Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Cnm yazıyı okudum çok uzunmus ama okuyunca biraz korktum açıkçasım, bilmiyorum benle ne kadar alakali bu durum hem türkiyede bu ameliyatı yapacak hiç doktor yokmuş kadın amerikanin en iyi doktorlarından bahsediyor tam olarak ne olduğunu özelden mesaj atayım sana bilgin vardır belki

allah yardimcin olsun canm ama aileler isin icine girince durum cikilmaz hale geliyo. birbirinizin ailesini sevmeseniz bile birbiriniz icin saygi duyup gorusmek lazm yoksa senin annen benm annem durumlari oluyo insallah duzelirsinz tez zamanda dualarimdasn hamilesin uzup yipratma kendini hersey olcagina varir hayat cok kisa hamileliginin tadini cikar

Cnm dediğin siteye girdim ama birsürü konu var aradım bir türlü bulamadım tam olarak neden bahsetmiş hangi aşamada yapılmış kelepçe falan ilk defa duydum senden
Bende duydum kelepce takildigini hatta yabanci,bi,ulkede hatin hayatini anlatmisti gebelik surecini kelepceyi rahim agzina takiyor be bebgin dusmesini erken dogmasini engellemis

Allah yardımcın olsun. Gerçekten çok zor

Arkadaşlar size burda ne kadar yazabilirimki 7 yıl ve ben kaynanamdam çok çektim çok sorun yaşadım evlendiğim ilk günden beri.fedakarlık zamanı eşimde artık oda kaçgündür aramıyo kızını bile.ben çocuklarım için bitsin istemiyorum ama olmuyorsada kısmet.Rabbimin merhameti yeter bana elhamdülillah Allah büyüktür inşş hakkımda hayırlısı olur.dua edin yeter

Anliyorum canim..haklisin yasamayan anlayamaz..insallah esinle araniz duzelir,seni anlar,sana hak verirde arar umarim..cocuklariniz var zamana birak belki her sey hallolur..o cadi kaynananda Allahindan bulsun,derdi neyse sanki
Insan evladinin mutsuz oldugunu bile bile neden karisirki herseye anlamam yani..bazen dusunurum bende kaynana olsam nasil olurum diye..oglusumu kaybetmeseydim ona hic karismam yeterki mutlu olsun derdim..
Iste cesit cesit insan var,neden kiskanirlar anlamam..nevar yani gelinle anlasmak bukadar mi zormus,ne istiyomus senden..canim benim bebegini uzme,bak Allah sana ne guzel cocuklar nasip etmis,cocuklarina saril,ailene saril..esin hatasini anlayip gelecektir uzulme..insallah kisa zamanda her sey yoluna girer,dua ederim sana canim benim..sende hamilesin bizler icin hayirli evlatlar dile,dua et bizlere..

Osemsel Eşinle birlikte karar verıp ıkıncı cocugu yaptıysanız demekki evliliğınız devam edecek yoksa adam neden cocuk ıstesın dımı üzülme canım allah yardımcın olsun fazla da gurur yapma arayın konusun fark etmez kımın aradıgı önemli olan anlaşmanız

Hakkinda hayırlısı neyse o olsun insallah canim,cocuklarin var insallah hersey duzene girer biranonce

Kizlarrrr bu sayfa neden sessizlesti böyle kimse girmiyor artık arada bi uğrayın cnm[/QUOT
Kizlar facede grup kurdum gelmek isteyen gelebilir eylul ekim kasım anneleri kimseyi ayirt etmiyoruz yeni hamilelik dusunler gelebilir
Adetim oldu cnm hemde iki gün öncesinden çok üzüldüm Vuslat bahara kaldı yani yine beklicez asker yolu gözler gibi bebişin yolunu gizluyorum ama yok gelmiyor benim nazli kuzum
Hayirlisi insallah canim Belki diger ay gelecek ama saglikla gelecek insallah

Hayirlisi insallah canim Belki diger ay gelecek ama saglikla gelecek insallah
Inşallah cnm artık böyle güzel şeylerin olmasına çok ihtiyacım var du çocuk konusu yordu bitirdi beni. Millet olmasın diye nasıl korunacaklarini şaşırıyorlar ben olsun diye . Tabi oluncada birde düşmesin diye uğraşıyorum am

Adetim oldu cnm hemde iki gün öncesinden çok üzüldüm Vuslat bahara kaldı yani yine beklicez asker yolu gözler gibi bebişin yolunu gizluyorum ama yok gelmiyor benim nazli kuzum
Canim benim üzulme lutfen,gelecek ay olur insallah..stres yapmaman lazim biliyorsun,olaylari akisina birak artik.insallah en kisa zamanda olur.baskalarini dusunme sen,bizimde mutlu olacagimiz gunler gelecek insallah..

Canim benim üzulme lutfen,gelecek ay olur insallah..stres yapmaman lazim biliyorsun,olaylari akisina birak artik.insallah en kisa zamanda olur.baskalarini dusunme sen,bizimde mutlu olacagimiz gunler gelecek insallah..
Inşallah cnm senin bu yazdıkların iyi geliyor bana. Allah Ayette sabredenlere mukafati hesapsız verilecektir diyor. Onun için sabredicez tabiki.

Inşallah cnm senin bu yazdıkların iyi geliyor bana. Allah Ayette sabredenlere mukafati hesapsız verilecektir diyor. Onun için sabredicez tabiki.
Kiyamam ben sana surekli yazayim ozaman
Bak herzaman senden daha iyi ornekleri degil,daha kotu ornekleri dusun ki umudunu kaybetme..hic olmayanlar var,olmasina engel olanlar var..bana bak olurmu olmaz mi hic bilmiyorum mesela..sen bebegim oluyor diye dusun,bu ay olmazsa,diger aya,diger ay olmazsa bir sonraki aya..yeterki saglikla kucagina al..

Cnm tek dert hamile kalamamak değil ki bak üç defa yaşadım o sevinci ama sonu kötü bitti hamile kalınca çok sevinebilecegimi düşünmüyorum zaten yine kaybederim diye. Kafam çok karışık daha testlerimi bile yaptirmadim bayramdan sonra bakicaz o islere de.

Ama oyle dusunmemen lazim..bir daha kaybedicez diye korkunca hayatimiz mahvoluyor..bende cok korkuyorum ama yine de deli gibi bebek istiyorum bir daha cansiz bebek dunyaya getirme fikri bile beni yiyip bitiriyor.ama kötu seyler degil iyi seyler dusunelim.bir dahaki hamileligin belki cok guzel gececektir.sadece su erken gelmelerinin nedeni bi bulunsaydi icin rahatlardi..bana rahim agzi yetmezligi gibi geliyor senin sorunun,dikis de atilmis ama neden erken doguyorlar hala anlayamadim.sen bayramdan sonra iyi bir prof bul kendine,ona bi sor bakalim,anlat olanlari.islerinizi halledince de testlerini yaptirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…