Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim cokkkkkk sevindim sana da bayram hediyesi yapmis minigin masallah Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin darisi bizim basimiza insallah aminnnn
Amin canim insallah kaybettigim melegim erken gelmeseydi arefe günü dogacakti diger arefe de bebegim bana geri geldi rabbim sizlere de boyle ansizin sevincler yasatsin insallah darısı sizlere

Canım bence senin bebeğinin cinsiyeti kız niye dersen adete beş gün kala idrar testinde çıktı çünkü kız bebeklerde hcg miktarı daha fazla oluyor ve çabuk belli oluyor

Insallah canim amin..soylediklerini deniycem bakalim,insallah tekrar oglusuma kavusurum..anliyorum canim,coookkk asiri sevdik bebeklerimizi demekki bakiyorum burdaki herkes asiri sevmis..Allah hayirlisini versin,insallah tekrar kizin yoldadir,ben once bi oglusumu bulayim,arkasina kiz icin onerini deniycem :)

Amin canim insallah kaybettigim melegim erken gelmeseydi arefe günü dogacakti diger arefe de bebegim bana geri geldi rabbim sizlere de boyle ansizin sevincler yasatsin insallah darısı sizlere
Aminnnnnn amin..masallah sana da.
Rabbim bu sefer kizina omur boyu kavusmayi nasip etsin insallah.

selverrr canim simdi adet baslangicini 1.gun sayarsak 7.8.9. Gunler erkek bebek mi oluyor yani ?? Seninkiler oylemi oldu? Kiz icinde demekki 11.12.13.gunler mi denenecek? Yani yumurtlama donemi baslamadan kiz icin calisma sonlanacak anladigim kadariyla..
Bende bi adet bitiminde bide ovulasyon testiyle yumurtlama doneminde deniycem erkek icin insallah tuttururum,tabi dogal yoldan olursa insallahhhh

Canım bence senin bebeğinin cinsiyeti kız niye dersen adete beş gün kala idrar testinde çıktı çünkü kız bebeklerde hcg miktarı daha fazla oluyor ve çabuk belli oluyor
Canim benim oglumda da hcg baya yuksekti ve adete 3 gun kala idrar testinde cikmisti..bana 2 tane embriyo transfer edilmisti,biz ikiside tuttu sanmistik beta hcg yuksek cikinca.ama bitanesi tutmus,digeri kaybolmus malesef..ne guzel oglusuma kavusmustum,az once aglamaktan bir hal oldum,cok ozledim bebegimi

Canım üzülmeyle elimize geçen bişey yok maalesef boşuna stres oluyoruz ve doğurganlıgi direk etkiliyo bak ben üzülüp aglamaktan 4 aydir bebek olmadı eşimin kullandığı ilaçlarla en gec ikinci ay hamilelik oluyordu stresten olmadi diye düşünüyorum. O bebekler zaten bizim canım benim cennette kavuşacagiz onlara sonsuza kadar çocuk kalacaklar ve bizde sonsuza kadar çocuk sevme şefaatine nail olacağız inşallah böyle düşün sende yenisi için hazırla kendini bak tekrar bebişimız olacak onu doya doya sevecegiz

Bugun bi erkek bebek gordum,biraz oglumu andiriyordu,cigerim koptu yaa
Insallah biran once yeni bebeklerimiz gelir..

Insallah canim hemen hamile kalırsınız bekletmez insallah bebekleriniz

Yok canim adetin hemen bitiminde tek iliskiyle oldu ogullarim ama kizimda adet bitiminden sonra 10,11,12 gunlerde oldu ama yumirtlama zamanim gecti o yüzden istersen facedeki geubumuza gelebilirsin canim orda bu konuda sohbetler var sana da biraz iyi gelir belki ozelden yazabilirsin

Ayyy insallah canim rabbim hepinize nasip etsin bebeklerimizi konusma firsatlarimiz hayallerimiz olsun insallah

Canım ınsalllah hem ıstıyorum hem de cok korkuyorum yasadıklarımı atlatabılmıs degılım sızın güzel haberlerınızı de duymak ısterım
Insallah hepimizin olur en kisa zamanda.bende hala dogumun travmasini atlatamadim,zaten oglumda hic aklimdan cikmiyor
Ama korkularimizi yenmemiz lazim,yolumuza devam etmeliyiz cunku hayat devam ediyor bizde yasiyoruz..baskalarinin bebeklerine bakip ic cekmekten cok yoruldum artik,tekrar bu hayatta da bebegimiz olsun,diger insanlardan neyimiz eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…