundan sonra herşey güzel olacak içimizi ferah tutalım ki öyle olsun :)Ben de ilkokulda ing ögretmeniyim şu an için yeni bi hamileliğe bedenen de ruhen de hazir degilim ama olursa nasil olur diye de sıkıntısı icimde. Kolay degil derinden yaralandık. Burasi iyi geliyo bana :)
Doktora gittin mi canim umarim hersey yolundadir
Kızlar çok cnm sıkkın artık çalışmak istemiyorum isterim çok sorun çıkarıyor ama eşim tek başına götürmez ne yapacağını bilmiyorum çok Yoruldum artık coooook bebeğimi evde büyütmek istyrum işten nefret ediyorum evde oturmak istiyorum allahım yardım etsin insallahh
Henüz küçük olduğu için göremeyiz dedi doktor o yüzden c.tesi gideceğim inş kısmet olursa
Canım benım bebeğim 34. Hafta bitti 35. Te doğuma girmiştim en son doktor kontrolünde 33. Hafta da 2370 gr di 1 hafta sonra doğum yaptim işte. Seninle aynı nerdeyse. Bebekte bir sıkıntı yoktu doktor benden kaynaklı olduğunu söyledi tedbir amacli iğne ve ilaç kullanacakmisim..
Hayırlısı herseyin bende neye kime inanamadım şaşırdım valla. Çok iyi 1 hafta da 3 kilo vermen çokta bekleme böyle giderse bir ayda ulaşırken istediğin rakama sonra bırak bence korunmayi canım. .
Kıyamam yainsaallah hicbirsey olmadan kazasız belasız atlatıp bebegine kavusursun canım. Ayy bazen hic misafirlige gitmeyeyim diyorum dayanamıyorum cunku o olmazsa esim sagolsun yiyoruz surekli :)
Ben dr randevu alamadım hala. Ama esim kesinlikle ameliyat istemiyoum diyor. Dr kesin miyom sebep degil dedi ya tekrar neyelim diyor. Dr son konusmamızdada pek ameliyat taraflı degildi ya iyiyce kafası bulandı. Annemde oyle ameliyat olma diyor. Napıcagımı bilmiyorum kafam allak bullak.
Çok sevindim canım. Tatil gibisi yok. Ben normalde evimi çok özlerim bu sefer hiç özlememiştim.Teşekkür ederim canım plansız aniden ciktik esim sürpriz yapmis tam adet söktürücü icmeye baslamistim tatile cikinca biraktim ama 3 gun once adet oldum şükür. Insanlardan uzaklasmak cok iyi geldi bizi en cok yipratan çevremizde ki kisilermis bunu anladim devamli savunma halinde gibiyim canimi iyice acitmasinlar diye güçlü durmaya calismak beni asiri yipratti.
İnşallahhhAaa tebrik ederim canim insallah bebeginiz bu ay sizinle olur.
Sukur cok agrim yok.ara ara.rahimde batmalar var ama dr yuzu gormek istemiyorummKorunuyorum canım ilk başlarda zaman gecsede bıraksam diyorum simdi korkuyorum. Ama tekrar bebegim olsun cok istiyorum. Sen nasilsin agrin falan var mi adetlerin ddüzene girdimi canim
Inanki bende hayatimdan nerdeyse herkesi cikardim.bemi anlamayan acimi benimle paylasmayan derdime ortak olmamis kimseyi gormek bile istemiyorum.kim.olursa olsunnnÇok sevindim canım. Tatil gibisi yok. Ben normalde evimi çok özlerim bu sefer hiç özlememiştim.
Ben terapiye gitmiştim. Adam bana insanlara karşı güçlü durmak zorunda hissetme kendini Demişti. Karşındaki seni iyi görecek diye sakin tutma kendini Yasını tut Demişti. Yoksa bu Süreci dHa zor atlatırsın Demişti.
Ben Yaşadığım bu kötü tecrübeden sonra hayatımdan bir Sürü insanı çıkardım. Yanında kendimi huzurlu hissetmedikten sonra o insanların benim hayatımda olmalarının bir anlamı yok çünkü.
Çok uzattım dimi neyse:) çok huzurlu bir şekilde dönün inşallah tatilden:)
Çok sevindim canım. Tatil gibisi yok. Ben normalde evimi çok özlerim bu sefer hiç özlememiştim.
Ben terapiye gitmiştim. Adam bana insanlara karşı güçlü durmak zorunda hissetme kendini Demişti. Karşındaki seni iyi görecek diye sakin tutma kendini Yasını tut Demişti. Yoksa bu Süreci dHa zor atlatırsın Demişti.
Ben Yaşadığım bu kötü tecrübeden sonra hayatımdan bir Sürü insanı çıkardım. Yanında kendimi huzurlu hissetmedikten sonra o insanların benim hayatımda olmalarının bir anlamı yok çünkü.
Çok uzattım dimi neyse:) çok huzurlu bir şekilde dönün inşallah tatilden:)
Samimi oldugm bi kac arkadasm var onlar bastan biliyolardi ama geri kalan apt insanlarla muhatap olmuyorum disardan bakilinca belli oluyo ama hamile oldugm :) insallah hersey guzel olurda kucagima alirim yavrumu allahm hepimize nasp etsinInşallah sagsalim kucağına alirsin canim sayılı zamanin kaldi Allah bizlerede nasip eder inşallah. Çevre ndeki insanlar hamileligini farkettiler mi? Bende Allah izin verirse söylemeyi düşünmüyorum
Komik geldi hic uzulmedm kadinin knsmalarina :) iyilesiyorum cok sukur ya onceden olsa eve gelir saatlerce aglardmDepresyona girdim deseydin yemiyor um icmiyorum cok mutsuzum deseydin mutlu olacakmi acaba. Insan toparlanmissin ne güzel hersey Allah tan deyip teselli etmeye c alisir sadece anne o galiba manyak mi ne ben bile sinir oldum. Yaşadıklarımı z cok zor ama bu dunya geçici insallah cennette yavrularimiza kavusacagiz doya doya onlari koklamak bizlere nasip olur insallah
Bayanlar bişi sorcam.hepimizin yavrusu kuş olup uçtu?çoğumuzunki aldığımız hiçbişeyi kullanamadı da giyemedi de?aldıklarınızı ikinci bebişlere saklıyo musunuz yoksa attınız mı,verdiniz mi?ben çok kararsızım napacağımı bilmiyorum.iğneden ipliğe herseyi tam ne atmaya ne saklamaya kıyamıyorum?
Bende vermedim hic biseyini annemlerdn kaynanamin aldiklarini gormedm bile ama bu bebegime nasip olursa kullanicam herseyini allahm gostersn o gunleri.Bayanlar bişi sorcam.hepimizin yavrusu kuş olup uçtu?çoğumuzunki aldığımız hiçbişeyi kullanamadı da giyemedi de?aldıklarınızı ikinci bebişlere saklıyo musunuz yoksa attınız mı,verdiniz mi?ben çok kararsızım napacağımı bilmiyorum.iğneden ipliğe herseyi tam ne atmaya ne saklamaya kıyamıyorum?
Komik geldi hic uzulmedm kadinin knsmalarina :) iyilesiyorum cok sukur ya onceden olsa eve gelir saatlerce aglardm
Samimi oldugm bi kac arkadasm var onlar bastan biliyolardi ama geri kalan apt insanlarla muhatap olmuyorum disardan bakilinca belli oluyo ama hamile oldugm :) insallah hersey guzel olurda kucagima alirim yavrumu allahm hepimize nasp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?