Canim koktugun icin bilinc altindan dolayi boyle ruyalar goruyosun.rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin.kontrollerine sık git bekleme hic..2 saatte bir hareket etmesi lazim,hareketlerini iyi takip et,bu sefer kavusacaksin insallah Allahin izniyle.bizlere de dua et canim benim.Slm kizlar uzundur yazmiyorum ama okuyorum hepyeni katilanlara sabir diliyorm allahtan. Su an 30 haftalk hamileym ve dun gece ruyamda dogum yapmisim bebegimi kucagima vermisler kalp atisi yok yasamiyo diye ve butun organlarini almislar sadece kalbi kalms. Snra kucagmda canlaniyo aglamaya basliyo ebe alip organlarini geri koyuyo cok korkuyorm ama bu cocuguma da bisey olcak diye uyandm dudagmda kocaman bi ucuk ( surekli buna benzer ruyalar goruyorum allah yardmcimiz olsn saglikli sihhatli bebeklerimizi almayi nasip etsn.dualarinizi eksik etmeyn nolur hamile kaldktan snra da o korkuyu hic yenemedm (
Ah ah ne ne acı bir tesadüf ben de kızımı doğum günümde kaybettim. Allah sabır versin çok zorAynen canim bemimde cok hayallerim vardi haziranda 5 dogdu kizim birlikte dogum gunu yapacam kizimla derken 9 haziran dogumgunumde kaybettim kızımı ben nasıl hatirlyacagim dogumgunlerimi zaten unutamiyorum hayatımın en kötü dogumgunuydu
canım halsizlik falanda varsa doktora git istersen kan ilacı falan yazar belki de kist falan patlamıştır sende kurtulmuşsuındur ..ben 15. günde hastanelik olmuştum tansiyonum falan da düşüktü o zaman kan hapı vermişlerdi daha çok stres ve üzüntü tetiklemiş kanımın düşmesini ..iyi misin şimdi merak ettimNe kusuru canim cok sagol.ben psikolojik olarak iyi olmadigim icin herseyden korkar oldum.haklisin tabiki.oyle asiri degilde baya cok yani..2 saate bir uzun ped doluyor 2 gundur.insallah azalir valla kan kalmadi vucudumda.
Yürekler yangın yeri .rabbim bu acıyı tekrar yaşatmasın.Merhaba melek anneleri öncelikle hepinize sabırlar diliyorum. Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı. Birçok arkadaş var aramıza yeni katılan. Mesajların hepsini takip edemedim fakat anladım ki buradaki tüm annelerin hikayeleri farklı olsa da yürek yangınları acıları ve ozlemleri aynı. Ve her geçen gün daha da iyi anlıyorum ki bu acıyı yaşamayan bizleri anlayamaz.yuce Rabbim hiç bir anneye evlat acisi göstermesin.bugun çok da iyi değilim kafam karışık yüreğim buruk Rabbim bugunumu arayacak der t vermesin
Amin arkadaşım aminnnnYürekler yangın yeri .rabbim bu acıyı tekrar yaşatmasın.
Canimmm cok sagol,halsizligim devam ediyor ama kanama azaliyor gibi cok sukur.iki gundur sabaha kadar surekli ped degistirmeme ragmen yataga falan tasti,dogumdan sonra bile bukadar yogun olmamisti.ilk adet cok yogun oluyor demislerdi gercekten yogun oluyormus.yarina biraz daha azalir heralde.kan hapi kullaniyordum zaten,bitti tekrar almam lazim.biraz degisiklik olsun diye disariya ciktik esimle,yeni dogmus bebekleri gorunce dayanamadim aglamaya basladim hungur hungur,yazij esimide uzdumcanım halsizlik falanda varsa doktora git istersen kan ilacı falan yazar belki de kist falan patlamıştır sende kurtulmuşsuındur ..ben 15. günde hastanelik olmuştum tansiyonum falan da düşüktü o zaman kan hapı vermişlerdi daha çok stres ve üzüntü tetiklemiş kanımın düşmesini ..iyi misin şimdi merak ettim
bugün bende kötüyüm canım nereye gitsek bebekler buluyor bizi değil mi ..ve onları gördükçe kendi bebeğimizi düşünüp yanıyor içimiz..geçmiyor hiç ya hep aynı yerden vuruyor beni ..hamileliğimi de oğlumu da çok özledim napcaz biz böyle allah sabır versin..Şimdi sezeryan gibi ameliyat olacağım keşke bebeğimi de kucagıma alabilseydim şimdi.. ekimde doğacaktı hep düşünüyorum hep aynı yerdeyimCanimmm cok sagol,halsizligim devam ediyor ama kanama azaliyor gibi cok sukur.iki gundur sabaha kadar surekli ped degistirmeme ragmen yataga falan tasti,dogumdan sonra bile bukadar yogun olmamisti.ilk adet cok yogun oluyor demislerdi gercekten yogun oluyormus.yarina biraz daha azalir heralde.kan hapi kullaniyordum zaten,bitti tekrar almam lazim.biraz degisiklik olsun diye disariya ciktik esimle,yeni dogmus bebekleri gorunce dayanamadim aglamaya basladim hungur hungur,yazij esimide uzdumne yapicaksak, boyle hayat gecer mi yaa
Sorma yaa,birlikte hamile oldugum arkadaslarim hep dogurdu bebekleri kucaklarinda,kimisi 40ini cikardi paylasiyorlar gordukce mahvoluyorumbugün bende kötüyüm canım nereye gitsek bebekler buluyor bizi değil mi ..ve onları gördükçe kendi bebeğimizi düşünüp yanıyor içimiz..geçmiyor hiç ya hep aynı yerden vuruyor beni ..hamileliğimi de oğlumu da çok özledim napcaz biz böyle allah sabır versin..Şimdi sezeryan gibi ameliyat olacağım keşke bebeğimi de kucagıma alabilseydim şimdi.. ekimde doğacaktı hep düşünüyorum hep aynı yerdeyim
Amin canim,cumlemizie insallahAh ah ne ne acı bir tesadüf ben de kızımı doğum günümde kaybettim. Allah sabır versin çok zor
Devam et canım. Yazmak insanın bilinçaltıni boşalması na yardimci oluyor.ben de yazayım dedim ama olmuyor .elime kagit kalem alamıyorum nedense.Saat kac oldu hala uyuyamadimogluma mektup yazdim..hamileligimin basindan beri ona biseyler yazardim buyuyunce okusun diye..hangi haftadayiz,boyu kac,kilosu kac,neler hissediyorum onunla ilgili...simdi arkasindan devam ediyorum,hic okuyamiycak kucuk kuzum,ama ben yine de yazmaya devam edicem..
Bende hayatim diye bir defter almistim bizim esimle tanismamiz evlilik anilarimiz vSaat kac oldu hala uyuyamadimogluma mektup yazdim..hamileligimin basindan beri ona biseyler yazardim buyuyunce okusun diye..hangi haftadayiz,boyu kac,kilosu kac,neler hissediyorum onunla ilgili...simdi arkasindan devam ediyorum,hic okuyamiycak kucuk kuzum,ama ben yine de yazmaya devam edicem..
Bende ogluma bi defter almistim hayatim yaziyordu kapaginda cinar agaci vardi uzerinde. Esimle benim aile soy agacimiz cikardik esimle tanismamizdan evlikik anilarimiza hamile kaldiginda neler hisettigimize vs gibi anilar sonra ay ay hamilelikte yasadiklarim. Bu kisma kadar hepsi normal defterde bebegimin ayak izi ilk resmi vs vardi ayak izini aldirmistim ebeye defteri teslim ettim. Sonra ay ay dogumdan sonra yadadiklarimiz bebegimin gelisimi asilari ilk disinin cikisi vs olacakti okul anilarina kafar 18 yadina kadar doldurup 18. Yas gununde ona hefiye edicektim o da universite anilarini ve hayatinin kadinini bulup evlenince evlilik anilarini yazicakti offf neler hayak etmistik olmadi defterimiz yarim kaldi simdi ikinci cocugun okdugunda ona yapmasam haksizlik oluxak yapsam icinde hep oglumda yasadiklerimin korkusu yine yarim kalir mi bu defter olucak Allah yardimcimiz olsunSaat kac oldu hala uyuyamadimogluma mektup yazdim..hamileligimin basindan beri ona biseyler yazardim buyuyunce okusun diye..hangi haftadayiz,boyu kac,kilosu kac,neler hissediyorum onunla ilgili...simdi arkasindan devam ediyorum,hic okuyamiycak kucuk kuzum,ama ben yine de yazmaya devam edicem..
dün gece bende uyuyamadım kalktım bir baktım mutfakta oturup kalmışım kim bilir kaç dakikadır orda düşünüyorum ağlıyorum..uyudum bu seferde kabus gördüm sayıklamışım bebeğim diye .. Bende defter alacaktım hep bakınıyordum yazmak için kız ve erkek diye ayırmışlardı bende cinsiyet belli olunca alayım dedim sonra da rahatsızlandım zaten..Bencede yaz canım bizim hayatımız bu bundan sonraki kuzun okur kardeşini, annesinin yaşadıklarınıSaat kac oldu hala uyuyamadimogluma mektup yazdim..hamileligimin basindan beri ona biseyler yazardim buyuyunce okusun diye..hangi haftadayiz,boyu kac,kilosu kac,neler hissediyorum onunla ilgili...simdi arkasindan devam ediyorum,hic okuyamiycak kucuk kuzum,ama ben yine de yazmaya devam edicem..
ah canım bundan sonrakinde de yaparsın çok acı çok hiç geçmeyen bir acı herkes gececek diyor bizim için hiç geçmeyecek hep kalacak kalbimizde minik meleklerimiz onlar bizimBende ogluma bi defter almistim hayatim yaziyordu kapaginda cinar agaci vardi uzerinde. Esimle benim aile soy agacimiz cikardik esimle tanismamizdan evlikik anilarimiza hamile kaldiginda neler hisettigimize vs gibi anilar sonra ay ay hamilelikte yasadiklarim. Bu kisma kadar hepsi normal defterde bebegimin ayak izi ilk resmi vs vardi ayak izini aldirmistim ebeye defteri teslim ettim. Sonra ay ay dogumdan sonra yadadiklarimiz bebegimin gelisimi asilari ilk disinin cikisi vs olacakti okul anilarina kafar 18 yadina kadar doldurup 18. Yas gununde ona hefiye edicektim o da universite anilarini ve hayatinin kadinini bulup evlenince evlilik anilarini yazicakti offf neler hayak etmistik olmadi defterimiz yarim kaldi simdi ikinci cocugun okdugunda ona yapmasam haksizlik oluxak yapsam icinde hep oglumda yasadiklerimin korkusu yine yarim kalir mi bu defter olucak Allah yardimcimiz olsun
Anlaşılan bi anneler hiç uyumuyoruz.hepimiz aynı saatlerde aynı şeyleri düşünüyoruz cennetin güzelliklerini.ah canım bundan sonrakinde de yaparsın çok acı çok hiç geçmeyen bir acı herkes gececek diyor bizim için hiç geçmeyecek hep kalacak kalbimizde minik meleklerimiz onlar bizim
aynen öyle canım malesef...Anlaşılan bi anneler hiç uyumuyoruz.hepimiz aynı saatlerde aynı şeyleri düşünüyoruz cennetin güzelliklerini.
Bende oyle sabaha kadar gezdim evin icinde,en cok mutfakta oturdum..dün gece bende uyuyamadım kalktım bir baktım mutfakta oturup kalmışım kim bilir kaç dakikadır orda düşünüyorum ağlıyorum..uyudum bu seferde kabus gördüm sayıklamışım bebeğim diye .. Bende defter alacaktım hep bakınıyordum yazmak için kız ve erkek diye ayırmışlardı bende cinsiyet belli olunca alayım dedim sonra da rahatsızlandım zaten..Bencede yaz canım bizim hayatımız bu bundan sonraki kuzun okur kardeşini, annesinin yaşadıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?