Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin canm benim amin seninde basin saolsun cok zor gercekten cok buyuk aci yasamissin bebegine kavusmana bu kadar az kalmisken kaybetmssn eminim cok daha zordur..sanirim bir gun kala bebeklerimizi kaybetmisiz acimiz cok cok yeni Allahm hepimize sabir guc versin..Bebegimi kaybttgmde sadece benm basima geldigini dusunmstm ama burayu blp okuyunca cok aci gercekten ne kdr cok melek annesi var dedim Allahm ins bir daha hcbrimize kmseye yasatmasn evlt acisini Doktorum bebegimi gormemi istemedi daha kotu olurum dye ama ailem grms simsiyah sclari varmis ben oglumu gremedm ya cok merk edyrm onu cok seviyorum ozluyorum geri gelmesini cok istiyorum.bebegimin olmasini deli gibi istiyorum ama cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan

Yaşananlar zamanlar farklıda olsa acılar hep aynı.bu hamilelikte oluşan ödem hamileliktendir diyip geçiştirilmemeliymiş bende yaşafım bunu aşırı şekilde şişmişti ayaklarım hep hamilelikten sanıldı ama bebek içeridr rahatsız oldugunda mış bunfan oluyormuş çünkü gitmeseydim o gğn brnim bebegimde karnımda ölürmüş.72 günlük ömrü varmış ki ben o gün gittim.ne olur çevrrnizde veya sizde ayaklarda şişlik falan hastalık belirtisi olabilir geçiştirmesinler uyarın

Hemde nasil zor anlatilmaz yasanir..bende kucuk olsa daha mi kolay olurdu diyorum ama hangi haftada kaybedilirse kaybedilsin ayni aci yasaniyor malesef..takdiri ilahi canim elimizden bir sey gelmiyorki,kapali bir kutu,iceriyi gorebilsekte onlem alsak ama goremiyoruz.doktorlara guvenip yola devam ediyoruz ama onlarda mi goremiyor ne oluyorsa iste..olan oldu..ne yapalim kader.basimiza gelmeden bilmiyorduk bu kadar bebek kaybinin oldugunu ve nekadar aci verdigini..bununla yasamayi ogrenmemiz lazim yoksa hayat cekilmiyor.Allaha siginip tekrar deniycez,bebeklerimiz bizlere emanet zaten.Allah isterse tekrar verir ve bizde anne oluruz insallah..cunku herkesten ve herseyden daha cok hakediyoruz.guzel dusunelim guzel seyler yasayalim.Rabbim bir daha yasatmasin hicbirimize,saglikli bebeklerimizle mutlu olalim insallah..

Sizinde mi ayni sekilde olmustu neyse ki farkedilmis cnm bu durum bebeginz ne kdrlik dogmustu simdi ne kdrlik?doktor anlamadi ne yazik ki bide bayram üstü olunca doktorlar pek ilgilenmedi bnmle bide ilk hamileligimdi hcbir seyden haberim yoktu bebegimin hareketleri bile nasil olmali onu bile bilmiyrdm herseyi oglumla yasiycaktm ama olmadivefat ettigi gunu hesapladiklarinda ben yavrumu yolculuk yaptigim sirada kaybetmisim.En kotusu de doktorumn dedigi tekrr yasama tehlikem varmis bir dha hamile kaldgnda igneyle devam edicz dedi onlem amacli ve asiri dikkt gerektiren hamillk oluckms sanirim bu yasadgm gebelik zehirlnmsi ve cok ani gelisti,kntrole gttgmde doktorum memlektte odem ve tansyn yukselmesi gecrdnmi dye sordu,dger gttgn doktor anlasaydi bile dedi dogumun hemen yapilmasi gerekirmis bebegn alinmasi lazmmis oyle syledi kendi doktorm byle bir durum yasayaniniz oldumu gebelik zehrlenmesini ve snrasinda saglikli bebeklerinz oldumu?

Kesinlikle cok zor dedigin gibi ne kadarlik olursa olsun acisi evlat acisi...sabirla bekliyorsun kavusucagin gnu kucagina gelicegi gunu baglaniyorsun bebegine daha otesi yok ki...Kader mi ihmal mi bilmiyorum ama yasiycakmisim bunuda yasiycakmisiz ! bu aciyla yasamayi da ogrenicez Allahim sabir versin hepimize...Butun onlemlerimizi yeniden alip yeniden denememiz lazim hazir hissettigimiz de insallah cnm dedigin gibi bu sefer cok mutlu oluruz hepimiz guzel bebek haberleri veririz saglikla kucaklarimizda olurlar..Allah nasip ederse hersey olur

CNM başın sağolsun ve geçmiş olsun ne desek boş hepimizin acısı aynı hepimiz büyük umutlarla beklediğimiz yavrularımızı kaybettik melek oldular tek teselli allah ım ona sığınmak yoksa işin içinden çıkılmıyor diğer dünya da meleklerimizin bizi beklediğini düşün bizim haddinden fazla kendimizi üzmemiz belki de onları da üzüyor ben 20 nisan da kaybettim inan hala her gün ağlıyorum ama bununla yaşamayı da öğreniyoruz rabbimiz bugünlerimizi aratacak acı vermesin çocuktan yana sınavımız bitmiş olsun inşallah

Benim 35 haftalık aldılar sezeryanla kalptrn rahatsızmış ama 35.haftaya kadar görememişler o gün muayeneye gittim ve bebegimin kalbi çok hızlı atmaktan durma noktasına gelmiş hemen dogum oldu ama acı gerçek degişmedi bebegim vefat etti.melek oldu yavrum.kaderin önğne geçilmiyor sebepsiz kayıp olmuyor buda benim yavrumun sebebi oldu.ben artık bunu böyle düşünüyorum ömrü o kadar dı ve bi sebep olacaktı allah sebepsiz bırakmıyor.aksini düşünürsem kafayı yiyecegim çünkü.benimde ilk bebegimdi ve bir daha olursa yine olma ihtimali varmış ama ben çom duydum bunları yaşayıp çok saglıklı dogum yapanlar var .rabbim bizleride onların mutluluguna kavuştursun

Cok saol amin canim seninde basin saolsun...bebeklerimiz melek oldular artik haklisin ne desek bos bsy geri getiremez artik bebeklerimizi...bende kendimi cok tutmaya calistim bebegimde beni byle grmesin hssetmesin uzulmesin dedim ama tutamadim kendimi bebegim annesini affetsin bebegim hep mutlu olsun cennette cok ozluyorum icim szliyor ama alismaktan kabullenmekten baska caresi yok.Allahim guzel gunler gostersin hepimize bu dunyada da anne olmayi nasip etsin ozel degilse siz neden bebeginizi kaybettiniz?

Kusura bakma canm ben kurtuldunuz sanmstim basin saolsun Allahim sabirlar versin..cok dogru diyorsun bunlari yasiycakmisiz bir sekilde de sebepleri vardi kaderimiz buymus...insallah bundan sonra hepimiz cok mutlu olur bebeklerimizi kucagimiza aliriz kendi bebegimizi sevmenin tadini ins yasariz bu duyguyu cok merak ediyorum..ve cok rahat saglikli hamilelikler yasariz tedbirimizi alicaz Allaha siginicaz insallah

Bir ay oldu kaybedeli 72 gün küvözde dayanabildi yavrum.bende çok merak ediyorum nasıl kokuyordu kucagıma alsam nasıl olurdu.ama çok güzel bir kızdı benim.birtek camın dışından bakıyordum küçükken kuzenimn bir bebegi vardı onunla oynamak için can atardım ama birkere bile vermezdi.aynı onun gibi küvözün içindeki benimdi ama dokunmak sarılmak öpmek yasaktı .bu sefer kuzenimin degil benimdi ama onunlada oynamak yasaktı.(

Canim benim acini yuregimde hissettim inanki cok cok zordur eminim gormek ve dokunamamak yuzu heran aklina gelir daha da zordur basin saolsun canim..seninde acin cok taze kusura bakma sana o anlari tekrar hatrlattim insallah saglikla kucagina alicagin guzeller guzeli bebegin olur acini biraz olsun rahatlatir sever oper koklarsin oynarsin doyasiya ins burdan da hepimizi mutlu haberlerimizi pylasirz Allah isterse hepsi olur

Hepimizin bebeginde bi sekilde bi sey vesile olmus ve bu aciyi yasiyoruz babannemin iki cocugu öldu benm yavrm öldugnde icinde kirkmum yaniyo giderek azalcak ama bi tanesi hic sonmuyo demisti. Dedigi gibi de hic sonmuyo o ates.rabbim ayni acilari tekrar yasatmasn bize. Sana da bol sabir diliyorum allahtan.

Evet banada bir yakınım demişti sadece bşrgün o bir gün hiç geçmeyecek.diger 40 gün azalacak eger azalmamış olsaydı yaşayamazdık dedi.allah hiç bir kuluna kaldıramayacagı yükü vermezmiş.ya ben işte isyan etmemek için böyle şeylerle teselli ediyorum kendimi.

Evet canm cok haklisin o ates hic sonmuycek... amin amin hicbirimize yasatmasin cok zor cok sana da Allahim bol sabir dayanma gucu versin cnm ins yuzumuz guler

Gulucek yuzumuz ben inaniyorum allahm mukafatimizi vericek. Ilk mujdeli haberi de ber vericem size kucagima aldigimda paylasicam mutlulugumu hepinizle. Burda ilk hamile kalan benm insallah hepimize umut olucam 7 haftam kaldi doguma dualarinizi hic eksk etmeyn benden.bi kizimi yanina aldi rabbim ikinci kizimi hediyesini gonderdi bana cok sukur.rabbim kucagima alip anali babali buyutmeyi nasip etsn.

ayyy içim cızzz etti allahım bagışlayacak o sayılı günler gececek ve yavruna saglıkla kavusacaksın.dualarımdasın sende bizlere dua et bizimde saglıkla olsun inşallah.ya içim bş tuhaf oldu sanki kendim hamileymişim gibi allahım sen saglıkla kavuşmalarını nasip et.

Melek anneleri tekrardan hamilelik icin doktor ne kadar sure verdi size bende sezeryan oldum bana sekiz ay verdi korkuyorum ama zamanla belki daha iyi olurum.Doktorum bana kan pihtilasma testi yapicakmis nasil yapiliyr kac gunde ckiyr sonuclar?ve gebelik zehirlenmesi yasayan oldumu daha sonra saglikli hamilelik gecirip bebeginizi kucaginza alabldinizmi?

Maşallah canim Allahim gonlune gore de nasip etmis cok cok mutlu oldum Allahim korusun sizi nazarlardan saglikla kucagina al hayirlisiyla... bebisine kavusmaya az kalmis ne guzel anali babali buyusun saglikli uzun uzun omurlu olsun insallah dualarimz seninle

Amin amin amin allah razi olsn valla hep dualarimdasiniz allah nasip ederse doguma girerken de dua edicem hepiniz icin.canm ben 5 ay korundum bu ayin 17 sinde kizimi kaybedeli bir yil olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…