Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım mrb nasıl okunacak Hergün mi kaç kişiye nasıl yapiliyorr Saffat süresini mi sadece ayrıntılı yazabilirsin n

merhaba iyi günler başlıgınızı yeni gördüm epeydir giremiyordum. bende 2011 yılında sezeryanla doğum yaptım 02.06.2011 de doğum yaptım 05.06.2011 bbeğimi kaybetmiştim eylül ayında tekrardan hamile kaldım 4 ay sonra yani 05.06.2012 de bebeğimi dünyaya getirdim çok şükür şuan 3 yaşını bitirdi ümitsiz olmayın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hem başınız sagolsun hem gözünüz aydın.rabbim mucizelerle doludur ol der ve olur sizede anneligin hem en acısını hem en güzelini yaşatmış.inşallah bizlerese nasip eder.

Canim Allah sifa versin korkma kurtulcaksin onlardan,sonra gelsin minik kuslarin insallah..

Günaydın. Herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle. Dualarınız seninle:)

Şimdiden geçmiş olsun cnm

Hersey guzel olacak canm rabbim yardimcin olsun ...
çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun sizi seviyorum :)))

Kizlar dogum sonrasi 35.gun adet oldum.cok yogun yaa oluk oluk kanamam var.boyle yogun mu oldu sizinkide??

ne güzel umut oluyosunuz bizlere.. peki ikinci hamileliğinizde dikişlerle ilgili problem yaşadınız mı? doğumunuz nasıl oldu ilkine göre?

mrb cnm ..buraya yazmış olman çok mutlu etti sende anlıyosundur ki bizleri umutlandırdı ..hayrlı uğurlu olsun bebişin allahım analı babalı büyütsün sağlıkla inşallahh...bş mahsuru yoksa digerini neden kaybettin acaba ..sadece bilgi amaçlı soruyorum yanlış anlamazsan.._?

Darisi basimiza insallah ikisininde dogumu ayni tarihlere denk gelnis allah evladina saglik uzun omurler versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…