Amin canim insallah kaybettigim melegim erken gelmeseydi arefe günü dogacakti diger arefe de bebegim bana geri geldi rabbim sizlere de boyle ansizin sevincler yasatsin insallah darısı sizlereCanim cokkkkkk sevindim sana da bayram hediyesi yapmis minigin masallah Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin darisi bizim basimiza insallah aminnnn
Amin insallah canimHerkese iyi bayramlar seneye inss sağlıklı bebislerimz le girmek nasip olurrrr
Canım bence senin bebeğinin cinsiyeti kız niye dersen adete beş gün kala idrar testinde çıktı çünkü kız bebeklerde hcg miktarı daha fazla oluyor ve çabuk belli oluyorCanim kaybettigim bebegim kızdı evet 2 oğlum var ilk defa kız kiyafetleri aldik sevincle ama olmadi benim bebegim gayet saglikliydi ne bende ne bebekte 34 hafta boyunca bi rahatsızlık olmadi 4gun kuvezde yasadi prensesim 4,günün gecesi aniden kalbi durmus dondurememisler oysa 5 yada 6 gun yatacakti kuvezde cikmasina 2 gün kalmisti cok büyük sok yasadik rabbim bana ve sizlere birdaha yasatmasin insallah bende ogullarimi adetten temzilendigim gecesi tek iliski ile hamile kaldim sende deneyebilirsin adetten sonra 5 gune kadar erkek 6,7,8 gunler kiz derler ben kizimda da bunu denemistim yine bunda da aynısını denedim erkek bebk olmasi icin enaz 4 gün birliktelik olmamasi gerekiyor sonrada iliski insallah beklemeden hemen nasip olur isteyen herkese
Insallah canim amin..soylediklerini deniycem bakalim,insallah tekrar oglusuma kavusurum..anliyorum canim,coookkk asiri sevdik bebeklerimizi demekkiCanim kaybettigim bebegim kızdı evet 2 oğlum var ilk defa kız kiyafetleri aldik sevincle ama olmadi benim bebegim gayet saglikliydi ne bende ne bebekte 34 hafta boyunca bi rahatsızlık olmadi 4gun kuvezde yasadi prensesim 4,günün gecesi aniden kalbi durmus dondurememisler oysa 5 yada 6 gun yatacakti kuvezde cikmasina 2 gün kalmisti cok büyük sok yasadik rabbim bana ve sizlere birdaha yasatmasin insallah bende ogullarimi adetten temzilendigim gecesi tek iliski ile hamile kaldim sende deneyebilirsin adetten sonra 5 gune kadar erkek 6,7,8 gunler kiz derler ben kizimda da bunu denemistim yine bunda da aynısını denedim erkek bebk olmasi icin enaz 4 gün birliktelik olmamasi gerekiyor sonrada iliski insallah beklemeden hemen nasip olur isteyen herkese
Tamam canim yapcam bende insallahBende yaptım canim bu duayi tavsiye ederim
Aminnnnnn amin..masallah sana da.Amin canim insallah kaybettigim melegim erken gelmeseydi arefe günü dogacakti diger arefe de bebegim bana geri geldi rabbim sizlere de boyle ansizin sevincler yasatsin insallah darısı sizlere
Canim benim oglumda da hcg baya yuksekti ve adete 3 gun kala idrar testinde cikmisti..bana 2 tane embriyo transfer edilmisti,biz ikiside tuttu sanmistik beta hcg yuksek cikinca.ama bitanesi tutmus,digeri kaybolmus malesef..ne guzel oglusuma kavusmustum,az once aglamaktan bir hal oldum,cok ozledim bebegimiCanım bence senin bebeğinin cinsiyeti kız niye dersen adete beş gün kala idrar testinde çıktı çünkü kız bebeklerde hcg miktarı daha fazla oluyor ve çabuk belli oluyor
Canım üzülmeyle elimize geçen bişey yok maalesef boşuna stres oluyoruz ve doğurganlıgi direk etkiliyo bak ben üzülüp aglamaktan 4 aydir bebek olmadı eşimin kullandığı ilaçlarla en gec ikinci ay hamilelik oluyordu stresten olmadi diye düşünüyorum. O bebekler zaten bizim canım benim cennette kavuşacagiz onlara sonsuza kadar çocuk kalacaklar ve bizde sonsuza kadar çocuk sevme şefaatine nail olacağız inşallah böyle düşün sende yenisi için hazırla kendini bak tekrar bebişimız olacak onu doya doya sevecegizCanim benim oglumda da hcg baya yuksekti ve adete 3 gun kala idrar testinde cikmisti..bana 2 tane embriyo transfer edilmisti,biz ikiside tuttu sanmistik beta hcg yuksek cikinca.ama bitanesi tutmus,digeri kaybolmus malesef..ne guzel oglusuma kavusmustum,az once aglamaktan bir hal oldum,cok ozledim bebegimi
Bugun bi erkek bebek gordum,biraz oglumu andiriyordu,cigerim koptu yaaCanım üzülmeyle elimize geçen bişey yok maalesef boşuna stres oluyoruz ve doğurganlıgi direk etkiliyo bak ben üzülüp aglamaktan 4 aydir bebek olmadı eşimin kullandığı ilaçlarla en gec ikinci ay hamilelik oluyordu stresten olmadi diye düşünüyorum. O bebekler zaten bizim canım benim cennette kavuşacagiz onlara sonsuza kadar çocuk kalacaklar ve bizde sonsuza kadar çocuk sevme şefaatine nail olacağız inşallah böyle düşün sende yenisi için hazırla kendini bak tekrar bebişimız olacak onu doya doya sevecegiz
Evet canim ıyıyım cok şükür bayram gezmesı bıle yaptım :))cok sagolMelisaveannesi canim nasil oldun? Iyimisin biraz daha?
Canim benim cok sevindim iyi olmana..zaman cabuk gecsede bide bebis haberini yazsan insallahhhh :))Evet canim ıyıyım cok şükür bayram gezmesı bıle yaptım :))cok sagol
Insallah canim hemen hamile kalırsınız bekletmez insallah bebeklerinizInsallah canim amin..soylediklerini deniycem bakalim,insallah tekrar oglusuma kavusurum..anliyorum canim,coookkk asiri sevdik bebeklerimizi demekkibakiyorum burdaki herkes asiri sevmis..Allah hayirlisini versin,insallah tekrar kizin yoldadir,ben once bi oglusumu bulayim,arkasina kiz icin onerini deniycem :)
Yok canim adetin hemen bitiminde tek iliskiyle oldu ogullarim ama kizimda adet bitiminden sonra 10,11,12 gunlerde oldu ama yumirtlama zamanim gecti o yüzden istersen facedeki geubumuza gelebilirsin canim orda bu konuda sohbetler var sana da biraz iyi gelir belki ozelden yazabilirsinselverrr canim simdi adet baslangicini 1.gun sayarsak 7.8.9. Gunler erkek bebek mi oluyor yani ?? Seninkiler oylemi oldu? Kiz icinde demekki 11.12.13.gunler mi denenecek? Yani yumurtlama donemi baslamadan kiz icin calisma sonlanacak anladigim kadariyla..
Bende bi adet bitiminde bide ovulasyon testiyle yumurtlama doneminde deniycem erkek icin insallah tuttururum,tabi dogal yoldan olursa insallahhhh
Amin canim hepimize insallahAminnnnnn amin..masallah sana da.
Rabbim bu sefer kizina omur boyu kavusmayi nasip etsin insallah.
Ayyy insallah canim rabbim hepinize nasip etsin bebeklerimizi konusma firsatlarimiz hayallerimiz olsun insallahCanım bence senin bebeğinin cinsiyeti kız niye dersen adete beş gün kala idrar testinde çıktı çünkü kız bebeklerde hcg miktarı daha fazla oluyor ve çabuk belli oluyor
Canım ınsalllah hem ıstıyorum hem de cok korkuyorum yasadıklarımı atlatabılmıs degılım sızın güzel haberlerınızı de duymak ısterımCanim benim cok sevindim iyi olmana..zaman cabuk gecsede bide bebis haberini yazsan insallahhhh :))
Insallah hepimizin olur en kisa zamanda.bende hala dogumun travmasini atlatamadim,zaten oglumda hic aklimdan cikmiyorCanım ınsalllah hem ıstıyorum hem de cok korkuyorum yasadıklarımı atlatabılmıs degılım sızın güzel haberlerınızı de duymak ısterım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?