Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bugün doktora gittim keseyim gördü fakat bebeği göremedi 2 hafta sonra çağırdı.Adet tarihine göre 7+2 fakat keseye göre5+ 2 dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi.bencede geç döllenme oldu çünkü adetimden 3 gün önce baktım test negatifti 3 gün sonra baktım negatif di bir hafta sonra pozitif çıktı.inş herşey yolundadır biraz canım sıkıldı ama hayırlısı bebeğim benimledir inş.
Insallah canim hayirlisyla gorursun bebegini kesenin haftasina gore kucuk ondan gorememistir kötü dusunme bendede gorunmemisti

Gunlerdir ailem gozumun icine bakiyor. Onlarin ilk torunu olucakti kardeskerim dayi olucaklari icin cok mutluydu. Babam annem oyle sevinmistiki babamin karnimi optugunu bilirim. Annem bi dolu kiyafet aldi yun yastiklar yorganlar hatta usenmemis dantel piko nevresim rakimi yaptirmisti ogluma. Bu heycandan annem kendi rahatsizligini unuttu hemoroid vardi 6 ay once doktora gitti koloniskopide bagirsakta iki polip gorup almislar patolojide tekrari istendi polipler kanser ruski teskil edermis dikkat etmesi kontrol altinda olmasi lazim. Iki gun once yine agrisi ve kanamasi oldu :( benim drrdime dusmekten uzuntu stresten kadin kendini unuttu altinoluktan ankaraya geldik babam burda calisiyor bi hocadan randevu almis. Yarin kolonoskopu yapilacak. Duaniza ihtiyacim var insallah temiz cikar tahlilleri. Rabbim bizi baska acilarla sinama annem iyi olut insallah bende artik toparlanicagim biz uzuldukce onlar daha etkileniyor yaslari ilerliyor ve hastaliklar boy gosteriyor. Umarim yasadiklerimiz sondurbaska acilarla sinamasin bizi mevlam

Gunlerdir ailem gozumun icine bakiyor. Onlarin ilk torunu olucakti kardeskerim dayi olucaklari icin cok mutluydu. Babam annem oyle sevinmistiki babamin karnimi optugunu bilirim. Annem bi dolu kiyafet aldi yun yastiklar yorganlar hatta usenmemis dantel piko nevresim rakimi yaptirmisti ogluma. Bu heycandan annem kendi rahatsizligini unuttu hemoroid vardi 6 ay once doktora gitti koloniskopide bagirsakta iki polip gorup almislar patolojide tekrari istendi polipler kanser ruski teskil edermis dikkat etmesi kontrol altinda olmasi lazim. Iki gun once yine agrisi ve kanamasi oldu :KK43: benim drrdime dusmekten uzuntu stresten kadin kendini unuttu altinoluktan ankaraya geldik babam burda calisiyor bi hocadan randevu almis. Yarin kolonoskopu yapilacak. Duaniza ihtiyacim var insallah temiz cikar tahlilleri. Rabbim bizi baska acilarla sinama annem iyi olut insallah bende artik toparlanicagim biz uzuldukce onlar daha etkileniyor yaslari ilerliyor ve hastaliklar boy gosteriyor. Umarim yasadiklerimiz sondurbaska acilarla sinamasin bizi mevlam
İnşallah güzel ve hayırlı haberler alırsınız. Iyi düşünmeye çalış. Kötü Düşünceleri kafandan atmaya çalış. Bela Belayı çağırır derler.

Ben artık Allah bu günlerimizi aratmasın diye dua ediyorum. Maalesef beterin beteri var.

Gunlerdir ailem gozumun icine bakiyor. Onlarin ilk torunu olucakti kardeskerim dayi olucaklari icin cok mutluydu. Babam annem oyle sevinmistiki babamin karnimi optugunu bilirim. Annem bi dolu kiyafet aldi yun yastiklar yorganlar hatta usenmemis dantel piko nevresim rakimi yaptirmisti ogluma. Bu heycandan annem kendi rahatsizligini unuttu hemoroid vardi 6 ay once doktora gitti koloniskopide bagirsakta iki polip gorup almislar patolojide tekrari istendi polipler kanser ruski teskil edermis dikkat etmesi kontrol altinda olmasi lazim. Iki gun once yine agrisi ve kanamasi oldu :KK43: benim drrdime dusmekten uzuntu stresten kadin kendini unuttu altinoluktan ankaraya geldik babam burda calisiyor bi hocadan randevu almis. Yarin kolonoskopu yapilacak. Duaniza ihtiyacim var insallah temiz cikar tahlilleri. Rabbim bizi baska acilarla sinama annem iyi olut insallah bende artik toparlanicagim biz uzuldukce onlar daha etkileniyor yaslari ilerliyor ve hastaliklar boy gosteriyor. Umarim yasadiklerimiz sondurbaska acilarla sinamasin bizi mevlam
Canım basın sağolsun yazdiklarindan çok etkilendim çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum hiç moralini bozma Rabbim en kisa zamanda bir bebek nasip etsin acını unuttursun inşallah biliyorum insan unutmak bile istemiyor bende öyleydim hamile kalınca insan artık ona odaklanıyor. Ben bebegimi kaybettigimde kimsenin beni teselli bile etmesini istemiyordum öylece sürekli ağlamak istiyordum hersey geçtiği gibi oda geçiyor inan bana. Allah çok büyük tekrar verir sonra bakmissin bu sefer çocuktan bikmis hale geliriz yeterki böyle durumlarda herseyin Allah tan geldiğini bilip sabretmek lazım.

Bebegini kaybedenlere Rabbim sabır versin ve en kısa zamanda bebek nasip etsin inşallah. Benim durumumda sizden farksız. Allaha siginmaktan başka caremiz yok verende alanda O.
Cnm eğer senin için sorun olmayacaksa sen ne zaman ve neden kaybettin meleğini biz burda anlattıkça rahatlıyoruz

Canım basın sağolsun yazdiklarindan çok etkilendim çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum hiç moralini bozma Rabbim en kisa zamanda bir bebek nasip etsin acını unuttursun inşallah biliyorum insan unutmak bile istemiyor bende öyleydim hamile kalınca insan artık ona odaklanıyor. Ben bebegimi kaybettigimde kimsenin beni teselli bile etmesini istemiyordum öylece sürekli ağlamak istiyordum hersey geçtiği gibi oda geçiyor inan bana. Allah çok büyük tekrar verir sonra bakmissin bu sefer çocuktan bikmis hale geliriz yeterki böyle durumlarda herseyin Allah tan geldiğini bilip sabretmek lazım.
verende alanda yuce mevla biz zaten hic isyan etmedik burda okudugum kadariyla butun anneler kabullenmis bu durumu hepimiz yaradana siginmis ondan gelen her seyi kabulkenip sukrediyoruz. Umarim bosalan kucaklarimizi doldurur rabbim. Hepimixin dualarini duyar hepimize saglikli hayirli ve uzun omurlu bebekler nasip eder vakti gelince o buyuktur yucedir

tugrammbebegimm tugrammbebegimm ve Esigul6061 Esigul6061 benim genetik sonuçlarım çıktı homozigot 677tt ve heterozigot 20210ga genetik dr u büyük ihtimalle bundan dolayı yaşamışsın dedi perinataloğumu aradım kadın doğumcumda perinataloğumda çıkmasını beklemiyorlardı ama bakalım ne diyecekler
Canım rakam yoktu benim sonucum da pek anlamadım sende de benim gibi sadece Heterozigot mu çıktı yol sa hem Heterozigot hem de homozigot taşıyıcısı misin ortalama değerin üzerinde mi çıkmış rakamlar kağıtta yazıyorsa bir bakar misin t t çıkmış homozigot ta galiba o normal sende de Heterozigot g değil a çıkmış Heterozigot tasiyicisisin sanırım.eger öyleyse ileri ku aylarda sıkıntı oluyormus bunun içinde iğne tedavisi diyor doktorlar hayırlısı olsun insallah canım. Doktora gidince haberdar et bizi.

Gecmıs olsun canım. ALLAH IM şifa versin daha.buyuk açılardan korusun bizleri inşallah sonuçlar temiz çıkar. Dualarımiz annenle..

Cnm çok geçmiş olsun ..benim ailemde çok üzüldüm zaten onların desteğiyle ayağa kalktim onlar uzulmesn diye annem ben uzuluyrm diye içine attı zaten şeker hastadiydi gecen gun lerde anju oldu artık aglasamda uzulsemde asla Anneme belli etmiyorum annem çok kıymetli onu uzmemiz laizm allahım başımızdan eksk etmesin

Ahh canim 1 ay sonra komsum dedi saç

Bende hic inanamadim takii gomulene kadar yikarlarken bile yanindan ayrilmadim elinden tuttum prensesimin öptüm kokladim belki uyanir dedim ama olmadı cokzordu ama rabbim sabrını veriyor insallah daha büyük acılar yasamayiz

Bebeğini gören anneler eminim daha zor laniyordur ben goremedim diye üzülüyorum bazende iyikide görmedim diyorum

tugrammbebegimm tugrammbebegimm ve Esigul6061 Esigul6061 benim genetik sonuçlarım çıktı homozigot 677tt ve heterozigot 20210ga genetik dr u büyük ihtimalle bundan dolayı yaşamışsın dedi perinataloğumu aradım kadın doğumcumda perinataloğumda çıkmasını beklemiyorlardı ama bakalım ne diyecekler

Bir tane cocugun olduğu icin birsey cikmaz diyorlardi g aliba. Büyük ihtimalle
Igne verirler canim en azindan bir sebep bulunmus canin bende hicbirsey cikmadi:(

kanda pıhtılaşmayla ilgili sorun var demek oluyormuş erken yaşta kalp krizi vs geçirebilirsin dedi genetikçe ama perinatoloğum bunlar tek başına bişey ifade etmez benim için 22. hafta da kan akışında bozukluk olursa kan sulandırıcı iğneye başlarız yoksa önemli değil sen folik asit ve multi vitamin kullan dedi

Allah korusun canim. Doktoruna sor bebe aspirinide kani sulandiriyor bende birsey cikmadi ama doktor simdiden içmeye basla dedi bende aspirin kullaniyorum

E
İnşallah güzel ve hayırlı haberler alırsınız. Iyi düşünmeye çalış. Kötü Düşünceleri kafandan atmaya çalış. Bela Belayı çağırır derler.

Ben artık Allah bu günlerimizi aratmasın diye dua ediyorum. Maalesef beterin beteri var.
evet bu gunumuze sukredecegiz artik rabbim baska acilar vaska dertlerle sinamasin bizi:( gideni geri getiremiyoruz artik onlarla cennette kavusacagiz yanimizda bizinle olanlara sukredicegiz allahim onlari korusun acilarini gostermesin

Cnm çok geçmiş olsun ..benim ailemde çok üzüldüm zaten onların desteğiyle ayağa kalktim onlar uzulmesn diye annem ben uzuluyrm diye içine attı zaten şeker hastadiydi gecen gun lerde anju oldu artık aglasamda uzulsemde asla Anneme belli etmiyorum annem çok kıymetli onu uzmemiz laizm allahım başımızdan eksk etmesin
Aynen artik kendi derdimi icimde yasiyacagim. Biz nasil yavrumuza yaniyorsak onlarda bize yaniyor toparlanip ayaga kalkicam icimde firtinalar kopsada elimden geldigince yansitmamaya calusacagim. Bu zor gunlerimde ailem yanimda olmasaydi ben daha kotu olurdum. Sukurler olsun iyi ki varlar. Allah senin annenede sifa versin. Umarim ikinci yavrularimizla onlari sevindiririz biz iyi oldukca onlarda iyi olucak

Amin canim Rabbim annene sifa versin insallah temiz cikar sonuclar yuzunuz guler insallah

Back
X