Cnm yazıyı okudum çok uzunmus ama okuyunca biraz korktum açıkçasım, bilmiyorum benle ne kadar alakali bu durum hem türkiyede bu ameliyatı yapacak hiç doktor yokmuş kadın amerikanin en iyi doktorlarından bahsediyor tam olarak ne olduğunu özelden mesaj atayım sana bilgin vardır belkihttp://www.hassasanne.com/2014/03/0...zun-uzucu-sasirtici-inanilmaz-ama-sonu-mutlu/
bu linki tıklayıp okuyabilirsin canım benim ne demek birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu. bu arada inşallah hamilesindir vee bu kez sağlıkla kucağına alırsın burda hamile kalanları gördükçe kendimmiş gibi seviniyorum
allah yardimcin olsun canm ama aileler isin icine girince durum cikilmaz hale geliyo. birbirinizin ailesini sevmeseniz bile birbiriniz icin saygi duyup gorusmek lazm yoksa senin annen benm annem durumlari oluyo insallah duzelirsinz tez zamanda dualarimdasn hamilesin uzup yipratma kendini hersey olcagina varir hayat cok kisa hamileliginin tadini cikarMrb arkadaşlar sizden dua istiyorum.hamileyim eşimle tartıştık sorunlarımız var hepsi aile sorunu o benim ailemle görüşmüyor ben onun ailesi ile geçen kardeşim geldi asker çocuk o gidince benim annem gelmiyorsa senin ailende gelmeyecek die çıkıştı bende çok sinirlendim annemi aradım oda babama demiş geldiler aldılar beni c.tesi akşam eşyalarımı topladığımı gördü ve hiç bişey demedi kızıma demiş annen kimi bekliyo die oda dedem gelecek demiş ve onlar geldiğinde çekti gitti.ayrılmak istiyorum ama çok üzülüyorum evlatlarım babasız büyüyecek die.geldim geleli aramadı kızını bile aramadı dua edin lütfen Allah hayırlısını versin bana güç versin dayanamıyorum hamileliğin verdiği psikoloji ile çok zor
Bende duydum kelepce takildigini hatta yabanci,bi,ulkede hatin hayatini anlatmisti gebelik surecini kelepceyi rahim agzina takiyor be bebgin dusmesini erken dogmasini engellemisCnm dediğin siteye girdim ama birsürü konu var aradım bir türlü bulamadım tam olarak neden bahsetmiş hangi aşamada yapılmış kelepçe falan ilk defa duydum senden
Allah yardımcın olsun. Gerçekten çok zorMrb arkadaşlar sizden dua istiyorum.hamileyim eşimle tartıştık sorunlarımız var hepsi aile sorunu o benim ailemle görüşmüyor ben onun ailesi ile geçen kardeşim geldi asker çocuk o gidince benim annem gelmiyorsa senin ailende gelmeyecek die çıkıştı bende çok sinirlendim annemi aradım oda babama demiş geldiler aldılar beni c.tesi akşam eşyalarımı topladığımı gördü ve hiç bişey demedi kızıma demiş annen kimi bekliyo die oda dedem gelecek demiş ve onlar geldiğinde çekti gitti.ayrılmak istiyorum ama çok üzülüyorum evlatlarım babasız büyüyecek die.geldim geleli aramadı kızını bile aramadı dua edin lütfen Allah hayırlısını versin bana güç versin dayanamıyorum hamileliğin verdiği psikoloji ile çok zor
Anliyorum canim..haklisin yasamayan anlayamaz..insallah esinle araniz duzelir,seni anlar,sana hak verirde arar umarim..cocuklariniz var zamana birak belki her sey hallolur..o cadi kaynananda Allahindan bulsun,derdi neyse sankiArkadaşlar size burda ne kadar yazabilirimki 7 yıl ve ben kaynanamdam çok çektim çok sorun yaşadım evlendiğim ilk günden beri.fedakarlık zamanı eşimde artık oda kaçgündür aramıyo kızını bile.ben çocuklarım için bitsin istemiyorum ama olmuyorsada kısmet.Rabbimin merhameti yeter bana elhamdülillah Allah büyüktür inşş hakkımda hayırlısı olur.dua edin yeter
Sagol canim sana da hayirli cumalarHayırlı cumalar arkadaslarr
Canim test yaptinmiiiiiKizlarrrr bu sayfa neden sessizlesti böyle kimse girmiyor artıkarada bi uğrayın cnm
Adetim oldu cnm hemde iki gün öncesinden çok üzüldümCanim test yaptinmiiiii
Hakkinda hayırlısı neyse o olsun insallah canim,cocuklarin var insallah hersey duzene girer biranonceArkadaşlar size burda ne kadar yazabilirimki 7 yıl ve ben kaynanamdam çok çektim çok sorun yaşadım evlendiğim ilk günden beri.fedakarlık zamanı eşimde artık oda kaçgündür aramıyo kızını bile.ben çocuklarım için bitsin istemiyorum ama olmuyorsada kısmet.Rabbimin merhameti yeter bana elhamdülillah Allah büyüktür inşş hakkımda hayırlısı olur.dua edin yeter
Kizlarrrr bu sayfa neden sessizlesti böyle kimse girmiyor artıkarada bi uğrayın cnm[/QUOT
Kizlar facede grup kurdum gelmek isteyen gelebilir eylul ekim kasım anneleri kimseyi ayirt etmiyoruz yeni hamilelik dusunler gelebilir
Hayirlisi insallah canim Belki diger ay gelecek ama saglikla gelecek insallahAdetim oldu cnm hemde iki gün öncesinden çok üzüldümVuslat bahara kaldı yani yine beklicez asker yolu gözler gibi bebişin yolunu gizluyorum ama yok gelmiyor benim nazli kuzum
Inşallah cnm artık böyle güzel şeylerin olmasına çok ihtiyacım var du çocuk konusu yordu bitirdi beni. Millet olmasın diye nasıl korunacaklarini şaşırıyorlar ben olsun diye . Tabi oluncada birde düşmesin diye uğraşıyorum amHayirlisi insallah canim Belki diger ay gelecek ama saglikla gelecek insallah
Canim benim üzulme lutfen,gelecek ay olur insallah..stres yapmaman lazim biliyorsun,olaylari akisina birak artik.insallah en kisa zamanda olur.baskalarini dusunme sen,bizimde mutlu olacagimiz gunler gelecek insallah..Adetim oldu cnm hemde iki gün öncesinden çok üzüldümVuslat bahara kaldı yani yine beklicez asker yolu gözler gibi bebişin yolunu gizluyorum ama yok gelmiyor benim nazli kuzum
Inşallah cnm senin bu yazdıkların iyi geliyor bana. Allah Ayette sabredenlere mukafati hesapsız verilecektir diyor. Onun için sabredicez tabiki.Canim benim üzulme lutfen,gelecek ay olur insallah..stres yapmaman lazim biliyorsun,olaylari akisina birak artik.insallah en kisa zamanda olur.baskalarini dusunme sen,bizimde mutlu olacagimiz gunler gelecek insallah..
Kiyamam ben sana surekli yazayim ozamanInşallah cnm senin bu yazdıkların iyi geliyor bana. Allah Ayette sabredenlere mukafati hesapsız verilecektir diyor. Onun için sabredicez tabiki.
Cnm tek dert hamile kalamamak değil ki bak üç defa yaşadım o sevinci ama sonu kötü bitti hamile kalınca çok sevinebilecegimi düşünmüyorum zaten yine kaybederim diye. Kafam çok karışık daha testlerimi bile yaptirmadim bayramdan sonra bakicaz o islere de.Kiyamam ben sana surekli yazayim ozaman
Bak herzaman senden daha iyi ornekleri degil,daha kotu ornekleri dusun ki umudunu kaybetme..hic olmayanlar var,olmasina engel olanlar var..bana bak olurmu olmaz mi hic bilmiyorum mesela..sen bebegim oluyor diye dusun,bu ay olmazsa,diger aya,diger ay olmazsa bir sonraki aya..yeterki saglikla kucagina al..
Ama oyle dusunmemen lazim..bir daha kaybedicez diye korkunca hayatimiz mahvoluyor..bende cok korkuyorum ama yine de deli gibi bebek istiyorumCnm tek dert hamile kalamamak değil ki bak üç defa yaşadım o sevinci ama sonu kötü bitti hamile kalınca çok sevinebilecegimi düşünmüyorum zaten yine kaybederim diye. Kafam çok karışık daha testlerimi bile yaptirmadim bayramdan sonra bakicaz o islere de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?