- 8 Eylül 2015
- 1.710
- 1.402
- 133
- 35
Canim benim aglayarak okudum inanki.Allah hepimize bol bol sabir versin.benim ogluma da kordon dolandi hemde 38.haftada.doguma sayili gunler kala.kocaman bebekti kordon dolanmasaydi dogunca gayet iyi yasardi yaniöluyorum uzuntuden..onca emegim,bebegim bir gunde yok olup gitti..insan inanamiyor,konduramiyoruz dedigin gibi,bende 30 temmuzda kaybettim acimiz cok taze,cok yeni..insallah zamanla kendimize geliriz.derdimizin devasi yeni bir bebek ama insan korkuyor olanlardan sonra.insallah Allah kalbimize ferahlik verirde yeniden bu guce kavusuruz.Allah saglikli ve omurlu bebekler nasip etsin hepimize.
Amin canm benim amin seninde basin saolsun cok zor gercekten cok buyuk aci yasamissin bebegine kavusmana bu kadar az kalmisken kaybetmssn eminim cok daha zordur..sanirim bir gun kala bebeklerimizi kaybetmisiz acimiz cok cok yeni Allahm hepimize sabir guc versin..Bebegimi kaybttgmde sadece benm basima geldigini dusunmstm ama burayu blp okuyunca cok aci gercekten ne kdr cok melek annesi var dedim Allahm ins bir daha hcbrimize kmseye yasatmasn evlt acisini Doktorum bebegimi gormemi istemedi daha kotu olurum dye ama ailem grms simsiyah sclari varmis ben oglumu gremedm ya cok merk edyrm onu cok seviyorum ozluyorum geri gelmesini cok istiyorum.bebegimin olmasini deli gibi istiyorum ama cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan